121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    ugyanez van az atvezetökben is, irtak. ha beesik 30 ala (pontosabban olyan 27-28-ra valszeg), akkor belock-ol 20-ra. ez javithato lenne sztem.
  • darkSectorxxx #27530
    19fps. :D
  • TDC Geronimo

PS4 frém

Novigradban rengeteg helyen ilyen fos sajnos...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.01. 20:48:25
  • darkSectorxxx #27528
    NG+ nem, én úgy emlékszem a Batman AA-ban hogy (mert azt kimaxoltam), nem NG+ volt hanem a vége után bentmaradhattál a riddlereket megcsinálni.
  • darkSectorxxx #27527
    Jól gondolom hogy 2015-ben ezeken a mai gépeken mind2 bekezdésnek ALAP dolognak kellene lenni, egy játékban?
  • TDC Geronimo
    Nem, csak egy infó, hogy lesz new game+ .Eddig ha jól tudom nem volt
  • TDC Geronimo
    Mondjuk már alig várom, hogy visszamenjek a szabadba, mert itt nem igen jön ki az open world struktúra és a popin meg a frém is förtelmes a városban.
  • SlickAdam
    a masodik bekezdestol be kene csurgatnunk, vagy miert az idezet? :D
  • TDC Geronimo
    Batmanről

"No loading screens as you play through the whole game," he said. "You can play from the start of the game to the end of the game and you won't see any loading screens. That's all a really big important thing for us."

"When you complete the main story, you're going to unlock New Game Plus," he said. "In New Game Plus, you can go in and take all of your XP through, take your gadgets through that you've unlocked; which is a big thing, because that means basically you can do some of the challenges from earlier on in the game but with a whole new suite of gadgets you never had the first time or the upgrades. And any Riddler trophies that you've found are shared on both playthroughs."

• TDC Geronimo
    Najó ez a Novigrad is simán elférne egy külön játékként annyi tartalom van itt is.
  • Tikal #27521
    Ja, de most éppen két napig szerver park csere van, le van halva az egész rendszer, szóval most talán már tényleg :) Nem mintha aki akarta ne vette volna már meg, kb fél éve már kurva olcsó és jól is megy minden... persze kivéve a multit :D
  • TDC Geronimo
    főstorys questek 12es szintűek voltak én meg 15 és nem kaptam értük xpt
  • mucsácsó
    Aaaaha. Köszi, akkor talán az nem érint, mert serényen csinálgattam eddig mindet :D
  • Moby
    6 különbségnél. Tehát ahol már szürke.
  • mucsácsó
    Hogy is van ez a no-XP bug konkrétan? Hányas szint felett/alatt/között, vagy honnantól nem ad mellékküldiért XP-t? Levagyok maradva sajnos kicsit.
  • mucsácsó
    Még mindig nem tudom, hogy mi a lófasz értelme van... :D Mire kijön, már senkit nem fog kb érdekelni... :D
  • Mr Manson
    Én pont ezért nyomtam csak a fő szálat, ott kaptam szinte mindig. Mellékekért meg nem, még akkor sem ha "zöld" volt.
  • TDC Geronimo
    Na belefutottam a no xp bugba én is. Már a sokadik főküldetésre nem kapok semmit sem. Mondjuk annyira nem gond, mert így is 3-4 szinttel már felette járok az ajánlottnak
  • TDC Geronimo
    Már elég régóta... :D
  • Ulthane
    Már a kanyarban a free DriveClub
  • Moby
    >PC az legyen Vsync 60FPS,

Akkor mér ilyen fisemfos vga-t vettél???

>Nekem megtöri a képet 30-on a PC

Nvidia inspector vagy ablakos mód fullban.

>Nem szeretem,használom másra is Pc-t.Így kényelmesebb,hogy külön van elindítva.

Agyalágyult ökörségek by TomStorm. State1: "Szaggat a konzolos, nem vállalom tovább, jöhet a pécé". State2: vesz valami fost. State3: ".PC-n is fos már le is töröltem." LOLFASDASSADASDFGAS

>Be lehet de minek ha 30 FPS-re van a konzol?
    Nem, egyik sincs. 30-as LIMITER van a konzolosokon, mindkettő lemegy a rákba.30-as lockot ott lehet csinálni 30-as limiterrel, ahol kontstans 30 felett van a frém. azaz mondjuk pécén.
  • TomStorm
    Nekem megtöri a képet 30-on a PC.Konzol meg nem.Én PC-n sose szerettem a 30 lock-ot.
    Meg iszonyat memóriazabáló a game.Nem szeretem,használom másra is Pc-t.Így kényelmesebb,hogy külön van elindítva.
    Hát kb.ennyi:)
  • SlickAdam
    mert nagyobb a felbontas, szebb a latvany valamivel es stabilabb az a 30?
  • TomStorm
    Be lehet de minek ha 30 FPS-re van a konzol?PC az legyen Vsync 60FPS,más játéknál.Itt kurva kevés a VRAM hiába megagigahertz a VGA-m..
  • SlickAdam
    nem tudom elhinni, hogy azon a pc-n ne tudnad be-lock-olni atom 30-ra 1080p-ben konzolos vagy kicsivel afeletti latvany mellett...
  • TomStorm
    One-on szép folyamatos.Eddig sehol nem esett le frame úgy hogy kicsit is zavaró legyen.PC-n is fos már le is töröltem.
    X1 teljesen profi
  • SlickAdam
    leszarjak / vakok / parancsba van adva. jonehany gamer podcast alapjan...
  • pike011
    Egyebkent en a teszteloket sem ertem. Ezt nem latjak? Nem akarjak latni? Gondolok itt a magyar oldalakra is.
  • Moby
    Amikről ráadásul ma már tudjuk, hogy az első pixeltől az utolsóig hazugság volt mind:)
  • TDC Geronimo
    Itt nagyon rendben van még autós részeknél is, de majd meglátjuk :)
  • SlickAdam
    3 het es ... indulhat a siras... ujra. vicser frem is rendben volt (naggyabol) videokon...
  • Kongy
    Jól néz ki, meg minden, de kb a batmobilon kívül semmi újdonságot nem látok benne. Bár nálam ez így volt az Arkham City-vel is. Jó volt a nagyobb tér meg minden, de nekem kb ugyanaz volt mint az Asylum... Lehet azért, mert nem vagyok egy óriási Batman fan. De épp ezért nem is nagyon lelkesedek ezért a játékért sem. Remélem meglesz az újdonság varázsa és kellemeset csalódok.
  • Moby
    Hát ha valami, akkor épp a w3 mutatta meg, hogy ez nem az elvárásokról, és valami ködös, nehezen megfogahtó dologról szól. Hiába jó minden(más), hiába nem vársz el semmit, van az a szint, amikor már fizikailag fáj, ha szarul fut. Konrétan tönkreteszi az élményt.
    Oké, a batman pont nem ilyen, tudjuk, hogy jól fog futni, de mostmár olyan gyanúsan tekintek minden multiplatra, hogy nemigaz.
  • Tatyla
    Minél kevesebbet várok el egy új játéktól annál kisebb a pofára esés és nem fáj annyira...
  • Moby
    Jah.
    Mire vegyem?

/vicc, de tényleg itt tartunk
  • TDC Geronimo
    Nembaj 3 hét és...

• Kongy
    Esőben is fos volt a frém, hát most hóban még dupla annyira szar. Arról nem is beszélve, hogy maga az effekt sem túl szép. Mintha konfetti szálldogálna. Kicsit elment a kedvem a játéktól.

Kicsit olyan, mintha nem jutott volna elég idő az optimalizálásra.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.05.31. 22:24:27
  • Moby
    Akkor újrakezdem one-on. Vagy berágok tényleg, és a tegnapi képernyő volt az utolsó amit a cdpr-től láttam. Máskor a jókurvaanyjukkal bétateszteltessenek húszerzezér, szal bármi is történik már, én ezektől preordert sohatöbbésosenemsoha.
  • darkSectorxxx #27493
    Ahogy régen írtad, majd játszunk ha megjelent a játék.

Ez még early access.
  • TDC Geronimo
    1.04 jön konzolra legközelebb, de szerintem frémben nagyobb változást ha lesz is ne mostanában várj. 1.04 viszont jól hangzik. Nagyobb UI, normális kamera meg reszponzívabb GUI jól hangzik.