121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Volt olyan, akit az egértoronyban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem kúrt át a szemétribanc? :D
Vannak játékok, amikbe kevesebb energiát tettek, mint alexander laborjába, meg ebbe az egész sidequest-töredékbe :D
-
szerinted... -
Nem. De vidéken is tanítanak angolt ;) -
Nem szeretnélek felébreszteni, de az sg erről szól. -
Te meg hol laksz pesten? -
200 fő már elég nagy :D Legalábbis egyik W3 így készült videóban említették, hogy 200 ember dolgozott rajta -
Nincs akkora ez a csapat. Szerintem 2-3 év -
2 év múlva, hacsak nem 2 csapat dolgozik náluk, akkor jövőre talán. -
CDPR srácoktól még fog jönni a cyberpunk RPG most jut eszembe, bár szerintem az még évekre van. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt... :) Nem véletlen beszéltem vele úgy ahogy. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem felakasztotta magát, elég csúnyán beszéltem vele, lehet nem kellett volna :D De nem bánom, mert egy iszákos szarzsák volt. -
Annak még a legvége hiányzik, anyut nem kerestem meg.
De most a csudalámpánál vagyok, éppen az ajtó kinyitós puzzle.
Rohadt jó. Végre nem az menj a barlangba és írts ki 2546 izét, hogy eljuss a nagy izéig aminél ott van a fontos izé. Kutatás, felfedezés, puzzle, fontos harcok. Semmi tőtelék, időhűzás, s annyi féle játékelem volt ebben a részben... brutál. -
Nem, bugos -
Jól jelzi a játék a játszott időt? Nekem már közel 40óra, 13-as szinten vagyok, és még csak most néztem fel Novigradba... -
Nekem is ez jött ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És így hogy lelépett nem tudtam elnyerni tőle a gwynt kártyát :D -
-
Pont ott léptem ki, hogy közöltem vele: megyek neki segíteni.
Viszont a fejlődés nagyon lassú. Még mindig csak hatos szintű vagyok. -
Na Baronos questline kész. Ahogy olvastam nekem tök más vége lett. Talán még ez a legjobb
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvastam hogy másnál felakasztotta magát? Mikor történik ez vajon, ha őt hibáztatod mindenért? Nálam miután elmentünk annaért a boszikhoz, azután a lányával elbúcsúztak viszonylag békésen, Annat meg elvitte valami gyógyítóhoz hátha tud rajta segíteni.
Eszméletlen jó volt ez a story is
-
Óóó... az még nagyon az eleje, mivel az főstorys cucc, még onnan sok van hátra! :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jóval egyszerűbb egyből mástól kérdezni/segítséget kérni, mint utánajárni magunk nem? Minek bajlódni, ha itt a fórum és azonnal kapok választ, mert ugye aki segít annak nem idő és energia utánanézni, az én ki problémámnak, ami 99% userfail és teleszarni a fórumot, ezáltal más nehogy kitudjon szűrni valami lényeget. Minden 3. comment legyen az enyém, ami természetesen saját magamon kívűl másnak információ érteke nincs, vagy csak mást is félrevezet, saját azonnali hibás következtetésemmel. -
fele kb. Az a főstoryhoz kapcsolódott, de utána megkér hogy keresd fel, mert kéne neki segítened valamiben, ne habozz :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.25. 15:16:46 -
Nem
A
Vége???

Hátde most kentük el a vadfalkás sneci száját! Akkor ez mi volt? Prológ? -
Nem hittem volna, hogy a Dragon Age-et ilyen hamar földbetiproja valami :D De a W3-nak sikerült, pedig előbbit is imádtam. -
Hány éves vagy? Gimiben németet tanultál vagy mi? Aki a mai világban nem tud angolul legalább alapszinten és még játszik is az ássa el magát. Több topikban is nevetséges, hogy néha miket kérdeznek emberek, mert annyit nem ért meg amit a bal felső sarokba kiír neki a játék tutorial alatt, szörnyű. Aztán jönnek a topikba és kérdezik, hogy ez meg az miért van, közben csak be kéne pötyögni google-ba vagy fellapozni egy szótárat... bazz mi lett volna ezekkel az emberekkel 10-15 éve?? Nem volt még google meg fórumok se... -
Az még messze nem a vége, sőt még csak most jön a java :D
Utána lévő résznél a voice acting meg a story az.. <3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.25. 14:39:17 -
Sajnoss nem tudom megvárni, hogy kireszeljék, nem hagyom abba. Ez még így kicsit lógó béllel is felmossa a padlót mindennel, ami az elmúlt években rpg stílusban megjelent. -
Most vagyok benne, végefelé (most indulumk a csodalpáért). Atyaég... -
Ja, öröm nézni átvezetőket meg beszélgetéseket. Karaktermodellek meg arcmimika is nagyon jó. Most vagyok ladies of the woods küldinél. Eszméletlen az atmoszférája az erdőnek meg a grafika. -
Méltassuk még a játékot?
Végre egy RPG ahol minden beszélgetés le van mocapolva, nem pedig 2 vagy több tuskó áll egymással szemben és idétlenül random gesztikulál meg huzogatja a vállát és teszi szét a karjait féle animációkkal darálják a mondandót. W3ban mászkálnak a karakterek, kamera is változó, az egész teljesen természetes mert meg van rendezve ahogy kell.
-
pm. :) -
Melyik részéhez kell pénz? Mi az, ami az enkóron nincs meg hozzá? Nem előszavas üzletiangolról beszélünk, hanem minimális szövegértésről. 250 órát toltál a bloodborne csapkodásba. Ha ugyanazzal az intenztással 250 órát tolsz angoltanulásba, azzal az alappal, mostanra ott lennél ahol a nagy átlag, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi játékból mennyit tanultál volna hozzá.
A probléma persze ott van, hogy ebbe a bullshit magyarázkodásba is többet tettél. -
Én pont ez a baj hogy sokat tudok, csak mindegyikből minimálisat. :) -
"Hogy az istenbe lehet idegen nyelv nélkül manapság létezni?"
Pénz nélkül hogy? -
SlickAdam #27139 raadasul manapsag mar 2-t kell kotelezöen... -
De az alapokat igen... amire tud mindenki építkezni. A többi már önszorgalom. Aki akar megtanulja, aki nem az átbukdácsol. Valamit nézek, olvasok és nem értem, ott a szótár vagy a fordító. Megtanulom. Munkahelyen kell angolul is írnom dolgokat megrendelésekhez. Nyilván nem vagyok perfekt. Ha valami nem megy, főleg szakmai dolgok, akkor internet-szótár, fordítók. Köv alkalommal már fogom tudni anélkül is. -
Jó mondjuk angolul én se az iskolában tanultam meg azt tegyük hozzá. -
Hogy az istenbe lehet idegen nyelv nélkül manapság létezni? ha nem angol, akkor német, olasz, francia. Ezek álltalában vannak a játékokban is. Aki 20 éve gémel nehogy már ne... aki 30 év körül van mint pl én, hogy az istenbe nem tanult meg egy nyelvet sem? nem járt suliba?!!!! KÖTELEZŐ tanulni nyelvet és alap hogy tol valaki egy nyelvvizsgát is mellé. Min, egy középfok, ami KÖNNYŰ ha végitanultad rendesen a suliban ahogy kellett. Ráadásul rohadt könnyű dolga van az embereknek mert nézheti az idegen nyelvű filmeket éjjel nappal, mindent megkap az internetről ami ehhez kell.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.25. 11:20:04 -
Nekedis pm-be írom legközelebb ha esetleg van még kérdés ezügyben............... Nem játék fordításról volt szó. -
Nem mindenkinek adatik meg a tanulás, de azért Imi fordítja nektek a játékokat, meg a filmeket, aki rosszabbul él, mint a fórum nagyrésze. Ezek a lustaságra adott nyomorék magyarázatokon órákat tudok röhögni.
Aki nem tud angolul keressen más hobbit, ez ugyanis nem neki való. -
SlickAdam #27133 latod es csak nem birod megallni. kibaszott szófosó vagy.
komment tartalma meg felesleges magyarazkodas. az mindig konnyu.
en se tudok perfektul, messze nem.
es mostmar tenyleg ne valaszolj!