121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Ööö most akkor mindegy hogy hol streamelsz nem?:d twitchre minek szarakodni ha ez egyszerűbb lenne:D Meg vmit még mindig nem mutattál meg, azóta is azon agyalok:d (najónem, de akkor is:d) Nem láttam még eleget. még egy billentés valamelyik irányba
    viccen kívül. pls:D (vagy még twitch is jó, ha neked nem okoz problemet, bár akkor cska nézni tudom:d lets do this
  • Moby
    Ó dehogynem.
  • Kongy
    Gyakorlatilag ja :D mondtam, hogy nem vagyok Batman fan, de azert erdekelt valamilyen szinten :D
  • TDC Geronimo
    Hát én szépen mixeltem őket, haladni kell főstoryval is unlockol sok cuccot, meg hát na. Kíváncsi az ember mi történik. Csak side contentet tolni se egészséges :y

Toljad inkább főküldit, mert megint beragelsz valamin azt nem lesz befejezve a játék :D
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.06.29. 22:11:30
  • Moby
    Hááát bőven 10 felett vagyok én is, de inkább nem mondom meg hány százalákos a főküldi :DD
  • TDC Geronimo
    :o én lassan 1 hete játszom, szerintem 20+ óránál vagyok már bőven
  • TDC Geronimo
    Mindent. Fegyverzet, újratöltés, dodge stb. 2 batmobilos upgrade ág is van
  • Moby
    Most olvastam el. Te ezt végignyomtad 10 óra alatt??? Végigromboltál a főküldin azt heló? :)
  • Moby
    Mármint miben? Az armor már fullos most is.
  • TDC Geronimo
    jó tanács, batmobilt fejlesszed fel szinte teljesen, végére nagy szükséged lesz rá és nagyon megkönnyíti a dolgokat ott.
  • Moby
    Nem láttam, de maximum twitchen streamelek neked. Ha tetszik vedd meg. Láttál eleget belőle a döntéshez.
  • Kongy
    Köszi, örülök, hogy tetszik. :) Igazából 2-3 napja van újra, régebben PC Gurura írogattam.
  • Ra1n
    Jaaaa....
    Csak annyit láttam hogy valami witcheres szövegre reagált és kérdezte hogy eladások,most nézem hogy ott az Arkham a lényeg.

A Batman pc eladásai monnyuk nemértem miért mérvadó egy hulladék szar port esetében amit ráadásul a játékröténelemben talán előszőr (avagy hosszú hosszú idők óta,de nekem nem jut eszembe példa) visszavontak annyira tréfásan sikerült.:)
  • darkSectorxxx #30858
    Már W3.
  • Ragnar360
    Tegnap estefelé írtam egy pm-t neked.:)
    (Azóta be se kapcsoltam a ps-t btw:(:d)
  • Moby
    ???
  • Kandurex
    Lófasz jön itt, nem SW single játék csikánó.....
  • Ragnar360
    Amúgy köszi a válasz:d:/:( :D
  • Ragnar360
    Kár hogy elment, vmi rémlik már így. Valszeg vmi balhé volt, viszont egy jó single SW játék lehet akkor készülőben - reméljük.
  • TDC Geronimo
    1 hete van kint a játék, mégis miről beszélsz?
  • Moby
    Batman eladásokat kérdezte dark, nem a witcherét. Gondolom megint be szeretné bizonyítani melyik az ultimateplatform :D
  • SlickAdam
  • Ra1n
    Nekem 8 ahogy gondolod.

//
    Most keresgéltem picit. A 4 millás összeladásból 1.3 milla pc Júni 11-i adat szerint. 693ezer Gog-os és 613ezer egyéb (nyilván steam vagy ráktudja).

Pceladások
  • TDC Geronimo
    figyelembe véve, hogy open world, nincs töltés, minimális, szinte láthatatlan popin, tökéletes lod, majdnem tökéletes teljesítmény. Ezek alapján igen.
  • Ra1n
    Nem csak egyszerűen vicc mire képes egyeseknél a hype.
    Nem írtam sehol hogy ne lenne szép...De hogy a legszebb cím...Lol....
  • Ra1n
    Elírtam telefonon...:D
    4% :)
    Igaz ezt valamikor még májusban néztem.
    De nemhiszem hogy hatalmasat ugrott volna.

Szerk.: Júni 9-i hír szerint 15% 4 millából.
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.06.29. 20:04:36
  • darkSectorxxx #30845
    Az elég durva érték a szokásoshoz képest.
  • TDC Geronimo
    If you're a big fan of Amy Hennig with her styles of stories, the big thing bout her is that she's gone to EA and is going to reboot a brand new Star Wars franchise in the style of Uncharted and I happen to know a lot about it and it's gonna be awesome

Amúgy 8 hónapnyi UC4 storyt meg melót dobtak kukába, amikor lelépett NDtől. Gondolom ezért (is) a késés.
  • TDC Geronimo
    40% pcre ment el? Év vicce, GSen volt kint? :D
  • TDC Geronimo
    neked lehet de egyedül vagy ezzel a véleményeddel persze az is lehet rajtad kívül mindenki hülye vagy vak.
  • Ra1n
    Utolsó adat amit láttam aszerint az összeladások (minden platform) 40%-a.
  • Ra1n
    Lol.
  • darkSectorxxx #30839
    Pc eladások?
  • SlickAdam
    ez szpojler.
  • TDC Geronimo
    GfK Chart-Track has released weekly report of retail UK sales. Arkham Knight has managed to have best opening week in the UK this year, "comfortably" beating Witcher 3. 67% of sales were on PS4, 33% on Xbone.
  • Hoz_Hun
    Jaja, az nekem is fájt. :)
  • TDC Geronimo
    ja ez már nekem is volt viszont az hogy riddlert nem lehet elkapni csak ha összeszeded az összes trófeát az abszurd. Emiatt nem lesz 100% a cucc :(
  • TDC Geronimo
    ejj epic jelenetek egymás után. Remélem John Noblenek jó sokat fizettek a szinkronért, mert amit művel scarecrowként az zseniális
  • darkSectorxxx #30833
    Hát egyikre sem emlékszem a krokodilt kivéve vagy mi volt az, de az is csak a főboss miatt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.29. 17:33:29
  • TDC Geronimo
    Ami egyedül gyenge a játékban az a bossharcok. Rocksteadynek ez sose ment igazán. Originsbe jók voltak, de azt meg nem ők csinálták