121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Igen, én mindent megeszek, bár előfordul, hogy rágás közben már bánom. :-D

Bár én a 80-as évek derekán még egy Philips Videopac-kal kezdtem, és a Pickaxe Pete volt az első játékom, szóval elég magasan van a fájdalomküszöböm. :-)

• Moby
    Úgy néz ki, lesz igazság benne. Mostmá tényleg nem tudom mit fognak mutatni.
  • Moby
    >Én is ismerem mindet.

Najó, de te ezt megengedheted magadnak, elvégre nem vagy gourmet! :)
  • Moby
    A posztról lemartadtam, kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem.
  • Amiga
    Nem mindenkivel ilyen a Moby. Ha elhelyez rajtad néhány nyers beszólást, érdemes lehet végiggondolni, mivel érdemelted ki?

Amúgy nem nagy kunszt ismerni az elmúlt 30 év játékait. Én is ismerem mindet.
  • Totti5
    Régen minden jobb volt, főleg amikor még nem volt internet és napi 24 óra erőlködés a semmin mocsári szinten. Ja amúgy nincsenek játékok!
  • Moby
    És nyilván nem érdemtelenül,
    évek óta
    kedvelt témája
    a screenshot topiokoknak.
    Manapság már 8K-ban nyomják.

• Kongy
    Mirror's Edge-et nem szeretni... cöh. Én is vagy 4-szer vittem végig, anno kurva jó volt, egyébként is platformer buzi vagyok.
  • Moby
    Senki sem lehet tökéletes, de jó lenne, ha legalább az igyekezetet látnám rajtad
  • Moby
    Egyébként értem/érzem az iróniát a szavaidban, a baj az, hogy ha a w3-ra nézek, akkor sajnos a sony konfon is berakhatják a playlistbe.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 13:44:30
  • Moby
    Arra én is nagyon kíváncsi leszek, hogy egyáltalán mit óhajtanak bejelenteni, mer a puskaporok el lettek eléggé füstölve.
  • Kandurex
    Az E3 microsoftos konfon állítólag egész nap ezt fogják tolni
  • SlickAdam
    en nem vagyok gemer.:)
  • Ulthane
    Nem érintett meg? Az hogy a francba lehet? Te nevezed magad gémernek? Hát hogy képzeled, hogy valami nem tetszik neked, ami Shite King Mobikának Day 1?
  • Moby
    A mai témához sokkal jobban illene:
  • Ulthane
    Egy másodpercre nem kötne le, az első részét kipróbáltam, ment a kukába.
  • SlickAdam
    teszek hatterzenet!
  • Amiga
    Mindenhonnan... :-D

Oh, most nézem ezt a Harley Quinn bigét, szerelmes is lettem. Megyek és előrendelem a Batman-t. :-)
  • Ulthane
    Te minden játékról hallottál, ami az elmúlt 30 évben megjelent? Nyilván mindenki a saját ízlésvilága mentén játszott mindig, így voltak játékok, amiket akár tudatosan, akár véletlenből elkerült. Nem attól kurva nagy gémer valaki, hogy ismer-e egy adott játékot, vagy játszott-e vele.

Amúgy meg már egy ideje figyelem, hogy kibaszott nagy pofád van itt egy szaros nicknév mögé bújva, eljátszod itt a kurvára mindenhez értő nyersparaszt faszkalapot, akinek mindenki hülye, senki semmihez nemért, s mindezt teszed olyan slendrián magyarsággal, hogy inkább mélységesen szégyellned kéne magad. Te cégvezető! XDXDXD

5 ezer forintért egy 6 osztályt elvégzett ember alapít egy bt-t, ő is cégvezető már...
  • SlickAdam
    az igen! engem nagyon nem erintett meg anno, most se fog sztem. de teny, hogy junik shit ez is. azt mindig meg kell tapsolni.:)
  • Moby
    Ha nem mondtam volna: természetesen day1 ez is. Az eredetit ha jól emlékszem 12x nyomtam végig minden nem-mobil platformon.
  • Moby
    Ha csaj nyomná zsír lenne, így viszont rohadt illúzióromboló, pedig a koncept az oké

• Moby
    Nagyon izgi ez a mai nongamer wannabe önállógondolatmentes divatrinya cunami, de hogy nem lehetne valami konzolérintettségű téma? Vagy nyitni valami konzolhómlessz topikot, és odalapátolni ezeket az igen előremutató, nagyonmély konstruktív gondoltatokat?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.12. 13:20:45
  • Harlekin
    HARLEKIN543 (213,291GS)

HARLEKIN543 has won 9,233 Achievements and 33 Challenges in !!!386 games!!! (6 év alatt!!!!)

Soha nem hánytam vagy fostam az elfogyasztásuk után...És veled ellenben nekem rengeteg élményem volt velük...Tehát nem haltam éhen addig ameddig Te éheztél!

További jó koplalást!
  • Ragnar360
    TES:O beszámolót kérek:d írtam tegnap, csak lehet nem láttad már:d milyen a játék, mennyien vannak, magyar team jó lenne:d kommunikaciót h oldották meg stb : d Várom :)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.12. 13:12:06
  • Moby
    Honnan? :)
  • Moby
    Ennyi bullshitet dark nem pakolt össze egész évben, amit itt lenyomtál egy napi standuppal :DDD
    Gourmet, meg 30 éve aktív játékos, de sosem hallott a shadow warriorról LOLMPFH
    Írj még pár érdekeset. dobd fel a péntekem.
  • Amiga
    Megjöttem.
  • Ulthane
    A gourmet attól gourmet, hogy jó érzékkel különbözteti meg a minőséget a szartól, de hogy ezt megtehesse, a szart is óhatatlanul meg kell kóstolnia. S a kóstolással egyre kifinomultabb lesz az ízlése, az igényszintje. Velem pont ez történt az elmúlt 30 évben, mióta aktívan játszom.
  • Ulthane
    Amúgy az teljesen röhej, hogy ha felmész PS3-ról a Store-ba, akkor több száz, de akár eze játék is van, viszont 90%-uk ratyadékabbnál szarabb szánalmas indie fosszarhugy.

Hát nem tudom. S amikor a Sony veri a mellét, hogy a PS-re mennyi de mennyi tartalom van. Ja, csak értelmes van alig.
  • Ulthane
    Kevés játék hagy annyira hidegen, mint a Batman-sorozat. Az meg, amit ennek a DLC-ivel csinálnak, az röhej. Sokan meg jelentkeznek önként az aktuális bögre akakóért, és még fizetnek is érte. :-/

Nem csak ESRB meg PEGI kéne, hanem kontent ellenőr testület is, ami nem engedné, hogy egy 60 dolláros teljes játék mellé 50 dolláros season pass legyen. Jól pofán kéne ezeket vágni.

Minden iparág szabályozva van, durván, csak ez az elkurvult videojáték-ipar az, ami nincs. Miért is?

• TDC Geronimo
  • Ragnar360
    Sajna sokan megkóstolnak elég sok mindent:d ezzel is hozzájáulva hogy még több s*ar készüljön:d csak sajna ekkora tömeget úgyse tudsz terelni a jó irányba. A sok balfasz elkezdte nyomatni már mikor hogy az indie ipar, meg a garázs fejlesztők, aha támogatni kell őket (ja tök szuper a gondolat, hogy akár engy nagyon durva AAA játkot is csinálhatnának, meg felkarolhatja őket egy jó stúdió/kiadó) csak aztán mégse ez lett, belőle, hanem elkezdték gyártan a sok szart. A célközönség (hagyjuk milyen) meg vevő rá persze, akkor meg miért ne, mi? És elkezdett hatványozódni a sok szar. Ugyanez lett a DLC-kkel, remasterekkel (ja elkezdte egy, aztán kettő, látta a harmadik, s beindult a láncrekació:d) a mobil szarokkal is ez a helyzet sajna. Néha direkt cska a véleményeket olvasom is ott a store-ba, csak azért hogy elmondhassam "magamba" hogy idióta taknyok, majd én megmutatnám mi a jó játék, agymosott mobil playerek" szal ergó olyan szinten vannak azok, hogy el se ismerhető számomra mint genre/műfaj vagy platform.
    A PS4, PSN is tele van ilyenekkel, BÁR sokkalta jobbak azért, de a PS Plus-ba nem nagyon tudtak adni még ebbe az évbe (ps4-re, a ps3-t már ne nézzük, ott volt, de egyértelműen hülyeség már azzal foglalkozni) egy rendes retail játékot.
  • darkSectorxxx #28701
    PS3-hoz is vannak noname kontrollerek!!!! :D
    Vagy Xbox-hoz. Razer pl.
  • darkSectorxxx #28700
    Igen a Kozmik lányt is akartam írni tegnap, hogy a Caedral-ban lett volna elvileg.

Milyen furcsán fest a Catedrálban, a vizes barlang helyett. :D
    Mondjuk azt nem bánom hogy másképpen alakult. :D
  • TDC Geronimo
    6 minute Kojima-edited MGS V trailer premiering Monday
  • roolandsan
    Na ez a Garden Warfare olyan atom 60 mint a disznó
  • Harlekin
    A gourment ha csak a "különleges" dolgokat fogyasztaná mindig,akkor éhen halna.A gourmand pontosan az az ember aki mindent meg kostól ,hogy rátaláljon a tápióka pudingos,meztelen csiga pép harmonikus ízvilágára...
    De 1 aranytálcán szervírozott zsíros kenyér lila hagymával pontosan ugyan azt az éhség űzést fogja nyújtani,mint amit 1 szalvétán a kezedbe adnak...
    Te szimplán finnyás vagy esetleg szűk látókörű...
    És még játékos se,hanem csak 1 szimpla egyszerű konzol tulajdonos.
    De semmi baj ezzel csak Te így szemlélsz magadra mi meg akik használjuk is a konzolt meg másként...

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.06.12. 11:42:11
  • Moby
    Akkor tehát ma egy új nevet adtunk a nongamereknek. Ha semmi mást nem teszek, mára hasznos tagja lettem a társadalomnak :D
  • Ulthane
    Ez így van! Én gourmet vagyok a játékokban. :)

Idén még vagy két játék jön, talán, ami érdekel, elég silány a felhozatala továbbra is, és ezen az E3 sem fog segíteni. :-/