121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
So Naughty Dog seems to be simulating skin folds and chin fat in UC4
Ezek betegek... -
Ragnar360 #31513 minecraft egy butítás adam, believe it! :p
persze ötletes, ok, meg kreatív, kérdés kinek és minek, de ha valakit leköt ok. -
Sőt, kicsit érdekes is, de inkább marketingszempontból. Gondolom amikor ez elindult valami klozetban x éve, akkor ez a kockalófasz még nem koncepció volt, hanem kényszerűség, ma meg már ez a védjegye, és a legóhoz hasonlítják. Gecijó munka van emögött, ami érdekel :D -
SlickAdam #31511 azt altalanossagban ertettem, nem a te hozzaallasodra. hibas fogalmazas.:) -
Nem hatelem, egy rossz szavam nem volt róla soha. Úgy vagyok vele, mint a zsiráffal: érdekes egy állat, de azé otthonra nem kéne :DD -
SlickAdam #31509 prezentacio borzalom -> machanika nem erdekel egyaltalan -> "Értetlenül állok az egész minecratf jelenség előtt." 
amugy kurvajo. ez az a jatek amire azt mondom, hogy "believe the hype". proba nelkul meg csak divat-hating vanik. persze megertem, ha csunyanak talalod. -
Nem, de mivel a prezentációt borzalmasnak tartom (ez nekem nem art, csak bénáskodás), így a tartalom vagy a mechanika nem is érdekel egyáltalán. Pont úgy vagyok vagyok vele, mint a hipszterpixelindiecrowdfounded nyomorúságokkal. -
SlickAdam #31507 probaltad mar? -
Értetlenül állok az egész minecratf jelenség előtt. -

Bár ha van könyv is... -
Fasza látom android is. -
SlickAdam #31503 
-
Magyar storeon van egy új batman téma plusszosoknak -
Jó amugy nem 480p, hanem lehet a feltöltés kaki volt. sebaj, de legalább 1000%-ig játékból netről nem akartam vadászni képeket mert akkor abba köt bele valaki, ez a remasteredből van.
Persze te meg én tudjuk, de sokak szerint nincsen generációs eltérés a játékok közt, és engem meglep hogy ebben az esetben, tökmindegy melyik képet nézem ekkora az eltérés, nem csak részletesebb hanem anyagminőségben ugrott nem gyengén. -
ez csak USre vonatkozik az a baj -
Ragnar360 #31499 Na nem kell a mellébeszélés/magyarázkodás:D -
Látom, mert tudom.
Annak nem látom értelmét ami a neten megy. 480P yutub videóból kiszerencsétlenkedett bélyeg képekkel csinálni véres kardként szolgáló összehasonlításokat.
Igazából prevgennel nincs sok értelme hasonlítani, mert a kurrgen játékok 1 generációval szebbek. Minden egytől egyig. Az hogy mi volt régen már retró és pl engem különösebben nem érdekel jelenleg.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.04. 09:59:30 -
Naezis jó, de tökmindegy melyiket nézem. -
nayrobi #31496 Ha ott leáll, akkor itt is leáll. Általában. -
Tudok más megoldást is: nem olvasod a fórumot. -
És nekem, magyar accountosnak mennyire releváns a us psn működése? :)
Nekem tegnap este egyetlen perc elállásom sem volt. -
nayrobi #31493 Az admin feldobhatná a fejlécbe a psn állapotát jelző oldal linkjét: PSN status -
heady #31492 Nekem jó, most hagytam abba a játékot (UK profil) -
Nálatok se megy a PSN még mindig? Nem tudok loginolni... -
until dawn is jól néz ki, de azzal kivárok. Meg ahogy néztem legutolsó videókat jó fos a frém. Majd olcsóbban meg később jó lesz, addigra talán javul performansz is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.04. 01:26:35 -
főleg hogy az átvezetők prerender volt PS3an tehát semmi ok nem lett volna butításra, dehát az okosok megmondták. -
Még nem láttam ki rakta be a képet, de már tudtam hogy te voltál
-
Newfronter #31487 Na ez a full kamu, mikor direkt rontják a végleges játék képét a sony haterek, meg más a fényviszony, és erre rögtön ráragasztják, hogy ez downgrade... aha. :D -
Ragnar360 #31486 Neee, vigyétek innen ezt a 2 képet. spoilerbe (ha még lehetne)
Drake még kandzsal is lett a képen. És ha jól megnézzük nem is lenne baj a módosítással, de a szeméhez minek kellett nyúlni? Az neked se változik... -
Ra1n #31485 A remasteredre inkább ezt nyomnám... 
-
Unalomig ismerjük már ezt a képet. Nem néz ki _annyira_ másképp, nem az öregítés volt a lényeg, hanem hogy valóságosabb legyen
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.03. 23:54:03 -
Egen, de ezt nem agyalágyult ökörségeken keresztül kell bizonygatni. Mer az nemcsak kínos, de kibaszottul hiteltelen is. -
Ragnar360 #31482 De még azt mindig nem értem, hogy miért néz ki ennyire máshogy:d
Másképp is lehetett volna öregíteni szvsz:d -
Newfronter #31481 Attól még szakadék van a 2 játék között. -
Fő kéne fogni, amit leírnak. Bebaszol egy húgyminőségű okádmányt megint komperzsönnek. Mi ez, valami youtubemoslék?
Ez így nézett ki anno, a fanbojkodást meg mellőzzük már a topikból, mer visszajön a vacsorám tőle:
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.03. 23:34:10 -
Nem gondoltam hogy ezeken a képeken nem látni a különbséget.
Mind2 jelenet "átvezető" amikor nem te forgatod a kamerát, vagyis ha csalókaság van, akkor arányosan van mindkettűné.
Sebaj, lesz foto mod.
Remélem a trilodzsiban is.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.03. 23:31:23 -
Azért ha már ilyenekkel jövünk, legalább ne 50k minőségű képek legyenek, de ez sosem szokott szempont lenni:( -
Ige? :D nincs há... -
Öhöm öhöm...nextgen?
-
Fenti pre render volt ( az igazából nem tudom miben lehet szebb a remasztiban ) mint eddig az összes Nóti gémben.
UC4et ott helyben számolja ki a szuppákompjutá.
Nincs fejlődés.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.03. 23:27:10