121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • samsung123
    nemhogy a graf lesz jobb, de állítom 30 Frémes is lesz max...
  • TDC Geronimo
    Kalap szar az a játék.
  • Tatyla
    Ne már be copy pasteztad a gémszarról? Sírok...
  • heady
    A saját szobámban már miért nézne ki hülyén? Ha meg nagyon zavarna, 2 perc alatt össze lehet hajtani és befer az ágy alá.
    Egy komolyabb simet ritkán vesz az ember bohockodasra.
  • darkSectorxxx #25755
    "Risen 3: Enhanced Edition bejelentés - egyetlen platformra érkezik az új kiadás

Sok mindenre számítottunk, de erre nem. Bejelentették a Risen 3: Enhanced Editiont, ami csak és kizárólag PlayStation 4-re érkezik.
    Több meglepő dolog is van a Risen 3: Enhanced Edition bejelentésben. Először is ugyan a Risen 3: Titan Lords nem volt rossz játék, de nincs benne az első tízben, amiből szeretnénk egy felújított verziót. A másik érdekes pont, hogy csak PlayStation 4-re érkezik.

A Risen 3: Titan Lords tavaly augusztusban jelent meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra és ugyan a Piranha Bytes játéka messze nem volt hibátlan, sok olyan dolgot találtunk benne, ami tetszett. A hírek szerint a Risen 3: Enhanced Edition külsőre leginkább a PC-s verzió ultra grafikájához fog hasonlítani, de "sok helyen még ezt is túlszárnyalja".

A Piranha Bytes azt is elmondta, hogy az Enhanced Editionben az összes eddig megjelent kiegészítő tartalom is helyet kap, úgy is mint az Adventure Garb, a Fog Island és az Uprising of the Little Guys DLC-k, ráadásul a PS4-es verzió Remote Play és Share Play támogatást is kap.

A Risen 3: Titan Lords Enhanced Edition megjelenés augusztusban várható, elsősorban digitális formában, de több országban dobozos verzióban is elérhető lesz. Kapcsolatba lépünk a magyar forgalmazóval és azonnal beszámolunk róla, ha megtudunk valamit a magyar megjelenés kapcsán. "
  • TDC Geronimo
    A vége :DDD najó megfulladok :D
  • SlickAdam
    pedig de jo is lenne egy uj resz. teljesen elfeledtem, de most azonnal raallt a cerka.
  • TDC Geronimo
    Hatalmas :DD
  • TDC Geronimo
    Tegnap olvastam hogy lesz, na nézem is. Imádom conant :D
  • Paranoia
    hmm

• Moby
    Fake medievil.
  • drop
    ja jó lenne tudni
  • Moby
    KURRRVANAGY!!!! :DDDDDDD
  • Ulthane
    Moron.
  • Kandurex
    ez a videó privát...szóval mi volt ez?
  • SlickAdam
  • Ulthane
    Az a baj, hogy mindig bedől a nagy többség az ilyen hangulatos képeknek. S a vége az lesz, hogy megveszik. Amilyen fasz vagyok, én is. :(

Pedig már annyiszor megfogadtam, hogy többet soha, Egy dolog vitathatatlan: művészeti szempontból a legigényesebb játék, ami valaha létezett, azt art team kiváló! Minden más sajnos egy rakat szar. :(
  • Ulthane
    Ez elég komoly. :) Bár tök hülyén néz ki egy ilyen egy lakásban.

Arra a pár körre, amíg én elbohóckodom egy autós játékkal, jó nekem a kontroller. :)
  • Ulthane
    Te honnan tudod? Megszámoltad?
  • nayrobi
    Épp időszerű lenne már...
  • Tikal #25739
    Ranglétrán hogy álltok, lvl50 meg van már? :)

Állítólag eltörlik majd az 50-es határt..
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.08. 02:06:00
  • heady
    Köszi :) Sajnos a fasza felszerelés =/= tudással. Rengeteget kell gyakorolnom, ez az első komoly setupom.
  • heady
    ? Kontrollerrel? Vagy veszel másik kormányt is?
  • Tikal #25736
    miért is?
  • TDC Geronimo
    Bárcsak ne lenne fake

• SlickAdam
    az uj resz "moslek" lett, teny. de az elsö kettö rohadt jo volt. nem talalkoztam meg olyannal, aki VEGIGtolta pl az elsö reszt es mas velemennyel van rola.
  • Ra1n
    Ó már megint egy exkluzívot ért sérelem...Sehol nem lenne az Infamous széria multiplatformként....
    Egy repetitív unalmas dögvész az egész, reméltem hogy majd ps4-re a second son megváltoztatja az egészet és csempésznek bele változatosságot,és végre lesz súlya tetteinknek de nem...Grefitizzé a gyökérhiróval. Szuper.
  • SlickAdam
    de teged nem nagyon lehet, az is tuti.
  • Ra1n
    Infamous széria....Okádék netovábbja, ha van valami ami még az AC szériát is alul tudja múlni na akkor az az.
  • SlickAdam
    roller
  • TDC Geronimo
    aha
  • Ra1n
    Hulladékgyárosok.....
  • Totti5
    Nem, amikor toltam a singlét ellettem volna a videó editorral is. Most már utólag nem venném elő.
  • SlickAdam
    mint a PC-s verzioval? :D
  • TDC Geronimo
    SCE Sucker Punch builds new Motion Capture Studio

• Totti5
    Kicsit elkéstek vele.
  • TDC Geronimo
    Rockstar Working On A Version Of Its Video Editor For GTA V On PS4
  • Ra1n
    Nem volt bukás SAJNOS, csak szarul fogyott,azért a számokról néma kuss van, ami nem csoda, alig párezer emberrel tolja több mint a több mint 1 éves BF4-et,nem véletlenül....
  • TDC Geronimo

John noble meg breaking badből mike <3
  • TDC Geronimo
    Oppression has to end! New #AssassinsCreed. World Premiere May 12 9am PST >> http://www.assassinscreed.com ||

Bár unity után nem tudom, hogy érdekeljen-e. A baj az, hogy a kor meg a hely tetszik, de ez nem lesz day 1 az tuti
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.07. 20:12:59