121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Valami buzinagy batman patch jött.
  • arty
    t100at keress, az ffb-s és 34-35 körül megvehető

logitechből csak az uj, 130ezres g29 lesz ps4 kompatibilis - régiek nem sajnos
  • darkSectorxxx #32355
    Igen így akartam fogalmazni.- :)

Kösz.
  • Rdinho10
    Logitech momo racing kormany kompatibilis a ps4el? Honnan tudhatom meg h a kinezett kormany komp?
  • Ulthane
    Es a munka? :)
  • Ulthane
    Ez szep.
  • Ulthane
    Siman. :)
  • Rdinho10
    Urak
  • Rdinho10
    Udv Utak,valaki tudna ajanlani rgy jo kotmanyt a pshez?nezegettem ezt a thrustmaster t80 kormanyt..er valamit?:) vagy vmi jobbat inkabb?nincs folos 50-60-100ezrem egy kormanyra mondjuk..
  • Moby
    >2 ember tud egyidőben egy A nevű profillal játszani, nem bejelentkezni hanem csak játszani.

A mondat helyesen: 2 ember tud egyidőben egy A nevű profil játékaival játszani.
  • Ragnar360
    Na de ilyet:)
  • SlickAdam
    persze hogy lehet.:D
  • drholmes
    Sziasztok
    Mostanában tervezek konzolt venni, s szívesen vennék egy PS4-et, de fórumokon azt hallani, hogy hangos, hangosabb, mint az XBOX ONE. Kérdés, hogy mennyire igaz ez? Lehet vele úgy játszani, hogy a szomszéd szobában alszanak a gyerekek?
  • darkSectorxxx #32344
    Hogy tiszta legyen a dolog.

2 ember tud egyidőben egy A nevű profillal játszani, nem bejelentkezni hanem csak játszani.

1 ember akinek az A profil be van állítva elsődlegesnek (elsődleges tartalmakat használni lehet más profilokkal azon a gépen ahol az adott profil primary-nek van aktíválva) az ő ps4-én, és a 2. ember aki csak konkrétan rendesen azzal az A profillal van belépve!

Szóval az aki Primary-nek nyomja be a profilt, más profilokkal belépve játszhat az A profil játékaival, a második és 3 és 4 és 5 és 6 ember beléphet az A profillal a gépéről, de nem egyidőben!!!!!!!!
    Mert A profillal csak 1 gépen lehetsz bejelentkezve, ezért azon a gépen ahol Primary az A nem jelentkezhetsz be, de a Primary miatt használod a profil tartalmát....remélem érthetően írtam le....

Ha végigondolod brutálisan logikus a téma, és akkor tudod hogy csináld, ha zavaros a dolog akkor szólj. :D

Igazából a profilt enm oszthatod meg! Csak egy gépen használhatod a tartalmát, ugy hogy közben kijelentkezve vagy ezért van lehetőség közben bejelentkezni egy második gépen és játszani...:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.13. 18:41:53
  • Soldiers
    ha jol értem akkor a haverommal is megtudom osztani a profilokat attól függetlenül hogy a sógorommal már megvan??
  • darkSectorxxx #32342
    Még a neve is szép. :D
  • Kandurex
    úgy kormolnám a púzóját egész nap, hogy csillogó kis szeme kiesne....
  • darkSectorxxx #32340
    rajtad kívül 1 időben csak 1-el, de ha van az az ismerős mellett több, akkor ők felváltva tudnak játszani vele.
  • Soldiers
    Srácok a ps4 profilt hány emberrel tudom megosztani??
  • TDC Geronimo
    Jade Raymond opens new studio at EA; working with Bioware and Visceral

• SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Na végre lehet beszélni végéről :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Barbarat jó volt élve látni. Az a jelenet fent a tetőn odabaszott :) A végén a jokeres részek durvák voltak, meg az is ahogy megoldották joker végleges elzárását bruce elméjében. Az egész fear toxinos rész beteg volt

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.13. 01:27:12
  • Moby
    Nah, batman főszál vége,

knightfall protocol jön.

Aztakikúrtmocskoskurvaélet micsoda rendezés volt itt a végén. Állam a földön. Fentrengek.

9.5/10. Legszebb currgen cím. Legjobb rendezés&voiceacts. Legjobb batman game evör.

/annyira semmi baj nem volt a batmobilozással, hogy arra szavaim sincsenek. Tökéletesen beleillett a játékba, jó kivitelezés, és nehéz sem volt. De kurvára nem. Élvezetes volt végig.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.13. 01:00:26
  • Moby
    Meg azt elmondhatnátok hol jön a batmobil üvöltvehányós rész, mert eddig imádtam minden pillanatát, és

Sajnos már nincs is meg.

Szal lesz még valami, vagy az eddiginek kellett volna szarnak lennie?
  • Moby
    Én bírtam. Tök jól fel lett építve. Ha ezt csak úgy beletolják az arcomba, sem lett volna jobb, sőt...egy csomó hiányérzetem lett volna, hogy ez a szál miért lett feledve eddig.
  • TDC Geronimo
    Kár, hogy már jóval a leleplezés előtt tudja az ember a knight kilétét. Maradhatott volna végig egy misztikus figura
  • Moby
    Délelőtt kicsit nyomogattam a Batmant. Mán tudom ki a knight. Nagyon cukee volt, ahogy leállított minden streamelést, meg felvételt, meg minden baszt a lényegi rész alatt. Mindenre odafigyeltek. Lávolom a srácokat/lyányokat, akik összehozták ezt a játékot.
  • Moby
    Egyetlen olyan játékom sincs one-ra, ami kakás lenne. Illetve de: a AC Unity. Mondjuk abból is épp a one-os a jobb... (ugyanaz a sztori, mint a wicserrel)
  • SlickAdam
    jatekok aranyarol van szo, ami allitasod szerint hasonlo, mint a lenti kepen, tehat nagy valoszinuseggel vannak olyan multiplatform jatekaid is, amik a kaki verziok. csak ennyit szerettem volna.
  • Moby
    Van nálam egy kölcsönpéldány. Akkor addig ittartom...(boxra képtelen vagyok szerezni. digitbe vette mindenki, homeolva, akármi).
  • Moby
    Máhogylenne lényegtelen? Najó, nem csak ez az ok. Tényleg szívesebben játszok azon. Jobb kontroller, hangtalan gép. Ergo nem is esik nehezemre oda megvenni, amikben nincs nagy különbség/ex/olcsó/akármi.
  • SlickAdam
    a miertje lenyegtelen.:)
  • TDC Geronimo
    jövő héten jön
  • Moby
    Asse egy űrtechnika:(

Más. Witcheregyhét kijött már :)
  • Kandurex
    Ha működne a tunner "távirányítója" PS-en, már a 0 day azt vettem volna.
  • Moby
    Egyébként tényleg vicces, hogy ezekre a teves rektes japószájbakúrtgecikre az elmúlt 10 évben kb 5x annyi pénzt áldoztam, de egy kibaszott normális akciót nem tudnak a nagyobb címeikre adni, vagy legalább valamti hozzábaszni az emberhez az 5 éves plusért. Az ms-től kell megvennem olcsóbban ugyanazt. Már nem merek megvenni semmit lemezen, mer tuti hohgy a köv héten akciózzák, ld. LotFallen most.
  • Moby
    Jah, szar olcsóbban vásárolni. Tényleg szégyellem is magam miatta :D (arról nem beszélve, hogy azok nem csak fost adnak a multielőfizetésért).
  • Moby
    Nekem már mindkettő pusztuláson van. És egyik akksija sem megy 5 óránál többet.
    Fél évesek.
    Kösziszoni.
  • SlickAdam
    az tenyleg nem rossz, de a jatekaid aranya ettöl meg valoban vicces.:D
  • Kandurex
    Pláne, ha mindkettőre ugyanaz az anyag csöpög...