121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • roolandsan
    Na csináltam egy képet, erre gondoltam (BB vs FFXIII vs MGS):
  • darkSectorxxx #28088
    Valami screenshotot.
    Én meg fényképet kértem, nem egyről beszélünk.
  • Ragnar360
    Asus VX239H pixelgari, szállítás ~50k - nagyon tettszene egyébként, csak mégse... és az üzlet kimondottan monitorokkal foglalkozik elsösorban, szerintük is jó monitor (nem piár duma volt) meg rájuk nem lehetett panasz.
  • Moby
    Milyen monitor ez?
  • SlickAdam
    mennyit fizettel erte es mi pontos modell?
  • Ragnar360
    Az a baj hogy a telefon feljavítja:D Na igen... egyébként valamelyest ígyis kellett volna látszódnia. Tiszta vicc, hogy a telefonnak jobb képe van mint ennek a fosnak és pedig mindenki dícséri meg h milyen jó monitor... meg a faszt
  • SlickAdam
  • Moby
    Te...szerinted én mit kérdeztem tőle? LOL
  • darkSectorxxx #28081
    Ebben az esetben amíg nem fényképezi le a kijelzőt addig tökmindegy. :)
  • darkSectorxxx #28080
    Azt vágod ugye hogy egy képet ha belinkelsz attól még azt senki nem látja úgy ahogy a te monitrod a szemed elé tárja? :)

Mi ezt normálisan fogjuk látni, hiszen a nyers képet a mi monitorunkon látjuk.

Max úgy tudod megoldani, hogy a kijelződet lefényképezed a lehető legjob minőségben és azt linkeled. :)
  • Moby
    Nyugtass meg, hogy nem egy screenshotot tettél be
  • Ragnar360
    Na jó mi a faszom ez már megint, ne vegyetek IPS kijelzőt soha, kétlem hogy a játék lenne ilyen. :/ Ennyire jók a színek... aha, ott tartok hogy visszaadom a boltba :(

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 17:11:14
  • Soldiers
    Srácok a Witcherben héten megjelent a kettő DLC?? mert nekem PS4-re nem jelezte
  • darkSectorxxx #28076
    Na jó abban is, X2-nek nem is emlékszem van-e pedig bent van a vitrinemben a játék dobozosan. :)
    Hát szép lassan elhagyták, nem tudom mennyire költség, főleg színesben , de biztos spórlnak ezzel is jócskán.
  • roolandsan
    FFXIII-nál pl egész hasznos volt, ott is jó vaskos füzetet adtak mellé.
    Nem tudom, nekem így olyan gagyi, nincs a dobozban "anyag".
  • darkSectorxxx #28074
    Mármint milyen?
    Könyvek szerintem ott sem voltak, nekem vannak ps3játékaim, max kis lapok vannak, más nincs, online kód vagy reklámok stb.

X360-ra a Castlevania-ban volt arra emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.07. 16:42:23
  • roolandsan
    Én még csak pár hete szálltam be a PS4 bizniszbe, PS3-nál nem nagyon volt ilyen.
  • darkSectorxxx #28072
    Mit is kéne adniuk a füzetben, a játékok annyira szájbaráósak manapság. :)

Amúgy a PS1-nél emlékszem még nem kis füzet volt hanem "könyv" annyira vastag volt.
    A végefelé 4-6 oldalas kis papírok voltak és igen manapság szinte már semmi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.07. 16:32:22
  • Totti5
    Új?! dehogy új. Sok éve így van.
  • TDC Geronimo
    új? évek óta így van. Van pár ritka kivétel. Witcher pl most, evolvehoz is volt, de manapság már nem jár.
  • Totti5
    Haláli, ahogy a káromkodások is :D

• roolandsan
    Amúgy ez valami új divat hogy a dobozos játékokhoz nem jár "kis füzet"?
  • TDC Geronimo
    Kedves emberek vannak itt is

• Totti5
    Dúrva hangulatos a helyszín. Tavak, víz, körben hó födte hegyek, hóesés! Érezni az egészen hogy hűvösebb a hely, teljesen más az atmoszféra. Akik ríttak hogy azért fúj a szél W3ban mert mutatni kell a növények mozgását, megnyugodhatnak, ez nem egy szeles vidék, mondhatni alig lengedeznek a levelek. Ebben is teljesen más.
  • TDC Geronimo
    Skelligeben egy mellékküldetés sorozat végére éppen most értem. Ez is volt cirka 4-5 órás...
  • darkSectorxxx #28064
    Énis annak a méretét néztem először. :D
  • Tatyla
    A párbeszédeket kellett volna kétszer akkorára növelni...
  • darkSectorxxx #28062
    Hát neked akinek minden játék irányítása egyforma nehéz ilyeneket mesélni.
    Egyértelmű hogy nem érted miről beszélek, nem a te hibád.
  • darkSectorxxx #28061
    Az irányítást arra értem, hogy ilyen laggos kicsit, próbálj futni és irányokat váltani, bő 1 másodperc mire tessékel elfordulni a másik irányba, meg hasonlók. Én az ilyet utálom, főleg ilyen játékban, hol fontos hogy időben kitárj a támadások elől mondjuk.
  • kirol
    Mert te mindennel játszol, ami PS4-re jön?? :)
  • Etelkozi Vata
    Játszani nem játszottam vele, mindössze a videók, meg a PS4-en nézett megosztott játékok alapján állapítottam meg, hogy nem tudna a játék lekötni. Meg tudom állapítani ennyiből is, hogy valami nekem nem jön be.
    Ettől függetlenül nem vitatom, hogy feltehetően az év egyik legjobb játéka. Csak nekem más az ízlésem.
  • Moby
    Nem, én azt mondtam, hogy a frém továbbra is bezuhan, de nem.pandel meg tőle a játék. De javult a frém is, csak stresszhelyzetben továbbra is gáz.
  • Ragnar360
    Valami ilyesmi. + Oblivion remaster (kizárt), skyrim hd-ért még 20-t is adnék, de az se lesz úgy se.

Btw, W3 kicsit kipróbáltam pc-n, isminél az elején még nem nagyon vannak mellék küldik pl az első faluban, meg a fogadó körül?: )
  • Kongy
    Játszottál már vele? :) Mert ahogy mondtad bottal sem piszkálnád meg. De igazából a te problémád, hogy lemaradsz az év egyik legjobb játékáról, és az év legjobb sony ex-éről... :) Őszintén szólva nem vittem végig, mert nekem túl hárdkór, de imádtam minden percét, amit vele töltöttem, mert eszméletlen jól össze van rakva.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.06. 23:21:11
  • Totti5
    Pontosan így vagyok vele. DAS, DES, BB, LOFD stb... nem az én világom. Bottal sem, soha többet. Fallout 4 viszont azonnal, aztán majd kiderül meddig lesz élvezetes.
  • Nikknev
    Csak neki nem ükés az irányítás...meg az animációk...stbstb. Kár vele foglalkozni 1 reakciónál többet.
  • Etelkozi Vata
    MInt játék... Mind a három az. Nem összehasonlítom őket, mielőtt belekötsz.
    A kolléga szerint unalmasak a Bethesda játékok, szerintem meg nem.
    A BB-ért mindenki odavan, én meg nem.

Ennyi.
  • pike011
    Az iranyitas nekem okes. Amit Moby emlitett, hogy sokkal sokkal simabb a jatek, na abbol kicsit se vettem eszre. Eddig legalabbis. Csatornaba vagyok lent a furdohazas kuldetesnel de ugyan olyan fos a frame mint eddig. Fent is :)
  • darkSectorxxx #28051
    BB miképpen kapcsolódik a többi játékhoz? Csak úgy? :D
  • Etelkozi Vata
    Ízlések és pofonok...
    Nekem bejött a Fallout 3 és a Skyrim is. De pl. a BB-t bottal se piszkálnám...