121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
NE HOZD A TÁPOT! 
Majd elmesélem mi volt! -
Miaz hogy TV meg Monitor kombó? :DDDDDDDDDDDDD
Ilyen nincs.
Van olyan hogy Monitor, és van olyan hogy TV, amiben van tunner.
Más nem létezik. :) -
Ragnar360 #28171 Hát nem tudom élőbe hogy nézhet ki, de a kép alapján nem tetszik az alsó káva nagy szélessége :/
Az a baj, hogy sok monitor képen nagy szar (pl Dellek nagy része is szerintem)
Amúgy kezdek rájönni mi lehet ezzel a Asussal a legnagyobb baj.Talán eléggé Bloomingol vagy minek is mondják:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 20:40:06 -
Ragnar360 #28170 Értem, bár sokszor leírtam pedig hogy tv/monitor kombó, meg LG:d
Amúgy most meg a pirosnál veszem észre, hogy nem is egészen olyan mint amilyennek lennie kéne:D -
Ez meg valszeg agyonveri a hármat egyszerre :D -
Várj, tv-n oké, de monitoron én nem hallottam még ilyet. -
Ragnar360 #28167 Az tv is azért, bár nyilván azok is elvaultak. Csak a vacak tv adások miatt kelhetnek még gondolom.
HDMI-i is van rajta asszem, de akkor is még ott van a másik. -
Monitornál ezt látni odabasz.
"Kompozit
Komponens
Scart" -
1920x800
Még véletlen sem 16:9, nem is mondják rá, hogy 16:9 mert nem az, csak a kijelzők azok. :) -
Ragnar360 #28164 Most ezt a két monitort találtam, ez a kettő külön-külön gyanús hogy odaverné az Asus-t mint a szar. :(
link1
link2 -
Ragnar360 #28163 lol :D sajna vagy nem sajna nem minden film konkrétan HDTV(!) méret a sorozatok igen. Bár attól a film-et 16:9-re mondják hogy látsz is csíkot. A pontos arányt nem tudom, az több számból áll. De jó az még úgyis:) meg ha olyan a film nem tudsz mit tenni úgy se. -
Ja jó a hdrip. :D
viccet félretéve ja szép képe van csak kevés film amivel ki tudom használni.
Filmeknél már csak 1 baj van hogy van 2 baszott fekete csik benne.
Játék jó, csak ugy a játékoknál nem a színekkel van manapság még mindig a gond.
A TV jó de nem segít a grafikán. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.07. 19:58:35 -
Ragnar360 #28161 Nem lehet rossz ez a Sony tv : ) Gondolom élmény rajta film, minden. -
Nem értem miért kérdéses a téma.
Tudomásom szerint az input lag az irányításban érezhető, hogy milyen gyorsan reagál a játék.
Ha meg FPS akkor maga a játék folyamatosságán veszed észre, egyiket látod a másikat meg érzed.
Most ez nem kérdés hogy a kettő közül melyik, ha végiggondolod. -
pike011 #28159 En is igy gondolom, hogy abszolut baromsag, de a ph teszt nem rossz otlet, lehet meg is nezetem ;) -
Nikknev #28158 Halkan jegyzem meg annak az észlénynek hogy ha a tv miatt látnád így a játékot akkor a rögzített videónak még jónak kéne lenni...:D
Ez olyan mint amikor screenshot alapján szakértenek monitor képet...
Egyébként ha a tv mindenféle képjavító technója miatt input lag lenne azt éreznéd a kontrollerrel, valamint ha kikapcsolod a képjavító techeket javítana a dolgon.... Egyik ismerősöm szipiszupi full kategóriás samsund ledes csodáján például hála és köszönet a mindenféle csudás képjavító technek, rendesen input lag van konzolon....Minden techet kikapcsolva javul a helyzet,de még mindig nem olyan tökély mint az ősrégi noname lcd-jén amiben semmiféle tech nincs....:)
Abban a két videóban a játék rendesen szaggat 20 körüli fps-el (vagy még kevesebbel).....
-
Nekem a monitoron:
200 - 248 (éppenhogy!)
255 - 1-esig, de az 1-es nagyon haloványan körvonalazódik.
TV-n:
200 - 253-ig
255 - 1-ig, és az 1-es is nagyon kitűnik a fekete körítésből (vagyis nem halványan látszik, hanem erőteljes az eltérés) -
Nincs olyan, hogy legjobb. Mind kompromisszumos rohadtul, csak máshol fizetsz. Telefonba például tökéletes az ips. -
A tesztképre írod ezt?
Hát csak érdekességképpen.
Monitorom HKC nemtudommi, a TV-m most Sony KDL42W705B.
Nem tudom, a régi LG 720-as tv-men a fekete fakó volt, a monitoromon a fekete szerintem jó, ellenben a fehérnek köze sincs a fehérhez, de a tv-n a fehér ha nem is hófehér, de télleg fehérnek látszik. -
Ragnar360 #28154 Pedig azt terjesztik hogy annak a legjobb a képe (és az is akkor is :D) csak először a szar fekete és a nagy válaszidő miatt még nem volt annyira jó, de hogy az veri az lcd, tn, led, meg mindenféle paneleket a képminőséget tekintve.
És persze ha 20-30 helyen ezt látja, olvassa az ember mindig, akkor nyilván elhiszi. Ismerős LG IPS-ére meg egy rossz szavam nem lehet. Jó neki. - Meg a Cinema Screen meg ezek, biztos megdobják. Asus meg ad hozzá ilyen fos, jelentéktelen featureöket. -
> hogy ez bizony a tvm input lagja miatt lehet

/hát vagy az, vagy a vizeleted PH értéke nem oké. Holnap hétfő, szaladj be a legközelebbi laborba. Az eredmény ismeretében már többet lehet mondani. -
Ragnar360 #28152 Az első sorból nálam balról a 3. már látszik (252) a 2. sor mind A fekete 1-10ig semmi: d majd a 15 és a 255 közt látszik megint .d
Szóval a fekete 2 sorból 1,5 sor nem látszik a fehérből meg 1,5 sor látszik :D -
Játékra én is inkább VA panelt vennék. Sőt, bármire inkább azt vennék. -
Nikknev #28150 Én meg nemtudok linkelni mert valami zseni kitalálta hogy 30 napig nem lehet....De a linket kirakni azt igen...Sg színvonal! 
Azt hogy az IPS kép egyszerűen szarabb,és szürkés,sötétben jól láthatóan. A gyengébb feketéből adódóan fakó.
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.07. 19:25:42 -
Ragnar360 #28149 Értem, köszi. : ) Ezt a képet miből indítottad vagy ez hülye kérdés?:d És milyen a tv-d?
Nikknev: nem bírom megnézni a képeket, mert nálam nincs szövegkijelölés itt?:O
Szerk.: sikerült, kilehet jelölni, csak nem látod a kijelölő kék hátteret a karakterek mögött. Na és mit (vagy hogy) kell nézni ezen a két képen?:d
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.07. 19:24:15 -
pike011 #28147 W3rol masik forumban is megy a panasz ugye a frissitesekre, meg hogy javul-e a frame stb... aztan panaszkodtunk paran Novigradra es irta egy szemely aki nem lat lassulast, hogy na o azt megnezne. Linkeltem a lenti videokat amiket feltettem, es jott a valasz, hogy ez bizony a tvm input lagja miatt lehet. Na ez szerintem hulyeseg, ilyen jateknal pont nem jelenthet problemat szerintem a kicsit nagyobb input lag. Semmi jatek nem csinal ilyeneket amikkel jatszom, de ez igen. Szerintetek? Lehet itt is jelen van aki irta, akkor bocs, csak szerintem f@szsag az input lag miatti fps csokkenes... szimplan fos az egesz.
https://www.youtube.com/watch?v=Hd1H8U6a6uc
https://www.youtube.com/watch?v=Mt-L439xil8
Utoljára szerkesztette: pike011, 2015.06.07. 19:23:11 -
Igazából a régi 720p-s tv-n is a játék jobb volt mint monitoron , annyi hogy a felbontás kisebb volt. :)
Még ha monitorokon a válaszidő jobb is. -
Innen is köszönöm annak az illetőnek. :D -
Najó, de veled magasan kvalifikált szakemberek megvetettek egy elég jó tévét. Így azért nem nehéz, ez nem áll mindenki rendelkezésére
-
Nézd meg pl ezt a képet:
Nálam TV-n sokka több látszik mint monitoron.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát a tplink az soha nem jó, de legalább olcsó, jó sokat vesznek belőle, így van hozzájuk minden :) -
Nikknev #28141 Az attól függ milyen tv. Plazmához képest nemigen szebb a monitor képe sem színben sem semmiben de még csak nem is gyorsabb....
Aki váltott tévéről az feltehetőleg lcd-ről váltott ami valóban sokszor lassab főleg amikor tele vannak szarva mindenféle képgyorsító techel ami másra nem jó játékban csak input lag gyártásra....
Az istenités sosem jó,célszerű mindig szétnézni fórumokon arról hogy mit ajánlanak adott használat mellett. Milyen panelt.
Az IPS-nek jó a betekintési szöge és élénkek a színei. És ennyi. A VA paneles monitorok régen baromi lassúak voltam,mostanra elterjedtem a 3-5ms-os VA panelesek, a betekintési szög esetleg gyengébb, a színek sem rikítanak irreálisan,viszont a feketéje és ebből adódó színmélysége messze köröket ver az IPS vonalra.... Akármelyik fórumra beírod hogy jtáékra filmezésre kell IPS vagy VA, 10-ből 9 VA-t fog mondani. A maradék 1 pedig agybajos.
Vajon melyik az ips és melyik a VA?:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://img23.imageshack.us/img23/5311/img20120422182423.jpg
http://i1093.photobucket.com/albums/i432/240hzTeslaStorm/inputlag067.jpg
Egyébként ahogy írták ne szarakodj a ph-s és egyéb programos és egyebes kalibrációkkal. Én is ezt tettem és a végeredmény mindig szar lett....:D
Vagy, nézegesd a monitorod tesztjét (ne ph-n) külföldi oldalakon, az érdemesebb monitorokat a normálisabb ldalak mindig kalibrációval együtt tesztelik és a kalibrációs beállításokat ki szokták írni. Keress egy ilyen tesztet és azokra a beállításokra lődd be a monitort.
Mindenesetre IPS-től csodát tetszik nem tetszik ne várj. Főként ha sötétben játszol....
Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.07. 19:15:22 -
Hát nekem a TV-n jobban bevált, most a játék.
Nem tudom, főleg az előbb is mint írtam a monitort hiába állítom nem tudom elérni azt amit a tv-n.
Ezt tv-re tettem ki, balra a tiéd, jobbra meg a forumból az erdeti, szerintem nincs baj nálad a megjelenítéssel, mármint színek terén, élesség az más tészta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.07. 19:10:13 -
Ragnar360 #28139 Már annyit próbálkoztma, hogy az agyamra ment és a depresszió kerülgetett:D De majd elválik mi lesz hogy lesz még. -
Szerintem leírtam. Most vagy lecseréled valamire. Azért az nem természetes, hogy gyárilag ennyire szar, alapvetően a fos gyári firmwarekkel is elketyegnek ezek a filléres soho ruterek így-úgy. Vagy fogod a mostanid (vagy valamit ami akad a háznál) megnézed a ddwrt adatbázisában, hogy elérhetőe.e hozzá image, és belesütöd. Mármint ha nem kapsz frászt némi routerkonfigolástól. Szal ha nincsenek minimális hálózati ismereteid, maradj inkább a háztartási útvonalon, és vegyél valami linksys-t, az még egy fokkal normálisabb szar mint a többi szar. -
Ragnar360 #28137 Másik routerrel próbáld ki. A Tp-link nem mindig jó, értem ezalatt hogy valakinek beválik, másnak meg nem. (Szerintem)
Persze valszeg meglehetne csinálni, de a routerba kellene turkálni valamit, látatlanba így nem tudom.
Esetleg kérj meg valakit aki jobban ért hozzá itt hogy Teamvieweren nézzen bele. (távoli segítség) -
Ragnar360 #28136 Na ilyet én is tapasztalok. Nem minden szín jó: ( Szeret sárgázni bőrtónust, meg a sötétebb barnát befeketézni, meg meg a narancssárga se olyan erős)
A vicc az egészbe az, hogy pedig azt mondják, olvashatod kb mindenhol hogy monitoron szebb a játék, jobb a kép meg ilyenek. Meg gyorsabb is... és hogy volt aki tv-ről váltott monitorra először próbaképp, aztán meg megragadt azon.
Erre az Asus-ra is ment az istenítés. keress rá Asus vx239h amazon - elég sok komment van, pár dili még azt is írja hogy húú annyira jó pár hónap után vett még egyet belőle meg ilyenek. -
Ragnar360 #28135 Csak valahogy siekresen belenyomták a köztudatba hogy TN paneles már nem olyan jó: d erről az Amharol nem hallottam soha, de TN-re alapul ha jól láttam.
Na itt van, ilyen most a fekete kb. - IPS Glowing nem tapasztaltam, és a betekintési szög is jó és akkor gyorsan elmondtam ami jó eddig nekem az IPS-be (aztán később lehet rájövök a többire:D) - ja IPS-t a betekintési szöggel reklámozzák sokszor, holott szerintem kurvára lényegtelen a legtöbb esetben)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
xalyy #28134 Szóval mi lehet a megoldás? :( -
fent a bannernél a kitiltást szó monitoromon bordó inkább míg a tv-n piros.