121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    SFV betara lehet jelentkezni
  • darkSectorxxx #29587
    Tomb Raider is női főszereplővel van. Ez nekem nagyon hasonlít rá, és egyeltalán nem unszimpatikus a karakter, hálisten tetszik, pedig én nagyon nem szeretem a női főszereplőket, de ez a csaj ha nem is annyira csinos és szerethető mit a fiatal Lara a 2 új részben, semmiképpen sem ellenszenves...tőlem gyühet így ahogy van.
  • TDC Geronimo
    Sony was worried about a female protagonist in Killzone dev's new IP
    By Brian Crecente on Jun 18, 2015 at 9:00a @crecenteb

"Personally, The Last Guardian was very emotionally important, a great reveal, but for me the announcement of Horizon from Guerrilla Games is actually the biggest project for me for this E3 to announce because it's a big project and a new IP.

"I was nervous to see the reaction from people."

There was a third reason that Yoshida was nervous to see how people would react to the game: Horizon's protagonist is a young woman.

"She's a female lead character," he said. "That has always been the vision by the team, but we had a discussion. Is it risky to do a female character?"

In fact, once development was underway, so many questions were asked about the protagonist internally, that the company brought in a marketing team to do some focus testing.

"The concern came after the game was in development," he said. "We started to show it to many more people internally and they had questions about it. So we worked with our marketing groups to do this focus testing.

"We wanted to see how people would react to some of the things: open world RPG, the set up of machine versus primitive weapons and the female protagonist. All of those things."

While the reaction was positive, Yoshida was still a bit nervous about the game's first broad unveiling.

"The focus testing reaction was positive and that made us feel good, but you know it's a limited number of people that we were able to test."

Nem igazán értem miért fosik minden kiadó női főszereplőktől.
  • darkSectorxxx #29585
    Szép a gép meg a kontroller.
    Ha jól emlékszem 2 másik dizájn tetszett még brutálisan, a Metal Gear Solid 5-ös.
    Meg X1-et láttam CoD AW-s dizájnal, az kegyetlen szép...
  • TDC Geronimo
  • Ulthane
    Mondd bátran, hogy melyik szót nem érted a mondatomból, szívesen elmagyarázom!
  • darkSectorxxx #29582
    Hát miliméterre összemérni nehéz, de én sem vagyok elájulva, mert ha nem világít meg csillog valami a BF-ben akkor nem igazán ájulok el a látványtól.
    Mindegy, megasztán ez csak részlet kérdés, ugye mert a játék a lényeg. :)
  • Nikknev
    Konzolon is. Messze jobb motorok vannak a piacon,de ahogy érzik,nem vitázom.
    Az hogy minden játékban ugyan azok a motorból eredő hibák ütköznek ki minden platformon mindent elárul ahogy az is hogy kb leszarják a játékfejlesztők azt a motort, az EA 1-2 csapat erölteti és ennyi. Abszolút nem mutatott még fel semmit.
    De mindegy, lévén észérv vagy egyéb seninél sincs így maradt az hogy Baginacsa vagyok meg mittudomén.:)
    Lefosom.

• darkSectorxxx #29580
    Úgy lett megfogalmazva hogy a gépigénye pc-n nagy a látványhoz képest, meg sok a bug benne.
  • TDC Geronimo

• Moby
    >ugyanolyan jó graffal

Nem.
  • Nikknev
    Mindent meg lehet magyarázni? Ez nem magyarázat kérdése hanem pusztán egyszerű logika..... Több fizika, szebb grafika? Magasabb gépigény, fix hardveren kevesebb fps....

"Fps helyett Drake fiizikáját tennék rendbe."

Te ilyen helyi hülye lehetsz. Az elmúlt napok meggyőztek hogy instant skipeljem veled és Ragnarral együtt a hozzászólásaitokat.

És még rám mondják egyesek hogy rinyálok....
  • Ulthane
    Mindent meg lehet magyarázni.

Bár én nem vagyok egy fps náci, beérem ezzel bőven. Fps helyett Drake fiizikáját tennék rendbe. Ahogy úszik a levegőbe, meg felfelé ugrik, meghazudtolva a gravitációt, az szörnyű.
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    lol

Szerinted a remastered last of us meg ez ugyanúgy néz ki és ugyanannyit mozgat meg a motor?
  • Nikknev
    Lol,talán mert sokkal durvábban kihasználják a HAVOK fizikáját illetve komolyabb a látvány?:)
  • Ulthane
    Mondjuk nem értem, hogy ha az Utolsó közülünk remaszterelt változatában meg tudták oldani a 60 fps-t, ugyanaz a csapat, ugyanolyan jó graffal, akkor ebben miért nem lehet?
  • TDC Geronimo
    A brutális graf mellé ez a minden mindenre ható fizika egyszerűen elképesztő. Mikor az autó betöri a falat és a földgömb elkezd mozogni ott mondtam, hogy oké vége... :D
  • TDC Geronimo
    Na igen. EZEK a sámánok kérem szépen :D
  • TDC Geronimo
    Hidd el a sok apróság rengeteget számít. atom 30 legyen singlebe és dobjam el az agyam. Ahogy nézem ez teljesül is.
  • SlickAdam
    viszont ezek az aprosagok, mint hogy az ernyö alatt piros, zöld, ... arnyalatuak az objektumok, meg hogy a tomeg is dinamikusan reagal, ... stb. ezek a dolgok engem kurvara nem erdekelnek.:D nem is latod oket az akcio heveben. ezektöl nem lesz jobb a jatek. ellenben a suhanos 60-tol az lenne.:D bar nyilvan nem tudnanak megsporolni annyi kraftot semmikepp. just sayin'.
  • SlickAdam
    eszmeletlen
  • TDC Geronimo
  • SlickAdam
    boltja van a tetvedeknek, de jatekaim-on el? pfff
  • TomStorm
    Az lesz igen vagy fogom magam,kimegyek teszkóba és megveszem.Legalább nem kerül a pénzem sem ilyenek kezébe..
    jatekaim.hu volt amúgy
  • Ragnar360
    Melyik volt ezt, hol? Menj fel netre és rendelj onnan nyugodtan vagy olyan boltból ami ismertebb.
    konzolokszervize - szerintem ha őket felhivod nem küldenek el ilyennel, felveszik a megrendelést és küldik futárral.
  • TomStorm
    Ki a szart érdekel kinek hány pontja van ha én dolgozok b+ és nincs időm bankba menni és mégis 1 naposra kell akkor 1 napos utánvéttel kell megoldania főleg ha konzol boltja van
    Meg az a hangsúly,te jó ég
  • TomStorm
    Ma rendesen le lettem cseszve mert utánvéttel szerettem volna 2 játékot venni telefonon keresztül.
    Megvan adva a telefonszám amit általában fel szoktak hívni az emberek.Erre:"azt se tudom ki vagy,nekem konzol boltom van,utalj előre stb"
    Szóhoz nem jutottam..
  • Ragnar360
    Ne letöltőset pls : d hiába hogy 60fps: dránézek online inkább valahol.
  • TomStorm
    Aha PC-n még startnál ott voltam csak aztán nem fizettem mert ott P2P volt.

Na megvan az Imperial Edition de tölt egy 16Gb-os file-t meg 40Gb-ot.
    Mind a 2 file kelleni fog?Nem elég csak az egyik?
  • TDC Geronimo
    40 perces 1080/60 MGS5 gameplay
  • Ragnar360
    Fogalmam sincs miről beszélsz most, mondjuk nem gond végül is, úgyse igen leszünk jóba:(
  • Nikknev
    +1
  • SlickAdam
    nem szabad! en mar az uj trailer megnezeset is megbantam. egyszeruen meg kell venni a faszba.
  • Moby
    Mármint a lelátóról? Azt nemtudom, én mindig a pályán rúgtam a bőrt. Így lesz ezekkel is, szal ne lepődj meg, ha fülig érő szájjal teszem majd ezeknél is :P
  • TDC Geronimo
    délután 2kor jön 1080/60ba MGS5 40 perces gameplay demo video

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.18. 11:56:57
  • TDC Geronimo
    Best E3 moment: @yosp telling Greg and I that he's played Bend's, Sucker Punch's, & Quantic Dream's unannounced games, then laughing at us.

Shu a kegyetlen :(
  • Ragnar360
    Ááh, nincsennek ezek ilyen jók:)
  • Ulthane
    Miért kapnánk lomha szart? Vicserben is Geralt olyan, mintha vattából lenne. Egyszerűen nincs tömege. Attól még nem lesz egy játék lomha, hogy egy testnek van valós, vagy közel valós fizikája.
  • Kandurex
    nyilván, ...arra írtam, hogy csak úgy ránézni és megkülönböztetni az már nem egyértelmű