121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #27007
    Akkor nem a közelség volt a baj, hanem hogy "közelről" sem vette fel, mert nem mindegy hogy milyen helyzetbe állok oda.
    Ez viszont így zsír mert messzebbről is elérem. nem kell helyezkednem. :)

Lépkedni vagy mozogni, vagy ütni-kardozni most sem szabad, hanem nyugalmi helyzetbe kell lennem, de egy fokkal jobb már. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 19:36:54
  • Harlekin
    Vagy még egyszerűbb elfogadni hogy ez van!Így találták ki.Mindig van sokkal kézenfekvőbb dolog mit az örökös elégedetlenségre hagyatkozni...
  • Moby
    Ma ilyen OST-s napom volt. Egésznap ez, meg a Interstellart hallgattam. Amikor láttam azt a filmet a moziban, nem tetszett, egyáltalán nem,m rossz passzban lehettem. Nemrég aztán megnéztem ncore-ról letöltöttben, és megőrültem minden pillanatáért. Ma rendeltem meg lemezen. Kegyetlen a zenéje annak is.
  • R0ckatansky
    Nagyhumor. Pár napja meg még te sírtál hogy milyen rossz hogy mindenhez olyan közel kell állni hogy fel lehessen venni.
  • darkSectorxxx #27003
    Nincsen semmijen cáfolda még erre a jelen pillanatban. :)
  • Moby
    Amíg nem érkezik rá szakmai cáfolat, addig be kell érni evvel.
  • darkSectorxxx #27001
    Nem lenne egyszerűbb ha az akinek nem jó a fényerő, állítana a játékban a fényerőn? :D
  • Tikal #27000
    Megerősítem, éjszakai futás teliholdnál teljesen más mint sarlónál :)
  • darkSectorxxx #26999
    Milyen hosszú a keze Geralt-nak. :D

• Harlekin
    És nem véletlenül van folyton telihold,de látod az elkorcsosult user társadalom MINDIG talál valami kivetni valót MINDENBEN.Nagyon remélem hamarosan jön valami baszott nagy gond és legalább 3 évre megszűnik MINDEN játék készítés,de tényleg minden! 1 rohadt teris szintű se jöjjön.Majd akkor talán mindnek helyre billen az örök fika kapcsoló...
  • Totti5
    Pontosan. Szvsz más játékokban sincs másképp. Pl GTA5-ben is lehet menni holdfényben a pusztán.

De erre van megoldás, le kell venni a brájtnesszt éjszakára és lehet tapogatózni:)
  • Harlekin
    Na Én meg 6 évnyi airsoftozással a hátam mögött számtalan éjszakai játékkal elmondhatom,hogy tiszta időben teli holdnál hihetetlen "fényesség" van az erdőben!!!
    Tapasztalati tudás...
  • darkSectorxxx #26995
    Drink Up, az jópofa. :D
  • SlickAdam
    aha! bossocska? csak nem a rudi? "hot dog" :D
  • Totti5
    Őrület h mennyire nem volt időm játszani ezzel. Pont a 3. képen látható BOSSnál vagyok.
  • SlickAdam
    Wolfenstein The Old Blood elsö chapter tenyleg nem nagy szam (de nem is rossz...), viszont a masodik... fuhh. igazabol a hangulat, ami megöl, vegiglopakodva a katakombakat. epp megerkeztem a kastely old-school reszebe, jooooo lesz ez! tetszik, hogy tele van apro ujitasokkal, nem csak ujrahasznositott tejesdoboz az egesz.

• darkSectorxxx #26991
    Tuti úgy van ahogy írtad.
  • SlickAdam
    en is letöltöttem az ost-t. hulye fejemmel nem csinaltam lossless-t a cd-bol mig itt volt...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.22. 18:21:43
  • Moby
    Nem, nem azzal van a gond amikor leesik. A 30fps-el van gond, pontosabban az fps kifejezéssel, ami egy statisztikai érték, ami nem determinál semmi relevánsat.
    Van diszkrét frametime, meg indiszrkrét frémtime. Előbbi nemszaggat, utóbbi igen. Minden más csak áltudpmányos humbug, főképp az engine-es hülyeség.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.22. 18:18:07
  • Totti5
    Rohaggymek! Most hallgathatom annyira jó.
  • darkSectorxxx #26987
    Énis így vagyok vele.
  • Totti5
    Ha a 60 fps "beinog" ugyan olyan rossz tud lenni. Semmiben sem más a 30.
  • darkSectorxxx #26985
    Ez így van, sokszor ezért fikkantanak a 30fps-re mert ha kicsit beinog már másképpen hat mintha fix.
    Vagyis nem a 30fps-el van gond, hanem azzal mikor leesik időnként, ezért mondják sokan, hogy 60 kellene mert a 30 kevés. :)
    Mondjuk ha ugrál, szerintem az is játékfüggő hogy mennyire zavaról van olyan engine, aminél a fix is kevés, és van aminél ez az ingadozás sem zavaró.
  • SlickAdam
    igen, mert össze-vissza erkeznek a frame-ek (framepacing problema). nem egy jateknal van meg a fix 30, csak epp rosszul csurognak a kepkockak ---> akadozas.
  • R0ckatansky
    "hiába a jó frém (mármint több mint 30, az ugrálás minden csak nem jó)"

Jó ezesetben értsd: folyékony,nem szaggatós.
    Az ugrálásnál maximum a lassulást gyorsulást kéne érezni,de ebben a játékban ha a frém ugrálni tud akkor a játék szó szerint darabossá válik mintha lagolna.
    Ugyan úgy elkezd akadozni ha 50-60 között ugrál, mint amikor 25-30 között ugrál..... Szó szerint beakad a kép.
    Utoljára szerkesztette: R0ckatansky, 2015.05.22. 17:09:17
  • SlickAdam
    "hiába a jó frém (mármint több mint 30..."

csak ketfele jo frem letezik. fix 30, vagy ennek tobbszorose. barmikor atom 30-at valasztom, mint ugralos 40-60-at.
  • R0ckatansky
    Konzolon mindenkinél,csak a többséget nem érdekli mert beszippantja a játék joggal.:)
  • R0ckatansky
    Apropó annó amikor jöttek a nagy összehasonlítások valaki azt írta hogy "generációs" különbség van az arcoknál a mostani és a 2013 között....
    Hát részemről sandboxban ez nem tudom melyik múltbéli generáció,de arra kíváncsi lennék.:)

Utoljára szerkesztette: R0ckatansky, 2015.05.22. 16:59:01
  • pike011
    Ezert erdekel, hogy csak nalam van ez? Vagy mindenkinek, csak nem erdekli oket? Nem igazan ertem...
  • R0ckatansky
    Nem érint, nálam stabil 60 fullon 1080p-ben,de néha feltolom DSR-el egy egy helyszínen nézelődés közben. Azt is lefosom ha akad, egyszerűen beszippant a játék,egyszerűen zseniális. Főleg hogy a mellékküldetések is amiből van egy raklappal aprólékosan kidolgozottak,és nem monoton ismétlődés egy egyszerű menj oda és öld meg szinten. Nem beszélve arról hogy sok szörnynek oda kell figyelni a gyenge pontjára, bestáriumot olvasgatni,stb. Meg ez a világ.... Még nem botlottam két egyforma helyszínbe, nem úgy mint a Skyrimben ahol minden barlang és dungeon ugyan úgy nézett ki.
  • Moby
    Százezeré' ilyen van. Beletörődés vagy pc.
  • R0ckatansky
    Egyébként az ingadozó frém okozza az akadást.
    Pc-n nézve stabil 60-on problémamentes. Stabil 30-on problémamentes. Viszont ha felrakom DSR-el 2560*1440-be a játékot akkor ingázás van 40 és 60 fps között...Azokon a területeken ahol nem stabil a frém és ugrál ott hiába a jó frém (mármint több mint 30, az ugrálás minden csak nem jó),szó szerint darabosan akad a játék mintha durván szaggatna vagy lagolna.
  • pike011
    Engem marhara zavar :D foleg most elkezdett esni az eso, hat vicc :D
  • SlickAdam
    borzalmas
  • R0ckatansky
    Finghámozás lvl 99....
  • pike011
    Na reggel mondtam teszek fel videot, hogy milyen Velenben. Engem ez nagyon zavar, nem tudom mennyi lehet az fps de nagyon belassul, es ahol tegnap jartam szinte minden helyen ilyen volt. Lassu fordulok egyet visszajon az fps, visszafordulok megint leesik. Lehet latni a videon. Es 10mpnel latni egy szebb akadast is, ezek is vannak neha. Raadasul meg az eso sem esett, az utana jott, na ott vegig ilyen volt kb. Masnak nem tudom milyen, lehet csak nekem van ez ? :D A gep nem hiszem, hogy melegedik, jol viselkedik, halk...
    https://www.youtube.com/watch?v=Si44G5ecYEQ
  • Amiga
    Érdekes, hogy fojtólidércek ellen harcolunk, azt valaki azon nyüszög, hogy mindig telihold van, meg merről kel a nap.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2015.05.22. 15:03:42
  • Moby
    Az ilyen maximum annak tud az összképén ronthat, aki már régesrég elfelejtette miről szól egy videójáték vagy egy szórakoztató mű, és a saját röghözkötött agyalágyult baromságait akarja viszontlátni a játékokban, és azt gondolja, hogy ő szerződtette le erre a készítőket a fospermetes húszezer forintjáért.
  • partizan182
    Játék stílustól függ nyilván, hogy ez (a reális éjjeli sötétség) mennyire jól alkalmazható. Abban a pillanatban, hogy egy dinamikus napszakokkal rendelkező cuccban relevánsan korlátozod este a láthatóságot a játékosok 95%-a szépen át fogja tekerni az éjszakai részeket (restel reggelig vagy ilyesmi). Akkor meg minek szarozzanak az éjszaka aprólékos lemodellezésével ha senki sem látja.

Ez is működhet mint mechanika (lásd Dying Light ahol esténként jönnek a turbózombik), ha eköré építed a játékodat. W3 nem ilyen az eddigiek alapján.

Kelet-nyugat kérdés tényleg lol, hatalmas overshight-nak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2015.05.22. 14:28:03
  • darkSectorxxx #26967
    Nem. Nem jól értetted.
    Bármi ezzel kapcsolatosan érdekel pm-ben nyugodtan írhattok, nem tiltok le senkit. :)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.22. 14:04:59