121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Valami buzinagy batman patch jött. -
t100at keress, az ffb-s és 34-35 körül megvehető
logitechből csak az uj, 130ezres g29 lesz ps4 kompatibilis - régiek nem sajnos -
Igen így akartam fogalmazni.- :)
Kösz. -
Rdinho10 #32354 Logitech momo racing kormany kompatibilis a ps4el? Honnan tudhatom meg h a kinezett kormany komp? -
Ulthane #32353 Es a munka? :) -
Ulthane #32352 Ez szep.
-
Ulthane #32351 Siman. :) -
Rdinho10 #32350 Urak -
Rdinho10 #32349 Udv Utak,valaki tudna ajanlani rgy jo kotmanyt a pshez?nezegettem ezt a thrustmaster t80 kormanyt..er valamit?:) vagy vmi jobbat inkabb?nincs folos 50-60-100ezrem egy kormanyra mondjuk.. -
>2 ember tud egyidőben egy A nevű profillal játszani, nem bejelentkezni hanem csak játszani.
A mondat helyesen: 2 ember tud egyidőben egy A nevű profil játékaival játszani. -
Ragnar360 #32347 Na de ilyet:) -
SlickAdam #32346 persze hogy lehet.:D -
drholmes #32345 Sziasztok
Mostanában tervezek konzolt venni, s szívesen vennék egy PS4-et, de fórumokon azt hallani, hogy hangos, hangosabb, mint az XBOX ONE. Kérdés, hogy mennyire igaz ez? Lehet vele úgy játszani, hogy a szomszéd szobában alszanak a gyerekek? -
Hogy tiszta legyen a dolog.
2 ember tud egyidőben egy A nevű profillal játszani, nem bejelentkezni hanem csak játszani.
1 ember akinek az A profil be van állítva elsődlegesnek (elsődleges tartalmakat használni lehet más profilokkal azon a gépen ahol az adott profil primary-nek van aktíválva) az ő ps4-én, és a 2. ember aki csak konkrétan rendesen azzal az A profillal van belépve!
Szóval az aki Primary-nek nyomja be a profilt, más profilokkal belépve játszhat az A profil játékaival, a második és 3 és 4 és 5 és 6 ember beléphet az A profillal a gépéről, de nem egyidőben!!!!!!!!
Mert A profillal csak 1 gépen lehetsz bejelentkezve, ezért azon a gépen ahol Primary az A nem jelentkezhetsz be, de a Primary miatt használod a profil tartalmát....remélem érthetően írtam le....
Ha végigondolod brutálisan logikus a téma, és akkor tudod hogy csináld, ha zavaros a dolog akkor szólj. :D
Igazából a profilt enm oszthatod meg! Csak egy gépen használhatod a tartalmát, ugy hogy közben kijelentkezve vagy ezért van lehetőség közben bejelentkezni egy második gépen és játszani...:D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.13. 18:41:53 -
ha jol értem akkor a haverommal is megtudom osztani a profilokat attól függetlenül hogy a sógorommal már megvan?? -
Még a neve is szép. :D -
úgy kormolnám a púzóját egész nap, hogy csillogó kis szeme kiesne.... -
rajtad kívül 1 időben csak 1-el, de ha van az az ismerős mellett több, akkor ők felváltva tudnak játszani vele. -
Srácok a ps4 profilt hány emberrel tudom megosztani?? -
Jade Raymond opens new studio at EA; working with Bioware and Visceral
-
SlickAdam #32337 -
Na végre lehet beszélni végéről :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barbarat jó volt élve látni. Az a jelenet fent a tetőn odabaszott :) A végén a jokeres részek durvák voltak, meg az is ahogy megoldották joker végleges elzárását bruce elméjében. Az egész fear toxinos rész beteg volt
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.13. 01:27:12 -
Nah, batman főszál vége,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
knightfall protocol jön.
Aztakikúrtmocskoskurvaélet micsoda rendezés volt itt a végén. Állam a földön. Fentrengek.
9.5/10. Legszebb currgen cím. Legjobb rendezés&voiceacts. Legjobb batman game evör.
/annyira semmi baj nem volt a batmobilozással, hogy arra szavaim sincsenek. Tökéletesen beleillett a játékba, jó kivitelezés, és nehéz sem volt. De kurvára nem. Élvezetes volt végig.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.13. 01:00:26 -
Meg azt elmondhatnátok hol jön a batmobil üvöltvehányós rész, mert eddig imádtam minden pillanatát, és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos már nincs is meg.
Szal lesz még valami, vagy az eddiginek kellett volna szarnak lennie?
-
Én bírtam. Tök jól fel lett építve. Ha ezt csak úgy beletolják az arcomba, sem lett volna jobb, sőt...egy csomó hiányérzetem lett volna, hogy ez a szál miért lett feledve eddig. -
Kár, hogy már jóval a leleplezés előtt tudja az ember a knight kilétét. Maradhatott volna végig egy misztikus figura -
Délelőtt kicsit nyomogattam a Batmant. Mán tudom ki a knight. Nagyon cukee volt, ahogy leállított minden streamelést, meg felvételt, meg minden baszt a lényegi rész alatt. Mindenre odafigyeltek. Lávolom a srácokat/lyányokat, akik összehozták ezt a játékot. -
Egyetlen olyan játékom sincs one-ra, ami kakás lenne. Illetve de: a AC Unity. Mondjuk abból is épp a one-os a jobb... (ugyanaz a sztori, mint a wicserrel) -
SlickAdam #32329 jatekok aranyarol van szo, ami allitasod szerint hasonlo, mint a lenti kepen, tehat nagy valoszinuseggel vannak olyan multiplatform jatekaid is, amik a kaki verziok. csak ennyit szerettem volna. -
Van nálam egy kölcsönpéldány. Akkor addig ittartom...(boxra képtelen vagyok szerezni. digitbe vette mindenki, homeolva, akármi). -
Máhogylenne lényegtelen? Najó, nem csak ez az ok. Tényleg szívesebben játszok azon. Jobb kontroller, hangtalan gép. Ergo nem is esik nehezemre oda megvenni, amikben nincs nagy különbség/ex/olcsó/akármi. -
SlickAdam #32326 a miertje lenyegtelen.:) -
jövő héten jön -
Asse egy űrtechnika:(
Más. Witcheregyhét kijött már :) -
Ha működne a tunner "távirányítója"
PS-en, már a 0 day azt vettem volna.
-
Egyébként tényleg vicces, hogy ezekre a teves rektes japószájbakúrtgecikre az elmúlt 10 évben kb 5x annyi pénzt áldoztam, de egy kibaszott normális akciót nem tudnak a nagyobb címeikre adni, vagy legalább valamti hozzábaszni az emberhez az 5 éves plusért. Az ms-től kell megvennem olcsóbban ugyanazt. Már nem merek megvenni semmit lemezen, mer tuti hohgy a köv héten akciózzák, ld. LotFallen most. -
Jah, szar olcsóbban vásárolni. Tényleg szégyellem is magam miatta :D (arról nem beszélve, hogy azok nem csak fost adnak a multielőfizetésért). -
Nekem már mindkettő pusztuláson van. És egyik akksija sem megy 5 óránál többet.
Fél évesek.
Kösziszoni. -
SlickAdam #32319 az tenyleg nem rossz, de a jatekaid aranya ettöl meg valoban vicces.:D -
Pláne, ha mindkettőre ugyanaz az anyag csöpög...