121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • kirol
    Mert te mindennel játszol, ami PS4-re jön?? :)
  • Etelkozi Vata
    Játszani nem játszottam vele, mindössze a videók, meg a PS4-en nézett megosztott játékok alapján állapítottam meg, hogy nem tudna a játék lekötni. Meg tudom állapítani ennyiből is, hogy valami nekem nem jön be.
    Ettől függetlenül nem vitatom, hogy feltehetően az év egyik legjobb játéka. Csak nekem más az ízlésem.
  • Moby
    Nem, én azt mondtam, hogy a frém továbbra is bezuhan, de nem.pandel meg tőle a játék. De javult a frém is, csak stresszhelyzetben továbbra is gáz.
  • Ragnar360
    Valami ilyesmi. + Oblivion remaster (kizárt), skyrim hd-ért még 20-t is adnék, de az se lesz úgy se.

Btw, W3 kicsit kipróbáltam pc-n, isminél az elején még nem nagyon vannak mellék küldik pl az első faluban, meg a fogadó körül?: )
  • Kongy
    Játszottál már vele? :) Mert ahogy mondtad bottal sem piszkálnád meg. De igazából a te problémád, hogy lemaradsz az év egyik legjobb játékáról, és az év legjobb sony ex-éről... :) Őszintén szólva nem vittem végig, mert nekem túl hárdkór, de imádtam minden percét, amit vele töltöttem, mert eszméletlen jól össze van rakva.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 23:21:11
  • Totti5
    Pontosan így vagyok vele. DAS, DES, BB, LOFD stb... nem az én világom. Bottal sem, soha többet. Fallout 4 viszont azonnal, aztán majd kiderül meddig lesz élvezetes.
  • Nikknev
    Csak neki nem ükés az irányítás...meg az animációk...stbstb. Kár vele foglalkozni 1 reakciónál többet.
  • Etelkozi Vata
    MInt játék... Mind a három az. Nem összehasonlítom őket, mielőtt belekötsz.
    A kolléga szerint unalmasak a Bethesda játékok, szerintem meg nem.
    A BB-ért mindenki odavan, én meg nem.

Ennyi.
  • pike011
    Az iranyitas nekem okes. Amit Moby emlitett, hogy sokkal sokkal simabb a jatek, na abbol kicsit se vettem eszre. Eddig legalabbis. Csatornaba vagyok lent a furdohazas kuldetesnel de ugyan olyan fos a frame mint eddig. Fent is :)
  • darkSectorxxx #28051
    BB miképpen kapcsolódik a többi játékhoz? Csak úgy? :D
  • Etelkozi Vata
    Ízlések és pofonok...
    Nekem bejött a Fallout 3 és a Skyrim is. De pl. a BB-t bottal se piszkálnám...
  • darkSectorxxx #28049
    Jó neked elhiszem neked minden játék irányítása egyforma.
  • Nikknev
    Semmi gond az irányítással csak a fejedben.
  • darkSectorxxx #28047
    Az irányítás ugyanolyan okádék.
  • pike011
    Feltettem az uj patchet en is a witcherre, most Novigradban vagyok de en semmi valtozast nem veszek eszre fps teren. Ugyan olyan fos mint volt :D a kamera jobb aztan jonapot, pont ami engem nem is zavart. Na hatha csiszolgatnak majd meg rajta... :D
    Kivancsi leszek mashol mi van, bar sejtem.
  • darkSectorxxx #28045
    Oks majd meglátjuk. :)
  • Moby
    Rossz tipp. Amit egyszer lecaceleztek, az le van cancelezve. Ráadásul annak a játéksítlusnak leáldozott. A nótinak még megengedik, hogy kötöttpályás tps-t csináljanak, mer nekik certifikációjuk van a erre a stíylusra-re, meg lovagkeresztjük, de amúgy nem. Az utolsó szöget ebbe valszeg pont az order ütötte bele, és az ő csodálatos szereplése.
    Sleeping Dogs2. Az százszorinkább (mondjuk azt day-300 skippelem látatlanban :D)
  • darkSectorxxx #28043
    Csak ezt tippelem.
  • Moby
    kizárt
  • darkSectorxxx #28041
    Amúgy a SE titkos project-je a Kane & Lynch 3 lesz majd. :D
  • Kongy
    Hát igen, a Sands of Time odab.szott, amikor kijött anno 2003-ban. Nagyon fel kellene kötniük a gatyát egy reboot-hoz, szerintem másodjára nem is fogják bevállalni, mert az előző próbálkozás is kudarcba fulladt a pénztáraknál, annak ellenére, hogy kiemelkedő lett a játék, és a kritikusoknak is tetszett..

Meg ha jobban belegondolsz, előnyösebb biztos vizeken utazni az AC-szériával. Azzal nem lehet bukni, veszed az alapkoncepciót, átrakod egy másik városba, raksz mellé valami középszerű kis sztorit, aztán kész a játék... Se bossfight, se katakombák, se igazi kihívás... Emlékszem SoT-ban elsőre órákat szoptam a liftes résznél, nem volt egyszerű :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 20:36:29
  • darkSectorxxx #28039
    Basszameg kár volt elmondanod. :D
  • darkSectorxxx #28038
    Sok az aminimális.

Nem volt pajzs, volt másodlagos fegyver, puska, pörgősebb volt, volt visszatámadással tölthető élet, szebb animációk, fegyverekhez 2 funkció. STB.....

De igazad van a Mortal Kombat is csak kicsit tér el a DaS irányítástól, mert az alapja ugyanaz.
  • Totti5
    Meglátjuk milyen lesz. Egyelőre kb bárki ami elhint egy jól hangzó nevet, logót a kicken ott dől a della. Most a volt "Rare" éppen az aktuális pénznyomda.

Nagyon mondogatták hogy a Rare nevet ténylegesen birtokló csapat is valamit csinál, talán E3on MS ellő egy platformert. Akinek meg hiányzik, de nagyon annak WiiU! Hevön.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.06. 20:13:59
  • Totti5
    "AC2-ben próbálkoztak kis PoP feelinget becsempészni a sírok felderítésénél"

Voltak a későbbi részekben is.
  • Totti5
    Nem. Nyár van, pihi. Szeptembertől indul a daráló.
  • TDC Geronimo
    heh? Azt se tudom az aktuális játékokkal hogyan fogok végezni mire jön a következő.
  • Nikknev
    Nem óhajtom látatlanba szakérteni...De abból kiindulva hogy a Bethesda a Morrowind után sorozatba gyártotta az unalmasabbnál unalmasabb-repetitívebb fps rpg-ket (Skyrim,Fallout 3, New Vegas), nem sok jóra számítok.
    Baromi magasra tette a Witcher a mércét. Bár megugornák a Fallout világában vagy csak megközelítenék...
    Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.06. 20:02:48
  • Nikknev
    :D
  • kirol
    A Batman -en kívül nincs semmi érdemi játék ami mostanában jönne?
  • SlickAdam
    ooo en csak botorkalnek az erdöben, leülnek egy sziklara, megvarnam parszor a napfelkeltet, közben hallgatnam a csodalatos OST-t... mas nem is kell. se uj effektek, se semmi, csak huzzak fel a felbontast, legyen atom a frem es a fü ne elöttem 2 meterre jelenjen meg. pengetem a 60 dollart barmikor.
    ilyen regi, szarul futo / elerhetö, de legendas jatekokat turbozzanak, ne 1-2 eves cuccokat...!
  • SlickAdam
    2008-as resznek ha jol emlekszem kicsit SotC beütesü, folytathato vege volt, szal ja, johetne. vagy egy total reboot, de ugy, hogy üssön, mint anno a Sands Of Time (az de jo volt te jo isten...!)
  • Kongy
    No igen, az utóbbi időkből nem is nagyon tudok olyan platformert mondani, mint a PoP... Oké, AC is parkour-özős cucc, de mégsem ugyanaz a cucc. AC2-ben próbálkoztak kis PoP feelinget becsempészni a sírok felderítésénél, de nekem az a csapdás, idő-visszatekerős dolog hiányzik....
  • Moby
    Azt vették, mer azt vehették. A yooka-layleere meg összedobtak 2 vasutikocsira való bankót. A 3d platformerre lenne igény, csak kiadók leszarják.
  • Moby
    Amúgy remaster abból sem kell/kéne.
  • Moby
    Falloutból új rész jön, nem remaster. Azt meg még ne szakértsük látatlanban. :)
  • Kongy
    Amúgy +1

De a Fallout is mehetne a levesbe

Egy új Prince of Persia-ért mit meg nem adnék. Már számtalanszor mondtam itt fórumon is, de a 2008-ast igazán folytathatnák. Kaptuk azt a konzolexkluzív DLC-t, de az is lófasz... egy igazi folytatás kéne.. Dehát a sok kreténnek nem volt rá igénye, mert az AC-t vették jobbról-balról....
  • Moby
    Gecire beleuntam mindkettőbe. Én nem kérem őket :)
  • SlickAdam
    de abbol nem kell. az rendesen jatszhato mindenhol. na jo, kivetel a ps3.:D
  • Kongy
    Skyrim-ra több esély lenne szerintem.