121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Tegnap láttam egy hírt az indexen, egy régebbi youtube videó egy fasza kis kínai RC gépről (nemtudom miért most lett felkapott, április óta fentvan a videó a youtubeon. Mindegy). Tetszett a gép, megkeresetem az aliexpressen, jó drága, de elküdltem a cikkírónak a linket hátha neki így is oké (A cikk szerint ő is ácsingózik rá). Aztán nem is néztem rá többet, de most bennevolt az előzményekben, és unalmamban rányomtam. LOL
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 21:23:40
  • Kongy
    Én magam sem írhattam volna szebben :D
  • Moby
    Mindez nem is volna baj, de a DC szar.

Najó, nem szar, csak olyan nem jó. FH2-höz képest a faszba sincs tartalomban, vagy élményben, a sima forzával meg nem is egy liga. Vannak szép momentumai grafikában, meg tud néha élvezetes lenni, de ennyi. Fűrészpor izű középsemmilófasz.
  • Totti5
    Azt látom mint a Killernél. Hiába fan, hiába van zsír új Killer I. , akkor sem veszi meg a gépet sem a játékot. Inkább nem tolja, mint ha nem is lenne. Hiába óróbuzi, nem fog Onet venni, csak mert. Sajnos ez látszódik folyamatosan. Vesznek PS4et DCvel.

Amivel nekem sincs semmi bajom, lesz hamarosan nekem is, DCvel. Ja és a Killert is megvettem multkor 6ért amiben minden benne van már + az 1-2. Nem vagyok fanja, de annyira le van sajnálva az a frankó cucc, amit szívvel lélekkel csináltak 2 évig, hogy szánalomból vettem... komolyan nem értem a világot.
  • arty
    de miért nem?! én komolyan nem értem ezt .... nem ismerek olyan ótósjátékost, aki nem imádta volna az FH-kat.....!

és akkor ez a csúszó, psneseket átverős, megjelenésután toldozott meg elad 2 misit?!
    oké, nem fáj, örülök, h most akkor csinálhatnak végre egy currgen motorstormot, de ..... na. ez nem igazság :( :D
  • Totti5
    Annyit tudni hogy első hetes eladásokban a DC simán agyonverte. Sajnos számokkal nem jöttek az MStől. Feltételezem ez sem robbantott nagyot akárcsak az előző:(
  • TDC Geronimo
    Abból nem ment el ennyi?
  • Ragnar360
    Life is Strangeről spoilermentes vélemény, valaki?:) Trialt letoltam, eléggé tetszett. És persze az pont a legjobb helyen van vége. Megéri megvenni?
    Batman digitál, profilon valakit érdekel?
  • Totti5
    Forza Horizon 2 is szeretne ennyit....
  • TDC Geronimo
    Nem. Ez ps+ előtti szám
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.31. 18:22:04
  • SlickAdam
    azt hittem mar valami 2000000 ingame kreditert kapsz otot vagy fazstuggya
  • arty
    remélem ez a plusosokkal együtt ennyi ;)))
  • TDC Geronimo
    #33388 :)
  • darkSectorxxx #33388
    2000000 eladott példány. :D
  • SlickAdam
    miez?
  • TDC Geronimo
  • Paranoia
    E3: Capcom's Kitchen VR Demo with Sony Morpheus
  • Ragnar360
    Ja, azt lehet megnéztem volna:)
  • Paranoia
    sztem sokkal megnyerőbb amikor egy csajra rakják rá...ott vannak nem eltitkolt mozdulatok és hangok...:D
  • Ragnar360
    Na így kell csinálni egy értelmetlen videót xdd Ilyenekre dől a nép:)
    Nézni, hallgatni ahogy más pofázik és elhinni. Jó most kicsit más, mert biztos jó, de én nem hallgattam végig amit beszél, hogy ő mit lát :D
    Gameplay lehetett volna, vagy nem lehet megoldani?
  • TDC Geronimo
    jöhetne már morpheus :D

• TDC Geronimo
    hehe csak igaz lett. Na tessék venni, remélem jó lesz eladás és lesz folytatás, bár 0 marketing miatt szerintem esélytelen
  • Paranoia
    ajdekszott negatívok vagytok így péntek reggel..
  • Moby
    Nálam is, és 20%-os előleggel korlátlan mennyiségben le is lehet foglalni. Számlaszám priviben
  • Kongy
    Ha ott elérhető, akkor az azt jelenti, hogy elfogyott. Náluk nem egyszer futottam már bele ilyenbe :)
  • Paranoia
    kicsit utána néztem... az egy dolog h qva nagy...persze nem is terveztem mindennapi használatra.
    Fallout 4 Pip-Boy Edition Előrendelés (PS4) ám konzolsszervizen még előrendelhető státuszban van
  • Moby
    Nyugi, sokan nem fogják megkapni. A beszállító leállt a gyártásával, és többet nem is bajlódnak vele. De nyomtathatsz magadnak 3d printeren :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.07.31. 07:51:32
  • TomStorm
    Lenne olcsón eladó egy PS Wireless Headset.PM
  • Totti5
    Ezaz!
  • shaddam
    Ó meg is van
  • Ragnar360
    Viszonylag hangulatosra sikeredett, de most ez tényleg ilyen "szerény" kevés (?) gameplayű játék?
    Btw ha valakit érdekel Batman full, digitálba vételre vagy csere valamire - kölcsönbe akár, az szóljon.

Btw2 tegnap lekaptam a Life is Strange triálját, mondom megnézem már, sose tudtam mi is ez. Hát elég hamar vége lett a triálnak, sőt túl hamar. Lehet megérné ezt megvenni : )
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.30. 21:56:26
  • Ragnar360
    Értem. Oks, persze nem ez az első most:) A kontrollerres sztori előzmányét nem ismerem... hány éves asszony húga?:D
    Btw majd egy élménybeszámolót cakkonpakk szívesen elovasok;) Ez a quadozás a sivatagban is kurvajól hangzik.
  • Moby
    pm.
  • Paranoia
    Fallout 4 Pip-Boy Edition baah mikor került fel!?omg lecsúsztam róla
  • arty
    A mafia játék sosem klasszikus-activitys sandbox.
    Sztori nem volt rossz, kötelező labdákat lecsapták mindenesetre.
    Grafika iszonyat jó volt és remekül is futott (na, nem konzolon sajnos, ott a 30 frémet képtelenek voltak összehozni :( ).
  • SlickAdam
    azannyamindenit! grafban nem sokat kezdtek vele (remelem igy meglesz a 60 frem), de UJ MELEE FEGYOK! fikkenzighejl! kar hogy digital only... :(
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.07.30. 19:12:55
  • Harlekin
    Nagyon vigyáznak a túristákra...Mindenhova kisérnek bennünket.pedig aztán már mindenhol jártunk.luxor,giftunsziget,búv árkodás,holnap quadozás a sivatagba megyünk valami beduin faluba kenyeret sütni teveszaron...Tehát nincs az hogy hozzá vagy kötve a szállodához.Ha meg baj van az megtörténik lásd Franciaországban is akár...
  • Harlekin
    Azt majd otthonról mert itt a net meg a fórum kaotikus és kedvem sincs hozzá nagyon.Viszont asszony huga kibontotta a kontrollert... küldött képet és 1 bontattlan dobozos camo kontrollert küldtek a szar camo helyett.Remélem a fekete is így lesz...:-D
  • shaddam
    Kösz :D
  • Totti5
    10 perce volt élőben, majd ha látom beteszem.