121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na csináltam egy képet, erre gondoltam (BB vs FFXIII vs MGS):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Valami screenshotot.
Én meg fényképet kértem, nem egyről beszélünk. -
Ragnar360 #28087 Asus VX239H pixelgari, szállítás ~50k - nagyon tettszene egyébként, csak mégse... és az üzlet kimondottan monitorokkal foglalkozik elsösorban, szerintük is jó monitor (nem piár duma volt) meg rájuk nem lehetett panasz. -
Milyen monitor ez? -
SlickAdam #28085 mennyit fizettel erte es mi pontos modell?
-
Ragnar360 #28084 Az a baj hogy a telefon feljavítja:D Na igen... egyébként valamelyest ígyis kellett volna látszódnia. Tiszta vicc, hogy a telefonnak jobb képe van mint ennek a fosnak és pedig mindenki dícséri meg h milyen jó monitor... meg a faszt -
SlickAdam #28083
-
Te...szerinted én mit kérdeztem tőle? LOL -
Ebben az esetben amíg nem fényképezi le a kijelzőt addig tökmindegy. :) -
Azt vágod ugye hogy egy képet ha belinkelsz attól még azt senki nem látja úgy ahogy a te monitrod a szemed elé tárja? :)
Mi ezt normálisan fogjuk látni, hiszen a nyers képet a mi monitorunkon látjuk.
Max úgy tudod megoldani, hogy a kijelződet lefényképezed a lehető legjob minőségben és azt linkeled. :) -
Nyugtass meg, hogy nem egy screenshotot tettél be
-
Ragnar360 #28078 Na jó mi a faszom ez már megint, ne vegyetek IPS kijelzőt soha, kétlem hogy a játék lenne ilyen. :/ Ennyire jók a színek... aha, ott tartok hogy visszaadom a boltba :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 17:11:14 -
Srácok a Witcherben héten megjelent a kettő DLC?? mert nekem PS4-re nem jelezte -
Na jó abban is, X2-nek nem is emlékszem van-e pedig bent van a vitrinemben a játék dobozosan. :)
Hát szép lassan elhagyták, nem tudom mennyire költség, főleg színesben , de biztos spórlnak ezzel is jócskán. -
FFXIII-nál pl egész hasznos volt, ott is jó vaskos füzetet adtak mellé.
Nem tudom, nekem így olyan gagyi, nincs a dobozban "anyag". -
Mármint milyen?
Könyvek szerintem ott sem voltak, nekem vannak ps3játékaim, max kis lapok vannak, más nincs, online kód vagy reklámok stb.
X360-ra a Castlevania-ban volt arra emlékszem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.07. 16:42:23 -
Én még csak pár hete szálltam be a PS4 bizniszbe, PS3-nál nem nagyon volt ilyen. -
Mit is kéne adniuk a füzetben, a játékok annyira szájbaráósak manapság. :)
Amúgy a PS1-nél emlékszem még nem kis füzet volt hanem "könyv" annyira vastag volt.
A végefelé 4-6 oldalas kis papírok voltak és igen manapság szinte már semmi.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.07. 16:32:22 -
Új?! dehogy új. Sok éve így van. -
új? évek óta így van. Van pár ritka kivétel. Witcher pl most, evolvehoz is volt, de manapság már nem jár. -
Haláli, ahogy a káromkodások is :D
-
Amúgy ez valami új divat hogy a dobozos játékokhoz nem jár "kis füzet"? -
Kedves emberek vannak itt is 
-
Dúrva hangulatos a helyszín. Tavak, víz, körben hó födte hegyek, hóesés! Érezni az egészen hogy hűvösebb a hely, teljesen más az atmoszféra. Akik ríttak hogy azért fúj a szél W3ban mert mutatni kell a növények mozgását, megnyugodhatnak, ez nem egy szeles vidék, mondhatni alig lengedeznek a levelek. Ebben is teljesen más. -
Skelligeben egy mellékküldetés sorozat végére éppen most értem. Ez is volt cirka 4-5 órás... -
Énis annak a méretét néztem először. :D -
A párbeszédeket kellett volna kétszer akkorára növelni... -
Hát neked akinek minden játék irányítása egyforma nehéz ilyeneket mesélni.
Egyértelmű hogy nem érted miről beszélek, nem a te hibád. -
Az irányítást arra értem, hogy ilyen laggos kicsit, próbálj futni és irányokat váltani, bő 1 másodperc mire tessékel elfordulni a másik irányba, meg hasonlók. Én az ilyet utálom, főleg ilyen játékban, hol fontos hogy időben kitárj a támadások elől mondjuk. -
Mert te mindennel játszol, ami PS4-re jön?? :) -
Etelkozi Vata #28059 Játszani nem játszottam vele, mindössze a videók, meg a PS4-en nézett megosztott játékok alapján állapítottam meg, hogy nem tudna a játék lekötni. Meg tudom állapítani ennyiből is, hogy valami nekem nem jön be.
Ettől függetlenül nem vitatom, hogy feltehetően az év egyik legjobb játéka. Csak nekem más az ízlésem. -
Nem, én azt mondtam, hogy a frém továbbra is bezuhan, de nem.pandel meg tőle a játék. De javult a frém is, csak stresszhelyzetben továbbra is gáz. -
Ragnar360 #28057 Valami ilyesmi. + Oblivion remaster (kizárt), skyrim hd-ért még 20-t is adnék, de az se lesz úgy se.
Btw, W3 kicsit kipróbáltam pc-n, isminél az elején még nem nagyon vannak mellék küldik pl az első faluban, meg a fogadó körül?: ) -
Játszottál már vele? :) Mert ahogy mondtad bottal sem piszkálnád meg. De igazából a te problémád, hogy lemaradsz az év egyik legjobb játékáról, és az év legjobb sony ex-éről... :) Őszintén szólva nem vittem végig, mert nekem túl hárdkór, de imádtam minden percét, amit vele töltöttem, mert eszméletlen jól össze van rakva.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 23:21:11 -
Pontosan így vagyok vele. DAS, DES, BB, LOFD stb... nem az én világom. Bottal sem, soha többet. Fallout 4 viszont azonnal, aztán majd kiderül meddig lesz élvezetes. -
Nikknev #28054 Csak neki nem ükés az irányítás...meg az animációk...stbstb. Kár vele foglalkozni 1 reakciónál többet. -
Etelkozi Vata #28053 MInt játék... Mind a három az. Nem összehasonlítom őket, mielőtt belekötsz.
A kolléga szerint unalmasak a Bethesda játékok, szerintem meg nem.
A BB-ért mindenki odavan, én meg nem.
Ennyi. -
pike011 #28052 Az iranyitas nekem okes. Amit Moby emlitett, hogy sokkal sokkal simabb a jatek, na abbol kicsit se vettem eszre. Eddig legalabbis. Csatornaba vagyok lent a furdohazas kuldetesnel de ugyan olyan fos a frame mint eddig. Fent is :) -
BB miképpen kapcsolódik a többi játékhoz? Csak úgy? :D -
Etelkozi Vata #28050 Ízlések és pofonok...
Nekem bejött a Fallout 3 és a Skyrim is. De pl. a BB-t bottal se piszkálnám...