121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Csak a poén kedvéért: http://www.gamestar.hu/vilagszerte-leallt-a-playstation-network.html
    Gemmmsztart most hagyjuk figyelmen kívül:)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.03. 22:29:01
  • Totti5
    Prevgen portokra nem lesz időm és energiám X1 és WiiU mellett. Halo 2őt sem toltam le még... csak a The Last of Us: Left Behind, ha már külön is játszható.

Until Dawn
    Uncharted 4: A Thief's End
    Ratchet & Clank
    The Order: 1886
    Driveclub
    Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.03. 22:26:39
  • darkSectorxxx #31470
    Ha le lehetne tölteni. :D
  • darkSectorxxx #31469
    Bloodborne. Már holnap késő lenne. :D
  • Ragnar360
    Ennyi :D grafhuszárok:)
  • TDC Geronimo
    last of us, gow 3, heavy rain, beyond megvoltak? Ha nem, most jön vagy jött remaster, azokat érdemes letolni idén, aztán jövőre UC. Gép olcsóbb nem lesz addig.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.03. 22:20:02
  • Totti5
    Beteszel 5 éves PC játékot, ugyan ezt adja, nem kell itt hypolni azt amit már láttunk régen is.

F1 2015 az előbb lett le rfactor 1-ezve. Én már nem tudom hogy ezek mik, poénok? akkor csak én nem értem:(

Mikor kell PS4et vennem? azért mielőtt az UC4 kijön 1-2 gémet le akarok tolni és belakni a masinát, hogy az UC4 rendesen csússzon az első pillanattól fogva.
  • TDC Geronimo
    persze lehet nem sokkal szebb ez se, mint a 3 volt
  • zzeN
    Nope.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom valaki leszedte-e a gamersydes UC videót, de érdemes, mert eszméletlenül néz ki ilyen minőségben.
  • darkSectorxxx #31462
    Hát szerintem kéne mennie az alap dolgoknak offline....
    A tied nem PSN +?
  • zzeN
    Driveclub el se indul ha nincs PSN? Kétszer indítottam el, Evolution logóig jutottam.
  • darkSectorxxx #31460
    Én a mi privát beszélgetésünkig még tudtam követni.
    Már nem mernék megesküdni hogy játékokról van szó. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.03. 21:34:09
  • TDC Geronimo
    21én máris jön a batgirl DLC -.-

Mondjuk ezt nem Rocksteady csinálta, hanem wb montreal, akik az originst. Többi DLCt már Rocksteady fogja csinálni
  • TomStorm
    Meleg?Nincs.Sör van meg légkondi,különösen!
  • Ragnar360
    Mindenesetre, ha megjavult a psn valaki legyen kedves jelezni.
  • TDC Geronimo
    sok embert különösen érint a nagy meleg.
  • Moby
    Mi a fasz van ma itt?
  • Ragnar360
    Neee, nem azért mondom hogy problémám lenne veled, de ugye ezt nem mondod komolyan
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.03. 21:13:13
  • TomStorm
    Ez mekkora szarság,hogy vessző után szóköz kell!Mi ez a baromság tök értelmetlen mintha robot szöveget értelmeznék lol
  • TDC Geronimo
    Mindig az van kiírva ha befosott a rendszer
  • Ragnar360
    Akkor a maintance amit kiírt nálam az mit jelent, ha nem azt?:d Most nem értelek:)

Dark.: ezt a mosott s*art spoilerbe kellett volna, meg amúgyis...ha valaki eszik elhányja magát:D Not funny:) - amúgy miért ejtetted el a gombolyagodat, amit nekem írtál lentebb...szar volt a zene?:D
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.03. 20:57:34
  • darkSectorxxx #31450
  • TDC Geronimo
    Majd írjuk ki bannerbe szerintem ha lesz olyan játék, ami neki tetszik meg nem okádék szar.
  • Tatyla
    Ehehehehehe....
  • TDC Geronimo
    Nem karbantartás van
  • Ragnar360
    Amúgy írtam neked pm-t jópár napja, meg itt is. Szerettelek volna felvenni PSN-re. :)

Btw, majd valaki írja meg ha vége a karbantartásnak, nem tudok belépni se a kapott profillal, amin a Batman van elméletileg. Persze saját még ment, annyira hogy a System update-t leszedte. (És gyorsan szedte:D)
  • Ra1n
    Ez azért van mert "a samszungék rasszizmusok!!!!!"
  • darkSectorxxx #31444
    Igen, a gennyes rohadékok, fazsnak csinálnak ilyen játékokat.
  • Ra1n
    Azért,ennek legalább van annyi esze hogy azért húzza alá a böngésző amit ír mert nem jó...A legtöbb még idáig sem jut el. És lám fennakadt egy következő buktatón...:D
  • Ulthane
    Elmegy a budos picsaba az, aki a Bloodborne-t kitalalta, hogy rohadjon meg, buzi kocsog japan! Idiota!
  • shaddam
    Hát a legrémesebbek ezek az angliába, németországba kivándorolt segédmunkás formák. Páran vannak a csoportban és a fejem fogom
  • TomStorm
    Sok pénzt ne adj érte.Jó egyébként csak rövid
  • Tatyla
    Anno kimaradt pc-n de most behuzom tuti
  • darkSectorxxx #31438
    Szuper. Tájszimulátor. :D
  • SlickAdam
    The Vanishing of Ethan Carter PS4 julius 15
  • TDC Geronimo
    Na PSN szokásos nyüglődése elkezdődött
  • Moby
    És még a tévéjük is levágja a feliratokat. Szegény dzsámál és pamela :( Gecimódon bánik velük a világ :(
  • Ragnar360
    Pont tegnap írtam valahol erről. Az utóbbi időkben ez nagyon felüti a fejét mindenhol. Sőt, országos szintű lett. Még hivatalos oldalak, közlemények se tudják hogyan is kell használni a vesszőt. Elképesztő.
    Naponta elég sokkal találkozom és egyszerűen hihetetlen. Jó pár éve volt a "muszály" témája, az valahogy lecsengett és most 1-2 éve van ez. Hogy az idiótája egyszerűen nem látja, és hogy nem veszi észre, hogy bazd meg ütni kéne egy szóközt a vessző után. (Ja és minden írásjel után) De ő nem. Fogja b+,és így ír.Aztán még azt se látja,hogy ez nem néz ki valami túl jól.
    És érdekes, mert x évvel ezelőtt (nem is olyan sok) nem volt így. (Ráadásul nem is korosztály függő) - de azért azt tudják, hogy két szó között egy kisebb helyet ki kell hagyni:D
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.03. 19:22:41
  • Kandurex
    Pont azon gondolkoztam, hogy a szavak tulajdonképpen helyesek...csak az írás jelek valamint a kis és nagy betűk használata buktatja le a...őőő...a...a...rejtett erőforrást!