121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Az még hagyján, az a durva, hogy bármelyik side quest oda-vissza körbehugyozza az utóbbi évek AC-kampányait együttvéve :D Érdekel egyszerűen a side quest története is, úgy van megcsinálva!

Bárós questline is hatalmas! Egy szomorú történetet mesél el, ami a valóságban is megtörténhet (persze leszámítva a mágiát). Nagyon tetszett, látszik, hogy egy könyv az alapja az egész világnak. Ja, és amikor vége van a fő szálnak csináljátok meg a bárós side questet, úgy lesz kerek egész a sztori!
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.25. 00:15:26
  • TDC Geronimo
    Keira questchainhez gondolom még nem volt szerencséd? Na utána várlak vissza :D

Oda vissza veri szinte bármelyik rpg main storyját minőségben. És igen, opcionális sidequest chain ami kb 3-4 órás.
  • Moby
    Most csináltam meg a farkasemberes sidequestet.Sidequest...az meg a faszom az LOL Ráadásul volt rá korábban utalás a másik vadász kapcsán. Megint miféle dolgok ezek egy ekkora játékban? Megőrültek ezek, vagy miazisten??? Ha épp nem lóg a bele teknóban, nem akar megpusztulni a frém, és nem ragad be valami fasság, akkor hegesztőszemüveg kell olyan ragyogó gyémánt ez a játék.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.24. 23:30:59
  • TDC Geronimo
    :DD

• Kongy
    Eljutottam Novigrad-ba. Elég nagy város, és ami a legdurvább, hogy töltőképernyő nélkül tudsz odalovagolni a velenből... Eszméletlen ez nekem még mindig. Eszembe jutott az első rész, amiben Vizimában a negyedek között is töltőképernyő volt, és nem tudtál visszamenni a szabadba, ha egyszer bekerültél a városba. Na itt ez totál nem így van. Akármikor arra mész, amerre akarsz, ráadásul töltőképernyő nélkül, ha nem gyorsutazol. Igen, nekem ez a nextgen, nem pedig a minél részletesebb textúrák, hogyha amúgy egy csőjátékról van szó, ami 5 éve is gáz volt már (Order...khm khm)
  • TDC Geronimo

• darkSectorxxx #27121
    Pontosan, akkor miért irogatunk egymásnak? :)
  • Moby
    Tudod... a vélemény olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra :)
  • darkSectorxxx #27119
    Mindenkinek más az érdekes, nekem nem para nem kell abbahagyni, nem utasítás volt csak vélemény.
    Attól független hogy van egy véleményem , leszarom hogy éppen ki hol mit ír, szóval én ettől még nyugodtan alszom esténként.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 22:22:22
  • Moby
    Én meg ezt a mindenkori aktuális AAA játéknál fellépő "írni_én_sem_tudok_miről_de_szívesen_olvasnék_másról" nyifogást. Nincs semmilyen barrier a topikon. Fel lehet dobni más témát, de amíg adott a téma ami a topikot érdekli, és ps4 related, addig ezvaneztkellszeretni. Lehet nyitni w3 topikot, és akkor ez elnémul. Ha ez kell ez lesz. Ez volt BB-nál is.
  • darkSectorxxx #27117
    Tévedés a BB-nek volt topik.
    Ennyire nem volt mindenhol téma. :)

Witcher legalább 4-ben megy folyamat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.24. 21:53:16
  • Totti5
    Vannak, voltak:) de nem sok. 1-2 részben volt pár jó darab storys mellékes. Revelations meg a Brotherhood-ban biztos.
  • TDC Geronimo
    Nemrég BB volt. Most ez van. Majd jövő hónapban E3 meg batman lesz :p

• darkSectorxxx #27114
    :D Akkor én adok kölcsön lóvét csak vedd meg és legalább te játsz batman-t mert én már nem bírom hogy mindenhol witcher a téma, mindenhol videók meg képek, full megőrülök komolyan.
  • TDC Geronimo
    Hát amilyen minőségűek az ember tényleg jobb, ha elkerüli. Azt a játékot kb 5* annyian csinálják, mint a witchert pl és mégse képesek megújulásra vagy ilyen téren előrelépésre
  • SlickAdam
    vannak mellekkuldik AC-ben? :D olyan ami nem gyujtogetes.
  • Totti5
    Abban nem kell mellékküldiket csinálni! Felesleges.
  • TDC Geronimo
    Majd idén jön az új AC, abba fejest ugorhatsz ezután és okádhatsz sugárba az ubiformulás open world szeméttől :D

Durva, amikor egy mellékküldetés olyan hosszú, hogy több órát tart, mire végigjátszod, de még a kisebb dinamikus questek is nagyon jók és változatosak.
  • Totti5
    09:00 kor indítottam el, F1 miatt kikapcsoltam, de végig ezen rugóztam h mi lesz, mit kell csinálnom. Vége lett 5kor, megint nyomtam. Most mára ennyi. Sehol nem vagyok benne, de annyi minden történt!

Ez a világ, ahogy ki van dolgozva az egész környezet brutális élmény. Én még ilyet nem láttam! Több játékban volt növényzet, sőt összes német Békat RPGben volt évekkel ezelőtt is, de azok ehhez képest egy másik dimenzió. Kurrgen fákkje!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.24. 21:43:43
  • TDC Geronimo

• Moby
    Mindenesetre innentől ez az etalon. Ha belebasznak nekem mindenféle alibigecit bármelyik openworld cuccba, én körberöhögöm, leköpöm, és beletörlöm a lábam. A GTAV esetében is ez őrületes volt, de megmérhetetlen mi készülhet annyi pénzből. Nos itt azért más a helyzet.
  • Moby
    Keddig még ittvan a game, nem bírom ki, hogy ne nyomjam, mégha kvázi felesleges is. Visszamentem Velenbe, most épp tök jó idő van, és jó a frém...itt valami nagy elbaszás van, nem esett az eső amikor fosfrém volt, csak egyszeráen szar volt az idő, de kb semmi olyan grafikai elem nem volt, ami indokolná ezt, szal erős a gyanúm, hogy ez a köv peccsel javítva lesz. Sajnos a beragadt mellékküldikkel továbbra sem tudok semmit tenni, csak nyomogatom a mellékküldiket, de olyan mennyiségű a kontent hogy az embertelen.
    Ilyen kétarcú produktumot én még nem láttam. Ha a kontentot nézem nem hiszem el, hogy ezt hogy lehetett ennyi idő alatt ilyen minőségben kivitelezni, hameg a motort, akkor nem tudom hogy lehetett elbaszni ennyi idő alatt :)
  • TDC Geronimo
    Ennek a csávónak imádom a videóit Gamespotnál

• TDC Geronimo
    Olyan nincs. Ezer éve várok rá :)
  • Kongy
    Hát én is így vagyok ezzel :D Már sok ideje Velen-ben vagyok, de csak ömlik rám a content egyfolytában... :D
  • darkSectorxxx #27102
    Ne rendeld elő a Batman-t, legalább lemegy az ára mire végzel ezzel. Nem kell vele 0day játszani. :)
  • TDC Geronimo
    Nem tudom fogok-e végezni ezzel a játékkal mire jön a batman. Hihetetlen mennyiségű a tartalom. Azért örülök, hogy ilyen gondjaim vannak :D
  • Harlekin
    THX!Ha már csinálom legalább megadom a módját !
  • Totti5
    Én értem. Mi a gond?
  • Ulthane
    forras: videogamer.com

Semmi talalgatás nincs abban, tegnap olvastam en is vg-n. fekete feheren le van irva, higy a 600-as bug javitasa az elsonapos patch-csel megtortent.

Itt van, nagyokos, néha gondolkodj, mielőtt marhaságot beszélsz!

http://www.videogamer.com/ps4/the_witcher_3_wild_hunt/news/the_witcher_3s_small_text_to_be_addressed_in_new_patch.html

"Don't expect to find the 600 fixes previously reported to be included in the update, though. They were actually included in the day one patch, CD Projekt has clarified."
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.05.24. 19:22:24
  • TDC Geronimo
    Nem akarom... :D
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hehe :D Majd a toronynál megmondhatod neki a magadét.
  • TDC Geronimo
    Hát most volt, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megfektettem és elment a toronyhoz. Valahogy éreztem, hogy végig átbaszott :D Na majd este folytatom tovább

Nem tudok már olyat írni, amit reviewk vagy itteni emberek ne írtak volna le, de ilyen minőségű sidecontentet még nem láttam soha.
  • Zavarodott
    Gratu a kitartó, gamer formádnak! q;)
  • Kongy
    Akkor még van kicsi hátra :) Sőt..
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.24. 16:15:01
  • TDC Geronimo
    neeem tornyos questet most csináltam meg. Elég durva story volt meg a voice acting is.
  • Kongy
    Keira szál végére értél már? Ha igen írd meg spoilerbe mit döntöttél, és mi történt :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.24. 16:06:34
  • TDC Geronimo
    Nem csodálom, hogy 18+os a játék. A báró története, de ez a Keiras szigetes küldetés sem éppen gyerekeknek való. Voice acting kiváló. Rendesen a hideg kirázott itt egy lány npctől, ahogy előadta a storyját.
  • Harlekin
    Még csak 41 óra van benne és 86 kérdőjel!!!Pár száz óra benne lesz még...
    86

Ja és jut eszembe megvan a 200. acsis napom egyhuzamba!!!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.05.24. 15:29:23
  • Moby
    Mindez nem jelent semmit. Nekem az is szerencse, hogy 15 órás mentést dobok el, nem 85 órást.