121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Sajnos kurvarossz hírem van: nincs Robin, és nem is nagyon várható, csak a webshop nem a valóságot mutatja :(((((
  • Tatyla
    Ezzel én is így vagyok minden egyes questet imádok...
  • Moby
    Az igazat megvallva, és bár nem hittem, hogy ez lehetséges, de jobban behúzott, mint a Bloodborne. Remegve várom minden nap az estét, hogy 1-2 órára visszamerülhessek a világába.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Több "insider" is mondta már hogy jönni fog. Szerintem is borítékolható majd. E3on biztos bejelentik és év végén jön majd UC4 helyett. Szerintem még mellécsapnak egy UC4 multi betat is és dőlni fog a lé.
  • Kongy
    Mondjuk nem bánnám, ha az első 3 UC-t kiadnák PS4-re. A sok szutyok szemét, felesleges remaster (khm khm Darksiders 2, Saints Row, Sleeping Dogs, Borderlands...) mellett igazán üdítő lenne valami értelmes játékot/játékokat is látni, amik talán megállják a helyüket a mostani genben is remasterként. Hála az égnek a God of War 3 is jön nemsokára, na az tényleg ütni fog PS4-en is, ha minden igaz!
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.28. 22:49:19
  • TDC Geronimo
    Nem baj az. Minőséghez idő kell :)

Mondjuk NDtől ebben a genben már nem is várok már csak max 1 játékot UC után. Hogy az last of us 2 lesz-e vagy valami teljesen más majd kiderül.
  • Moby
    Két és fél évvel a platformrelease után jön az első uncharted? Fincsike..és lehet, hogy lesz az még több is.
  • SlickAdam
    March 31, 2016
  • TDC Geronimo
    Uncharted 4: A Thief's End will release before April 2016, Sony Computer Entertainment has confirmed.

During its annual Investor Relations Day conference, PlayStation president Andrew House revealed that Naughty Dog's upcoming action-adventure game will be out before the company's 2015 fiscal year comes to a close, which ends March 31, 2016.

Márciusban jön úgy néz ki
  • Kongy
    Pár Witcher kép most már tőlem is

• TDC Geronimo
    jéééézusom kár volt megnéznem, mert olyan helyszínek lesznek még itt te atyaég. Nem láttam még semmit úgy érzem :D
  • darkSectorxxx #27320
    Nincs is ez csak igérgetés. :D
  • Totti5
    Lesznek játékok? de hát nincsenek ezekre a gépekre! :)
  • TDC Geronimo
    Átvezetők jobban futnak.
  • pike011
    :D :D
    Volt mar nehany pelda jatekokban ugyan ilyen jelensegre, aztan soha nem javitottak ki. Persze pecs noteban benne volt, hogy impruving performansz, de hat semmit nem jelentett. Boldog lennek ha itt tudnanak rajta javitani.
  • TDC Geronimo

BB, witcher, mindjárt batman és MGS. Brutál erős év ez és még sehol sincs az év végi dömping.
  • darkSectorxxx #27315
    Nocsak nocsak, ezentúl főnökúr, és én még 1-2 napja viccelődtem ezzel. :D
  • Moby
    Ha nyilván teljesen képtelenség, meg nem is fogják, akkor hogyan lesz jobb?:D
  • pike011
    En a lápos resznel jarok, hat itt se kutya... vicc egyebkent, hogy egyszer semmi baja, aztan ugyan azon a helyen 5 meterrel arrebb mesz leesik a frame mint allat, aztan megint jo, megint nem. Vajon fogjak ezt javitani? Nyilvan teljesen keptelenseg lesz, meg nem is fogjak, csak lesz e ez valamivel jobb? Mert annyira jo a jatek, hogy az ember kepes elviselni, de igy nagyon gaz.
  • Ulthane
    Vicserezok! A Get junior fokuldetes nagyon durvan bugos,

http://forums.cdprojektred.com/threads/39038-Get-Junior-Torch-isn-t-opening-passage-to-whoreson-s-stash

Szoptam vele 3 orat mire meg tudtam csinalni. Tobb oraval korabbi menteseket kellett betoltenem, s meg ugysem mindig ment,

A lenyeg, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a katakombaban ha felveszitek Igor kulcsat, NE nyissatok ki vele a ladajat, mert az oli meg a kuldit. Menjetek le egy szinttel lejjebb, es. Vicser modban gyujtsatok meg a faklyat, s ugy fog kinyilni a fal!

Kurva anyjukat!
  • Moby
    Üzletidolgokat. Cégvezetést főleg, lassan 10 éve.
  • darkSectorxxx #27310
    Az szép, hát sok sikert, nem irigyellek meló meg tanulás egymás mellett manapság. :)
  • TDC Geronimo
    Novigradban jó fos a frém :(

Itt is aztán vannak beteg karakterek :D
  • SlickAdam
    fösuli (kompjuter szájensz), huszas eveim kozepen kezdve, kicsit csuszva is (nem bukas, csak ugy alakult), ... ilyen ez. dolgozok mellette, de most durvan benehezedett a vegere, nem is tudom hogy kepzelik.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.28. 18:31:22
  • darkSectorxxx #27307
    Igen? :)
    Na miket tudok meg. :D

És te mit tanulsz? :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.28. 18:28:00
  • darkSectorxxx #27306
    Basszameg, hány éves vagy akkor? Vagy mit tanulsz? :)
    Nem baj, mert okosabb leszel, csak azt hittem te is dolgozol.
  • Moby
    Énis :)

/és ez minden bizonnyal sokáig így is lesz
  • SlickAdam
    en meg mindig iskolaba jarok.:D (is)
  • darkSectorxxx #27303
    Látod én jót akartam, az a legszebb, mert nem vagy annyira felnőtt, de iskolába sem kell járnod. :D
  • TDC Geronimo
    Nem tudom miért 720 a minősége, de itt a gamersydes 1080p letöltés

Eszméletlen jól néz ki és videó alapján frémmel sincsenek gondok.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.05.28. 16:30:11
  • SlickAdam
    kepcsörd dájrektli in 720p?
  • TDC Geronimo
    PS4 gameplay

• SlickAdam
    köfi Dark-Ami-Gero! basszus jo lenne, ha 18 lennek...
  • TDC Geronimo
    HBD slick!
  • Amiga
    Happy Birthday! :-)
  • Tatyla
    50%
  • Rdinho10
    *storebol
  • Rdinho10
    Ha "magyar szorebol" veszem a black flaget,mennyi esely van ra h van hozza magyar felirat?
  • darkSectorxxx #27293
    Boldog 18.-at. :)