121481

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    igen
    multihoz kell plus elöfizu
  • Piko888
    Hi!
    Gondolkodom a PS4 vásárlásán, lenne pár kérdésem:
    PS3-as accountomat tudom használni a PS4-en?
    A multi lovés vagy ua. mint a PS3-on?

• Moby
    Hát a gépeket nem az exkluzívok adják el. Hanem a GTAV-k, meg CODAW-k főleg. És bár az emberek többségét a hardver nem érdekli (nem is feltétlen képes összekötni a két dolgot), de nyilván hatással vannak az eladásokra a folyamatos összehasonlító videók is.
  • darkSectorxxx #25477
    Engem a HW része nem izgat az elég, sőtt még mindig a Live-ot többre értékelem mint a PSN-t....de minden téren.
  • darkSectorxxx #25476
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen gondolom.

PS-re csak multiplatform.

Én rég vettem volna X-et ha normális gémek lennének, se gears, se halo, se qb.....semmi, helyette van 10 forza, vagy érdekel autos valakit vagy nem, meg 2-3 olyan exclusive, ami haloványra nem érdekel, csak azoknak nagy szám akik megvették a gépet és valamivel igazolni szeretnék. A Sunset-et nem sorolom fel mert egye bassza ez érdekel valakit.

De más egyébb? Vagy csak én értékelem többre a jó öreg sorozatokat a maiaknál?

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.03. 18:01:15
  • Tatyla
    flame OFF!
  • Ra1n
    Mondja ezt az aki továbbra sem adott választ arra hogy ha nem érti miért jó butított herélt változatokkal játszani, miért játszik One-on.:)
  • Totti5
    Ne kezd. Van minden és van sok ami nincs PSre.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.03. 17:15:03
  • darkSectorxxx #25472
    Miért sw szinten mi van? 3 autos?
  • TDC Geronimo
    A gyengébb hwnál az elbaltázott bemutató és a PR sokkal nagyobb szerepet játszik szerintem.
  • Kandurex
    Szerintem a gyengébb HW az ok, szinte biztos nem az SW, mert ott nincs csillogás egyik téren sem! Remélem ez elég nagy pofon, hogy megértsék, erre a piacra bika cucc kell!
  • darkSectorxxx #25469
    :P
    ich ironiziren
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.03. 15:46:27
  • TDC Geronimo
    3 mondatból 2 baromság, amit írtál. Kitalálod melyik? :D
  • darkSectorxxx #25467
    X1 még pár régióban nem jelent meg, nem? :)
    2016-ban jön a QB akkor még 1 gépet tuti eladnak.

PS4 sem állna nagyon , ha nem jött volna Order meg BB szerintem
  • TDC Geronimo
    ouch

Germany Hardware LTD through March 2015:
    PS4: 1.600,000
    Xbox One: 378,000
  • Totti5
    Mostkéremazonnal!

• darkSectorxxx #25464
    ME 4
  • TDC Geronimo
    soon...

• TDC Geronimo
    Érthetetlen miért ilyen fos az összes játék töltési ideje. Van kurva gyors ram, mit csinálnak vele? Kb annyira érthetetlen mint az AF hiánya
  • Ra1n
    Nem. Ez egy kibelezett játék amit megint DLC-kkel akarnak teljessé tenni.
    Ráadásul szaros kis kiegészítőkért van pofájuk pénzt kérni.
    Teljes játék majd akkor lesz amikor kiadnak belőle egy premium edition-t amiben minden benne lesz annyiért amennyiért az alapjáték megjelenéskor került.
  • Tikal #25460
    extra.. mint a Witcher-ben a kivágott tartalom DLC-k :)
  • Totti5
    Nem, a teljes játék 60 dollár, ami lefedi az egész storyt Batmannal. Ezek extrák, amik pénzért vannak. Persze hajrá warez, meg humblibundli verza. Ha valakinek ez kell, hát szíve joga!
  • Tikal #25458
    GTA V loading time: 0s

WTF
  • Ra1n
    Ez esetben tökéletes lesz az a játék szépen warez változatban aztán majd amikor leárazva kijön a TELJES játék (prémium pack vagy tököm tudja) megvétel.
    Anyjuk pi**áját.
  • Moby
    Kb...
    /bár inkább majd 1.99-ért :)
  • SlickAdam
    smells like complete edition for 10 € in steam sale in 2016...
  • Tatyla
    Akkor b***** meg
  • Totti5
    Minden extra karakter beleértve a macsekleányt is season passos a Batmanban.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.03. 10:08:42
  • Tatyla
    pfff
  • SlickAdam
    "The Witcher 3 PS4 Loading Times Are Around 40 Seconds (whenever the main character dies or if the player selects to fast travel anywhere)"
  • darkSectorxxx #25450
    Én csak lesek hogy mivan itten néha.
  • Tatyla
    Zene téma Off, köszi!
  • red13
    Én már többnyire csak keleti zenét hallgatok. Sőt ilyeneket is hallgatok: https://www.youtube.com/watch?v=9txzvu6eQuw mégis éveken keresztül gitároztam, rock zenekarban játszottam, koncertekre jártam. És ugyanúgy hallgatom a koreai rap zenét, mint mondjuk a 40-es évek fekete blues zenéjét, vagy a 70-es évek rockját.

Igaz, még úgy is hogy a kedvenc műfajom a Jrpg-ék, ezzel az Omega Quintettel nem tudnék játszani. :D
    Utoljára szerkesztette: red13, 2015.05.02. 18:29:31
  • Ra1n
    Annyit érnek ezek a zenék mint a tipikus amerikai tinibálványzenék...Magyarul szart sem.
    De ahogy érzed. Végül is ezeket is kell hallgatni valakinek.
  • zola2000
    Hallgasd meg Nana Mizukit, neki van hangja ... szerintem csak az van, hogy neked nem jön be a stílus, és ... ennyi.

(durva, hogy politikában sincs sokszor annyira éles vita mint a médiában, főleg zenében jön elő a legélesebben és egyuttal legfeleslegesebben)
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.05.02. 16:57:23
  • zola2000
    Akárki akármit mond egy végigdolgozott nap után jó kifeküdni a napozóágyra, és pl ilyent és hasonlókat hallgatni/nézni: https://youtu.be/K7FB_zrrOXY ... félreértés ne essék járok strandra is :) ... mp3ban inkább egyedi előadók jobbak (pl nana mizuki/ueto aya stb) ... videojátékban bejön még a hatsune miku project diva f is (ps3/vita) de az csak videojátékban.
    De megértem ha valakinek nem, ha lebuziznám azokat akiknek az izomniggeres amerikai rapzene jön be az olyan mint amikor letömeggyilkosozzák a gta játékosokat.

(az offtopic vitát nem én kezdtem, én csak egy ps4 játékot linkeltem)
  • Ra1n
    Bőven elég észérv az hogy nincs hangjuk csak a virnyákolás.... Jössz a 11 éves megasztárossal.Annak volt hangja.
    Ahogy írtam. Japó Szandik, beta állapotban....
  • Moby
    Meg hogy gecire ontopic, az a különösen jó még benne.
  • Tikal #25442
    Ész érveket akarsz egy olyan témában amit igazából csak szubjektiven lehet megítélni? :)
  • Moby
    Fű most megfejtetted minden titkom, basszameg... :(