121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #28861 ez a jövö, alairom. de majd akkor erölködjenek, ha minimum nativ full hd-t tudnak a szemem ele varazsolni.
ez egyik szemcsivel se lehetseges jelenleg, annyi, hogy pc-n nyilvan jobb lesz a latvany.
ha meg csinalnanak 3840x1920-as verziot pecehez, akkor maris az 500K-s szitunal lennenk. -
Agree
Gyakorlatilag erre várok, a leggagyibb játék is odabaszhat ilyen környezetben.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.14. 12:33:34 -
Nem, nem tudod elképzelni. Azt gondoljátok, hogy ez annyi, hogy fogok egy kijelzőt, és bebaszok elé két lencsét, és egy megfelezett fullhd-n nézem ugyanazt.
Hát kurvára nem. Ha ez ennyi lenne, már 5 éve a piacon lenne :) -
De sokszor elmondtam rá: letaglózó az élmény. Egyértelműen ez a jövő, annyira új és kiterjesztett érzékelést hoz. Semmiben nem hasonlíts semmihez, amit eddig 3d-ként adtak el. Ez egy soha nem tapasztalt új érzékelésforma (ezért van ennyi fiziológia probléma vele).
Lehet vállathuzogatni, lehet köpködni, de ez a videójátékok jövője. Meg a mozié. Ha valahol igény volt az, hogy egy nemlétező dolgot valóságként élj meg, akkor ennél közelebb ehhez ma nem lehet jutni, és ehhez képest nagyon leszakadva kullog bármilyen teknó. Beleértve a hagyományos 2D megjelnítést is. -
SlickAdam #28857 en Dark-al ellentetben el tudom kepzelni mekkora kraft kell 60 fremhez es amellett milyen latvany varhato realisan es hogy milyen ha megfelezett 3D-t nezel....
de nyilvan ki fogom probalni. -
SlickAdam #28856 persze. nekem megfelel egy Wolfenstein latvany is tokeletesen, de mindenki egyre szebbett akar kesziteni. az egy ilyen szemcsiben nem fog osszejönni... csak PC-n.
tehat jonnek a Wolfi szintu Morpheus exklu cuccok, vagy VR modban az ujabb jatekok flippelik a szviccset. ezzel megnagyobba teve a latvanybeli különbseget PC es konzol kozott.
elözö genben is "csodaszep" volt, mikor U3-ban atvaltottam 3D modba... ilyenre szamitok itt is. -
Nem, nem ez a baj vele. De mielőtt belentek ebbe a fingnélkül csapkodásba, mér nem nézitek meg? Már minden utcasarkon kipróbálható (Bp. tudok 3 helyet ahol biztosan, ez téged nem érint, de felétek is van ilyen, tutter)
Ezt én sosem értettem. Ha valami érdekel annyira, hogy véleményt alkossak róla, akkor megnézem. Ha meg nem, akkor nincs róla véleményem a leseszaromonkívül. Nemde? -
> tuti meglesz PS4-en rendszeresen
Ezt megint kurvára nem értem. Ez csak a sonyn múlik. Ha ő azt mondja a deveknek, hogy ez a rencerkövetelmény, akkor kénytelenek lesznek. Az kérdés, hogy mond-e ilyet. -
Én használtam 60-on, nekem az is teljesen oké volt. Én már a 90-et sem értem, a 120-at meg pláne nem, de elhiszem, hogy még jobb lesz tőle. Hajrá.
Amúgy ahogy a sony tud frémreprojectiont csinálni, úgy az OR is tud, csak akarat kérdése. -
SlickAdam #28852 tehat full hd kettehasitva, mint a cigany 3D filmek ncore-rol, amit a tv egymasra tol? LOAL! na az lesz meg jofele recefice babazsur...
szoval "csak" 1 x full hd kell ATOM 60-al... tuti meglesz PS4-en rendszeresen.:D -
2x félfullhd van az morpheusnál, mint a OR DK2-ben most.
/egész pontosan egy fullhd 5.7-es kijelző van benne, az van "kettéosztva".
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.14. 12:17:42 -
Ja már látom, a Besheda indít 15óra 15 perc múlva. -
SlickAdam #28849 de tovabbra is ket szemröl van szo. nem eleg az 1 x 1080@60.
vagy 2D-ben is akarjak mukodtetni, mint egy fejre csatolhato tv-t? LOL
Oculus-nal meg 90 frem van ugye, interpolacio nelkul...
-
Kint leszek az E3-on is. :)
Amúgy mikor is kezdődik? holnap hajnali 4-kor?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 12:10:26 -
Vagy mint a fagyival csinálnak az elváráshoz illő grafikát és minőséget. :D -
Mr. Fingnélküli mai standupja déltől! :D -
Barmság minden, ami nem kontroller. :D
Miért te mire használtad eddig ps4-en a kamerádat? :D -
Úgy, hogy 1080p60 kell a morpheusnak. Ez az elvárás a devek felé. Abból csinál a cucc(persze nem a cucc, a ps4) frémreprojectinggel 1080p120-at (mozgásinterpolációval, kvázi ingyen). -
Na szakértő uraság megszólalt :D -
Ez a szemcsi egy baromság, ahogy a fagyi a kamera meg minden más. -
SlickAdam #28841 ezt elmagyaraznad? hogy lesz nekem a szemcsiben 60 frem konzolrol? -
Megőrültél.
Az aligközépszar wolfeinsteinetek így ahogy van konzoloról mehet alá. Vagy a shadowwarrior. Vagy a csodás Forza5(amihez pont nemlesz sajna szemcsi).
Százezres konzolon.
Máménelehetne kontetnto csinálni hozzá? Persze nem úgy kell ezt elképzelni, hogy fogom a witcher3-at a fosfrémmel és bebaszom neki. Eleve az irányítás miatt is ide másképpen kell majd gondolkodni, de ezzel a frame reprojectinggel életképessé vált a cucc. -
Hát 50% volt az eslyem. :D -
SlickAdam #28838 van, de megsincs...
ha a szazezres szemcsihez meg felmillaert kell vas is, akkor az szamomra nem letezö dolog. -
Má hogy a faszba ne lenne alá??? Az sajnálatos dolog, és eléggé meghatozó lesz, hogy külön kontentot/setupot kell gyártani neki, de ez most még ilyen.
Nyugi, egyszer kipróbálod leofosd a bokád. Sajnos a kijelzők bennük még nem jó, jelenleg ez a lenagyobb gond vele. -
SlickAdam #28836 Oculus Rift
Project Morpheus
Vive
StarVR
...
remelem összeomlik az egesz VR kartyavar! nagyon ugykodnek rajta...
föleg, hogy content pumpalo hardware meg egyik ala sincs... :D LOL

-
Ha valaki fotót szúr be, az mindig a sajátja. -
Kicsit nagy a tv-d nem? :D -
De igen. :D -
Na ennek se kellett sok
-
Én is. -
Nikknev #28830 Így hirtelen a semmiből tehát nem meglepetés. De egy E3-on amin mindenki játékbejelentéseket vár,ott az lett volna. Értem.
-
Ragnar360 #28829 Aztán kitudja mennyire véletlenek ezek. :)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.14. 01:12:56 -
Istenem nem lehetnek ekkora barmok...
"An accidental open mic broadcasting live to Bethesda’s Twitch stream picked up a discussion about Dishonored 2 being presented during the company’s E3 press conference. Ooops."
Már megint kileakelődik minden idő előtt. DS3 is mekkora meglepetés lett volna :( -
az a baj, hogy itt többről van szó. helyenként élvezhetetlenül fosul fut a játék... -
Leszoktam a visszaolvasásról mióta főként a rinya megy :D -
Ragnar360 #28825 Annyira nem vészes a helyzet. Most ha szereted a játékot, a lentebbi textúra bug is (szerintem!) teljesen lényegtelen szinte. -
Én meg a cdpr dizájnereit, szkriptereit, művészeit, íróit, modellereit, zeneszerzőit, hogy ilyen inkompetens, félkegyelmű progamozókkal kellett együttdolgozniuk. Csodás momentum lehet az életben, amikor a nagyon magas művészi értékű produktumod a türhőparasztok disznószaros gumicsizmával tiporják bele a moslékosdézsába :( -
Ragnar360 #28823 Nagyon zsír ez a páncél. Szal csak vannak benne ilyen jobb cuccok is :) Ma próbáltam egy kicsit pc-n havernál,jóféle volt: ) Nem is hittem h a fejlödési rendszer ennyire jó (eddig, lekopogom) lehet azért tápolódgatni. Gondolom a motivációt is adja hozzá a játék? Hogy érzed hogy egy köcsög lény levert 2 ütésből, aztán 2 nap múlva visszamész és szépen kifingatod v ilyesmi : ) -
én a finálét sajnálom, mert bár epic, de rengeteget ront az élményen a 20 és az alatti fps és nem párszor, hanem szinte végig ennyi :(