121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Nem baj, ha nem kaptál kedvet hozzá, lévén ez egy tribute nem te vagy a célközönsége. Az ajtaja nyitva áll mindenkinek, de ezek szerint főleg csak szarevőket fogad, a kifinomult ízlésű gourmet messze elkerüli :)
  • Ulthane
    Annyira promotálok bármit is, mint az, aki a g365.ről vagy a gamestarrol linkel híreket...Én azokat az oldalakat nem kedvelem, ezt meg igen.

Nem mindenki szarevő, tény, de a legtöbbje igen. A kérdés meg nem az volt, hogy a Shadow Warrior micsoda. Azt mondtam, hogy majdnem kedvet kaptam a játékhoz mindaddig, amíg azt a böszme szörnyet megláttam.

• Moby
    Ja, meg is van (0:50-nél).

Meg végül a füst sem lett ilyen sajna :(
    Meg cosmicgirl fentvan cathedral wardban, amelia helyén, megmegmeg....nagyon sok minden változott.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 08:57:16
  • Moby
    Ja igen, nemrég ugrott be, hogy volt az egyik régi-régi videóban (talán abból a korszakból, amikor még project beast munkacímen futottt) egy olyan rész, ahol valami fehéren világító valami kardszerűséget belebasz egy sírba. Azt sem tudtuk meg mi volt...
  • Moby
    Hát, ha valami közöd van ahhoz a gémeroldalhoz amit promótálsz itt feszt, akkor nem ártana az állandó arconpörgés helyett kicsit beletúrni a videójátékok világába, meg történelmébe. Még az is lehet, hogy kiderülne, nem mindenki szarevő, aki nem az általában józan ésszel felfoghatatlan preferenciáid követi :)

Egy csipetnyi történelemlecke, mi is az a Shadow Warrior, meg mér az, ami

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 08:39:18
  • darkSectorxxx #28689
  • Ulthane
    Már majdnem kedvet csináltatok ehhez az árnyékharcoshoz, amikor megláttam a trailerben azt a szörnyet. Na, ott ment el a kedvem a játéktól.

Nem tudom miért, de ha egy játékban szörnyek vannak (ami nem RPG), akkor nekem ott vége, letészem a lantot. Egyszerűen totál komolytalannak érzem azokat a játlékokat, amik vegyítik a való világot a szörnyekkel. A vicsernek csak azért bocsájtom meg, mert az fantazi. De ha egy mafia 3-ban szörnyek lennének, kivágnám konzolostól a gecibe. :)
  • Ulthane
    Ne szpojlerezz. Annyit sem akarok tudni, hogy igen vagy nem!
  • Moby
    Óigen. A konzol pont ilyen!
    A száztízeres kormány versenyez a százharmincezressel. A tizenyócezres játék a huszonkétezressel, a fizetősmulti a fizetősdemóval. A konzol EZ a platform! Itt mindenki él hal a versenyért, jóreggeltkívánok :DD
  • TDC Geronimo
    Sony saját platformján szerinted engedne konkurenciát?! Dark komolyan mondom néha gondolkozz már egy kicsit :D
  • darkSectorxxx #28684
    Hát kell a konkurencia, a verseny, hogy egymás alá igérjenek árban és egymás főlé minőségben. :)
  • SlickAdam
    ha tudod, hogy van epp kabe 1 orad (annyi altalaban 1 chapter), nyomogassad lassan. mondom egyre jobb lesz. ha mar az elejen is tetszik (ami egyebkent 0 a kesöbbiekhez kepest), az jo jel.:)
  • Moby
    Te kész vagy...Ps-en ott lesz a morpheus. Minek/hogyan lenne más(ik)?
  • Moby
    Mondjuk hogy amit mutatnak annak kb pont fasz köze van a vive-hoz, az egy dolog :DD
  • darkSectorxxx #28680
    Ja hogy az a 2 az a rakás rése...értem vagyis akkor konzolokon ilyen egyenlőre nem lesz...kár.
  • Moby
    Meg a razer OSVR-je.
  • TDC Geronimo
    Olvasd el még egyszer, amit írtam. ott a válasz ígérem! :P
  • darkSectorxxx #28677
    És az Ocolus meg HTC mely platformokkal kompatibilisek a jelen állás szerint?

Amúgy ez az Edge of Nowhere nekem nagyon kéne, de csak úgy simán, valamiért tetszik, előhozza kicsit a Extermination/The Thing fílinget.

Mondjuk a nagy vágyan az lenne ha lenne belőlük valami megemlékezés.

Illetve a Cold Fear-ből nagyon hálás lennék egy akár remastered-nek is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 23:18:03
  • Moby
    Slick: ez a ShadowWarrior jónak tűnik! :) Kétezerhatot a zenék is megértek benne, de eddig terszik is (de hogy időm mikor lesz rá azt nemtudom. A one-al most megint rámszakadt két tonna kontent).
  • TDC Geronimo
    PSre 1, PCre meg egy rakás van már, de talán 2 ami említésre méltó. Oculus meg a HTC+valve féle Vive
  • Moby
    Keresi az útját. Sajnos nem leli. A VR egy jó irány lehet, ha megtalálja magának végre az iparág.
  • darkSectorxxx #28673
    Na várjunk akkor tegyük sorrendbe, hány ilyen készülék van? Összesen?
    Van mind3 platformra 1-1-1?
  • TDC Geronimo
    Vive VR controller precision demo

Robert McGregor ‏@ID_R_McGregor 25m25 minutes ago
    This is THE most amazing video I've seen. Maybe ever. A man who can see without eyes and move this quickly. #Vive

elég durva
  • Ragnar360
    Nem rossz és most azóta ezzel mivan? Elnyomta akkor a VR baromsága, meg gondolom nem engedték ezt terjeszkedni.
    Teljesen vége ennek?
  • darkSectorxxx #28670
    Ja télleg most megnéztem még1x, akkor visszaszívtam.

De technikailag szebb volt a videóban. :D (effektek, a bevilágítás, füst, vér, az ellenfelek és a karakterek kinézete, talán még fizikája is.)

Mondjuk mikor elkezdtem vele játszani így nem tűnt fel csak most ahogy nézem a videót.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 22:55:44
  • TDC Geronimo
    az a 2 segítő az 2 másik játékos
  • darkSectorxxx #28668
    Ja nem kell erre alapozni, csak én adom a lóvét... :) Vagy nem...

Semmi baj, kamerákat se vettem, ezt se fogom megsiratni.
  • darkSectorxxx #28667
    Amúgy épp most néztem egy régi BB videót, gameplay videó.

És most látom ismerve a véglegest hogy nagyon sokat változott a végére. :D

látvány sem olyan mint a bemutatón, és pl a jelenetek is, a temetőben a fater-nál a videóban pl van 2 segítője, és egyszerre 3 ellen kell harcolni. :D Meg ilyenek.
  • Moby
    Nos igen. Nagy szerencséje az emberiségnek, hogy a technológiai világot nem olyanok véleményére alapozzák, akiknek egytől tízig az kilenc, ámde véleményük az kikúrt konkrét bármiről
    ROFL
  • darkSectorxxx #28665
    Ja csak úgy fos az egész, ahogy a Kamerás játékok is, undorító.
    Rühellem az ilyet, érintős irányítás, meg mikor a megfoghatatlant kell megfognod, mint pl a Forzánál volt hogy a kezed a levegőbe tartva kormányoztál.

Jobban szeretem ha egy analog karrak irányítok, ez az ijjas téma, jó rajzolni, rámutatni valamire, vagy löni a képernyőn....
    de irányítani mondjuk karaktert nem kényelmes.

Ha viszont time crisis játékok lesznek csak rá, eleve tárgytalan részemről.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 22:47:00
  • darkSectorxxx #28664
    Fasza ilyen egyszerű játékokra, de mint pl az a havas játék, amit mutattak tps, arra ez szar. :D
  • Moby
    Ez innováció. Nem szarpaszírozás. A onekontrollert a oculushoz meg annak eklatáns plédája.
  • TDC Geronimo
    Akkor úgy írom hogy értsd. VRhoz olyan játékok kellenek, amik az elejétől kezdve arra a koncepcióra építkeznek. UC nem tartozik közéjük.
  • Moby
    Ez a cucc olyan pontos, hogy rajzolni tudsz vele. Ez nem kinektbohóckodás. Ez kérem profi eszköz.

Persze ehhez néhány újra kéne gondolni, ezek a szerencsétlenek meg a saját szarjukkal is leragadtak ott, hogy ugyanazt a 2d-s vetületet berendezik egy szobába.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.11. 22:36:16
  • darkSectorxxx #28660
    Jó de a karokkal viszont lehetne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.11. 22:29:24
  • darkSectorxxx #28659
    Ocsmány, énis annó játszottam mindegyikkel, a 4 rész óta nem volt hangulatom végigvinni a többit, sőtt valamely részeket max 1-2 óráig.
  • TDC Geronimo
    UC nem is való VRra...
  • darkSectorxxx #28657
    Jó ezzel pl hogy kezelnél egy Uncharted-et? :D
  • heady
    Ahogy te is írtad, nem eppen a minőség csúcsát képviselik azok a műanyag pedálok. Ezért nem árt egy rendes szett.
  • Moby
    Ha nem lenne világos a leapmotionhöz nem kell eszköz. Az egy "Kézszkenner". Csak a legjobb ami valahava volt/van.