121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #27447
    Ja gy értem a problémát, mert nincs leválasztva boxról, pc-t meg úgy veszi mint áramforrás.
  • Totti5
    Bug bőven van benne. H ki mennyit akar belőle észrevenni más kérdés:)

• lwb
    Hát, úgy hogy a pc-n zsinóros lóg, a boxon meg a wireless. Nem találtam jobb megoldást, de pc-n alig játszik controllerrel, csak arra használom, hogy az x360 headset mini-jackjét rádugjam, mivel a rendes fülhallgatóm tönkre ment és lusta voltam még újat venni. Meg annyit nem is multizok, hogy nagyon kéne.
  • SlickAdam
    "Amúgy fix 60 fps manapság már PC-n is sok nehézségbe ütközik ha medium felett akarsz játszani valamivel FHD-ban."

egyetlen dologba utkozik csak: penz.
    bar full hd + mediumtol felett... ahhoz se kellenek csilliok.
  • darkSectorxxx #27443
    Mondjuk az ellen van megoldás hogy a boxodat ne kapcsolja be a kontroller. :)
    Nekemis PC-hez van kötve a kontroller.

Bár nem tudom te hogy oldottad meg de én nálam olyan nincs hogy a 2-őt egyszerre rátehessem. Mármint PC+X360 1 időben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 09:26:47
  • darkSectorxxx #27442
    "Nyilván laikusként állok hozzá, de arra gondolok, hogy a 60 fps-t mindenki észreveszi, ha a 30-hoz hasonlítják. Azt nem gondolom, hogy a 27 fps és a 24 között sokan észrevennék a különbséget, főleg, ha csak néha-néha esik le ennyire."

Pont fordítva. Ha az a 60 meg a 30 is stabil.

Amúgy fix 60 fps manapság már PC-n is sok nehézségbe ütközik ha medium felett akarsz játszani valamivel FHD-ban. (a többség gépén)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 09:23:49
  • lwb
    Egyébként a mass effect 2-3 is megvan mindhárom platformon (x360-ps3-pc), az ac2-t is megvettem pc-re és boxra is és még egy rakás játékot az előző generációból. Furcsa vagyok, nyilván.
  • lwb
    Túlteszem rajta magam. :)

A ps4 nem a legfosabb verzió, a bone-on upscaled 1080p van és sajnos látszik a különbség a felbontáson. Egyébként azért azon játszom a legtöbbet, mert az a tévém van az ágyam lábánál. Hú, kemény és hihetetlen mi? A bone a nappalimban van (az enyém, a saját ingatlanomban, nem szülői ház), a pc meg monitoron lóg, ugyan rá van kötve az ágy mellett 50 inches tévére, de a controller zsinórja nem ér el az ágyig és a wireless controller mindig bekapcsolta az x360-at, azért leszoktam róla.

ps4-en van benne 100+ órám, pc-n amennyit a steam kiír 5-10, xbone-on talán 5. Ennyire játszom "párhuzamosan". Azért vettem meg mindháromra, mert évente kb két játék jön ki, amit érdemes megvenni és mert támogatni akarom a CD Projektet, hogy csináljanak még jó játékokat minél többet.
  • Moby
    A fosfrémnek. Elmondásod szerint mindhárom platformmal rendelkezel, de a létező legszarabb verzában nyomod. Ráadásul nem is értem. Aztmondod velenben nem szaggat egyikem sem. Párhuzamosan játsszol minden platformon?
    Nembaj, ha egy szavad nemhiszem, miután eddig összehordtál négy tonna bullshitet? Nembaj, ugye?
  • Moby
    Ki fog derülni. Jövőhéten veszek egy one-t, megmézem azon is. Az információval sokra nem megyek, átvinni a mentést nem tudom....
  • lwb
    Azt' minek lennék a fanboja? Pc-nek? Xbone-nak? Ps4-nek? Vagy a witchernek? Csak kérdezem.
  • Moby
    >Ha nem tetszik, keress pénzt, vegyél pc-t és játsszál azon.

Az agyatlan-igénytelen fanboj csapkorászása vol. 74536
  • lwb
    Nyilván laikusként állok hozzá, de arra gondolok, hogy a 60 fps-t mindenki észreveszi, ha a 30-hoz hasonlítják. Azt nem gondolom, hogy a 27 fps és a 24 között sokan észrevennék a különbséget, főleg, ha csak néha-néha esik le ennyire. Erről beszélek. Abban egyetértünk, hogy a konstans és nem ugráló frame/s a kívánatos és a jobb, de mondom, hogy az itt leírtakhoz hasonlókat sem tapasztaltam. Valaki szerint a harc irányíthatatlan a Velenben a mocsárban, ha esik az eső és három nekker támad rád. Egyáltalán nem érzékeltem semmi ilyet. És nem érzékeltem, hogy a xbone-os változat annyival folyamatosabb lett volna ugyanezen a helyszínen.

(Egyébként tudom, hogy a vertical sync hogyan működik, csak konzolon egyrészt nem én állítgatom, pc-n meg g sync monitornál nincs is értelme tudtommal. De screen tearinget aztán végképp nem tapasztaltam egy konzolos verziónál sem.)
  • Moby
    És ez akkor, amikor megpusztul a frém. Szal én továbbra is hajlok arra (bár ebben Geroval nem értünk egyet), hogy ez inkább CPU related probléma.
  • Moby
    >A 60 alatti frame-mel már eleve gond van.

Nem, nincsen. Ezt a témát az érti, aki tudja hogy működik a tévéje, mi az a vsync, és a kettő milyen összefüggésbne van. A hatásait persze mindenki érzi/érzékeli, maximum ignorálja valamilyen okból. A fix30-al semmi gond nincs, de ezt inkább fogalmazzuk úgy, hogy a 33.3333ms-es framtetime-al nincs semmi gond.

2. Elhangzhott itt egy másik probléma is, ami erősen kötődik a játék megpusztulásához: a irreszponzivitás. Hogy azt mivel lehetne megideologizálni, hogy miért jó, hogy nem veszi be a gombnyomást harc közben (sokszor az inventoryban sem), az már nekem tényleg agyrém.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.31. 08:32:56
  • lwb
    A 60 alatti frame-mel már eleve gond van. De ezek a konzolok ennyit bírnak, tudomásul kéne lassan venni. Ha nem tetszik, keress pénzt, vegyél pc-t és játsszál azon.

A 28 és a 25 frame/s közötti hiszti viszont gyerekes. Ha neked ez fanbojság, akkor a fogalmakat kéne tisztába raknod. Egyébként a kioktatást te kezdted, talán magadba kéne nézned, ha már stílusról beszélsz. Csak egy ötlet, ha odamondogatsz, vissza is fognak mondogatni. a jó modor, az meg ingyen van, vagy lenne.
    Utoljára szerkesztette: lwb, 2015.05.31. 08:18:45
  • Moby
    >Ez a generáció nem a bit war-ról, hanem az fps war-ról fog szólni és kb annyi értelme lesz mint anno a sega - snes vitának volt.

Az eszetlen fanbojok kérem kerüljék a témát ha lehet. Aki szerint a 30 alatti frémmel nincs gond, az inkább nem véleményezzen ebben a témában, mert csak a bicskanyitogató butaságokkal telik meg a topik.
  • lwb
    Pff, egyáltalán nem érzékelhető, hogy Velenben a mocsárban jobb lenne xbone-on a patch után. Ja, láttam én is pre-patch videókat, otthon nem érzékeltem. Ez van.

PC-n jobb, de ott 60 fps-en fut, az tény.

Ez a generáció nem a bit war-ról, hanem az fps war-ról fog szólni és kb annyi értelme lesz mint anno a sega - snes vitának volt.
  • lwb
    Szinte egyáltalán nem veszek ps4-en lemezeket, minden digital. Miért is kéne megtanulnom?
  • TDC Geronimo
    az nem gyanus hogy lemezesnel is vinyorol jatszol? Akinek van gepe igazan tudhatna hogy mukodik a rendszere
  • Moby
    Édesistenem...
    Az ugye megvan, hogy a currgen már kötelezően mindent feltelpít, és semmi nem fut a lemezről?
  • TDC Geronimo
    Boxon pl mocsaras reszen csupan "csak" 7 atlag fpsel jobb mint a ps.
  • lwb
    Egyébként nekem megvan: a PS4-es, az XBONE-os és a PC-s verzió és a két konzol között alig van különbség fps terén. Patch után. Nem érzékelhető, hogy a XBONE folyamatosabb lenne.

De mit tudom én, nyilván.
  • lwb
    Az optikai meghajtóról való töltés szerinted nem befolyásolhatja a teljesítményt? Tényleg? És szerinted egy BD drive az olyan gyors, mint egy HDD?
    Ezt a hülyeséget onnan szedtem, hogy itt sírjátok tele a fórumot megjelenéstől kezdve, hogy brühühü játszhatatlan, brühühü. Mivel én nem tapasztalok semmi rendkívülit, ami ne lett volna az előző generációban is pl. ezért gondoltam, hogy esetleg a lemezről való töltés befolyásolhatja a frame pre sec rációt.

Elnézést, ha komolyan vettem a panaszokat, pedig csak a szokásos fürdős k...a effekt volt, mert a néha lemegy 20-25 fps-re a játék. Big fucking deal. Ami még full játszható egy ilyen játéknál. Last of Us PS3-on legtöbbször el sem érte ezt, valahogy mégis végigvittük sokan, de volt még egy rakat játék, ahol ennyin ment és valahogy nem ment a nagy fps-hiszti (AC3, AC4 pl.).

Megígérem, hogy legközelebb helyén kezelem az sg-s hisztit, oké?
  • Moby
    De a legszebb, hogy Totti tett be videót az xbox topikba a one-os 1.03-ról, ami megkapta végre a 30-as limiter, és sokkal, SOKKAL jobban fut, mint a ps4-es verza.
    Vitz.
  • Moby
    >szerintem lehet lemezes és digital verzió között különbség.

Ezt ugye csak valami poénnak szántad? Ilyen ökörségek honnan jönnek?

>de nem hiszem, hogy bármikor is 20-25 alá ment

Igen, pontosan erről beszélünk. A moslék 20-25 fps-ről.
  • lwb
    Hát nem tudom, szerintem lehet lemezes és digital verzió között különbség. Én digitalt vettem meg és van benn már majd' 100 órám, de nem volt semmi olyan brutál belassulás, amit itt írtatok. Sem Velenben az esőben nekkerekre vadászva, se olyan kezelhetetlen harc, amiről itt szó van. Nem tudok fps-t kiíratni a ps4-el, de nem hiszem, hogy bármikor is 20-25 alá ment volna az fps akár egy mpre is. A patch óta meg érezhetően simább és kevesebb a pop in is.

Leírnám, ha lett volna, mert engem is szokott zavarni, de nem volt. Pedig már Skelligét és félig bejártam, level 22 vagyok.
  • pike011
    Legjobban azt szeretem amikor erre azt valaszoljak nehanyan, hogy nem tudom mirol beszelsz nalam tokeletesen megy, semmi akadas vagy lassulas. Ertem, hogy nehany ember nem latja annyira jol mint masok, de ezt? szaz ezrek vettek meg, de csak nehany ember latja? cd redesek ezt nem latjak? Na mind1 nem ertem.
  • Kongy
    *örülNÉK
  • darkSectorxxx #27418
    Még csak saját tákolmány de lehetséges egy kiadás. :)
    Persze nagy poén lenne ezzel a címmel. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 00:49:01
  • darkSectorxxx #27417
    Nem biztos hogy egyszer nem lesz iagz a mese! :)
  • SlickAdam
    legdurvabb amikor kulonbozo kulfoldi podcastokban is mondjak, hogy vegre egy jatek, ami nem hibas! vannak kis bugocskak, de vegre egy jatek, amivel nincsenek gondok megjeleneskor.
    VATTAFAKK?
  • Moby
    Fantasztikus ez a witcher3, csak harcolni ne kelljen, mert sokszor annyira megdöglik a frém, meg az egész játék, hogy a gombnyomásokat nem veszi be. És egyetlen ellenféllel harcolok.
    Kabaré.
  • Moby
    Annak, hogy darksector a sajàt poénjára kendácsolt egy képet?:)
  • Kongy
    Mai napig megállja a helyét, kikúrtjó játék, örülök neki.
  • darkSectorxxx #27412
    Szerintem ezt jelentik majd be. :D

• darkSectorxxx #27411
    :D
    Nem.....

Heavy Rainmastered :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.31. 00:09:10
  • TDC Geronimo
    haha...új játék (is) lesz :)
  • Moby
    B:TS Remastert. :D
  • TDC Geronimo
    QD CEO kint lesz E3on úgy néz ki végre megtudjuk mit csinálnak PS4re. Már eléggé érett a dolog