121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • soundsonic
    Emlékszem, hogy sokan májereknek tartották a 16 ingyenes dlc bejelentésekor, mert Ők nem akarnak a többi játékgyártó útjára lépni. Jó ezt most nem dlc-nek hanem expansion-nak írják, de ahhoz meg nem kevés a 20-óra? De én is utálom, hogy meg sem jelent a játék és már azt hangoztatják, hogy húzhatnak le újra pénzel.
  • Totti5
    Ingyenes a fanszervíz DLCk lesznek, mármint azok melyeket direkt kivágtak, és 16 DLCnek odaraknak 1day, mert ez szerintük vicces és jól mutat vagyis bemutat másoknak. Szerintem meg macera és semmi értelme, de hát ők most a Jófiúk.

• TDC Geronimo
    Ezek nem. Ez 10-20 órás story DLC. Ingyenes kis biszbaszok lesznek. A DLC oké, főleg az ilyen tartalmúak, de miért kell már megjelenés előtt bejelenteni meg erről beszélni? BBhez is biztos lesz, de nem beszélnek róla pedig már kint a játék.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.04.07. 19:09:25
  • soundsonic
    Nem lesz ingyenes, ellenben plusz 20-20 játékórát ígérnek Witcher 3 +2 dlc
  • AntiHero
    ami ingyenes lesz. :)
  • TDC Geronimo
    2 "MASSIVE" EXPANSIONS ANNOUNCED FOR THE WITCHER 3: WILD HUNT

sigh... ki se jött ez se, de már 2 DLC be van jelentve.
  • Moby
    Nem, de mindegy, mindenkinek van/lehet meggyőződése :)

/40k se egy 750Ti, ami fogja hozni a ps4 szintet, ahogy hozza minden másban is. Ez az egész kevéssé szól pénzről.
  • TomStorm
    Engem a One HDD kerregése tud zavarni nagyon
  • soundsonic
    ja, vagy nem :P Pl ,ha én a mostani pc-mmel akartam volna a witcher 3-mat nyomatni minimum egy 65-70 ezres vgat kellett volna vennem :D
  • darkSectorxxx #24629
    " Amellett meg kis költségvetéssel sem gond több platformot tartani."

Erről van szó.
  • Tikal #24628
    Mondom, szerintem halk, es csak éjszaka hallom, de akkor se zavaró, nem tudom milyen egy One, szóval nincs összehasonlítási alapom. A régi super halk PC-mnel hangosabb, de a mostaninál nem:)
  • Moby
    Tehát akkor nem az van, hogy halk a gêp, csak nem baj, ha hangos :D
    A pécé emellett néma, és a one is. Éjjel, kussban a ps hangja irritálóan, gyökér módon zavaró.
  • Tikal #24626
    En is kb 2 méterre ülök a ps-tol de csak éjszaka hallom mikor mar csendesebben játszom, nappal nálam uvoltenek a játékok:)
  • Moby
    Mármint mi? Hogy ugyanolyan, mint volt?:D
  • soundsonic
    Vacilláltam is eleget, hogy egy 100 ezres vgat vegyek és cipeljem a dögnehéz pécém a telekre hétvégente, vagy egy jó pár évig működő péest vegyek amit bárhová el tudok hurcolni amihez szintén lesz VR kütyü..
  • Moby
    Persze nem mind, tudom. De szóval van választás, az meg sose rossz.
  • Moby
    Azokhoz a gémekhez jórészt elég egy fing pécé is, ami a háztartások jórészében azért akad gémerkörökben. Amellett meg kis költségvetéssel sem gond több platformot tartani. De a szélsőséges gondolatok megfogalmazásánál nem ez kering a levegőben :)
  • soundsonic
    Az a baj, hogy sajnos vannak olyan pc-s rpg-k amik nem lesznek multiplatformok. Szerintem félreérted, vagy én

szerk: Neked mondom, mikor csak meg kell nézned az aláírásod.. High pécéd van :)
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:34:47
  • Tikal #24620
    Aha:) mondjuk egy proci ventillatort ajanlhatnal is, mert az hangos jelenleg.
  • Mozes
    Köszi szépen! Ez jó hír! :)
  • Moby
    Ezt nem értem. Olyan hogy tud jönni? Ez csak a TE döntésed, nem a lineup-é. Ha csak ex jönne rá, az az jelenti, hogy semmi más nem jön rá ami a többire(ld. WiiU), akkor meg azért tartasz mást.
  • soundsonic
    Részemről nem baj sőt.., de jöhetne néhány olyan játék is ami miatt nem kellene pc-t is tartanom :)
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:24:02
  • Moby
    Építsek neked gecihalk pécét?:D
  • soundsonic
    szia! ha süketszobában játszol akkor biztos nagyon zavaró a hangja, de én normál televízió hangerő mellett eddig még nem hallottam a hangját, pedig tőlem másfél méterre van a pées. Nyilván nyáron a hőségben, meg egy teljes napi használat mellett hangosabb a ventije
  • Moby
    Nem. Az ötödik gépemet nyüstölöm. Egy üvöltő notebook volt mind.
  • Tikal #24613
    En nem tudom milyen volt akkor de szerintem halk most, legalábbis a PCmhez képest :))
  • Moby
    A leáld tizensok éve egy max 6 useres, jó hangulatú fikatopik. Kedvelem az odajárokat, de nem tartom követendőnek minden gondolatot, ami ott felmerül (meg amit máshol sem).
  • Mozes
    Sziasztok!

Nem szeretnék egy vitát indítani, de az alábbi kérdésem lenne. Amikor kijött a PS4 akkor elég hangos volt (én 2 haveromnál néztem meg és volt hangja rendesen).

Jobb lett azóta a helyzet?!
  • Moby
    Miért sajnos a multiplatformitás? Az egyik legjobb dolog, hogy mindenkihez eljussanak a játékok.
  • Tikal #24609
    Semmi gond ezzel, en is azon játszom amin van jo játék, legalábbis nekem az.

A leáldozott topikba:)
  • Moby
    Milyen topikba?
    Én azt tudom, hogy egyes játêkok jók, mások kevésbé. A platform ebben a kérdéskörben sokadlagos. Multiplatform címeket lehet minőségben/árban satöbbiben összemérni. Erre jó, egy centivel se többre. Hogy ezen kívül ki és mit akar belelátni, önigazolni, birkanyájban bégetni, okoskodni, szakérteni, nos, ezt én a felismerhetetlenségig telibekettétorkonszarom. MINDENRE nagyon pontos, azonnali rálátásom van. Platformügyekben őrület, ami fórumszerte megy. Nem kell ezért sehovase mennem. Helyben is jól látom ezt :)
  • soundsonic
    Sajnos tény, hogy a játékok többsége multiplatform, de rengeteg olyan játék van ami sajnos csak pc.. Talán még emlékeztek arra, hogy a ps2-re mennyi játék volt és mennyi uniqe :( Egyenlőre a pées négy a pár exkluzív játékával nem jeleskedik, persze a zikbokszon sincs másképp egyenlőre. Bocsánat vannak egyedi gammák is ,de a többsége indie cucc :S
    Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2015.04.07. 17:14:39
  • Tikal #24606
    Pff, leírtam hogy szerintem mi van. Nyilván vannak olyan emberek akik megvesznek minden platformot, de akkor most nézz mar át a másik topikba.... te is tudod, hogy szarok a konzolok mar most, egyre kevesebb racionális érv van mellettük..a játékok legnagyobb része multiplatform.
  • Tikal #24605
    Nem nem erről volt szó, olvass vissza. Írtam hogy a pc jobb grafikailag, erre írtak hogy ja, de nincs ra exkluzív cím, míg konzolra van.... Es itt jöttél te :) a társalgás nem veled kezdődött, persze hogy nem érted mire irtam az 1080p 60-at.
  • darkSectorxxx #24604
    Ez nem igaz ám ;)
  • soundsonic
    Ha már exkluzívok: Yoshida szívesen látna egy PT szerű igazán ijesztő horror játékot a Project Morpheus-ra
  • Moby
    Sehogy. Elmondta a saját preferenciáit, amire azt hiszi szegény, hogy univerzális, de legalábbis követendő :D És értetlenül áll a jelenség előtt, hogy amit ő igaznak, rendíthetetlenül stabilnmak hisz, azt más leszarja.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.04.07. 13:58:35
  • Kandurex
    arról volt szó, hogy kevés a jó exkluzív cím, de ha minden évben jön legalább 2 olyan cím, mint a BB akkor nem panaszkodom.... te meg jössz itt valami 1080p meg 60 megmittomén dumával, hogy a tökömbe jön ez ide?
  • SlickAdam
    1080p-ben nyomom 60 fps-el, megis vettem PS4-et BB miatt.:) minden fillert megert a pakk.
  • Tikal #24599
    LOL, te kérdeztél vissza egy állításomra.

Amit állítok: egy PC-s aki 1080p-ben nyomhatja 60fps-sel, tojik rá, hogy ps3-on volt egy God of War nevű játék, ezért nem fog konzolt venni, meg azért a két három exkluziv címért ( BB meg Order?? )