121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    Egészestés beszélgetés Dark Sectorral? :-D
  • Moby
    Erről a BB drogról hogy lehet lejönni?? Még mindig nem vagyok képes mással játszani (azzal meg már nem akarok), és jobb a menüben mászkálni, mer annak BB hangjai vannak a téma miatt.
    Ez már beteg dolog, és én sem szeretem az ilyeneket.
  • TDC Geronimo
    jöhetett volna idén :(
  • SlickAdam
  • SlickAdam
    tudom, hogy csakazAAA(tm) meg most Witcher-"rinya" vanik, de ez a Shadow Warrior valami kibaszott jo! moslekra szamitottam, de nagyon nem az (meta 70 azert mar nem szart jelent). tenyleg mint a 90-es evek beli Duke Nukem tipusu jatekok. Duke Forever-t mindenki varta, mint a messiast, ez meg csak ugy jon es produkal. zene es humor is ott van a szeren. pl.: erdöben nezem, hogy rozsaszin szivecskek villognak a bokorban... hat basznak a nyulak. levagtam nehanyat, erre elkezd üvölteni a metal, nyul atvalt feketebe (megszallja az ördög), szemei elkezdenek izzani es nekem esik. es majdnem leöl... :D LOL
    igen totti, megtud zakkani a motor, de olyankor tenyleg annyi ellenfel + ver + robbanas van a kepernyon egyszerre, hogy igyse-ugyse latni semmit, szal az a nehany frem + töres... semmiseg.:) nyugiban meg szinte vegig folyamatos a 60 frem. erzekeny vagyok az ilyesmire, de rohadtul nem zavar.
  • Totti5
  • TDC Geronimo
    másfél óra 1 nap a játékban. Van már róla timelapse

• Moby
    Ja amúgy pénteken mikor néztem az egyik sztrímet, a faszkalap otthagyta a gépet 1 órára elment herevakarása, Geralt meg ott állt egy helyben a kikötőben. Óriási volt a fényviszony/napszak/égbolt változás.
  • TDC Geronimo
    na ez másik zóna. Itt a fények már jobban tetszenek

• TDC Geronimo
    Jó mondjuk ha tényleg régebbi pcs build és 1.01es patch nélküli PS4 verzió akkor még meg is értem.
  • Ra1n
    Nyilván jót tett volna az eladásoknak ha kijelentik 1 éve hogy a nextgen kevés ehhez úgyhogy herélünk.
    És még így is kismilliószor korrektebbek mint hőn szeretett microfostod.:-)
  • Moby
    Úgy tűnik a pletyka tényleg igaz.
  • Totti5
    Kamugyárak. Ennyi derült ki szépen a CDről. Semmi más.
  • Ra1n
    Ne kelljen ide is belinkelni azt anyilatkozatot amiben taglalják mit heréltek a konzolok miatt. Látom sikerült ignorálni...te lolozós...
    A lol ott kezdődik hogy van pc-d amin ezerszer jobb minőségben menne,volt kuponod is,ehhez képestkupont elattad ésveszed mocskosdrágán a legszarabb változatot. Na az lol.
  • Moby
    Télleg? Ez is? Az első pár képkocka is?

Ja és itt ugye már a konzolok is kaphatóak voltak, nemhogy speci ismert volt.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.16. 21:09:48
  • Totti5
    Láttunk már 16000 ilyen trélert 2 évvel a megjelenés előtt. Attól hogy a PR CD mást röfögött 2 évig, nem jelenti azt hogy bármikor is komolyan gondolták azt.
  • TDC Geronimo
    trailer egy pcn futó játékból
  • Totti5
    2013as csak egy tréler volt. Ez meg a játék.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk most kivételesen igaza van. 2013as trailer konzolspec előtt jött ki, nem tudták mire lesz képes. CDPR meg nincs akkora hogy 2 külön verziót készítsenek, de rajtuk kívül szerintem egy fejlesztőcsapat se csinálna PCre külön verziót így a könnyebb utat választották és elkészítették úgy hogy a leggyengébb platformot vették alapul. Textúrák, assetek, modellek, LoD mind megegyezik.
  • Totti5
    Zslol. Nem. CD Projeck csinálta így, mert ők így látták jónak PCn. Ami szupcsi textúrák, 4k, 60 fps és minden egyéb lehet.
  • Ra1n
    -Egy rakás fa és egyéb ojjektum (igaz ez is a látótávhoz tartozik).
    Sajnos a pc változat szenvedte el legjobban a konzolok miatti butítást.
  • TDC Geronimo
    X1es verzió folyamatosan rángat. PS4es is sokszor, de láthatóan igaz, amit gamersydes csóka írt.
  • TDC Geronimo
    X1 vs PS4 gamersyde comparison
  • TDC Geronimo
    Már van pár videó pedig fent. Lényegében ugyanaz a konzolverzió, mint a PCs. PCn ugye ott a magasabb felbontás, AA meg AF, kicsivel nagyobb látótáv meg a hairworks, de a többi megegyezik
  • Moby
    Gero: Pletykálják, hogy nyomás lett gyakorolva az oldakakra, hogy ne legyen pc vs. konzol komperzsön. Lassan hajlok rá, hogy hitelt adjak neki...
  • TDC Geronimo
    Boxos verzióból két kép

PBRt használ a játék, de ez leginkább csak a karaktereken látszik. Geralt ruháján pl
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.16. 20:26:49
  • TDC Geronimo
    Nem tudom hol késnek vele ennyit már
  • Totti5
    Lesz Deus Ex, Fallout 4 stb... sok minden lesz itt.
  • Moby
    DF elemzésig minden nyilatkozat ignoreon van. Vagy legkésőbb keddig
  • TDC Geronimo
    Gamersyde oldal tulaja írta

"I only played the first 30 minutes of both, but so far the PS4 version has much better framerate than the XB1. Neither of them is locked to 30 mind you, but it's closer to 30 on PS4."

• TDC Geronimo
    Gondolkodtam E3on és ha nem lesznek olyan meglepő dolgok, akkor idén legerősebbnek MSét tippelem, aztán felhozatal alapján EA, sony majd ubisoft. Ubin a legvégén a "meglepetés" játék szerintem watch dogs 2 lesz, már lassan aktuális. Bethesdaét most nem sorolom ide, de az is elég ütős lehet. Doom, fallout meg ki tudja még mi
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.16. 20:01:37
  • Moby
    Azzal fogom megvenni a második one-om :)
  • TDC Geronimo
    Remélem idén TR megjelenik és nem csúszik ez is át 2016ra. Értem én, hogy E3 nemsokára, de pár képen kívül eddig semmit se láttunk róla. Biztos jó lesz, 2013as is nagyon jó volt, de azért megnézném már :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.16. 19:55:46
  • Moby
    Argo2. De szoktam látni vg related promókat filmet előtt, nem ritka ez.
  • darkSectorxxx #26209
    Én a Chappie előtt is láttam valami játékot moziban.
  • Totti5
    Nem ez az első eset. Rendre mennek játék reklámok mozikban ma már ( pár éve biztos ).
  • TDC Geronimo
    Itthon ilyet adnak moziba? :O

Mit néztél?
  • darkSectorxxx #26206
    Gyere el hozzánk. :)
  • Moby
    Voltam ma moziban, a film előtt W3 promo ment( a tv commercialös).

Egyszer fasza lenne gémelni moziteremben, nagyvásznon.
  • Totti5
    Nixxes Software készíti az X360 verziót.