121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bár igaz lenne... bár kötve hiszem, hogy így értette a csávó azt a tweet-et. -
Ragnar360 #28252 Hova mész?:D Szerintem nem fogsz lemaradni sok mindenről:))
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.08. 23:49:26 -
Pont nyaralok azon a héten, de azért követem majd az eseményeket. -
Ragnar360 #28250 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ragnar360 #28249 Értem. Lehet kicsit félreérthetően/rosszul írtam, sry.
Energia: Nem tudom, ma is szaladgálós nap volt:/ Meg más dolgok is aggasztóak a monitoron kivül, na mindegy:) -
1 hét és E3!
Ilyenkor már túl leszünk az ms konfon és javában megy majd az EA. -
Senki nem fikázott semmit. Te jöttél tanácsért, mert szar a monitorod állításod szerint. Én azt nem tudom fikázni, sosem láttam. Túlságosan nem is érdekel az igazat megvallva(semmi nincs benne, ami a figyelmem felkeltenél, soha nem vennék ilyet, inkább valami olcsóbb de jobbat), de kaptál konkrét tanácsokat konkrét tpusokra. Aztán azt megint megőróbálod továbbgondolni a semmire alapozva.
Őrületesen túlpörögsz minden témát. Ennyi kötetlen energiád van? :)
/a magam nevében: én rohadtul nem vagyok maximalista. Egy okádék webos-el fertőzött leprás LG-n tolom a ps4-et. Utálom mint a szart, de ilyen csipcsup dolgokra már egyszerűen nincs időm. Amikor darknak ajánlottam a tévét majdnem lecseréltem én is, de végül nem volt már raktáron, azóta is ennyiben maradtam. Na ennyit az én maximalizmusomról... -
Nikknev #28246 Pontosan ugyan annyit szarakodsz ebben a témakörben mint a Witcher témakörben...:D
Leírtad az igényeidet,leírtad hogy olyan kép kell hogy üssön. Kaptál 3 AMVA tipust, mindhárom 24 colos (nyugtass meg hogy nem azon a cirka 2.5 centit amennyivel a 23-asnál nagyobb filózol), mindhárom messze elveri az ips és egyéb ips alapon fejlesztett paneleket.
Beindítod és már tökéletesek,nem kell kalibrálni maximum ha a 100% tökélyre törekszel. A színeik nem agyonkontrasztoltak,nem rikitóan élénkek mint az IPS-é, viszont sokkal mélyebbek hála a mély feketének. Ha nem hiszed el a tesztek,képek alapján nomeg a hsz-ek alapján hogy a VA panelesek a nyerők,menj be egy boltba és rakass valami sötét sarokba egy általam ajánlott amva-sat és egy akármilyen ips alapú monitort 24 col fhd kategóriában.....Ennyike,kicsit túl van ez itt tárgyalva....:D
-
Ragnar360 #28245 :( :D Adj kölcsön:) Amúgy lehet az van, hogy én kifogtam egyet az oké, de ti meg a hozzábbértőbb és méginkább maximalisták vagytok.
Ez olyan mint mikor ismerös/rokon lefikázta hangzásilag a Logitech x-530-t, szerintem meg kurvajó, főleg az árához képest. Van aki a hangra, v a képre allergiás. Nekem olyan kéne ahol a kép számomra (csak nem tudom már milyen lenne az) ami teljesen elfogadható és amire azt mondhatnám, hogy hát jó hadd mondják amit akarnak, nekem tökéletes a képe és lehet mutogatni nyugodtan, meg hogy lehet odaveri a 2-3x drágább Dell és társait. (szal egy kis menőzés is:d) csak nem tudom minél lenne ez. Lehet egy 60k-snál is de lehet a duplájánál csak. Bár azért azt nem hiszem. Ami isminek van LGS Ips tv/monitor az ELSŐ perctől kezdve, vagy 2 éve hanem több hogy tetszik, és most is azt mondom rá h atom jó a képe. Ott nem volt bajom még a színnel, tökéletes a pc-hez, játék film, net. -
Nikknev #28244 Ja nem szóltam akkor,csak láttam hogy megint egy csoda van linkelve mondván bládigorgusz a képe. Túlszaturált giccs a képe samsung pls módra szar feketével.:)
Én az egész ledes dologban azt sajnálom hogy a nagy energiatakarékosság meg a hype szépen kicsinálta mellette azt a kijelzőt ami mellett a led képvilág/sebesség terén labdába sem rúgott: Plazma.....
-
Nem, neki az teszett, hogy LED. Valszeg nem tudja, hogy az van neki most is, illetve hogy más nem is tud venni.
Jól beszopatták az embereket ezzel a LED fassággal :D Emberek milliói hiszi, hogy az LCD meg a LED az két különböző, de egymást helyettesítő technológia. -
-
Nikknev #28241 Annyira bládigortököm hogy PLS panel van benne ami egy fejlesztett IPS tehát továbbra sem rúg labdába egy Amva panelesek mellett....:)
-
De én pontosan látom, hogy az egyik ökörséget egy másikkal fogod orvosolni :D Teljesen, totálisan fing nélkül belemerülsz egy olyan témába, ahol alapvető információid nincsenek, de annál több meggyőződés, vélemény és hit. -
Azt ugye tudod, hogy minden kijelző LED(ma már)?
-
Ragnar360 #28238 Btw most egy samsung t24d390ew Led monitor felé kacsintgatok, bloody gorgeous a képe tán meg minden:D
A LED kijelőzsöknekmi a legnagyobb hátrány/előnye. Ja és valamiért, nem tudom megmondani de egyszerüen taszít a 24 col vagy a 23,6 colos monitor. Tuti nem szar a 24-es és nem ilyen elbaszott picit növeljük a panel méretét dolog?: d -
Valaki elmagyarázná a Capcom 80%-os akciója mely címekre értendő?
Vagy hogy jött ki nekik az a 80% off?
Megszorozták a rendes árat 5-el és abból??
-
Akkor előre gratula.
Joy szerintem sokkal faszább és a karok kényelmesebbek, mint ps3-on, van súlya a kontrollernek, és az anyaga is jobbnak hat, még ha nem is az.
Nem "recseg-ropog".
Széles is, ezért a 2 analogot könnyedén egymással szemben is bedöntheted annélkül hogy a rajta lévő ujjaid akár csak egy légtérbe is kerülnének. :D
Tapipad vgett lett ekkora. :D
De jó, nekem tetszett, elsőre is meg most is.
PS3-as nekem picit kisebb volt, most tökéletesen kitölti a 2 tenyerem, akárcsak az xbox kontrollere. -
Ragnar360 #28235 Valamikor most jönne a ps, a joyra kívancsi leszek... eddig tetszik, de úgyis minden akkor derül ha kézbe fogom, ma láttam dobozba, elég szélesnek tűnt:D -
DLC #12354 a 30. retailertől
-
Új genes dobozok? :D Mire érted? :D
X1 és PS4?
azt hittem már van neked is . -
Ragnar360 #28232 Ma betértem az 576-ba (annyira nem csípem őket), most láttam először új genes játéknak a dobozát. Milyen kicsik ezek, videókon sokkal nagyobbnak tűnt, am elég jól néznek ki: d -
Én megnyomtam. :D -
-
Ragnar360 #28229 Ja, csak írtad h kamera, meg kicsibe néztem és olyan volt mintha külső felvevővel vetted volna, mondom mittudoomén nem e valami jó cucc:D -
Mégis mivel vettem volna? :) PS4 saját videófelvevőjével és ott is töltöttem fel youtubera. -
Ragnar360 #28227 Megjelenés előtt mondtam több helyen, hogy egy ratyi 6 pontos játék. Sőt szinte az első trailer után nem jött be már. Ratyi, gyenge a lövöldözés is benne, egy cinematic fos az egész, egy fura köntösben, történetben (khm idétlenben) -
Ragnar360 #28226 Nagyon szép ez a kép. Na a felsőn én úgy látom a képet, hogy Geráld háta kb full fekete, a ruhájából semmit se látok (nem jó a fekete mi? ahaxd )
Legbalra, a fák árnyékoltabb része és a törzsüknél is túl fekete, de úgy kajak, végig a lábáig. Az alsó képen meg alig látok valamit. Gecifos Asus, miért kell így elbaszni valamit :( -
Ragnar360 #28225 Hát ez tényleg jó, mivel is vetted fel a videót? És ez a zene marha jó: d
Fasz kivan semmi nem jön össze nekem : d ma még a pénzemre se kaptam egy kurva dvi-hdmi kábelt :/ -
Nekem tetszett de még1 ilyet nem vennék meg rendes áron, főleg BB után.
Szép volt, jo volt, pont elég volt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.08. 18:33:25 -
>ezzel úgy néz ki vége
Hála a jó istennek! :D -
"PlayStation 4-en az 1.04-es, míg PC-n az 1.05-ös javítás került terítére a mai nap folyamán. A Sony konzolján a tapasz 500Mb-ot nyom. A javítás többek között az egyik legjobban kritizált problémát, a betűméret növelését oldja meg, bár igaz, hogy a felirat mérete érthetetlen okok miatt ugyanakkora maradt."
itt a problém -
Indiefost a népnek! Nincs elég a steamen, a google playben, meg az applesztórban. -
Ulthane #28220 Ingyen játék PS4-re!
Ez kell a népnek! :) Kíváncsi vagyok, mennyire lesz sikeres -
SlickAdam #28219 nem voltak 1st party? -
De mit folytassanak rajta? :D
Egyszer elég volt szerintem a látvány prezentálás, nem láttam volna értelmét egy folytatásnak. :) -
Ready at Dawn (TO 1886) self-publishing its games, hires Paul Sams (Blizzard) as CEO
na ha lett volna order folytatás ezzel úgy néz ki vége. Nem csodálom, elég szarul fogyott. -
UC3 is az volt csak az első rész volt szinte egysíkú. -
Csodálatos! -
Skellige után Kaer Morhen se kutya ahogy kinéz...