121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Sok a technikai rész, mik azok a kis téglalapok? :D
Nem ismerem bellülről a konzolt.
/ jajj sorry most néztem hogy le volt némítva a videó, azt hittem nincs hang. :D -
SlickAdam #27406 depth of field :D -
Ha megtanultál angolul nézd meg megint :p -
Az baj :) (betonfal mögötti ház textúrafőbontása)
/nincs másik képem, ettől sokkal-sokkal durvábbakat tudok fotózni belőle, Csak ez megvan lementve :D -
SlickAdam #27403 az mindegy, hogy mit csinalnak, csak csinaljak jol.
ezt a kepet mar betetted parszor, de meg mindig nem tudom mit kell rajta nezni.:D -
Ebből hogy derül ki az egyértelmű fejlődés?
2 (vagy több) külön játék 2 (vagy több) külön beállított jeleneténél nézem az fps számlálót.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.30. 22:00:39 -
Nem védeni akarom ezeket ott a cdpr-nél, mert kabaré amit teknóban művelnek, de ha majd letesz az asztalra egy openworld cuccot a nóti, akkor van lehetőség összemérni. De mivel ezt tudjuk, hogy nem fog megtörténni, így marad ez a túlzott pátosz, ami ilyen esetekben kb totál alaptalan. -
Na hát túlmisztifikálni is felesleges őket, mert csak kötöttpályás játékokat csinálnak, a tlouban is addig terjed az igényszint, amit feltétlenüd látnod kell. Amit meg nem kell, ott meg rádomlik az igénytelenség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oké, akkor mondom magyarul és érthetően: kurvaszar mindenhol, és kibaszottul ciki már az is, hogy egyáltalán ilyen felmerül. -
SlickAdam #27398 azok ott címeres samanok, nem lengyel wannabe junkie-k
-
Na ahogy hallgatom mi volt a last of us remastered portolása körül még az utolsó 2 hónapban...Na itt dolgoznak a sámánok kérem szépen nem a CDPRnél :D -
vizimában a palotában 8 simán van pl. Változik szituációtól függően -
De a vicces az, hogy a AF utoljára a ps2 korszakban volt probléma. Namost az idén egyetlen olyan játék jött ki, amire rá lehetett mondani, hogy teknóban okés: a még mozogni-sem-lehet-a-pályán-annyira-cső-három-órás-bullshitmozi order.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.30. 21:24:30 -
>wicherben 4-8xos
Ezt bárki mondta, töröld a barátlistádról :) Talán 4x van rajta. De ugye a 16x AF-nek kéne manapság lennie a defaultnak. -
SOMA PCs videó volt. BBben van pl 16x os AF, wicherben 4-8xos.
Más... Mennyit fejlődött az UC engine ugyanazon a HWn
-
Hát azé mostanában jönnek zsinórban a szaggatósjátékok: Blooborne, Projectcars, most ez...AF meg még mindig sehol a játékokban. Ez a soma is már a videókon úgy szaggat, mint a kurristen. Teknó szempontból mostanában nem vidám a ps tábor. -
ac unity után legrosszabbul futó program PSen -
Olvasom már pár napja amit a témában írtok de azt nem gondoltam volna hogy ennyire nagy a baj :O -
Értem. Jó hír, hogy a korod ezt nem befolyásolja!
-
Pont ma jártam ismét ott. Hányás az egész. De ugyanez történik gyakorlatilag bárhol, ha harc van. -
jobb videóminőség miatt -
De azért odaírják hogy 60fps. -
W3 swamp performance
20ra lemegy és ott is marad mintha arra lenne lockolva frém. Ez tuti valami bug. -
Az a baj hogy én már 19 vagyok -
Rdinho10 #27383 Ja mar megvan minden csak a viz lever azt hittem elalitodott minden:D -
Hát nem tünne logikusnak. :D -
Rdinho10 #27381 Ha vendeg userkent kapcsolom be akkor pl a fifaban a rendes profilomhoz tartozo beallitas lesz nem? -
Rdinho10 #27380 Kozben rajottem ,h ez az okossag:D -
Na jó de az nem is ruha, csak egy kis sapka egy nyakadon lévő kis asztalterítővel. :D -
Nem tudom,abban a kezdő ruházatban nem éreztem magamat biztonságban :D -
Ja én a ruháknak nem láttam nagy hasznát. :)
Talán mérdezés meg frenzy ellen. :) -
Eddig talán könnyebb mint a DeS-DaS de azért az elején az a sok zombi (vagy mi) megijesztett :)
Egy Hunter settet is találtam tegnap a csatornában,remélem azzal majd még jobban megy a darálás :D -
Ez a modern kor, egyrészt miért jelent gondot? másrészt ez arra jó hogy a haverod is a saját accountjával tud játszani ilyenkor, gondolom a statisztikák miatt.
Ez inkább jó mintsem rossz.
Régen eleve profilok sem voltak. -
Rdinho10 #27374 De vagom h melyikkel,csak egybol bejott a gyari beallitas hiaba voltam a rendes profilommal... Egyebkent a sajat beallitasaimra irtam: kamera,sliderek stb -
No a báró questline végére értem. Felakasztotta magát, de nem azért, amiről itt szó volt többször. Nem azért, ahogy beszéltek vele, de ezt a végén Geralt maga mondja el egy monológban. Egyszerű ok-okozati összefüggés van
Ha a gyerekek megszöknek, a fúriák elátkozzák Annát. Ha anna meghal(emberi alakban), felakasztja magát a báró. A gyerekek meg akkor szöknek meg, ha az erdő szellemét kiszabadítod. Szóval iagzából az az első lépés.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.30. 01:12:54 -
>nalam nem igy mukodnek ,hanem bekapcsolom es megy
Igen, ez most is így működik, ha az ember tudja mit csinál, ami nálad sajnos nem áll. Ezt a bállításfelírós dolgot sem tudom megfejteni, hogy most mit irogatsz fel, meg minek. Meg hogyan és mitől állítódna el? Egyáltalán miért nem jelentkezel be oda, ahol jók a beállítások, ami gondolom a fő fiókod, és játszotok azzal?
Nekem az a gyanúm, hogy még most sem vagy tisztában azzal, hogy mikor melyik felhasználóként vagy bejelentkezve. -
Rdinho10 #27371 Akkor levok maradva...nalam nem igy mukodnek ,hanem bekapcsolom es megy.egyebkent ha a gyari joyal bejelntkezek es a masik joyt kilovom akkor helyreall remelem a fifa?! Legalabb amig leirom a beallitast:D -
Ez mindezt tudta. Azóta csak bonyolódnak a dolgok :)
-
Aham. Értem.
És melyik kontroller lenne melyik játékos? És kinek könyvelje az trofikat?
Rendesen végigondoltad a dolgot. Beleástad magad mondhatni :D
Attól, hogy nem érted, még nem jelenti azt, hogy szar. Ezek a "2015-ben" szövegek meg olyan szinten szánalmasak már, hogy arra szavak nincsenek. TÍZ ÉVE így működnek a konzolok. -
Rdinho10 #27368 Illetve bekapcsolni es megy