121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
2 óra alatt? :DDDDDDDDD
Az kuvagyors. -
Ha már a gány került szóba: azt meséltem, hogy a live amíg moziban voltam délután letöltött 42 gigát, és nem kellett előtte ülnöm? ;P
/és csak egyetlen kétórás filmet néztünk meg :D -
Evvan. Örülhetnék is a gánynak. Az tenne csak igazán férfivá! Meg a lábszag. -
Ugyan. Ha ilyesmiken sírsz, mint hogy akad a Witcher, nem vagy férfi. Pedig azt hittem, a Bloodborne kinemesített és türelemre tanított. -
Ne haragudj azokra az emberekre, akiknek még vannak igényeik 
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.27. 21:28:57 -
Semmi gond a Witcher 3-mal.
Akinek nem tetszik, nyugodtan visszamehet ehhez:
-
Nem holnap gondoltam, de a dobozon rajta van a modellszám, jólemlékszem? -
En ugy tudom a halkabb modellek csak japanba lesznek, mashol egyelore nem. Ennek nezz utana mielott megint vennel egy gepet. -
Most nézem, eza telibematt fehérke ez tényleg fincsi. Mondjuk a közel20%-os fogyasztáskülönbség okán én nagyobb difit várnék hangban. Hiába, ez a notebookhűtés egy rakás szar. -
Én eladtam. De csak azért, hogy ne gyűlőljem meg mégjobban. Így is felkavar, hogy hiába az új peccs.. Ha még ittlenne már a torkán ugrálnék. -
Leütöm egy bézbózütővel! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.27. 19:40:31 -
A fürdőszabodbában, a mosdó felett bujkál! Ha gyorsan futsz ottéred!
-
Én egyenes imádom. Rajongok érte. Tényleg. No irony! Minden olyan részéért, ami nem ps4 related.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.27. 19:33:15 -
Ki volt az a geci? :D -
3 hete elő sem vettem még a dobozát sem.. és érik bennem hogy eladom a picsába, pedig szerettem.... -
Akkor sajnos ellopták az accod, és valakik belinkeltek egy origó cikket!!!
/na ez az igazi facepalm
-
Jó a faszomse foglalkozik batman-el, mondtam hogy csak az első része érdekelt, meg most Slick-nél kipróbáltam a 4. részt aztán ennyi. :D -
Izé, már két napja.
Gyors vagy mint az origo :D -
Pár facepalm szmájlí! visszavonták a B AK pc-s változatát! (nincs már fent steamen)
Már csak popcorn kell.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.27. 19:25:56 -
:D -
Nem, az kiváló arány. Viszont most a fizkai gombokkal nullára zuhant.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.27. 19:24:56 -
SlickAdam #30488 latom dark nem csak az angol oran brilliroztal anno
-
Nem tudom...5-1 az jó arány szerintem. :D -
Érdemes vásárlás _ELŐTT_ tájékozódni. A day1 vásárlók (mint én is) a saját hülyeségük miatt szopják be. Neked volt annyi eszed, hogy nem ugrottál rá azonnal, de mégis ugyanúgy belesétálsz. Nem volt célom a lelkedbe gázolni, de most hogy elolvastam a posztod, tonképp nem is bánom :D -
Az egyetlen működő megoldás ez az érintőelbaszásos bénázás helyett. A legtöbb visszavitt gépnek ez a baja. Az 5 gépemből egy hibás volt. Na vajon mi volt a gondja??? -
Mechanikus gombok?
mint a PS3-nál visszafelé megyünk, kézzel csúsztatós lemezfedél, Faszomnak kéne. :D -
SlickAdam #30483 nem kell lazadni, nem ugy ertette.
amugy meg ez a topik nem az exkluziv infok forrasa, kabe 22 millio cikket talalhattal volna arrol, hogy hogyan fut a jatek. aki nem csekkol ilyesmit vasarlas elött, az magara vessen. de komolyan.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.27. 19:14:08 -
Ne haragudj, hogy ebbe a topikba ezévben kb most írtam másodjára, és kb ugyanilyen rendszerességgel is olvasom. Így esélyem sem volt olvasni, hogy mit fostál a fórumba a játékkal kapcsolatban.
Én csak egyszerű kérdést fogalmaztam meg a fórumtagok felé, ami véleményem szerint témába vágó, ugyanis ez egy PS4 topik. De az, hogy te itt 40 évesen ilyen stílusba köpsz az egyszeri hozzászólóra, az téged minősít. -
SlickAdam #30481 vaaaaa, akarok egy feheret! full mattot.
most olvasom a power es eject "gombok" mostmar tenyleg gombok (mechanikusak). -
Vajon még hány vásárló esik áldozatul a félkegyelmű polák inkompetens gecik munkájának? A review hazugságának?
Mi az isten fasza kéne, hogy ne az agyatlan parasztfanboj defense menjen konzolfronton, ha valami okédékszar? Mikor tervezi a konzolostársadalom megemberelni magát, és kiállni az érdekeiért?
REFUNDOT AKAROK A SZTÓROKBA BASSZAMEG!!
/egy ideális társadalomban visszakérném a pénzt a cdpr-től, és odaadnám azt is a rocksteadynek, de kikötném, hogy kizárólag egy minőségi batman AK port elkészítésére költhetik. I have a dream...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.27. 19:00:34 -
A te rinyád különösen mulattató, miután három hete okádom tele a topikot arról, hogy mekkora fosputtony frémben a játék, de azért megveszitek, és megkérdezitek, hogy van-e valami javítás LOL -
Nem értem miért rinyáltok. Az utolsó peccsben is egy csomó, idegesítő és durva hiba ki lett javítva. Az apróságokkal majd később foglalkoznak ^.^ -
a legjobban az inventory idegesít, kattintok és két másodperccel később reagál, ezt hogy lehetett ilyen sszarra megcsinálni, nem értem, csak egy szaros inventory és laggol.... szégyen -
Na, hamarosan megérkezik a hatodik ps4-em. Sajnos így bukom majd a n000rbi csodálato skinjét, de a zajszint felülírja:
-
A moslék még csak most jön. Eddig gondolom csak gyümikertben jártál.... -
WTF? Azt hogy? -
Pár napja beszereztem a Witcher 3-at. Nagyon tetszik, kezdem már magaménak érezni 6 játékóra után. Viszont számomra nagyon zavaró főleg az éjszakai pályarészeken az érezhetően "nem folyamatos" játékmenet. Például ahol sok gyertyafény effekt is van, ott érezhető, hogy nem a nappali fényviszonyokban tapasztalt folyamatosság uralkodik... Illetve az alkímia-felszerelés-világtérkép menürendszerben való váltakozás érezhetően lassúcska. Várható valami javítás, vagy barátkozzak meg ezekkel? -
Ragnar360 #30472 Az mi is, és mire jó? Olvastam múltkor hogy valamit kapcsoltál, csak nem vágom mi lenne ez:) -
Ragnar360 #30471 Hát igen, ezt mind az Unreal engine tudja. Ezt nézve hihetetlen hogy a sok szar hogy le van maradva. Valahogy ezt a szintet kéne megütni már. Az id software is ewgy nagy nulla már. Az Epic azért még ér valamit. Elméletileg a kövi 1-2 évbe jönnek már majd az UE4-es címek jobban.
>Megint mi volt atyaég. Imádom ezeket az elnézek máshová majd vissza és átalakul az egész terem megvalósítást. Most is mik voltak hihetetlen.
Mesélj, mi is ez vagy hogy kell elképzelni?:)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.27. 16:54:57 -
de rondább. sok textúra meg effekt is hiányzik. A vízes shader pl teljesen hiányzik batmanről meg a batmobilról