121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Na ilyen egy jó indie játék, és nem jön ps-re :(
    csak negyedjére indítom újra a trailert, csak a hang, zene miatt:d (nem tudom ezt a színvonalat miért nem tudja nagyon egyik se megütni... ezért anno is pénzt adtam, meg még most is megérné. Zseniális animációk, remek rajz, vfx, sfx a helyén van, hangulatos, indiehez képest is van benne jócskán tartalom.
  • SlickAdam

ennyit a Gamersyde mereseirol... naluk 30 auto mellett is 60 volt esöben...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.21. 11:11:46
  • Kandurex
    Mert süket vagy

Ez a játék ordít a single -ért!
  • darkSectorxxx #29826
    Rokonaim sem születtek, direkt hogy nehogy osztozkodnom kelljen bárkivel is a (eme hihetetlen) tulajdonságokban. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.20. 23:07:36
  • Kongy
    Nem feltételeztem ilyet :D Rokonodnak feltételeztem. Te utánozhatatlan vagy :D

Ragnar "barátom" a retardok között csak te állhatsz a legfelsőbb szinten, mert te tényleg fullba nyomod a kretént 0-24 :D

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.20. 23:07:12
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #29823
    Én nem tudom mi merre, csak sértő hogy valaki meri azt akárcsak feltételezni hogy belőlem 2 létezhet eme galaxisban, azaz még 1 ilyen tökéletes egyed mint én! :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.20. 23:04:56
  • Ragnar360
    Akkor kár hogy magadat sosem tudod utálni :p
    Majd megtanítalak már Nikknévvel együtt, ő még nálad is magasabbra emeli a retardok képzeletbeli serlegét:d
  • Ragnar360
    Kis gyerekek:)
  • Kongy

Kiakadtam a hsz-en, na. :D Rég olvastam ekkora baromságot.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.06.20. 23:00:13
  • Moby
    Ezzel most csak darkot sértegeted, miközben épp nem is szolgált rá.
  • Nikknev
    Köszönjük ezt a kis szakmai szösszenetet, kicsit úgy éreztem magam a sorok olvasása közben mintha Kiszel Tünde a kvantumfizikáról tartana kiselőadást.

Persze megvolt a szükséges angol szavak beböfögése is a hatás kedvéért mert úgy a tuti.:)
  • Nikknev
    Frankón mondom DS kevésbé fájó.
  • darkSectorxxx #29816
    Kabbe. :D
  • Kongy
    Te dark testvére vagy, vagy valami rokona? :D
  • Ragnar360
    Értem:) Nálam mondjuk nem a költségvetéssel és a reklámmal egyenlő:ddd de ha azt nézzük valszeg triple A, egyébként ennek a Battlefrontnak nem hiszem hogy nagyon említésre való lenne a budgetje, legalább is nem látni rajta ;)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.20. 22:39:48
  • Totti5
    In the video game industry, AAA (pronounced "triple A") is a classification term used for games with the highest development budgets and levels of promotion.
  • Moby
    Fülelek, de nem hallok semmit.
    Nem lehet, hogy nem a játék zokog, hanem Te? :D
  • Ragnar360
    Hát figy, kinek mi. Egy triple A-hez szerintem kell tartalom is jócskán, vagy azt ellensúlyozni kell valamivel akkor. Illetve igaz is nem túl gyakori, de nem emlékszek most only multi szuper A címre. - Azt azért nem jelentem ki hogy egy only multis nem lehet az, de mégis közel van ahhoz hogy ne lehessen az :D Szerintem.
  • Totti5
    Ez AAA SW játék.
  • Ragnar360
    Na megnéztem megint... graf úgy még oké is, de amúgy primkó lövölde, sw fegyverekkel meg bábúkkal és kész.
    Valahogy annyira szűknek érzödik ez a játék és nagyon kicsinek érzem a pályát is. (Nem kell a fröcsögés, hogy ezt hogy állapítottam meg)

Jó single SW cuccok kénének és akármennyire fikázzák egyesek az első részeket a filmnél, ha abból csinálnának játékot (volt már persze) ilyen graffal, látvánnyal, na az lenne ütős.
    Meg ott van egy csomó történet, (könyvek) filler, plusz nem nehéz kitalálni vmit az sw univerzumban már. Lehetne fps, tps, lézer-kardozós, sandbox feeling vagy nem tökmind1. Az SW 1313 is elég jónak indult, szal még nem is lenne muszáj hogy kardozzunk (de igen:d) - aztán a városokat milyen durván meglehetne már csinálni, meg mindent. A potenciál huge!!!!!44 (S a Force Unleashed is csak kapargatta ezt) És akkor oké hogy a DICE ehhez ért - erre volt könnyű lecsapni és 1 év alatt gyors játszhatóra megcsinálni :D:P de hát így nem várhatunk über AAA SW játékot közel sem. Pedig lehetne már vmi KOTOR minőségű cucc, vagy mint egy-két jedi knight rész (bár ezt inkább nem is mondom)
  • Moby
    Nem, a játékokat rengeteg eszközön készítik, abból 1 a fejlesztői konzol(ami alatt nem is tudom mit értünk, mert van a debugkonzoltól kezdve a dedikált géptől minden szirszar, gyártónként, generációként eltétő), de főleg pécén. De alapvetően a fejlesztésben nem fut pécén a kód. Már a telibepécé xbox classicon sem lehetett futtatni a pécés devkiten a kódot, pedig az is x86 volt (ellenben bármelyik gépből viszonylag könnyű volt debugkonzolt faragni).
  • darkSectorxxx #29807
    Igen, az durva akkor.
  • Newfronter
    Nem, fejlesztői konzolokon készítik a játékokat.
  • darkSectorxxx #29805
    :D
  • SlickAdam
    fuuuu, leforditottak egy rohadtul nem backstage interjuban elhangzottakat?
    tessek itt meghallgathatod te is:
  • darkSectorxxx #29803
    "E3 2015 - mi történt az Uncharted 4: A Thief's End élő demóval?

Az Uncharted 4: A Thief's End E3-as demója nem volt éppen zökkenőmentes, a show alatt az egyik PlayStationös műsorban pedig elmesélte a játék fejlesztésének két vezetője, hogyan is oldották meg a katasztrófa-közeli helyzetet.
    Hatalmas rajongótárbor várja tűkön ülve az Uncharted 4: A Thief's End megjelenését, így nem csoda, hogy a Sony a Naughty Dog játékával szerette volna zárni az E3-as sajtókonferenciáját. A demóval viszont akadt egy kis probléma, de szerencsére egy kisebb döccenés után megoldotta a helyzetet a csapat.
    A gondok már a demóhoz való felkészülésnél elkezdődtek: "(...) észrevettem, hogy a kontroller nincs ott, ahol lennie kéne" - emlékezett vissza az Uncharted 4 rendezője, Bruce Straley, aki bemutatta a játékot a színpadon. Nem sokkal később megtalálta a Dualshock 4-est, amin világított is a kék fény, ami jelezte, hogy csatlakoztatva van a konzolhoz, sőt, még a demót is sikerült elindítania vele, viszont az átvezető után sem Nathan, sem a kamera nem mozdult Straley utasításaira.
    "Semmi sem történt! »Atyaég!« - gondoltam. Ennyi, az agyam is leállt" - mesélte a pánik pillanatairól Straley, akinek a színpad széléről a kreatív vezető, Neil Druckman is hevesen gesztikulált, hogy ugyan már, kezdje el a játékot. Miután kipróbálta a másik konzolhoz odakészített kontrollert, ami valóban működött, gyorsan jelezte a színpadi segítőknek, hogy álljanak át a tartalék PlayStation 4-re, amiről végül lement az Uncharted 4 bemutatója. Utolsó védvonalként egyébként egy előre felvett videó is készen állt, hiszen még el nem készült játékokat mindig rizikós bemutatni, de ezúttal erre nem volt szükség."
  • darkSectorxxx #29802
  • darkSectorxxx #29801
    Nekemis valszeg ezért lesz csak egy pc-n lévő teszt a játékból és nem vásárlás. :)
  • Nikknev
    "Ez PS4 verzió"

Tegyük hozzá: Állításuk szerint.:)
  • Kandurex
    Megy az erőlködés a Dice részéről, hogy elkendőzzék a single player hiányát. Amiért szó szerint, zokog a játék.
  • Moby
    Még nem, de mostmá bebaszok két xanaxot előtte :DD
  • TDC Geronimo
    Ez PS4 verzió, eddig csak azt mutatták a reveal "trailer" kivételével
  • TDC Geronimo
    PS4en ~60 fpsel. ami tudjuk hogy lemegy majd 40-50re is ahogy BF4 na de akkor is...
  • Totti5
    60 fps lesz?! így fog kinézni?

Bitang természetes a bevilágítás, a robbanások részecske effektjei, de úgy minden tökéletesnek tűnik. Remélem nem mocsadék minőséget adoptálnak konzolra.
  • SlickAdam
    uristen az egben! hogy nez ez ki???
  • TDC Geronimo
    moby a coopos sw videót is láttad?

• Tikal #29792
  • TDC Geronimo
    "ZOMBI" for Xbox One rated in Australia, published by Ubisoft

Na egyre nagyobb az esély, hogy jön a zombiu remaster.
  • SlickAdam
    hékásmékás!

van aki tolja a Project CARS-t? most latom, hogy jönnek kifele a pöcsök, 1 hete volt 1.4 es gamersyde esös videon (bar nem total worst case-t neznek) atom 60 es azt mondjak keptöres sincs mar.
    'tten-e

* PS4 - All shaders have been rebuilt using new shader compiler, giving a significant performance boost in some areas.
    * PS4 - CPU performance gains due to new more aggressive code optimisations.

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.20. 16:34:58