121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Ez tényleg wow. Az amcsik valahogy nem tudnak így beszélni... meg az szinte mindig csak bullshit, de ez már valami igen!!!!444
  • SlickAdam
    na ez is 20 körül SZAGULD kabe.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo

• TDC Geronimo
    wow...

Dear Gamers,

May 19th was a crucial date for all of us here at CD PROJEKT RED -- we released The Witcher 3: Wild Hunt, our open world role-playing game that we had been hard at work on for over 3 years. Since day one, you have given us tons of positive feedback and support -- the sheer volume of emails we’ve gotten since launch simply congratulating us for our efforts is both epic and heartwarming, and I wish every developer comes to have such a fantastic community. In terms of media reception, we’re really humbled by the scores the game has received all around the world. With an average of 90+ on every platform, Wild Hunt is our dream coming true.

I’d also like to take this opportunity to thank the four million gamers worldwide who bought The Witcher 3: Wild Hunt in the first two weeks from launch. Four million RPG fans spending their hard-earned money on our game is a sign that we did something right, and you can be sure that we’ll harness all that positive energy and make the upcoming expansions worthy of the grand adventure that you’re telling us Wild Hunt already is! Until then, keep on enjoying Wild Hunt, do not forget to grab your weekly set of free DLCs, and stay tuned for constant updates and enhancement to the game we are continuously working on.

Dandelion once said to Geralt that the world is changing, the sun is setting, and vodka’s running out -- go, play, and have fun!

All the best,
    Marcin Iwiński
    Co-founder, CD PROJEKT RED
  • Harlekin
    Mi más lenne....remélhetőleg 1 portörlésnyi időnél többet lesz nála...
  • Harlekin
    Gyere inkább és vidd el dolgaidat mint sem itt osztod az észt!
    Annyira friss,hogy még ropog...De Darknak 1 szót se erről nehogy stroke-t kapjon!!!
  • TDC Geronimo
    moby sokadik boxa? :D
  • TDC Geronimo
    amagad witcherbe vége felé lehetek, de eléggé odabaszós átvezetők vannak most. Skelligen hagytam még sok mellékküldit azokat is megcsinálom a végén mindenképp.
  • ppista
    A Bulletstorm tényleg fasza kis cucc volt, ami a változatos ratatának köszönhetően nem esett hamar unalomba, mint a Cod, BF, KZ és társai.
  • Kongy
    Egyetértek

Kétszer is végigvittem, nem bírtam megunni a trükközős gyilkolászást. Ez hiányzik a mai játékok többségéből, az innováció, amit főleg csak indie fejlesztők mernek meglépni. A Bulletstorm is ment a süllyesztőbe, mert a kutya se vette, és senki sem emlékszik már rá. Az AC-re van igény, nem a valóban élvezetes játékokra.

És épp ezért pofázom folyton a Prince of Persiát is! Mondjatok az utóbbi 5 évből kiemelkedő 3D-platformert. Olyat, mint a PoP. Helyette jönnek szarásig a BF Hardline-ok, meg az érdektelen, minimális változtatásokat felvonultató franchise-ok. Tisztelet a kivételnek (Witcher 3, Dragon Age ugye)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.09. 14:57:08
  • Ulthane
    Olyan is volt.
  • Moby
    Bulletstorm rohadt jó volt. Jó karakterek, poénos szövegek...én nem vagyok oda az ostobaratatákért, de a bulletstorm eléggé a felsőház.
  • Ragnar360
    Az a játék se volt több egy B kategóriás cuccnál.
  • Kongy
    Bulletstorm-ot anno E3-on jelentették be, februárban jelent meg. Oké, nem abban az évben, de majdnem
  • Nikknev
    Aham. És mindemellé dögvész repetitív fő és mellékküldetések,unalomig ismételt katakombákkal...
    3-szor álltam neki...Egyszer még 60 órát is beletettem...Mindháromszor beleuntam.
  • Ragnar360
    :DD Am W3 harcrendszerée kíváncsi leszek, a szaladgálás feelingje átjött. Na de rágondolva TES-re is, a harcrendszertől függetlenül, ott megvolt a kéj hogy "na gyere geci puff rácsapsz rázúzol egyet és vége" tápolódás, backstab, critical a gecbe, bumm, csatt, érted :D
  • Nikknev
    Egyetértek,de az utóbbi Bethesda alkotásokból kiindulva messze nem fogja megugrani a W3 brutálisan magasra tett lécét....
  • Moby
    Én inkább azért remegnék, hogy legyxen benne elég változatos tartalom, és legyen inkább 2016.
  • Nikknev
    Fallout 3/New Vegas...Nem emlékszem de valamelyiket ilyenre mondják a fórumokon,ezért remegnek a Fallout 4-ért...E3 leleplezés,nemrég derült ki...És a boltokban 2015 TBA.... Meg állítólag ők is ezt sütötték el...
  • Moby
    Én sem erre gondoltam. Az E3 egy jó alkalom bármilyen bejelentésre, mert eleve nagy a sajtójelenlét. Az AAA címek meg nem 1 évig készülnek, és nem az utolsó évben leplezik le, hogy készül(t). Szóval olyan nincs, hogy egyszer csak a semmiből előkerül egy cím az E3-on, ami ugyanabban az évben meg is jelenik. Ha volt is ilyen, én nem emlékszem rá. Sokat pedig te sem tudnál mondani, ezek ilyen odacsapott, címek nélküli kijelentések.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.09. 12:55:23
  • Moby
    Konzerváld ezt az állapotot :D
  • TDC Geronimo
    előrendeléshez
  • SlickAdam
    na azt pont nem lattam.:)
  • Ragnar360
    Szerintem jó kis film, nézhető kis kikapcsolódás: d
    PoP-ba Gemma Arteton a nagy pin* *.* < 3 kis bályos egy nő az.
  • Ragnar360
    Soknak sikerül:d de én arra értettem csak, hogy bejelentik ok de általában mindig a kövi évre datálják csak a megjelenést. (s nem azért jelentik be e3-n mert nnem birják tovább titokba tartani, ha ilyemire gondoltál:)
  • ppista
    Szerintem sem gyökérség, hanem egy végtelenül kizsigerelt sorozat, ami már a második rész óta csak önmagát ismétli, és már az az epizód is kimerítette a merő unalom fogalmát. Persze ez nem csak az AC sajátossága, mert vannak ebben bőven társai is.
  • Hoz_Hun
    Azt tudja valaki, hogy az új Batman-hez milyen feltételekkel jár a Harley Queen kiegészítő?
    Plusz DLC, vagy előrendelői (amit nálunk adnak-e hozzá)?
  • Kongy
    Gondolkozzál picit, még ha nehezedre is esik.
  • Totti5
    Az AC nem "gyökér", bár lövésem sincs ez mit jelent, de valami fikkantás lehetett.
  • Kongy
    Egyetértek
    Felüdülés lenne a sok gyökér AC után

Gyllenhaal egyik kedvenc színészem, én PoP-ban is bírtam, szerintem a film sem rossz. Nagy vonalakban követi a Sands of Time sztoriját, de persze rengeteg változtatás van.
  • Moby
    Talán az egyetlen amit láttam vele, az a holnapután volt, de az annyira üvöltvehányás, hogy inkább törölték az agysejtjeim.
  • SlickAdam
    Gyllenhaal sztem mindig is jo volt (kiveve pont a PoP-ban...). Donnie Darko is egyik kedvenc filmem evör. nelküle semmit nem erne.
  • Ulthane
    Ez királyság lenne!
  • Moby
    Jó lenne...pont tegnap este néztem a filmet. Nem volt semmi köze a játékhoz, de a Nightcrawlerrel most nagy kedvenc lett Gyllenhaal, ez meg kimaradt anno.
  • Moby
    Sosem volt másképp. Nem lehet évekig titokban tartani ekkora projekteket.
  • Ragnar360
    Na ja, "tendencia" lett lett az E3-n bemutatott játékokat még abban az évben nem kiadni, általában:)
  • TDC Geronimo
    Hát az utóbbi esélytelen.
  • Kongy
    Megenném a kalapom, ha az lenne, és még idén kijönne.
  • TDC Geronimo
    1 vagy 2 éve már jött ki egy kép, ami úgy nézett ki, mint egy új PoP és nagyon régóta megy a pletyka róla. A szokásos Ubi meglepetésbejelentés a show végén simán lehet ez