121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
>nalam nem igy mukodnek ,hanem bekapcsolom es megy
Igen, ez most is így működik, ha az ember tudja mit csinál, ami nálad sajnos nem áll. Ezt a bállításfelírós dolgot sem tudom megfejteni, hogy most mit irogatsz fel, meg minek. Meg hogyan és mitől állítódna el? Egyáltalán miért nem jelentkezel be oda, ahol jók a beállítások, ami gondolom a fő fiókod, és játszotok azzal?
Nekem az a gyanúm, hogy még most sem vagy tisztában azzal, hogy mikor melyik felhasználóként vagy bejelentkezve. -
Rdinho10 #27371 Akkor levok maradva...nalam nem igy mukodnek ,hanem bekapcsolom es megy.egyebkent ha a gyari joyal bejelntkezek es a masik joyt kilovom akkor helyreall remelem a fifa?! Legalabb amig leirom a beallitast:D -
Ez mindezt tudta. Azóta csak bonyolódnak a dolgok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Aham. Értem.
És melyik kontroller lenne melyik játékos? És kinek könyvelje az trofikat?
Rendesen végigondoltad a dolgot. Beleástad magad mondhatni :D
Attól, hogy nem érted, még nem jelenti azt, hogy szar. Ezek a "2015-ben" szövegek meg olyan szinten szánalmasak már, hogy arra szavak nincsenek. TÍZ ÉVE így működnek a konzolok. -
Rdinho10 #27368 Illetve bekapcsolni es megy -
Rdinho10 #27367 Hat mondjuk radugom es megy...nem kulon "hulyulni"vele felhasznalokent...a masik ,h pl UFC be neha ossze vissza ugral a joy na mind1 :) -
2015-ben hogy kellene megoldani?
-
Rdinho10 #27365 De hasznaltam...de ilyen szarul megoldani 2015ben h kulon vendegkent kell bejelntkezni h lehessen ketten jatszani... -
Ez valami élien izoláció ripoff? :) Egyre mélyebbre ásunk a szaggatás mocsarában :( -
Jaj...Sosem használtál windowst/konzolt/bármit egynél több userrel? Nem áll vissza semmi, az a másik felhasználó fifája, asztala, menüje, gépe, világa. Érted. Egyik kontroller egyik usedr, a másik kontroller a másik user. És még olyan opciód is van a kikapcsolómenüben hogy switch user! Medzsik! :D -
Rdinho10 #27362 Ja most mar rajottem:D viszont pl fifanal minden gyari beallitasra visszaallt aminek nem nagyon orulok...ha az elsoszamu joyal jelentkezek be megint jo lesz?mert mar szetallitottam es nem lenne jo ujra... -
SlickAdam #27361 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.29. 22:19:54 -
szeptember 22
-
Ó ezt a minap lőttem, csak elfelejtettem beposztolni LOL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tehát egymás ellen. Egyik user a másik ellen. Érted... :) 1 user, 1 kontroller. Mióta világ a világ ez így működik(vagyis amióta a felhasználó mint entitás megjelent a rendszerekben). -
Rdinho10 #27357 Hat h egymas ellen tudjuk tolni de megoldodott,csak ugy lehet ,hogy vendegkent vmrlyikkel bejelntkezunk -
Sehogy. Egy userhez 1 kontroller tartozik. Miért kéne kettő egy időben??? -
Grat, nem fogsz csalódni, kivéve ha hamar feladod. :) -
Rdinho10 #27354 Udv,vettem egy masodik joyt de nem tudom beallitani alandoan vagy az egyikkel tudom nyomni vagy a masikkal h lehet mind2 jatekra birni?koszonom -
-
Na a Bloodborne-nal én is beszálltam a buliba,most frissít,nagyon izgulok :D
(a táblázatból hozzáadtam néhány PSN ID-t,remélem elfogadjátok a kérést) -
Jól néz ki. Ilyen kell. Ilyen lesz :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 19:58:36 -
Hát...hattal könnyebb questeket eleve nem is csinálok, nagyon nem is tudnék, lvl9-en vagyok :) -
na ezért most pihentetem mert csak ezért nem fogok magasabb questeket csinálni... -
Ja, de igazából szinte mindegy kit mi motivál. -
Akkor dark az a típusú játékos, aki csak a golyóra figyel, és leszarja az asztalt :D -
>Storytelling teljesen más, és nem feltétlen rossz a Bloodborne-é, csak ég és föld
Nem, és ezért nem lehet összehasonlítani őket :) A W3 maga a sztori. Ha nincs sztori, nincsen a játék sem. Csak egyben működik, Az maga a tartalom. Ami azon kívül van, az önmagában nem működik. A BB meg olyan, mint a flipperasztal. Rengeteg féle, csodásan kimunkált, fantasztikusan tervezett asztal van, de alapvetően kétféle játékos van: akit nem értdekel az asztal, csak a golyóra figyel. Bele tud pörgetni százmilliót a számlálóba, de nem érdekli a tervezés, sem az asszociációk, amikkel művészek dolgoztak az asztalon hosszú órákat. Ők értik a lényegét, értik a mechanikát, tudják terelni a golyót, és végeredményben ezt élvezik. És van az, aki az asztalt szereti. Persze ő is terelgeti a golyót, de őt az érdekli mi nyílik ki, mi jön fel, hogyan rendeződnek át dolgok, és mit akar elmondani az asztal. De szóval hogy az eléggé működik darabjaira szedve is. -
Igen, az is sokat számít, hogy Geralt megszólal, és nagyrészt mégis te adod a szájába a szavakat, meg irányítod a döntéseit. Storytelling teljesen más, és nem feltétlen rossz a Bloodborne-é, csak ég és föld :D
Azám, most hogy így beszélünk róla, lehet nyáron újra belevágok :D vagyis folytatom, Bergenwerth-ben (vagy hol), ahol abbahagytam. :)
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.29. 15:00:11 -
Kapkodás, kínszarás, peccset javítók peccsek...meh.
Megy a tesztelés felső fokon. -
Hát a BB sem natív kód :) Van ott is middleware dögivel (havok, yebis2, fmod, simplygon, stb). Másrészt ne csináljunk közellenséget a middleware-ekből. Totál őrültség ugyanazt újra-és-újra megcsinálni. Ha audioengine-nek megfelel az egész szakma számára az fmod, akkor a vizualitásra sem kell főtalálni a melegvizet minden héten.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 14:48:44 -
Nem hasonlítható össze a kettő, és ki van az is dolgozva elképesztően. Az egyetlen, amiért nem tudom magam ilyen szinten beleélni, mert a karakterem nincs megszemélyesítve. Az "én" ott csak egy mechnaikai eszköz a nehézségek leküzdésére, de nincs személyisége, sem története, vagy múltja. -
partizan182 #27341 Egyrészt alma-körte másrészt meg ugye szubjektív hogy kinek mi jön be (high fantasy vs lovecrafitan horror).
Kidolgozás szintje megint nehezen összehasonlítható a W3 alatt ugye dübörögnek rendesen a middleware-ek, hehéz eldönteni melyik igényel nagyobb odafigyelést: speedtree-vel benépesíteni egy erdőt és ráírni egy harmatcsillanós shadert vagy egyenként kitalálni és kézzel lemodellezni a Forbidden Woods minden egyes gyökérgumóját.
Nagyon faszául néz ki a W3, fél év múlva péppépeccselve féláron én is behúzom, de még a BB felénél se nagyon járok :( -
Bloodborne világa is beszippant, és az is egy egybefüggő hatalmas világ, de messze nincs így kidolgozva, mint a Witcher 3-ban. Az emberek végzik a mindennapi dolgaikat, őzek szaladnak az erdőben, megcsillan a fák levelén hajnalban a harmat... szóval nagyon bele tudod élni magad, és ezért fogott meg engem nagyon. Bloodborne is jó, de az jobban elrugaszkodott a valóságtól, ilyen szinten nem tudod beleélni magad. -
én igen, de egyetértek, én is ezért folytatom.... -
Szelektíven olvastok?:)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.29. 12:36:56 -
nem adtad el mert fos a frém? :) -
Igen. :-D -
Ez
Most
Fájt
:DDD
Ha ez volt a cél, akkor beütött :D -
Nincs Robin... és Robi alatt nézted már? -
SlickAdam #27333 na igen, kisebb csoda lett volna, ha lett volna nekik csak ugy elfekvöben. az, hogy nem is varhato, az "normalis", ezert megy az egesz cirkusz.:D
köszönöm szepen, hogy utananeztel!