121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ja télleg, bocs az nem is a fable-hoz kellett. :D
Mindegy volt egy játék fagyishoz amihez írta hogy még egy valami kell, amivel irányítani lehet.
Fable az kamerás télleg sorry. -
Szóval vettél egy move starter kitet, ami nem teljes????
Nahátnahát...ezek átkúrják az okos vásárlókat is! :D -
Minden szava arany :D
Rendelt egy fable-t ps3-ra. aztán rácsodálkozott hogy nem megy. Move-al sem. Azzal a move-al, amit ő okos vásárolóként vett meg, nem olyan sutabutaként, akik minden szart megvesznek. Ő megválogatja amit megvesz, hogy aztán dobozban tartsa :DD -
Miért az szar játék ?
Mert sokan irták akkoriban neten hogy jó fagyis játék. 1600ft-ért lehetett venni zavvi-n egyszer akcióban. -
Nem, pont jó. -
Na rosszul írtam a nevét? -
Fable?
-
Ja amúgy a PS3-hoz van fagyim meg kamera.
Mondom rendelek egy játékot ezt a Fable-t ami azért talán az egyik legnagyobb cím erre a fagyira, mondom dejó, azt kiírja hogy kéne valami 16. müanyag lófasz az irányításhoz, mondom jóvanna játszok inkább mással.
Azt a fagyi annyiba hasznos volt hogy kipróbáltam az Infamous-al és eltettem a dobozba hogy ne lepje el a por. -
A durva, hogy én kipróbáltam oculuson az elite dangeroust is (igazából amiatt akartam venni). Addigra már többszáz órát repültem, és az oculus kellett, hogy kiderüljön: olyan műszerek vannak a lábamnál, amiknek a létezéséről talán tudtam (volt aminek nem), de olyan periférikus területen vannak a 2d-s világban, hogy soha nem használtam őket, nem is néztem rájuk. Kiderült teljesen más a gépem belseje a """"""valóságban"""""" mint aminek hittem odáig. A méretek, az arányok...egyszerre minden a helyére került. Na ez az egyik dolog, ami nagyot a rúg a "szép" megítélésén. Egész más gondolkodás kell majd.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.14. 13:36:51 -
Idősebb vagy tuti, nem vontam kétségbe az eddigi mondandódat, én arra értettem a véleményezésedet, hogy folyton véleményezed hogy nem szoktam fingani meg mit játszottam életemben mivel nem.
Orákulum azért nem vagyol :)
Most megint jössz a szakéártéssel, én nem a kászülék funkcióit véleményeztem, az nem érdekel, elhiszem hogy jó, hanem a marketing részét, hogy megint egy fasza agymenés.
És pont ti mondátok jól ebben kurvasok lóvé van...a mi lóvénk.
Ahogy említetted sokszro, a dfejlesztők leszarják a játékosokat, mert minden eladható.
Nem számít csak trendi legyen.
Különben fizetős dlc-k sem lennének, ez sem különb.
Amúgy én véleményt ezekről azért mondok játékok, meg mi a véleményem a fejlesztők hozzáállásáról, melyik játék tart szar irányba melyik nem, mert én is erre költöm a pénzemet, nekik adom.
Majd ha nem akkor nem fog érdekelni a téma. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:33:54 -
Én értem.
Most nem azzal van a bajom hogy maga a technika meggyőző-e, hanem az ár, a rá készíthető játékok, az egész dolog mire idekerül a szobámba. -
Véleményezek mindent, amit
KI
PRÓ
BÁL
TAM
Utánajártam, elolvastam, megszagoltam, megízleltem. Megnéztem hogyan csinálják, kik csinálják, miért. Miért akarják nekem csinálni. Mit akarnak tőlem. Mit tudnak még csinálni nekem.
A mostani a száz százélkos pontosságú mintavétel minden témának:
-én írok valamiről, amit kipróbáltam, utánajártam, beszéltek róla bennfentes emberekkel, megnéztem többet, belemélyültem
-te asse tudod mi a faszom ez, hogyan működik, miért létezik, mit akarnak vele, csak tolod az okoskodást feszt, mert neked már kész véleményed van
És ami betonkemény, hogy jóval, JÓVAL idősebb vagyok nálad. -
Ez tény van 1-2 jó példa, 2d-ben.
De a sok 3d, meg a mobil a jövő, meg ezek a nuncsakuktól frászt kapok.
Most a szemüveg is mire elterjed én meghalok, vagy öregek othonába kerülök, igaz a nem létező fiam-nak majd jó lesz.
A 3d-nél is emlékszem kb 10 éve mennyire mutogatták hogy hüdebrutális, ez a jövő.
Régen gyerekként durván 20 éve kipróbáltam a Doom-al egy ilyen kezdetleges szemcsis cuccot, egy kör alakú valamibe kellett belépnem, és egy jojó alakú valamivel kellett irányítani, nem mai találmány , persze az érzés más egyértelműen, de azt sem hétköznapi embereknek volt hanem egy kiállítóhelységben.
Minden szép és jó, majd akkor ha elterjed és látom hová vezet az egész.
Egyelőre semmi nem tudna meggyőzni arról hogy pár év múlva ezzel játszunk egymás ellen multiban a BF7-ben mert nem tudom elhinni az eddigi tapasztalatok alapján hogy ez elterejed.
Vagyis igen egyszer majd elterjed mikor kitalálnak megint valami újat. -
Bocs igazad van a világ változik, az ember nem. :)
Ahogy te sem. Te is véleményezel mindent.
Amúgy ez a néhány játék
PS-re
FF15
Uncharted 4
Bloodborne 2
God of War folytatás ha lesz
X-re
Quantum Break
Rise of Tomb Raider
Gears of War, ha lesz
Scalebound, ha nem rontják el
Ja és ha lesz Dark Sector 2. -
Egyszerűen tévedsz, vagy nem érted. Nem egyszerűen játék, hanem ott vagy. Mit nem adnák már most érte, hogy egy csillaghajóban repkedjek az űrben? Akár milliókat is ha csak egyszer lehetne. Itt egy "kicsit" közelebb jön az elképzelt lehetőség. Ott ülsz benne.
-
>én ebbe tuti nem.
Legalábbis addig tutinem, amíg a téhóm oda nem adja 24 hó kamatmentesre :DDDDD -
Ott tartunk hogy ömlenek a jobbnál jobb gémek. Még az előző genben Zsét készítő fejlesztő is szintet lépett az AAA felé és lám milyen sikereket ért el. ( Lords of the Fallen ) -
>a világ soha nem változik
A világ minden másodpercben változik. Ami nem változik az te vagy. Nincs fejlődés. Nincs kíváncsiság, nincs alázat, nincs semmi, csak ez az állandó fingnélküli műszakértés, a világ szakértése, amiről semmit nem tudsz. Mindennek a véleményezése kényszeresen. Komolyan csodálkozom, hogy nem daráltak még be a konteósok. -
Csak az a baj hogy még hátravan legalább 5....azaza igen! 5 cím amiért leülök tv elé, utána, azaza durván 1 év múlva lehetséges ez a változat, de addig sajnos bármennyire is szeretném nem megy. :) -
Kerestek, persze, buta vásárlók akik benyalnak mindent abból soha nem fogy ki a világ.
Döglött legyet is el lehet adni, vagy egy kartondobozt ebay-en, ehhez nem kell ész, max arc.
Én nem észt osztok, hanem pont fordítva, tudom hogy ők hogy csinálják éslátom előre mi lesz ebből, a világ soha nem változik, ha változna nem itt tartanánk, sem pc sem konzol téren, amikor rinyálunk vagy rinyáltok egész nap.
Így müködik az ipar, van aki beszáll a hullámvasútba van aki nem, én ebbe tuti nem.
Sőttt. :)
Fordítsam le angolra? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:11:39 -
>max addigra én nem fogok játszani.
Erre kár várni ennyit, a holnapi nap péládul tökéletesnek ígérkezik ilyen célokra! :D -
Senkinek nem kell fizetni semmiért. Más fizetni fog érte, milliók.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.14. 13:09:55 -
Meg már várom mikor lesz az hogy ez a játék csak ezzel a szemüveggel megy a másik csak a mikkal, és akkor fél milláért vehetek 5 szemüveget. -
Szerintem azok is néhány ezeszer több pénzt kerestek azzal, amennyit te valaha fogsz. Mondjuk nem egy alsókérészpöcsömi kiskuckóból osztották az eszet feszt, sőt, tippre még idegen nyelvet is beszélhettek.
Te hogy állsz most ezekkel?
-
Azokról beszélsz akik, vagy akikhez hasonlók találták ki az eddigi sok szarságot, vagy mondták hogy a mobilban a jövő, és gyártottak fél tucat konzolt ami stream-el meg futtat mobiltelefonos játékokat? :D
Amúgy a jövő nem a technikán múlik, hanem azon hogy mit tólnak az arcodba, hogy ez meg az kell hogy menjen a játék, ha szar lesz és drága a technika, majd megoldják hogy meg kelljen venni, ettől nem félek, max addigra én nem fogok játszani.
Szóval kétség nem fér hogy ez trendi meg új meg kelleni fog.
Ahogy a 3D is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:04:55 -
>ebben biztos vagyok.
Ezen a lőtéri döglött kutya is szétröhögtr a máját :DDD A Facebook is ilyen nyeretlen hülyegyerekekből áll, azért vette meg szőröstül bőröstül az oculust, meg az néhánytucat garázstechcég, aki komolyan épít most erre ^.^
Mé nem szósz ezeknek a barmoknak? Nem vagy rendi :( -
Ja hogy nincs 100ezer, akkor az már valóban olcsó. :D
70-80k-s kormánya Totti-n kívül kinek van még?
Meg azért ez télleg lol hogy fizessek még 100k-t hogy az amúgyis kocka társasdág , most aztán télleg el legyen zárva a külvilágtól , és még csak napfény se érje a szemüket. :D
Gondold el egy nagy egésznapos maraton a Witcher-el mondjuk, azt végig ilyen szemüveggel. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 13:00:27 -
Ez egyértelmű hogy jópofa dolog, mint bekötött szemmel kimenni a városba, de amíg nem olcsósodik addig nem lesznek értékelhető alkotások rá ebben biztos vagyok.
Talán még utána sem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 12:57:17 -
Egy OR DK2 annyiba _SE_ kerül, mint a tévéd. Nincs 100 rugó. A morpheus több lesz, ez tuti. De nem is 100-ért veszünk tévét, mer abból sem veszünk szart.
Nohátakkorholdekibebaszottdrágaez? -
AAA játékok a VR-hez vagy csak maga a szerkezet? :D -
Én egy 101%-ig racionális technológus vagyok, de az első találkozásnál csak vigyorogtam és vihogtam mint a hülyegyerek a vásárban. Nyilvánvalóan a szervezetem az első találkozásnál védelmi rekacióként telespriccelte az idegrendszerem adrenalinnal. Egyszerűen nem tudja az agy, hogy mi az isten történik. Kap egy új valóságot a semmiből. Azok a videók, amin az emberekel el és összeesnek amikor ráadják a fejükre az okulust, azokon csak az röhög, aki csak youtubeon látott ilyet :) -
thómnál biztos lesz! -
Amúgy nekem nem az a bajom amit Moby súlykol, hogy hűdeodabasz, azt elhiszem, nekem az a bajom az egészel, hogy ehhez kurvasok lóv kell, és játék hozzá, amit már láttunk idáig is.
Ki a faszom fog komolyabban fejleszteni egy hardverre komoly cuccokat, amit a lakosság alig 1% tud magának beszerezni géppel együtt?
Nekem van fagyim ps3-ra mégsem láttam 1 normális játékot rá.
Vagyis van, de minek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.14. 12:54:32 -
SlickAdam #28868 igen dark barát, a fagyi es a kamcsi jelentös szerepet jatszik a latvanyban.:) -
Igen mutasd meg milyen, mert a fagyi meg kamerákból kiindulva sejtem én is. :D -
Elvarázsolva???
Az emberek jórészének az első találkozás inkább ijesztő, vagy méginkább rémisztő (emellett izgalmas) semmint elvbűvölő. Nem tudsz rá felkészülni. olyan reakciót vált ki az agyból, amit előre nem tudsz leírni magadban, mert nem talákoztál vele. Ilyet nem tudsz vízonálni, stb. Kb ilyen lehet először találkozni mondjuk a súlytalansággal :) Érted ami történik, semmi hókuszpókusz nincs benne, valamit gondolsz is róla milyen lehet, de találkozni vele, az ezeket gondolom teljesen felülírja. -
SlickAdam #28865 mondjuk egy kicsit felhuzott (nagyobb felbontas, 0 pop-in problema, elsimitas, ...) vanilia Skyrim-ben el tudnek veszni 3D-ben barmikor.:D
mar teszteltek 1-2 eve is tudom, de ugy igazabol VR-re heggesztve jo lenne. -
Amíg nem próbáltad szerintem ne nagyon ítélkezz felette. -
>de mindenki egyre szebbett akar kesziteni
Itt nagyon mások a preferenciák. NAGYON. Itt a "szép" nem a színesszagos, és az agyontextúrázott, vagyis nem ilyen egyértelmű. Ma a videójátékok erőforrásai jelentős mértékben arra van fordítva, hogy a látvány 2d leképzése a lehető legvalóságosabbnak hasson. Ez az vlág teljesen felborul, ha nem a 2d-re kell leképezni. Ezt elmondani röviden nem tudom, meg eléggé sok olyan kompetenciát igényel a megértése, amikben én sem vagyok otthon, De ha kipróbálod, érteni fogod azonnal, amiről beszélek. Ráadásul ez egy új terület. Eléggé tapogatózás megy. Sok-sok minden most derül ki, hogy mire hogyan reagál az agy.
Ne akard megérteni, se leképezni a monitorod/tévéd/jelnleg hatással bíró preferenciád alapján. Nem megy. Újak kellenek. -
SlickAdam #28862 az hogy sityakon belül mit ugykodnek, az biztos varazslat, de a pixelek maradnak.
jo befejezem, mert tenyleg okoskodok. de ha proba utan nem leszek elvarazsolva, hazautazok es dunaba doblak az összes VR szettel egyutt! :D