121491
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #31552 Nyomjad még a spoilert:d direktbe enyémre mi:d:)
Tökre nem is arról beszélünk aztán meg csak így... ::d (ha sejthető valami, ha nem:d)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 23:35:47 -
A bossharcokat nagyon elkúrták az tény. Arkham Knight elleni harc is fantáziátlan teljesen. Ezért az egyért kár. -
Ragnar360 #31550 Többire?:d Btw most néztem át mi-mit tud pontosan, mozgás, cuccok. (a fejleszéts menüben a középső pont - nem rossz:d)
glide (x) + l3 meg ilyen finomságok vannak azért :)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ahogy látom még nincs is meg minden gadget az inventoryban
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 22:52:51 -
Reméljük most jöhetnek a szar játékok és ezt meg pihentetik. :D -
Ezzel együtt összesen 4 hasonló szintű cucc van.. :) Konkrétan az egész Arkham-széria. -
Ragnar360 #31547 Ez a Batman elképesztő durva egyébként pár szempontból.
Hihetetlen mennyi technikai okosságot, értsd kütyüt felvonultat, egyszerüen folyamatosan adagolja és így ezt beletették jatekba...hát nem rossz. Elképesztő ez WayneTech geccc. Amazing.
Harcrendszert annyira nem ismerem egyelőre, de csapdosom le őket, csak az még kevés.
Jöhetne egy tucat hasonló szintű cucc.
Kütyük!!!44! És nem csak nálad, hanem a külső objektekkel való interakciók során.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most volt kamera felvétel ellenőrzése az óratoronyban
Btw Mellék küldikre hagy majd időt esetleg, folyamatosan pofáznak szinte az utcán, állandóan megállhatnál minden sarkon is. Mit érdemes fejleszteni, challangek feltérképezése/teljesítése esetleg pluszba?!
Kütyük, tech
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.04. 22:12:23 -
SlickAdam #31546 Minecraft, bics. -
Pontosan, de ha egyedül mindent elkövettél és te coop-ra hagyatkozol, nem másokelőtt gond, mert én nem leszek ettől rosszabbul.
Csak mindenki maga dönti el, multiban gáz lenne és csalás, itt annyi hogy hagytak lehetőséget azoknak akik nem akarnak szenvedni annyit vele, de megvették és azért végigjátszanák. :) -
A coop abban a játékban kb egy legális csalás :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.04. 21:24:24 -
Ismét csak ehehehehehe... -
Megfogtál. :D -
leölte 20* kb de mai napig nem tudja :D -
VÁGDRÁGOOGLNÉLKÜLANEVÉT!
-
"Boss-okat Co-op toltam"
-
TomStorm #31538 Nagyon szépen végig lehet menni amúgy csak néha minden mobra egyenként rá kell készülni.Nem egyszerü és farmolni is kell.Van olyan akinek nem kell.
Nekem is rohadt nehéz volt az első pár nap.Aztán már ment jobban.Boss-okat Co-op toltam.
Jó lenne ezt a harcot más játékokban is alkalmazni:) -
Tegnap hullafáradtan rádumáltam magam a játékra, aztán alig bírtam abbahagyni. Haladok benne, de nem akarok rohanni, mert aztán megint csak a nagy űr lesz a végén, amit nem fogok tudni betömni :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.04. 20:44:06 -
Mert a temetőőr könynebb? :D
Én azst mondom a Farkas-t kötelezővé kellett volna tenni, hogy felkészítsen. :D -
Az idegességet értem, ez egy kibaszottnehéz játék, vagyis széria egyik mellékszereplője.
Csak azt nem értem hogy mikor megvetted nem hallottad hogy ez egy kőkemény szivatós DS klón?
Olyan odabasznám a kontrollert a falhoz.
Ez korántsem teljesíthetetlen, csak itt az a baj hogy nem elég úgy mint más "nehéz"-nek hívott causal játékban csak menni-ütni-vágni.
Vannak alap dolgok amiket ki kell ismerni vagy mástól ellesni megkérdezni ha nem megy.
Nagyon kevesek vannak, akik önnálóan mindent azonnal kitapasztalnak, egyből továbbmennek, ha ez lenne nem lenne szivatós hc nehézség.
Amúgy viszont ha már beleedződtél, akkor szinte játszva legyőzöl mindenkit.
Amúgy a védekezést kell csak jól alkalmazni, onnantól könynebb lesz a taktik.
Most mindenféle sértés nélkül, nem tudtad hogy milyen játékot veszel? -
Mellesleg hozzátenném, hogy az első boss opcionális, nem is kötelező megölni :D De vágd szét nyugodtan miszlikre a lemezt, legalább nem fikázod tovább a PS4 jelenleg legjobb exkluzív címét :) -
Batmannel mivan inkább azt mondjad :) -
ROFLSDADASDGFDASasgfasdfddfgfaSDasdfgashŰ
LOL
LÁL
LOÁL
LEL
Hogy egy, az sg-t rég elhagyó tanult kolléga örökérvényű videójáték megoldóképletét idézzem: learn, adapt, overcome. -
Protipp 2 : nem kell venni olyan játékot ami nem neked való
Saját tapasztalat : tudom milyen játékok ezek a Demon's Souls óta ( 2009 ). Eszem ágában nincs From játékot venni a következő 10 évben.
Protipp 3 : Dark Souls III -at majd NE vedd meg. -
Ragnar360 #31530 Read:d Vegyél már fel légyszi:) Ragnar_N -
minek vásárolsz ész nélkül? -
Ulthane #31528 Szart, darabokra vágom a kibaszott diszket, nekem ebből egy forint nem kell!!!! Bukom a 12 ropit az sem érdekel, csak szabadujak meg ettől az alja játéktól. -
Protipp: jatekaim.hu -
Ulthane #31526 Hát hallod, aki azt élvezi, hogy szivatja magát, az tuti nem százas. Ez a játéké nem szórakoztat, hanem ezerrel frusztrál. A pulzusom 110, izzad a tenyerem, teljes frászban vagyok, hogy csak most ne haljak meg, mert akkor vissza a pálya elejére. Már jártam ott vagy 30-szor, vagy többször. :(
A shortcut megvan, de minimum 15-20-szor kéne nekifutni, hogy talán legyőzzem...na, én ezt nem. Inkább berakok egy uncharted-ot a ps3-ba, és szórakozom jól.
Ekkora buziságot! -
TomStorm #31525 Vissza lehet futni hamar csak előtte ugye érdemes mindent kinyitni,hogy a rövid úton tedd ezt meg.Sőt vissza is kell menni néha Echot leadni.
A "szenvedés" meg nekem nem volt az.Én imádom a Mobokat ölni:)Az nem téma hányszor rakott vissza lámpához de az mikor elvesztettem összes Echot ott kifordultam magamból mindig-.- -
Ulthane #31524 Gyerekek, ez most komoly, hogy a Bloodborne-ban azok után, hogy több órán át elszenvedsz a pálya végéig, s ott a főellenség egyszer, azaz egyetlen egyszer megöl, akkor spuri vissza a pálya legelejére? Mert ha ez tényleg így van, akkor a jó ég megbassza a játékot, máris veszem ki a konzolból, és vágom miszlikre, s küldöm vissza a From Software-nek, hogy az anyjuk vacsorájába tegyék bele!!!!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.04. 20:05:20 -
Pontosan! 
Az első éjszakát 1 fa tetején vészeltük át 2en!!
A 10. óra után meg 3 szintes keconk volt mérhetetlen mennyiségű cucc és olyan mélyen bányásztunk, hogy még...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.07.04. 19:20:58 -
Bleh most batman után tolnám még ilyen stílusú játékkal. Jöhetett volna nyáron a remaster első 2 részből most szívesen elővenném :( -
SlickAdam #31521 onnantol hogy sikeresen tuleled az elsö ejszakat, veged
-
Pontosan ugyan így voltam vele.Bottal nem piszkáltam volna meg, addig ameddig egyszer Rena könyörgések árán rá nem vett és ott ragadtam 10 órát.Megmagyarázhatatlan, hogy mi az ami miatt nagyon jó...Ha elkezded viszont nem tudod ott hagyni...Én is biztos elő fogom még venni csak pontosan ez tart vissza,hogy nem akarok függő lenni...
-
-
Ragnar360 #31518
-
NissanUSA Twitter believes DriveClub photos are real life.
haha :D -
Én próbáltam, és fos, egy percet sem érdemes ráfecsérelni. Ugyan úgy nem tudom megérteni azt, aki Minecraftozik, mint azt, aki ujjongva tapsikol egy 100-adik AC-rész bejelentésénél. 12 éveseknek való az egész MC szvsz. Lehet kövezni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.07.04. 15:17:01 -
Ezzel nincs vége...
You notice it in this segment here. Including the sand pouring out from his gun, and the mud only being on the parts of the handgun that were exposed, and not covered by the holster. Insane attention to detail.
-
So Naughty Dog seems to be simulating skin folds and chin fat in UC4
Ezek betegek... -
Ragnar360 #31513 minecraft egy butítás adam, believe it! :p
persze ötletes, ok, meg kreatív, kérdés kinek és minek, de ha valakit leköt ok.