121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #29789
    Ja ez jogos a fix30 alap lenne.

Grafika meg nehéz ügy, mert mindigis lesz olyan drága pc, amit össze lehet rakni hogy legalább 1 pixellel nagyobb felbontásban futtasd a játékokat, vagyis értelemszerűen soha nem lesz olyan hogy a multiplatformok között letesznek valamit is az asztalra, erre ott vannak az exclusive játékok.

Amik megintcsak megalkothatók és futtathatók lennének egy erős pc-n is, csak mivel nem jelennek meg ezért ugye lényegtelen a hardver.

Sok játékban látni hogy pecsben javítanak 1-2 tech paraméteren, szerintem ebből is látszik hogy ez nem a hardver korlátainak a baja.
    Én még mindig azt gondolom hogy a konzolokon is lehetne jobban csak nem fordítanak rá kellő figyelmet.

Mikor pl volt asszem a Trials Evolution, és egy pecsben felhúzták a X1-es felbontást....hát omg.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.20. 16:04:27
  • Nikknev
    A stabil frém mindennél fontosabb konzolon. Legalábbis annak kéne lennie, világmegváltó grafikát úgy sem tudnak lepakolni,legalább a szórakozást ne rombolják megzuhanó fps-el...
    Nem tudom hogy a ps4-en miért ragaszkodnak ennyire az 1080p-hez, a sony erölteti-e vagy sem. De az olyan komplex címeknél ami nem bírja hagyni kéne ahogyan azt One-on is teszik.
  • Nikknev
  • darkSectorxxx #29786
    Ki-be szállni is vagy csak menni vele?
  • darkSectorxxx #29785
    Ez okés, én is így vagyok ezzel hogy annyira nem számít 1-2 pixel, csak az a baj hogy sokan nem így vannak, csak a számok érdeklik, az értékek, az opciók semmi más.

Nekem pl az Alan Wake is tetszett, szépnek tartottam, holott az is alacsony felbontású volt tudtommal, mégis az egyik leglátványosabb játék részemről.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.20. 15:33:46
  • TDC Geronimo
    Mondták ebben a részben rengeteg lesz az ilyen "nyitott" helyszín ahol több felé lehet menni ezzel egy kis open world érzést ad majd a játéknak. Azt is mondták lesz olyan rész, ahol a jeepel lehet majd lassan menni, nézelődni stb
  • Totti5
    Teljesen a hatása alatt vagyok, jó párszor megnéztem az E3 demót és akarom azzal a Jeep-el csapatni, annyira jó nézni is.
  • Nikknev
    One-on tesznek és jól teszik,leengedik 900p-re bármilyen szánalmasan is hangzik 2015-ben hogy nincs meg az 1080p. A különbség enyhén homályosabb kép,de cserébe jobb framerate...
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #29780
  • TDC Geronimo
    Hát ennél hogy lehet jobb verzió? :)

Box valószínű 900p lesz és ugyanígy stabil frém
  • Moby
    Batman
  • TDC Geronimo
    Mire érted most?
  • darkSectorxxx #29776
    Engem nem izgat, nem én hoztam fel a témát. :)
    Felőlem futhat pc-n is csak legyen jó a kontrollerem hozzá azt ennyi, úgyis mindenem a tv-re van kötve.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.20. 13:35:44
  • Totti5
    Nem fogják, mert az erősebb, drágább PC ellen kell menni. Ezt várja el a nép, ezt csinálják. MI basztuk el.
  • Totti5
    Hol érdekel min fut, ez megint teljesen felesleges szarrágás. Vagy devkit vagy pc. Én a kereskedelemben kapható célplatformon fogom játszani. Pont.
  • darkSectorxxx #29773
    Szerintem meg csináljanak 1080p-t fix fps-t és inkább a látványon tegyenek kompromisszumokat. Sok játék esetében ahol frame gond van , nem vesztenénk sokat szerintem.
  • darkSectorxxx #29772
    Én hiszek neked mondom, szerintem minden pc-n fut, hiszen azokon fejlesztik a konzolos játékokat is nem?
  • Totti5
    Senki nem tud semmit, mert semmit nem mondtak és mutattak. Találgatni mindenki tud, hogy hogy fogalmazza meg a címet és a cikket lényegtelen. Google kidob ilyen cikket 6000 darabot. Nincs semmi hivatalos, ez a hivatalos.
  • Ulthane
    Tudom, egy ujabb szennyoldal

• Moby
    Az jobb, de most jó ideig látni nem akarom. Idő kell, hogy újra tudjam kezdeni nulláról. Akkor megmár kivárom, amíg megint kedvem lesz pécézni. Ha azon kezdtem volna, nem ért volna ilyen csúnya véget a sztori. Bőven elegem is lett a cdpr-ből, ilyen moslék módon kiadni egy játékot, ezt senki nem engedheti meg magának. Már csak ezért is pécé: majd valami kuponosoldalról lecigányolom kétszázért. Pénzt ezeknek én mégegyszer csak indokolt, és minőséggel alátámaztott esetben adok.
  • SlickAdam
    nemtom... sajnos nem tudom letesztelni elöben.:(
    W3 kepeket neztem kinagyitva DF cikkben, ott azert eleg maszatosak az XO kepek. tenyleg, hogy all a performansz XO-n? az is teljesen skippelendö?
  • Moby
    Pécén ha beleváltasz a natívból bármire, az egész belezuhan egy szakadékba. Ez konzolon abszolute nincs. A nagyonszar felbontású játékokon már zavaró a pixelesedés (titanfall pl), de ez a szakadékbadőlés nincs. Valszeg pont az 1:1 pixelmapping hiánya miatt,
  • Moby
    Igen, csakhogy a ps képe kurvára nem pixelpontos natívban sem (a boxé sem). Hogymé azt nemtudom, de nem. Így boxon sem nagyon látsz különbséget a 900p meg a natív között. Pécén szar, tudom, konzolon hót más.

/mármint én 1:1 pixelmappingot egyik konzolon se tudok csinálni, ha kínt szarok se
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 10:17:17
  • SlickAdam
    en pc-n rengetegszer kiprobaltam poenbol, hogy milyen ha 900p-re rakom. hat az EN SZEMEIMNEK szar.:)
    eleg volt, hogy ps3 era-ban felskalazott kepet nezzek a full hd-s 50 colos tevemen, most mar minimum a pixelpontossag (az arra elmeletileg kepes vasaktol)
  • Moby
    Lenyomtam az összes 900p-s címet. Mondom mit látsz belőle: faszt se :D De tényleg. Bátran alkalmazhatnák ps-en is a fosfrém helyett.
  • SlickAdam
    na ja, a frem minoseg tenyleg fontosabbnak tunik boner-en, de tudod jol, hogy mibe kerül az a minoseg. olyan varazskapcsolo nincs, ami felbontasban is parity-t hoz. pedig lehetne, akkor nem agyalnek annyit az XO-n. bar mar nincs agyalas, 99%-ig biztos vagyok, hogy F6-al erkezik.
  • Moby
    Tonképp csak azért mardatunk a ps4 verza mellett, mert arról már tudni, hogy jó lett. A one-osról meg _MÉG_ nem. De lehet, hogy mostmár meg sem kéne majd néznem a faceoffot :D
  • Moby
    Remélem...csak amit mostanában látni...nagyon megtalálták a turbókapcsolót a one-ban. Ahogy a forza is kinéz...aztakurvabazmeg, és mindez 60fps-el. Vagy ott az f1. Valahogy boxon fontosabb lett a minőség, vagy nemtudom. És már várom, hogy minnyá bebaszódik a DF cikk, és kiderül, hogy one-on e batmobilban sem bicskalik meg
  • SlickAdam
    ott a DF-es performansz video, tokeletes. igaz az devkit-en futott final code-al, de remenykedjunk, hogy a csöves gepeken is marad ugy.
  • Moby
    Nagyon remélem, hogy nem szopom be megint, és nem derül majd ki, hogy a boxos a szuperior...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.20. 09:54:38
  • Moby
    Szintén zenész :) Csak most kivételesen nem lemezen.
  • Totti5
    Én is sztrájkolnék, és lenne időm haladni a Wicserben, de akkor páros lábbal rúgnak ki....
  • SlickAdam
    mehhh... csak berendeltem a batman-t, de a disznok postan keresztül küldik, akik mar vagy 3 hete sztrajkolnak...
  • Moby
    Szerintem azt a bohócot itt ne emlegesd :)
  • Newfronter
    Úristen te normális vagy? Csak fikázni jársz ide...
  • Newfronter
    Csak igaza volt Abu85-nek az Uncharteddel kapcsolatban. Igaz a grafika még nem tart a Blizzard féle cinematic szintjén, de a fizikára azért már ez elmondható.
  • Ragnar360
    És te mondtad másra hogy vannak bajok:)))
  • Nikknev
    Jó azt aláírom bármennyire is megutáltam a DICE-ot a BF3/4/Hardline után és köpködök,meg kijelentettem hogy többet sohasenem. A Battlefrontot a látottak alapján én is előrendeltem...Igaz nagyban hozzájárul a SW függőségem és az hogy évek óta nincs egy jó xwin/tiefighter géjm....Itt meg...Vahh...
    És remélem lesz benne rendes VR support és jövőre abba tolhatom...Lefosom ha szarahitreg, igzvingelni akarok....
    Utoljára szerkesztette: Nikknev, 2015.06.20. 00:21:01
  • Moby
    De egyébként ahogy a vak i smondta: majd meglátjuk :)
    Egy biztos: a DICEazistent fenntartom. Ha ebből játék sem lesz sosem, ez az 5 perc starwarsabb volt bármitől az elmúlt 30 évben. És az egyetlen titka, hogy nem gondoltak tovább semmit...Hagyták olyannak. amilyen volt '80-ban. Ha ebből még játék is lesz, és sikerül ez a szemléletet továbbvinni, akkor többet tettek le SW ügyben, mint bárki.