121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Azt általánossan értsd nem a Witcher-ből nem jön gp, meg arra céloztam mikor első részletek jönnek mindig cgi vagy teaser, azt a faszom kíváncsi ilyenkor ezekre, vagy a sok szar youtube filmeket becserélném egy demo-ra. -
CGI nem a grafikát és nem is a gameplayt demonstrálja, nem is akarja.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.14. 20:30:45 -
Hogy lehet ostoba a mozgás? az milyen? ellentettje az okos mozgás lenne?
Hogy milyen a harc honnan tudod? nem játszottad még. ( nem lesz From féle, ne is keresd benne )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.14. 20:29:59 -
Mivel CGI lézeik ezer éve és még nem tüntett ellene kb senki, ez a kérdés ennyi.
W3at nézem, akkor jött ki 27 ingame / target render tréler, de az elmúlt 2 hétben minden második nap jött valami ingame tréler...és jött 1 vagy 2 CGI ( vagy ez az első, passz ). Mégis milyen alattomos dolog lenne emögött? nem értem. CGI az CGI, annak semmi köze a gameplayhoz vagy a grafikához. -
Ja van helye egy cgi filmes dijátadón esetleg, megnézem háha érdekes, játékkokról utálom, egyrészt mert tudom hogy kurvára más képet fest a gameplay-ról másrészt meg sokszor a gameplay traileerek meg demók helyett költik rá a pénzt meg időt. -
Hát alapon gagyi a játék szerintem , történetről nem váleményezek.
Hátmég ha igaz hogy szaggat vagy akad....
Amiket régen írtam, ez személyes vélemény, inkább, ostoba a mozgás, a harc, ez az egész, egy RPG-től nem is várok többet mondjuk, számomra ultra gagyi, csak azért szállok be Antihoz mert van magyar felirat hátha magával húz a történet.
De mint játék egyeltalán nem érdekelne.
KB mint a Mass Effect.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 20:23:45 -
Ja csak itt a környezetben mást akartak vele kérdezni, nem a művésziességet hanem hogy magyarul érdekel-e téged egy rts azért mert egy kurváraodabaszós csillivilli 4d-s cgi filmet készítenek a 300 pixeles katonákkal amik a cgi-ben fényévekkel jobban néznek ki? És ezzel becsapva a játékos mert maga a játék hangulata a közelében sincs. -
Fos, nem ocsmány. :D Az előtte lévő ocsmány már általánosság volt. :D -
mi preordereltük a magyar storeból a haverral a witchert szerintem a hangulat kárpótolni fog a kezdetleges technikai problémákért... -
jöhetne már DF elemzés patchel meg anélkül -
Tanuld meg a dolgokat a helyükön kezelni. Egy szép, igényes cgi trailernek mindig van helye. És a witcher univerzuma fantasztikus. Minthigy a játék is valszeg csodás. Csak konzolon épp nem. -
Mitől lenne fos? vagy miről van szó? -
Nem nem minden CGI az, csak az amelyiket profik csinálják. CGI lényege nem a grafika, azt egy ilyennel foglalkozó team perfektre megcsinálja kivétel nélkül. A jelenet, a 2-3-4 percben beletömörített akció vagy valami egyedi dolog ( Dead Island pl ) a lényege és a hangulatfokozás. Megnézed és akarod, akkora hangulat és királyság. -
Nana azért ne szaladjon el a ló. Ocsmánytól nagyon messze van és minden jel arra mutat, hogy egy kiemelkedően jó játék. Most a technikai oldalát ne nézzük. -
Mint most is hiába van film a Witcherhez ha a játék egy fos lesz.
És ez idegölő, míg egy cgi film a moziban nem gáz mert nem tudom miért csinálják.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 19:46:05 -
Ja de a poén nem annak ment, hanem hogy kit izgat egy olyan CGI ami egy ocsmány szar játékot reklámoz úgy hogy az kívánatosabb legyen? :D
Nem arra értem hogy kinek tetszik az Avatar film kinek nem, hanem mint játék. :D
Mindden CGI gyönyörű de lefosom ha a játék kapcsán csak nyálcsorgatásnak szánják. -
Ez fasza volt
-
Semennyit. Ingyen adják. -
Mennyit lennél hajlandó fizetni érte? -
Engem egy jó játék igényes cgi videóival meg lehet venni. Jelentsen ez bármit :) -
bwahahaha -
Pár embert sajna igen, én udnék neveket mondani....énis meglepődöm néha. -
Paranoia #25977 vannak még olyan emberek akiket ilyen CGI videókkal meglehet venni? 
még ha egy order lenne...
-
Nem, ilyen nem létezik. Nem történt, és nem is fog történni, teljesen elképzelhetetlen, hogy alapvcetően különbőzően nézzen ki azoknál egy játéknék akik megpeccselik, és azoknál akik nem. Itt nem egy tervezőasztalon lévő játékról beszélünk, hanem olyanról, amiből a lemezek kint vanna abolt polcain. -
Hát nem engednék meg, szerinted nem létezik játék amin butítottak a jobb futtatásért a megjelenés után?
Másképp ugyse lehet megoldani.
Max NPC-k vagy az amúgyis KURVAGÁZ varázseffekteket húzzák le.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 19:14:58 -
Reszelgetni lehet rajta, de 10% az már nagy lépés. Átlag 25 fps-nél az 2.5fps. Ennyike. -
Olyat nem csinálnak. Pláne nem miután kieresztették a reviewkat. Agyon rommá fossá kéne butítani a jelenlegihez képest. Vannak átvezetők ahol 20 alá szakad be az egész rohadvány. Le kell nyelni a békát, illetve elsétálni mellette. -
TomStorm #25972 -
Ja mert ehhez hónapok kellenek, állítanak a grafon. -
Az az átlag 24 helyett 25.3 lesz. Ez annyira kurvaszar, hogy ide alapvető változtatások kellenének. Olyanokat meg nem csinálnak a játékokon 2 hét alatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.14. 19:05:09 -
Tök aranyos a banner, fent annyit látni pirosan hoogy "kitiltást" :D -
A véglegest nem hagyják így. -
Ki és mit hangoztatott?
Amúgy meg ottvannak a videók. Okádékretekmoslékszar a frém. Botrányos. -
jaaa. :D
valami pöcsröl beszélnek, majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 18:44:41 -
fps :) -
Ők nem tudom hol jártak az elmúlt 2-3 évben sebaj ha nem más hibájából tanulnak majd maguktól. :D
Bár kb ahol most tartanak nem csodálom.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 18:40:46 -
Konami's new CEO: Mobile is the future of gaming, is Konami's main platform
-
FTP? -
azt mondjátok nem lesz ez a Witcher olyan FTP-e mint ahogy hangoztatták?? -
Melyik szó nem stimmel? :D
Magyarul a witcher-ben nincsenek animációk, csak valaki igénytelen lófasz amit mozgásnak csúfolnak. Ráadásul úgy fut mint egy buzi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 18:12:40