121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Nem csodálom, hogy 18+os a játék. A báró története, de ez a Keiras szigetes küldetés sem éppen gyerekeknek való. Voice acting kiváló. Rendesen a hideg kirázott itt egy lány npctől, ahogy előadta a storyját.
  • Harlekin
    Még csak 41 óra van benne és 86 kérdőjel!!!Pár száz óra benne lesz még...
    86

Ja és jut eszembe megvan a 200. acsis napom egyhuzamba!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.24. 15:29:23
  • Moby
    Mindez nem jelent semmit. Nekem az is szerencse, hogy 15 órás mentést dobok el, nem 85 órást.
  • TDC Geronimo
    Najó ez a Keiras questline is hihetetlen jó. Azt hiszem expansion passt zsákolom is majd be. Nem hazudtak azzal kapcsolatban hogy a mellékküldetések se a szokásos fetch quest típus. Mindnek nagyon jó története van és rengeteg quest összefonódik történetben. Ja és talán az eddigi első olyan játék ahol a megígért "minden döntésednek komoly következményei lesznek" dolog ténylegesen működik
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.24. 14:41:38
  • Harlekin
    Iszonyat mennyiségű cuccot készítettem meg szedettem szét és soha nem volt ilyen...Tényleg soha...
    Ismersz hogy játszok... Akkor tudod,hogy rohadtul oda figyelek mindenre. Hamarosan a második videót csinálom a könyvekről levelekről így eladás előtt ,mert már nem tudom lapozni meg figyelni ezért csinálok videót,hogy ha netán még valamikor szükség lesz akkor meg legyen az infó!!!
    Az első videó hátha valakinek jól jön!!!!

• darkSectorxxx #27085
    Ez olyan eladom/abbahagyom mint a Bloodborne, vagy másféle? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 14:35:50
  • Moby
    Azt kiírja.
  • Moby
    Ennek a hibának is van külön topikja, mint lassan mindnek. Van akinek jó, és az utolsó köcsögnél van a kulcs, és van, akinél nem, annak meg sosem hullik. Ilyen. Beteg.
  • Harlekin
    Lehet a kovács nem elég képzett hozzá...Azokat csak az iparos kovács képes elkészíteni...
  • Harlekin
    A szigeten a haramia táborba???Na ahhoz nekem sincs kulcsom,de van rengeteg kulcsom ami meg sehova nem jó...Viszont volt olyan kulcsom amit 1 barlangban találtam 1 varázsló rejtett oda amivel 1 házba tudtam bemenni és csak utalások voltak 1 darab fecnin amit totál véletlenül találtam....És ez a barlang 1 szimpla barlang volt semmi nem utalt rá hogy ott nekem kutakodnom kell.Utána a házban találtam 1 könyvet ami adott 1 mellékküldetést..Tehát rengeteg HA van.Ugyan így nem biztos,hogy annak ott a kulcsa.Lehet elment a kulcsos csávó szarni a lápba és 1 fojtólidérc szétszedte majd a hullánál megtalálnád...Ki tudja semmi nincs ebbe kőbe vésve csak ami tényleg iszonyatosan fontos a Fő szálhoz...
  • Moby
    Ja bocs, van egy harmadik még gyümölcsöskertből, hogy olvassam el a nálam lévő levelet->elolvasom->olvassam el->elolvasom->stbstb.
  • Moby
    Az elsőben egy kereskedőt kellett volna kiengednem egy kezrecből, de a kulcs nem esett ki egyik haramiából sem, sem ládából/hordóból. A második egy bivalyerős elkészíthető ezüstkard, aminél minden zöld, de nem történik semmi ha rányomok a gombra. Mintha meg sem nyomnám.
  • Harlekin
    De mi történ mi miatt lett befejezhetetlen???Már csak kíváncsiságból is,hogy nálam így lesz-e?
  • Moby
    Az első befejwzhetetlen küldinél tudtam, hogy nem fogom így végigtolni, hisz ki akarom maxolni, de azóta lett még1. Egyszerűen nincs érv, ami kivárás ellen szólna.
  • Totti5
    Egyszerűen nincs ideje a fejlesztőknek ezekhez a cuccokhoz. Nőtt minden, nőtt az elvárás, játékok mélysége, nagyságga, kidolgozása, de az idő ugyan annyi maradt az elkészítésre. Láthatóan nem elég, de ha mg húzzák akkor forradalmi hangulatok vannak a júzereknél...
  • SlickAdam
    na ez viszont respektalando!
    Borderland pakk-hoz kidobtak uj pöcsöt. mondjuk nem siettek el.:)

"It's not often that a patch arrives that truly provides a game-changing experience, but The Handsome Collection's 1.02 offering is exactly that. In the original Face-Off, we lamented the performance issues on console and reckoned that the PC version remained the best bet overall. This patch changes things: the combination of good performance plus the ability for owners of the Xbox 360 and PS3 versions to port over their progress to Xbox One and PS4 respectively now makes the Handsome Collection more enticing than the PC game. It's a shame that the remaster wasn't this good at launch, but its issues are mostly resolved and as such, it's highly recommended."
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.24. 13:17:15
  • Harlekin
    Tegnap 7 órán keresztül egy partyba 4 en nyomtuk.Próbáltunk 1 üt haladni a storyba,de úgy hogy nem mondtuk kinek mit válaszoltunk,vagy választottunk.Csak miután mindenki letolta a küldetést vagy 1 részét...Mind a 4 en a végére totálisan teljesen más helyzetekbe kerültünk.Akadt olyan,hogy 1 verekedésnél a játék legelejéről valaki ott volt és az ócsárolt bennünket a másikunkat meg istenítette és védelmezte vagy ott se volt mert megölte a harmadik.Pedig csak 1 szimpla mellék küldetési vadhajtásban szerepelt az a valaki.És 20 órával később a Fő ágat befolyásolta a vele való kapcsolatod.Nem lehet ugyan úgy játszani...
  • Harlekin
    Tényleg elképzelni se tudom,hogy mi lehet ebbe olyan amiket írsz!?Én ahogy átérek minden új helyszínre azonnal felveszek minden felkiáltó jeles küldit meg hirdetőtáblásat és egyszer sem volt az,hogy ne tudtam volna befejezni valamelyiket...3 küldetésem sikertelen eddig,de azok mind miattam...Ha valahol katyvasz van akkor nálam van a küldetések között,de eddig mindet betudtam fejezni...És amint látod nem kevéssel végeztem...

SPOILERES AKI ERRE ÉRZÉKENY!!!!!!!!!!

• Moby
    Szó sincs róla. Meggyőződésem, hogy rendbe lesz téve ez. Persze lehet, hogy végül pécére veszem majd, bárhogyis, az a superior verza, de felerészt plaformfüggetlen gondjaim vannak (glitchek, befejezhetetlen mellékküldik, stb.
    Egy közepes műnél utálkozva végigtolnám így, csak itt akkora a szakadék a kvázi tökéletes körítéssel, hogy ha valami, akkor ez igazán megérdemli, hogy egységesen magas színvonalon toljam le.
  • Totti5
    Magáét hozzátette day -1 megvette :) támogatta a cuccot, ahogy kell. Jövőre jön majd az EE. 1 graf bugot láttam eddig, szerencsére más nem volt. Lehet akármennyire tesztelni a cuccot, még nem volt olyan a történelemben ami elsőre perfekt. CDnek csak a pofája járt ebben is. Sandboxnál úgy is a júzerek adják vissza 3 platformról a gliccs, bug reportot, amit nekik ki kell javítani, hisz a júzerek ahányan vannak annyi féle módon nyomják az ilyen játékokat. Ezt előre kitesztelni képtelenség. Persze a teknó gondokat meg kellett volna csinálni az a CD sara.

Amúgy érdekes a tecsdemókkal jön mindenki, ilyen olyan hajszimuláció már sok éve... tessék itt ebben is megvan, akkor mi a jó francért nincs benne? jahogy 970et is kifekteti? akkkor valami kurvára nem jó... Tomb Raiderbe megy tökéletesen. AC Unitiyben sincs, de javarészt elég korrekt lett. Itt vagy van atom VGAn vagy nincs. Ha nincs akkor semmi olyat nem tartalmaz amit nem lehetett volna kicsit szebben megcsinálni. Legalább a fő karakterekét. 100. NPC leszarom hogy néz ki ( mindegyik atom jól fest arcra amúgy van benne meló... ), de a főszereplőké legyen már perfekt.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 12:25:21
  • TDC Geronimo
    Most jöttem rá van egy csomó dinamikus quest, ami nem mindig van ott. Tegnap elmentem 2 felkiáltójel mellett is, mondom majd később letolom erre már nem voltak ott :(
  • TDC Geronimo
    ain't seen nothing son :D
  • SlickAdam
    hatalmas összegben fogadnek, hogy mar nezegeted a pc alkatreszeket, de legalabbis gondolkodol rajta.:D

• Totti5
    Tegnap este végeztem az első helyszínnel. 9 óra volt a "tutorial".

Kezdem otthonosan érezni magam benne. Hűbazmeg ez a 2. térkép...
  • TDC Geronimo
  • Moby
    Reprojectionnel nagy okosság

Eladtam a witchert. Csodálatos játék lesz ez a béta alapján, remélem még az idén megjelenik, de az sem baj, ha csak jövőre, csak legyen fasza!
  • TDC Geronimo
    Jó lesz ez. Sony fogja nyomni és morpheus elég jó VR setnek tűnik visszajelzések alapján.

• darkSectorxxx #27063
    :D
  • Moby
    lolbazmeg...

Ennyire szarul működő programot talán még nem is láttam ps4-en. Ez egy csodálatos játék fantasztikus írókkal, művészekkel, tervezőkket, és tökeletesen inkompetens, félnótás, segghülye programozókkal :(
    Egy komolyabb peccsig félreteszem, ez tényleg használhatatlan. Percenként olyan agyfasz dolgok történnek, hogy a hajam az égnek áll. A lovam kicsavarodott lábakkal túrja a földet, meg ilyenek.
  • TDC Geronimo
    na végre otthon, pattanok is vissza witcher világába :y
  • R0ckatansky
    Biztos,csak fura,még nem volt gondom.
    Csak grafikai bugokba szaladtam eddig bele.
    Utoljára szerkesztette: R0ckatansky, 2015.05.23. 17:26:45
  • Moby
    Ez miből következik?
    Olyan légbőlkapott, minden alapot nélkülöző marhaságokkal jöttök, hogy őrület.
  • Moby
    A glitchek platformfüggetlenek. Tele a topikja mwg a cdpr fóruma velük.
  • R0ckatansky
    Ebből mindezt leszűrted? Grat.
  • Totti5
    Itt mi az érdemi infó? noname oldal, noname cikkező akármilyen találgatása.

Természetesen a peccs nem fog minden javítani, hisz 1 hete sem jelent meg a cucc. A sok apróság, ami kijön azt majd később fogják.
  • Ulthane
    Lószart sem fognak javítani Vicseren
  • R0ckatansky
    Akkor nem tudom, pc-n vagyok Velenben a nagyobb map miatt lehet kevesebb a frame,de én nem érzékelem...Ilyen glitcheket amit írtál pedig eddig nem tapasztaltam egyet sem.
  • SlickAdam
    irtam megjeleneskor, hogy patch nelkul inditottam es mar az elejen az erkelyen is kemenyen beakadt a kamerat forgatva (NEM a hires camera stutter).
  • pike011
    Akkor nem en vagyok az egyeduli aki ugy gondolja, hogy ez jobb nem lesz ;) Hiaba jon majd a "frame" javito patch, szerintem ez semmit nem fog javulni, de ne igy legyen. Elvileg day 1 is tartalmazott frame javitast, vajon ha ez a javitott elotte milyen lehetett? Lol :D
  • SlickAdam
    ez altalanos hiba naluk, hogy csak a jatekok elejet tesztelik.:(

CDP-nek a vudusaman kurrannyat akkor... ebböl nem lesz fix 30, de meg akozeli se. pc, mostmar tuti. megyek is megerdeklödöm a szakikat...