121485
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #27770 Mivel a Sony épp a napokban ismerte el, hogy a 2015-ös felhozataluk harmat gyenge, amit third party címekkel próbálnak kompenzálni, én semmit. -
Ulthane #27769 Ez klassz kezdeményezés, bár speciel a Metro pont teljesen hidegen hagy.
Minden játéknál kötelezővé kéne tenni ezt a modellt! -
Ragnar360 #27768 :/ Ne hogy már még mindig itt tartanak, alapvető dolog lenne pedig. -
arról beszélek, ha valaki online jön -
Ragnar360 #27766 Jó lehet néha, főleg ha ki akarsz próbálni valami játékot esetleg: d -
Ragnar360 #27765 Öö ha bejelöl valaki nem jelzi sehogy? Csak akkor veszed észre ha ránézel a listára vagy belemész az üzenetekbe?:D -
én megjelenés óta a friend notificationt várom lol. Ez már lassan olyan lesz, mint a last guardian. -
A másik, meg hogy úgyse fogod szerintem nagyon használni. Először poén, hogy van ilyen funkció, de onnantól kezdve levan szarva.. :D -
shareplaynek országhoz sok köze nincs. Fel/letöltéstől függ és meglepően jól működik -
Ragnar360 #27761 Belassult a tápik:( Azért szeretnék pozitívan csalódni a Sony-ban E3-n és azt mondani, na megérte gépet venni. Bár nem igen lesz ilyen, kivéve ha legalább egy jó dolog, feature jön.
Share play mennyire laggos az országon belül? Vagy relatíve csak a feltöltési sebességtől függ?!
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.02. 22:59:37 -
ja énis néztem most nemrég pár perce...hát pedig leszedtem volna, annak ellenére hogy pc-n lenyomtam mind2-őt. :) -
Hát a mostgenen semmi szinte, de én ezt sme látom sehol kipróbálhatóként.... -
Ez mind szép és jó, csak sehol sem találtam store-ban :) -
Ragnar360 #27757 (y) Tényleg, vannak még demók egyáltalán?:) Sajna egyre kevesebb lehet. Bár van hogy érthető miért nincs persze. -
Na. :)
Több ilyet akarunk! :)
"Metro Redux - ingyen kipróbálható a Metro 2033 és a Last Light
A Deep Silver ma kiadott két, méretes demót a Metro Redux csomagban foglalt Metro 2033-hoz és Metro: Last Light-hoz, így aki még nem próbálta őket, most épp annyira merülhet el bennük, hogy aztán kedve legyen folytatni.
A jelenlegi generáció magával hozta ugyan a fizetős demók korát (mint a Metal Gear Solid: Ground Zeroes vagy az Infamous: First Light, amik viszont cserébe adnak is tartalmat bőségesen), de néhányan azért még ingyen is adnak kóstolót játékukból.
Ilyen például a 4A Games, ami Xbox One-on és PlayStation 4-en is ingyenesen elérhetővé tette a Metro 2033 és a Metro: Last Light első nyolc, valamint kilenc fejezetét. Előbbit a Dead City-ig, utóbbit a Theatre-ig játszhatjuk, így tulajdonképpen mindkét játék kétharmadáig eljuthatunk anélkül, hogy egy fillért is kiadtunk volna." -
Jah ez csak boxon van...Rányomsz a játékra és ott van 1 hub amibe össze hasonlíthatod a barátokkal bizonyos eredményeidet...itt most mutatja azt is,hogy hányszor haltál menyi potit csináltál.. -
Pedig lehetne, mivel egyedül a kitérés szükséges, a többi csak részlet kérdése... -
Meg lehetne. :)
Minden idő és türelem, ha nem kéne órákat futnom, megoldanám. -
Na tovább kutattak és most úgy néz ki mégse crossgen :D
Mondjuk 2016ban szép is lenne már... -
Boxon van asszem csak kint dashen lehet megnézni. Sok játéknál ott van valami + stat. -
Ezek a statok hol vannak? (killed enemy pl.) -
Kérdőjelekkel az a gond hogy kincsek, láda. Az meg olyan mint a drog... meg kell szereznem. Mi lehet benne, netán egy 10el többet sebző fegyó? egy új páncél, egy értékes kacat? lúúúúúút. Semmi más, de azt meg csinálni kell, hátha talál az ember valami "kincset". Jó érzés ha igen:) -
Nincs nocsak. Ezek ubi féle gyűjtögetős cumók, de ezek nem mellékküldetések. Azok egytől egyig egyediek és nagyon jók. -
Nem...Az 1iknél jobb oldalt 1 nagy fához kellene eljutni a másik meg valami barlang,de rohadtul nem találom a bejáratot...
A fánál lenne 1 lezárt barlang,de nincs kulcsom és a küldetések között se találok erre utaló dolgot pedig velenben és noviban minden küldetés felvéve és aktív csak nem"tudom" csinálni,mert nem fejlődök az xp bug miatt... 107 küldetést megcsináltam,de még mindig 21 es vagyok.
104 órám van benne 1567 enemit öltem, 35% on áll a progress és 21 vagyok...
-
Ragnar360 #27746 Nocsak:) De gondolom csak egy idő után azért. -
Ragnar360 #27745 Ki mit vár a Sonytól az E3-n, a PS4 tekintetében?:) -
Ma jöttem át skeligére és jelen pillanatba 107 teljesített küldetésnél tartok és 33 aktív.De szerintem itt is legalább ennek a fele lesz ahogy nézem a térképet...
-
Hajó. -
Nikknev #27742 Öhm....Ti nem kapcsoltátok ki a kérdőjeleket? Én amint Noviba értem kikapcsoltam....Lehet ezért vagyok csak 30%-on 50 óra gameplay-el....De így izgalmasabb a felfedezés.:) -
Nikknev #27741 +1 -
Huge free trials for Metro Redux hit PS4 today
Play through 9 chapters of each Metro game without opening your wallet -
kérdőjelhez nem megyek már, azok ismétlődő unalmas cuccok. Csak azokat nézem meg ami épp útba esik. Táblából még van északon 4
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.02. 20:10:58 -
nekem már csak 2 kérdőjel van ott,de nem tudok odamenni és fogalmam sincs hogy mi vezet majd oda... -
-
Velent kipucoltad a négyszáz kérdőjellel meg a hetven táblával??? -
Credits rolled. Finish time: 139 hours. Shave off ~10 hours for idle. Handful of monster contracts and minor side quests remain, along with numerous points of interest (though Velen is almost entirely cleaned out). Fully intend to go back and clean up everything.
Outside of a couple of oddities it was an immensely satisfying climax with a particularly well handled "ending" that highlights the likes of the Mass Effect 3 disaster as absolute shame. I don't want to spoil anything, but I found it handled beautiful.
Game as a whole is a complete and utter masterpiece in my opinion. A monumental achievement of open world games and ARPGs. That CDPR accomplished this as their first true open world game, hell only their third "big" game, simply accentuates the immense talent they house. Easily one of my favourite games ever, and could very well be my favourite game, due to what it delivers and the kind of game I enjoy.
Wonderful.
Még messze nekem is a vége, de ez alapján nem is baj :D -
Végeztem novigrad főszállal, de még mindig nem megyek át másik helyre, mert északon van még 4 falu ahol van tábla és novigraban van még 6 felkiáltójel... -
Nem fognak. Ehhez senki nem fog a köv években. Ez annyira egyben van és átgondolt, mint a GTA. CD lett az RPG-k R*-a offical.
Fallout 3 tetszett, de teljesen más mint a Witcher. Viszont abba akkora szabadság volt már akkor, hogy még csúzlival öltem csak a monsztákat de elkalandoztam olyan szinten, hogy egyrészt eltévedtem, másrészt akármerre mentem volna sokkal sokkal magasabb szinten levő enemyk pár csapással ledózeroltak. Pár óra szarakodás feladtam és eladtam:( jameg nem volt életem ráadásul és nem is találtam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.02. 18:26:08 -
Eszméletlen.
Azon filózok sokszor hogy akik NEM-et mondanak egy fő küldik közben 1-1 mellék leágazásra mi mindenről maradnak le.... neked megvolt a fürdő - TROLL ? hát az a szöveg és beszélgetés, már miután kettesbe maradtunk vele! Kész volt. -
Nem, ott tényleg motort cseréltek alatta(a régire). De sokan tolták az újal is a bétát.