121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De. Tök jó durrogtatni, és kurvára élvezném is, ha a falon a kalendáriumon 1999 lenne az évszám :) Ez az fps-es durrogtatás viszont ma már ebszolájte nem érdekel, HACSAK nem durrant valamit a világával, vagy graffal, vagy fasztudjamivel. De ebből nekem egy eldugott kis puki nem jön ki egyetlen procikájából sem. De alapvetően ez az egész már olyan szinten lett kimaxolva, hogy amit ebben a genre-ben még nem mondtak el, azt már nem is kell elmondani. Valami kikúrtelbaszott jó graf meg sztori eladná, de ebben nekem egyik sem jó, nafőleg a graf nem.. Az pokoli szar. Jó hogy ezt az okádmányt 60fps-el rángatja, az mondjuk pozitívum, csak ez még nem javíccsa fel. A gunplay meg olyan mint akármelyik killzonecodbfakármirandomfosgecifps-ben. -
Hát általában rosszabb szokott lenni a vge nem jobb, bár van náluk egy amolyan Division is, állítólag az is sokkal jobb lesz a végére. :D -
Én nekem tök mindegy már, mert most megszakad a sorozat nálam és nem lesz idén AC -
Elvesztettem a fonalat. -
Najó, ez nem teljesen igaz. Kicsit számítottam rá, hogy valami történik vele, amitől kevésbé lesz generic fos. Hogy mi, azt nem tudnám megmondani. Valami...nagyon más :DD -
Alien CM....
-
SlickAdam #26033 azt mondjak az old blood eleje uncsi a kotelezo(?) lopakodas miatt, de utana bedurvul. a masodik felvonas pedig eleve a jobbik. azert meg probalkozz 1-2 orat sztem! ne mondd, hogy nem jo durrogtatni kicsit! gunplay-be nem nagyon lehet belekotni.:)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.14. 21:57:01 -
Pontosan erre számítottam :D A pécést hagytam abba, mer az még raádásul beteg is volt.. Aztán most itt ennél a ps4-nél behúztam, végigtoltam kis adagokban, vhol még méltattam is. -
SlickAdam #26031 megint 15 fremet szeretnel?!
DF a temarol -
Mi más lenne? ugyan olyan királyság. -
Prealfa. Én majd október 23.án szeretném látni h milyen lett. -
SlickAdam #26028 basszus, ezt tudni lehetett elöre. mire szamitottal? :D nekem adta az alap is, ezert remegek erte.
letoltad a new order-t??? nem ugy volt, hogy hagytad 1 ora utan a picsaba? -
De láthatod a képeken a saját szemeddel hogy problem solved. :D
Ha egyszerűbb a grafik, megoldva a bugok, fps. Nagyon okosak ezek a fransziák.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 21:52:12 -
HAHAHA :D Ha nem a Ubisoft-ról lenne szó még talán el is hinném :D -
Hivatalos magyarázatot is adtak ki.
"Assassin's Creed Syndicate - a Ubisoft tanul a Unity hibáiból
Emlékeztek még az Assassin's Creed Unityre? A Ubisoftnak jó lecke volt, úgyhogy a Syndicate kapcsán már nem követik el ugyanazokat a hibákat." -
Nyah, ez az old blood nanométerre ugyanaz a generic fos, mint az alapjáték :D Szal ha az tetszett, ez is fog. Még magam számára sem világos, hogy voltam képes azt végigtolni, ma már valszeg nem menne, ebből sem bírtam 1 óránál többet.
Holnap indul a csomag :) -
Utálat?
semmi, CGI-re ment a válasz ezt az undoritó mozgást már mindenkinek mondtam tavaly, most az a bosszantó szerintem hogy a demo-k helyett végigjátszhatod youtube-on megjelenés előtt átvezetőkkel a játékokat. -
Lehet csúnyább lesz, de emberien fog futni legalább. -
új ac jó sokat csunyult unityhez képest és ez pcs verzió. AF itt is nuku amit nem igazán értek. A LOD is okádmány a második képen főleg
-
Nem értem mi ez a nagy W3 utálat. Nem tetszik, szerinted gagyi, elhisszük, kész, lépj tovább. Ízlések és pofonok. Szerintem meg a Final Fantasy az undorító gagyi fos, aztán mégse spamelem vele tele a fórumot. Na ennyike. -
Ok bocs, de nem spam, csak válaszoltam mindenkinek, nem akartam bunkó lenni. -
Dark állj le a spammal, mert kitörlök mindent -
1:07-től
ezekre a furcsa mozgásokra értettem, ahogy kardoz, hát. :D
Nem jön át az érzés hogy itt "hús-vér" szörnyeket kaszabolok, hanem ilyen műanyag valami az egész, vagy több testnedv hiányzik vagy az hogy az ellenfél másképpen reagáljon a kaszabolásra, nehéz leírnom mitől lenne jobb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 21:09:20 -
Hehe. :D Nem mondtam semmit a kinézetéről, azt megtartom magamnak...csak játékbeli véleményemet írtam le...
Karcos, arcos arc. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 20:59:38 -
"Wicser animok, kombat mozgások aprólékosan mocapoltak. Vannak róla bemutatók is h csinálták őket, semmi gagyi nincs benne... "
Elhizem neked, de ettől még nekem játékban gagyi, túl robotos, semmi lazaság csak mintha beszedett volna egy doboz viagrát, meg mondom ahogy kardoz stb....nekem fura. -
De nem elgépelés, sehogy nem tudom. :D
Arra értem hogy a japó játékokat szeretem, de ha fejlesztőket sorolnak nem tudom ki-ki, max resident téren vagy metal gear. -
TomStorm #26013 Nana fehér farkast nem leszólni!Mert ő:
"Hívni őt nagy veszélyt jelent, de kell, mert ha a szörny s a féreg ellen mi sem használ, a vajákos megbirkózik vele. Ügyelni kell ámde, hogy a vajákost meg ne érintsék, a mert megrühesedni lehet tőle. Lányokat meg előle bújtatni kell mert fickós a vajákos mindennek fölötte. Habár a vajákos igen kapzsi s aranyra éhes ne adjatok neki többet, mint: vízbefúltért: ezüstgarast, vagy egy s felet Macskafajzatért:ezüstgarast kettőt. Vérivóért ezüstgarast négyet.. ."
:DD -
Wicser animok, kombat mozgások aprólékosan mocapoltak. Vannak róla bemutatók is h csinálták őket, semmi gagyi nincs benne... Azt hogy kombat közbe a karakterrel hogy tudsz gurulni, oldalazni és navigálni már egy teljesen más dolog az a mechanika része. Fejlesztűk úgy lövik be hogy az adott játékhoz jó legyen. Videóról szarozni ezeket vicces dolog. Nem mintha egy From játék bármivel is máskép festene videón... csak te játszottál vele, tudod milyen és miért ilyen. És az a lényeg hogy hatékony és jól játszható legyen. Nem a videón kell tökéletesnek mutatnia magát, mert nem azok, sosem lesznek azok. Ezek nem valóságszimulátorok... maga az animációs fázisok, támadások perfekt mocapoltak egy ilyen címnél.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.14. 20:56:49 -
Elgépelés, bocs. -
Ki az a Myazaki, mert elsőre azt hittem a karate tigrisben az a karatemester. :D -
Akkor EU, nekem ami nem japó az mind egy halmaz. :D
Elnézést a fejlesztőktől! -
Ébredések 2:
Myazaki totál véletlenül eltalálta az megfelelő dózist, így volt egy tiszta hónapod. Előtte-utána viszont teljes agylágyulás és apátia. :DDD -
wat? éppen hogy ez nem az a tipikus rednekk amerikai, hanem európai mivel lengyelek a fejlesztők is. Megint beszélsz össze-vissza :D -
Ja és eltekintek , vagyis a véleményezéskor eltekintettem a játék stílusától és a főszereplő karakterétől mert az ugye izlés kérdése. -
Nem vitás.
Amcsi rpg-k közt. -
Nem nézem meg, csak elmélkedés volt hogy kit hatnak meg ezek a nyálas 2 másodperces pazarlások. -
Na ezaz...ezért nem érdekel játék téren, max filmeknél. -
Witcherben az egyik legjobb az RPGk közt. -
Nem kötelező megnézni. -
Ostoba hogy a 2 generációval ezelőtt még ezek a robotmozgások elmentek nálam, meg amikor a kardokkal suhintanak az a fénycsík a kard pengéjének vonalában gáz nagyon, egyszerűen valszeg a nagy tartalmi részek végett itt nem telík többre.
Sokszor említettem nincs baj a játékkal, csak nekem ez gáz, egy játék általában nálam a karakteren és az animációkon kezdődik.
Az hogy ellenfél mennyi van a képernyőn vagy a háttérben 3 vagy 4 sátor van azt leszarom.
Játszottam, meg is van mind2 része, nekem gagyi nagyon, nem Fromhoz képest, mert ott sem az a hűha...., de máshoz már ciki lenne hasonlítani...rpg, nincs baj ezzel, ez tellik tőlük ettől még gáz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.14. 20:37:29