121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zozo76
    van ra de minek. :)
  • Ra1n
    ""Egyedül az AC Unity rombolta az élményt, amíg ki nem adták hozzá a patch-t""

A mai napig 25 alá esik a frém sok patch után, és nem,nem ez az egyetlen játék, baromira nem.:)

"elegem volt a PC nyűgjeiből, pedig 2 éve egy GTX 680-al, 16GB RAM-al, és egy Core i7 920-al toltam az ipart, "

Hát persze.:)

"Elegem volt hogy az exkluzív játékokra csak csorgatni tudtam a nyálamat"

Ízlés dolga,ebben a genben eddig 2-3 cím van amire lehet és ennyi.:)

"elegem volt, hogy a konzoltulajdonosok szinte ugyan olyan grafikai szinten tudnak a játékokkal játszani,"

Hát persze. Azért súrolja a low beállításokat a komplexebb címek zöme, lásd Witcher 3 árnyékok, vagy Dying Light LOD,stbstb..:)

"Na meg gépet kell fejleszteni"
    ja. Egy jól összerakott konfignál kb 5 évente. Az állítólagos konfigod amivel felhagytál a mai napig gyalázza a konzolokat.:)

"Mára már úgy megszoktam a kontrollert, hogy nemrég játszottam egy picit PC-n, és nem kicsit kényelmetlen volt, már lassan fájtak az ujjaim"

Hiába,pc-re nincs kontroller......:D
  • Zozo76
    nekem viszont nincs annyi idom hogy a regi jatekokkal is nosztalgiazzak, meg az uj jatekokkal is alig van idom (vagy kedvem) jatszani. Monjuk en mar az elso XBOX-nal abbahagytam a PC-s jatekot, akkor ment nagyon az elso HALO ami akkor katasztrofa volt PC-n (mar akkor!), egyszeruen nem tudtal olyan gepet ala tenni hogy normalisan menjen, mindegy milyen beallitas volnt, nem ment stabilan. Megvettem az XBOX-ot, es gyonyoruen futott, szebb volt a grafika is, foleg a sotetebb helyeken a lampa-fenye. Persze az eger utan a kontroller-t megszokni borzalmas volt, 2 het mire nagyjabol tulvoltam rajta, de azota vissza nem mennek mar az egeres, billentyuzetes iranyitasra. Mivel csak FPS-t nyomatok (BF4 pl), a csalok miatt mar eleve nem nyomnam PC-n. Konzolon nagyjabol a palya-hiba amit ki bir hasznalni egy csalo, sztem mast nem nagyon. Persze lehet jelenteni, meg admin, meg punkbuster, de aaaa, ez csak mar sebtapasz a sebre,... Nalam mar csak emiatt sem jatszana a PC.
  • SlickAdam
    miert is? ujra leirom: ez egy legalja PC, szep logoval, kicsi dobozban, olyan aron, amibol te összerakhatnad a paks 3-at.

szerk.: jo, a proci nem legalja.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.06.28. 11:55:12
  • darkSectorxxx #30626
    Igen? De ha Moby gépe futtatja 1080p-ben a játékokat ez 4k-val is elbírna szerintem.

*Jó a PS4 meg X1 emulátor csak poén volt, nehogymár valaki komolyan vegye és utána kapjam a pm-et hogy honnan tölthető le. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 11:52:02
  • SlickAdam
    ez egy also kategorias pc...
  • darkSectorxxx #30624
    Ultimate megoldás van, ezen fut minden játék, és van hozzá X1 meg PS4 emulátor. :D

Holnap rendelek egy ilyet és eladom a konzolokat a gecibe.
  • Kongy
    Csak hogy hozzászóljak a PC-s témához, van egy MacBook Air-em, mint fő gép, és most tettem rá Windows-t az OSX mellé, mert baromira hiányoztak a régi klasszikusok, és most csillogó szemmel Republic Commando-zok.... Az a játék annyira epic, hogy azóta se készült ilyen epic FPS...
  • Newfronter
    Egyedül az AC Unity rombolta az élményt, amíg ki nem adták hozzá a patch-t. Viszont azt se toltam végig, mert annyira klisés volt az egész játék, hogy nem igaz. Hihetetlen mennyire középszerű játék lett belőle.
    Amúgy meg nem véletlen tértem át PS4-re. elegem volt a PC nyűgjeiből, pedig 2 éve egy GTX 680-al, 16GB RAM-al, és egy Core i7 920-al toltam az ipart, meg gamer egér, bill, stb... de NEM. Elegem volt hogy az exkluzív játékokra csak csorgatni tudtam a nyálamat, elegem volt, hogy a konzoltulajdonosok szinte ugyan olyan grafikai szinten tudnak a játékokkal játszani, és nem kell a driverekkel kínlódni, na meg el sem lehetett a játékokat adni PC-n. Na meg gépet kell fejleszteni... ugyan már.

Lehet konzolon drágábbak a játékok, de legalább van használt piaca. Mára már úgy megszoktam a kontrollert, hogy nemrég játszottam egy picit PC-n, és nem kicsit kényelmetlen volt, már lassan fájtak az ujjaim. :D Igen, a kényelem nagy úr, de hát ezért is léteznek a konzolok, nem vitás.
  • Zozo76
    igaz, kar ezen rugozni. amugy sem minden konzolos csoro es csak amiatt nincs jo PC-je mert nem engedheti meg maganak. mar 2 hete nem jatszottam, de ha megis ravisz a lelek, akkor meg ugy vagyok vele hogy menjen, ne legyen vele semmi problem.
  • darkSectorxxx #30620
    Pontosan ezaz, énis ezt vallom 1 platform nem elég gamingre....
  • Moby
    Milliószor leírtam már. Elfér mégegyszer. NINÖCSÖ ultimate megoldás. Bármit választasz, és a többit nem választod, azzal garantáltan kimaradsz valamiből. Lehet ezt racionalizálni, kínlódni, hogy ami a másikon van az nem fontos, estébéestébé, de a lényeg ennyi marad. A saját beszűkült fasságod miatt kimaradsz játékokból.
  • Totti5
    Nem tudom mi az a sőt. Egy biztos, konzolon minden játék fut, nem dobál ki semmi az asztalra, nem fagy le, nem ír ki errort. PCn igen. PCn erősebb vassal több és stabilabb frém érhető el, konzolon meg azt kapod, ahogy a fejlesztők kigondolták.
  • darkSectorxxx #30617
    Ebben egyetértek hogy ez sem mindennapos hogy bajlodni kell a driverekkel, gondok adódnak, de ha valaki kicsit odafigyel és nem a kiadókon múlik a dolog, akkor valóban kordában lehet tartani a gépeket.
  • darkSectorxxx #30616
    De bolond vagy. :D
  • Ra1n
    Ez igaz....Végülis 2 fps-el is futás...
  • Ra1n
    Drivervadászat? Havonta egyszer felnézek guru3d.com-ra és legfrissebb felmegy.
    Desktopos kínlódás? Talán a Witcher 3-nál volt az első patchig,elötte nem is tudom mikor. Ejha. Micsoda kínlódás. Egyedibb az íze mint a 30 fps alá zuhanó játékoknak amik ellen tenni sem tudsz?:)

A csalókat aláírom,főként mióta nem lehet punkbusteres saját szerver de ahol értelmesen oldják meg és admin is van ott nyista,vagy minimal. Nem izgat.
  • Zozo76
    Ja, hogy az multi-FPS-ekben a temerdek csalorol mar ne is beszeljunk...
  • Zozo76
    Mikor jon a driver vadaszat, hogy a desktopon talalod magad jatek kozben, meg a szokasos PC-s kinlodasok, na annak egyedi ize van.
  • SlickAdam
    "fusson el minden a következő pár évben maxra rakva fhd-ben"

mar hogy a francba ne futna.
    fremrol nem volt szo.:D
  • Ra1n
    Ahogyan konzolon sem,sőt.:)
  • Totti5
    Akkor igaz lenne, ha PCn minden tökéletes lenne. De közel sem az. Felesleges ezen rugózni.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.28. 11:14:43
  • Ra1n
    Konklúzió:
    Feltéve hogy nem kívánod a maximális pompában és élményben tolni a játékokat. Illetve ha nem zavar ha kijön egy játék konzolra és rombolja az élményt hogy szaggat de nem tdusz ellene tenni (Moby tudna mesélni mekkora tökéletes volt játékra mondjuk az AC Unity vagy a Witcher 3)...Végülis le lehet menni balatonra egy moszkviccsal is meg egy bmw-vel is. Ugyan oda jutsz,csak az utazás kicsit másabb...:-P

De tudom nekd 8742936423896 darab játékod van One-on (amiből csak 1 dobozos és azt is megbántad hogy nem digit) és az összes egy maximálisan tökéletesen szuperhibátlan élmény volt. Nem kell leírni 231278351-adjára,mindenki tudja,köszönjük.

Ráadásul a témától is jócskán elkanyarodtunk. Részemről off.:)

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.28. 11:01:50
  • Harlekin
    Konklúzió!
    A legtökéletesebb eszköz játékra a konzol!
  • darkSectorxxx #30606
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jah értem, persze sokan csak mennek a trend után ez igaz.
    Mondjuk amióta nem nagyon fejlesztem a gépem nagyon sok hardver és generáció jött, énis sokszor el vagyok vezsve a sok tipus közt.
    Így most legalább látom azt hogy amit Moby is pl összerakott futnak rajta a géem jó minőségben.

Nekem a Company of Heroes 2 (nagyon nagy kedvencem a sorozat) szaggat a mostani gépemen, pedig megvan eredetiben.
    Illetve sok multi játék, Crysis-CoD-BF-Titanfall. amikkel elszórakoznék néha, ezekre jó lenen egy ha nem is Ultra gép de mondjuk ami 1080p-t stabilan tartja mondjuk med-high közt.
    Vagy MKX haver ellen. (persze ha végre megpeccselik)

Ezekhez lett volna jó vagy lenne jó ha lenne annyi lóvém erre a célra, hogy 150-ből nem, de 100-ból kihozni, de nekem nem köll ház akkor meg kontroller, meg táp, meg vinyo ugye.
  • Ra1n
    A panaszkodók javarészt olyan egyedek akik nem rendelkeznek megfelelő hardver ismeretekkel, utánaolvasni luxus, és megveszik az olyan vga-kat amik be vannak reklámozva weboldalak sarkaiban, vagy amiknek dobozán hangzatos kiírások vannak csúcs képekkel (ilyet is láttam), vagy bemennek tecsóba és megveszik a kamugamer konfigot drágán,ne adj isten boltba bemennek és közlik hogy játékra való konfig kell, de 200k a max.
    Aztán jönnek az irreális elvárások mellé amikor leülnek játszani. Épp a minap futottam bele egy emberbe aki hőbörgött a Batman miatt (igaz jogosa). Csak melléírta hogy nehogymár az új gépén a gtx 960-al ami egy új tech és drága is volt, ne fusson el minden a következő pár évben maxra rakva fhd-ben. És hiába írták le neki többen hogy az egy közepes vga,abból is inkább túlárazott, ő kitartott mellette hogy az új tech és vicc lenbe ha nem vinne mindent koxon.
    A hőbörgők javának fingja nincs mit bír agépe,csak elvárása van. Aztán ha az nem teljesül, jön a nyavalygás az optimalizálatlanságról meg a képtelen évenkénti gépfejlesztésről. Odáig nem jutnak el hogy esetleg 1-2 beállítást lejhebb vegyenek,vagy ha már ott a net utánaolvassanak mi lehet a gond...
  • darkSectorxxx #30604
    Sale ügyben kurvakemény hogy a Paypal még mindig nem megy.....
  • darkSectorxxx #30603
    Persze, az Uncharted 4 végigjátszása előtt egy ipari markoló nem tudná kitépni a kezeim közül a konzolt. :D
  • darkSectorxxx #30601
    Egyelőre 154k az még mindig drágább mint 120 (és olcsóbb lesz majd folyamat) de mindegy. :)

De amúgy nekem tökmindegy, mert nekem amíg a tps játékok nagy része csak konzolra jön nekem akkor sme alternatíva a konzol elhagyása, ha 480p-ben kell játszanom rajta, ez csak elmélkedés. :)

Ház:
    Aha, jópofa.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 09:45:16
  • SlickAdam
    hogyne lenne. fogod ami van, meg elpasszolod a ps4-et. keeeeeeesz
  • Moby
    Az egy példa. Van ettől kisebb is, nagyobb is, olcsóbb is, drágább is. Ez egy fasza hűtésű kicsi ház olcsón.
  • Moby
    Dehogy akar, csak megint meg akarja magyarázni, hogy a konzol pénzügyi alapon az egyetlen racionális döntés, és már megint bele kellett törnöm a bicskáját :D
  • darkSectorxxx #30597
    Nem kösz már van.
    Én valami faszábbat akarok, de ahoz nincs elég pénzem. :D
  • darkSectorxxx #30596
    Mi az a termaltake kocka a ház? lol. :D
  • SlickAdam
    most mivan? dark pc-t akar? :D
  • Moby
    Bazeg ott van lent a spoilerben az ipon listában. #30576

/Ebben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.28. 09:37:53
  • darkSectorxxx #30593
    Igen, csak az ugyanebben a házban kérdés mi volt. :D
  • darkSectorxxx #30592
    Ne nekem mond nem én panaszkodtam. :D amúgy nem ebben a topikban gondoltam a panaszokat hanem a játékok topikjában úgy általában.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 09:35:07
  • Moby
    De van. Win10 preview....
  • Ra1n
    Várjá mer oprendszer niccs benne!!!

//Elfut