121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Ha látnám le is tudnám videózni. Mostmár hogy bebasztátok videón reprodukálni is tudnám, ezzel csak egy gondom van: én nem így használom a kamerát. Nem gondolom, hogy többfêle kód van, szóval nyilván ott van az enyémben is, csak nem fog előjönni. Innentőlfogva totál érdektelen az egész, nem vezet sehova, hogy hibák után nyomozzak. Én játszanék, a többit meg csinálják a teszterek :)
  • darkSectorxxx #26604
    Hát basszus. Nekem 8 , ha nem foglalkoztat, nincs miről beszélni nem egy tragikus dolog. De hogy te ilyet nem veszel észre ellenbel megnondod egy játékról ránézésre hány fps-el fut? Ne szórakozz már. :)

Látod te csak nem érdekel a dolog. Nincs ezzel gond. :)
  • Moby
    Igen-igen, ez rendkívül érdekfesztítő, főleg az állásszögekről szóló rész.
    Annyira, hogy telibekettétorkon is szarom az egészet. Játszom vele, és boldog vagyok, hogy akadásvakságom van. Remélem megmarad mindörökre :D
  • darkSectorxxx #26602
    Erre gondoltál te is ami a videómban van?
  • Moby
    Nos igen, ezzel én is gondban vagyok :) Legalább 4 teljes végigjátszásom van, a faszom sem emlékszik milyen permutációkban :D Mindegy, toltam amire emlékszem.
  • Kongy
    Főleg mikor végigkérdezi a komornyik, hogy mi volt a 2. részben, vagyis annak a kulcsdöntéseit.. :) Én mindkét utat végigvittem anno, így nehezebb volt dönteni :D
  • TDC Geronimo
    neztem most witcher forumot es tele van kamera bugos topikkal. Elso 5 topik kozott 3 ez. Remelem igy nem keruli el a figyelmuket es minel hamarabb jon a javitas. Azt se ertem QAn ilyen hogy ment at...
  • darkSectorxxx #26598
    Na itt van , próbálgattam a kamerát, van az analog karnak egy pontja, amikor elkezdi ezt a szaggatást, kb 10-15fokos szögben a függőhöz képest.
    Nálam legalábbis.

• darkSectorxxx #26597
    PC-n rá is kérdez a W2 mentés meglétére.
  • Moby
    Gyümölcsöskert pipa. Bevezetésnek tökéletes volt. Jó ez a játék még mindig, kikúrt jó. De hogy ebből mifaszt ért aki nem tolta legalább a másodikat, az nekem rejtély (valszeg semmit).
  • darkSectorxxx #26595
    Ja nem mondom hogy smartglass xboxra...:)
    Amúgymeg ps4-en anyni hogy az életet a lightbar jelzi végülis. :)
  • SlickAdam
    na megse olyan hulyeseg a wiiu gamepad-je, csak akkor ha arrol beszelunk...:)
  • Moby
    Nem gond, nem különösebben kemények, levágtam hármat-négyet. Fecskéhez persze. Tomira segge megért annyit, hogy megcsináljam azt a mellékküldit (még ha értelme nem is volt :D )
  • Ra1n
    És emellé lenne fain egy mobil alkalmazás amiben látod az életerőd,tárgyaid, aktuális használti cuccot és jelet,stb..:)
  • darkSectorxxx #26591
    Na igen!

Ezt imádom, ha nincs HUD, pláne RPG-ben!!!!
    semmi spoiler nincs a videóban természetessen.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:52:38
  • darkSectorxxx #26590
    Na most oké egyetértek, nem minden lépésnél csúszik, csak néha, csak annyi hogy észrevehető játék alatt, persze ez csak részlet dolog csak megemlítettem. :)
  • Kongy
    Nem minden lidérc dobja sajnos. Gondolom fecskéhez kell :)
  • Ra1n
    Figyeltem. Egy két csúszást leszámítva ahogy kell úgy mozog a földön is, még box közben is gyönyörűen lépked szökell előre bokából....
  • darkSectorxxx #26587
    Tudom hogy baromsáág, csak mondtam hogy ez az animációs téma, ha engem is beleértesz a meddőségbe, nem arra értendő hogy így kimerevítve nem mozog a teste "élethűen" hanem harcban, mozgásban, értsétek futás, gurulás nemtudom miben, annyira furcsa, és a harcnak picurkát gagyi feelinget ad (mint ahogy más is megjegyezte ezt rajtam kívül), persze mint írtam talán éppen az a baj hogy tök random csúszkál a csávó a talajon, nézd meg most komolyan és figyeld a lábát...tök durva. :)

Persze ehhez is idővel hozzá lehet szokni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:43:04
  • Ra1n
    Elbújnak sokszor....
    Illetve ami még ott idegesítő,ott van egy bug, ha loadolsz mert meghaltál sokszor nem látod a mérgező gázfelhőket....Eltünnek de ott vannak és csak azt veszed észre hogy megdöglesz.....:D
    Ilyenkor az Igni-nek sincs effektje csak fénye....

Ha viszont látsz hordókat úszkálni,azzal első osztályúan lehet írtani a lidérceket...Csak ignizz rá és futás..:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 22:41:43
  • Moby
    Köszi!
    Jártam már ott nem egyszer, de valahogy nem vettem észre őket :)
  • Ra1n
    Újfent a világ legnagyobb baromságait írtad le,nem gond.:)
  • darkSectorxxx #26583
    Belassítva kibaszott igényes, mondjuk feleslegeseen csúszkál a lába a talajon mozgás közben, de gondolom a lába és a talaj közt nem kell kontakt, a 60fps miatt úgysem látja mahd a játékos. :)

Így belaasítva jó a mozgás, játék alatt mégis merevnek tünik a tag, kardozásnál sokszor azt sem tudja a gép kiszámolni hogy a suhintáskor a karaket és az ellenfél milyen pozicióban van egymáshoz képest, vagy eléri a penge vagy nem, és vagy sebez vagy nem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 22:35:19
  • Ra1n

Ennyit az animációról szóló meddő vitákról.:)
  • Ra1n
    Hemzseg tőlük az a lápos terület az első térképen északon....:)
    De vigyázz mert geciek, egynek nekiesel és sokszor kimászik a lápból még vagy 2 és hátbatámad,illetve védekezésnél olyat kapsz hogy beszédülsz....
  • Moby
    Találkozott már valaki fojtólidérccel? Kéne az agya, de még egybe sem futottam bele :)
  • darkSectorxxx #26579
    Egyetértek ettől féltem én is, 2. részt x360-on ezért hagytam abba, 720p-s tv-m volt kifolyt a szemem.

Itt is gáz. Sokszor nincs idm elolvasni mert alig látom a betűket.
  • Seth
    Rohadt kicsik a betűk. Loot-ot el sem tudom olvasni. 2. részben evégett volt egy big font opció, itt elfelejtették :(
  • Tikal #26577
    jön egy fél méter magas léc és nem ugorja át lóval :(
  • Ra1n
    Na erről beszéltem csak ezt pc-n a 360 paddal csak akkor tudom előhozni ha ennél soookkal de soookkal lassabban mozgatom a kamerát. Egérrel nem sikerült. Valami analóg beállítás hiba lehet,gondolom ha sokan jelzik javítják.
  • Moby
    Picit bebugzott a cuccom LOL
  • SlickAdam
  • Ra1n
    Akkor nem tudom,én hasonlót csak baromilassú kameramozgással tudtam előhozni pc-n.
  • Moby
    Griff levágva. Hálás vagyok, hogy kétfárisú a harc az újrakezdés szempontjából.
  • SlickAdam
    nem kell lassan, irtam. szted nekem ez a jatek, hogy lassan forgatom? jatszok normalisan, de folyamatosan erzem. vagy ha ti 1000-el rangatjatok, mint hulyegyerek a Call Of Duty-t... na az nem normalis.
    csinaltam videot, csak vmi szerver hiba miatt makog a ps4... pont most.

a köcsög samanoknak 3-4 ev alatt nem tunik fel egy ilyen hiba?...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 21:23:57
  • Ra1n
    Én tudom miről beszéltek,szerintem valami analóg karral kapcsolatos beállításhiba náluk. Pc-n próbáltam, x360 gamepaddal előjött, egérrel nem sikerült.
    Mindenesetre nem csodálom ha nem botlanak bele ebbe a hibába, ilyen lassan kiatököm forgatja a kamerát?:)
    Normál használat mellett ahogy játszom 360 paddal nem is vettem észre.

Bár ha ekkora hisztit csináltok belöle nyilván ps4-en jobban jelen van.
    A Witcherlátásnál sem jöttem rá mi a gond a kamkezeléssel.:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.19. 21:22:40
  • Moby
    Maj lesz, csak most a griffel szopok...
  • SlickAdam
    fasza. pont ugy nem forgatod, ahogy mondtuk...
    akkor most egy olyat lecci, hogy megprobalsz rajzolni egy nagy sinus gorbet a kameraval. kulonbozo sebesseggel.

olyan ritka, hogy valaki sregen mozditja a kamerat?
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.19. 21:05:19
  • Kongy
    Gyerekeeek... semmi baj nincs a játékkal, nem az apróbb hibákkal foglalkozzatok, hanem élvezzétek basszus :(

GoW Remaster: OMG csöpög a nyálam a billentyűzetre... Ez tipikusan az a játék, ami nem öregszik, annyira brutálisan nézett ki már 5 éve is. Pláne most 1080p-ben 60fps-el.... beteg. Alig várom. Gyakorlatilag emiatt vettem újra Ps4-et :DDD
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.19. 20:42:54
  • Moby
    Ott a videó. Én ettől többet nem tudok hozzátenni. Ha azon valakinek valami összevissza rángat az igyon kevesebbet. Vagy többet. Nemtudom :)