121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Amúgy esküszöm AC-ból az utóbbi időből egy főhőst sem tudok felidézni. Mármint egy sorát sem. Ezio-nak még voltak vicces jelenetei, de aztán... Connor-nak már a hangjára sem emlékszem :DDD -
élvezetes harcrendszert meg ACt egy napon említeni...
3 addig volt jó amíg Haythammal játszottunk, utána unalomhegy egy érdektelen és unszimpatikus főhőssel.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.08. 23:07:14 -
Ragnar360 #33880
(amúgy pc-n toltam, na ennyi - és nem nem ez volt a leggyengébb AC rész... ezt a sok tulok mondta akkor is)
A harcrendszer itt volt a legélvezetesebb - már ha értettél hozzá- az erdő és megannyi játékelem feeling, küldetések egész jók voltak, több krakter megvolt ügyesen. ismertebb történelmi események - a hav meg ilyenek tök szép volt, erdő, indiánososos dolgok, vadászgathattál, hajózhattál (talán ez ez se volt olyan kellemetlen mint black flag-be) gyönyörű tájak.
Na mond az érveket, példákat, benne ami miatt szerinted a legroszabb volt a sorozatban, vagy ha nem megy ne erőltessük. Nekem tetszett.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.08. 23:05:23 -
3:
Until+Uncharted preorder
MGS5 pc
Ez mehet. Igaz MGS5 jobb lenne ps4-en szintén. Mad Max..meg szerintem még mindig unalmas autókázás lesz a nagy semmibe 50%-ba (gyűjtögetés, torony elfoglalás). 30% story, 10% mellék küldetés, 10% verseny\verekeséd\tuning.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.08. 23:02:43 -
Aztán te min nyomtad a unityt? 360-on?
Mindenestre köszönöm, hogy a pozitv hangvételű posztoddal hivatalosan is megerősítetted amit mindig is mondtam: az ac3 volt magasan a leggyengébb AC rész
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.08. 22:54:48 -
SlickAdam #33877
-
AC story a modern és az ánusz storyval illetve a nagy titkokkal volt egy egész és sokrétű, mert több idősíkon ment a dolog. Maga az ánusz korokban játszódó "helyi" történetek önmagában egyikben sem volt állejtős őrületesen elképesztő.
Unity story rendben van, a karaktereket megkedvelteti jól felvan építve, nem marad el a story átlagos bármi mástól. -
Ragnar360 #33875 OFF: hogy mit nézzél ezután? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha még nem láttad akkor: The Wire (A Drót) de ezt tilos magyar szinkronnal nézni, ha a jól megcsinálták volna is az lenne, nem még ahogy az kinéz. Na de a lényeg hogy keress rá - neked való lesz én 4-5x biztosan láttam az egészet, ha ez mond valamit. HBO-s, az új remstered kiadást szerezd be, 16:9 -
Ragnar360 #33874 Jó hogy mondod h annak ac3-al lett vége, azért meg is látszik hogy sokkal jobb volt, mint ezek az erőltetett szar részek.
Az el lett kezdve egy remek sztorival, ahhoz képest és arra még bénázva is de tudtak építkezni. a 3. rész KIBASZOTT erős volt, grafikailag, sztoriilag, helyszínileg, játékelemeket tekintve, nagyon zsír volt, egy unityt vagy egy londont simán keresztbe lenyel szerintem. -
Hát ebben az a meglepó, hogy én a blackflaget csak szaroztam feszt :D -
Épp szólni akartam hogy elég lesz -
SlickAdam #33871 nos annyira uj ez a sorozat, hogy egyelöre csak 1 pilot van belöle Amazon-on, amit meg is neztem gyorsan. nem dobtam el az agyam tole, de igeretesnek tunik. srac jol alakit benne.
egy csatorna mar lepasszolta ezt a sorozatot, de hozzacsaptak a resz vegehez 2 jelenetet, ugyhogy ertem mar miert kerult ujra teritekre. szavazas megy Amazon-nal, hogy ebböl vagy egy bizonyos Casanova-bol keszuljenek majd uj reszek, ugyhogy dobtam egyet Pete-re.:) -
Idei év legjobb újonca nálam: Mr. Robot ( egy hacker srácról szól )
Hannibal ugyan nem lesz lezárva, de ugy lesz befejezve szerintem, hogy akár a vége is lehetne majd... illetve nagyon remélem, azért a kasza végig ott lebegett felette, szerintem ezt számításba vették a készítők is. -
SlickAdam #33869 utolso sorozatos off-comment:
talaltam egy ilyet az elöbb. brennyu, Bryan Cranston (Mr. White) altal producerelt (es szerepel is benne) sorozat, IMDB-n jelenleg 8.8, nem tunik rossznak:
"After leaving prison, Marius takes cover from his past by assuming the identity of his cellmate, Pete. He moves in with Pete's long-estranged, unsuspecting family and is roped into the family's bail bond business. He's a criminal taking down other criminals and, in the process, he'll discover the family life he's never had. "
-
nekem visszatekintve az 1-2-revelation volt a kedvenc (ami viszont lehet nem tükröződne az egyes részekre közvetlen utánuk adott véleményeimben... de nincs erőm ujraolvasni őket, a MAI emlékeim ezen részekről pozitívak egyértelműen, a maradékról meg nem) -
Zavarodott #33867 Nekem mindkettő bejött... q;) -
egyetértünk, a probléma csupán annyi, hogy - eddig - nekem sem ment, hogy 1-1 részt kihagyjak, de most valóban "jobbak" a lehetőségek a "lezárult" történet(rész) miatt :)
(pedig ha őszinte akarok lenni, akkor a brotherhood és az ac3 nélkül meglettem volna :D ) -
PES 15 még olcsóbb magyar profillal. :D
Az fasza?
Meg látok jó akciókat azért. -
Zavarodott #33864 True Detective. Az valami csoda... q;) -
Zavarodott #33863 Ezt régebben is lehetett. Minden részt eltoltál 1-2 évvel és akkor minden évben játszhattál, folytathattad a sztorit... q;) -
Megér 3 dolcsit a how to survive? -

Nekem meg jön sógi.
6k-ért van vagy volt Fifa 2015 de nem értek hozzá, nem mertem megvenni. -
AC3al vége annak a sotrynak ami miatt boldog boldogtalan kétpofára zabálta. Most senki semmiről nem marad le ha a Unity-t 2 év múlva tolja le. Nincs semmi kényszer, arra hogy valami gercinstory miatt le kelljen tolni évente mindig munkaszerűen mert az előző évben cliffhanger volt a vége.
Ezek most külön storyk, ami nincs keverve a modern környezettel, nincs lényegi összefüggés. Akkor tolja mindenki amikor akarja, tehát adott a dolog. Nem kell évente megvenni, nem kell évente teljes árat kifizetni és semmi veszteség senkit nem ér ha 2-3 év múlva tolja akármelyiket, és akkor sincs veszteség ha valakinek az aditt helyszín és világ nem tetszik, egyszerűen kihagyja.
Ennél jobban nem is lehetne menedzselni ezt a dolgot, éppen most adott h kényszer nélkül tolhassad akármikor ahogy te akarod.
De azoktól akik évente szeretnek elmerülni ebben a világban megadatik hogy tolhassa 1day.
Mindenki örül és boldog. Legalább is annak kellene lenni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.08. 14:48:34 -
OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem ma ment le az 5x8 és nekem sincs ötletem, hogy mi lesz, ha vége... (heti 2 részt nézek, edzőteremben)
néha unom kicsit, de összesséében hatalmas ívű sorozat, imádom az ilyen "karrier"-történeteket -
szerintem már elhangzott a megoldás, hogy mi a "gond" az ac-vel: évente jön...
a játékosok (én is!) kényszeresen rárepülnek az új részre, hiszen előtte rárepültek 7x, nem lehet "kihagyni" a nyolcadikat se, aztán persze, h kicsit uncsibb, mint az uncsi, amiből sose kapunk eleget (2-3-4 évente 10-12 óra vs. évente 30, némelyik évben 2x30!) és megy a fanyalgás
nekem most a blackflag lett a választóvíz: úgy érzem, ha most ezt kényszeresen végigjátszottam volna, talán én is heveny ac-undorba fordulok, így inkább majd a már első 10 perce alapján is sokkal "fejlettebb" unity-be szórom azt 20-30 órát idén :) az itteni vita mellett épp most le is töröltem a blackflaget, ne kísértsen tovább... sajnos eddig a te és tinman, valamint botond győzködése miatt nem tudtam meglépni, mindig elültettétek a "hátha"-t, de ezzel vége, megvilágosodtam, felviláglott a Megoldás ! :D -
TomStorm #33857 Hát az engem is sőt az összes havert:)
Ez az egy game amiért összegyűlünk még játszani remélem most jó lesz. -
Köszönöm, mert érdekelne majd hogy sikerült. -
TomStorm #33855 Csütörtök -
PFFFFF (mármint a képre)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 13:52:26 -
najó. True detective S01 és hannibal KÖTELEZŐ!
Hannibal egyedi ízlést kíván, de én imádom. 2. évad vége brutális volt, 3. évad első 4-5 része nem volt olyan jó, de a felétől olyat fordult az évad, hogy csak kapkodom a fejem. Igen egyelőre úgy néz ki kasza lesz, de minden évadnak úgy van vége, hogy az felér egy sorozatzárással is. Mindenképp nézd meg őket, még ha lesz 1-2 gyengébb rész is. Érdemes!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.08. 13:46:28 -
Nem emlékszem, hogy állítottam olyat, hogy az AC 1 évig készül :) Azt mondtam a Witcher 3 nem egy évig készült. :)
Hehe
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.08. 13:44:28 -
Pes 16 demo melyik nap jön? -
Én azt mondom inkább a meglévő minőségből vegyenek vissza. -
Eléggé. -
Ja nem indokolja, akkor egy U4-es techdemo miért nem fut a gépemen fix 30-al legalább? :D
Persze kérdés az ott van hogy mit nézünk alapnak, amihez mérjük és ki garantálja hogy összemérhető? Engine, számítások, megoldás, mennyiség, pixelek, fizika, sok dolog függvénye.
Csak szerintem ránézek egy GTA5-re az szebb szerintem, textúrákban is, összeségében és az nem hinném hogy produkál ilyet. És abban is azért van tartalom.
Most lehet mondani, hogy az Rockstar stb. de ettől még ott van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 13:38:43 -
SlickAdam #33847 ha megnezek 1-2 reszt probakepp az mennyire reprezentativ? -
Szar fpst nem indokolja semmi. W3 grafban az egyik csúcs most, de annak semmi köze az optimalizációhoz. -
Egy ok még hogy MGS5 PC-re toljuk!
Itt már van különbség ami látványos, nem csak a felbontás.
Persze ha mind2-ő ugyanabban a környezeti viszonyban lett fényképezve.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.08. 13:28:43 -
( AC nem 1 évig készül ) -
Rescue Me nem korházas. Tűzoltós! :) terrortámadás után egyik örs élete. Baromi jó! nagyon vicces is, de brutális a drámai részek és emberi sorsok. Kb tökéletes egyensúly, mindig tudja mikor mennyit szabad, és az akkor nagyon ütűs. Színészek remekek. Amikor vége lett egyszerűen nem tértem magamhoz napokig. A legjobb 9/11 feldolgozás, ami nem arról szól, hanem ami utána volt, és nem konrkétan arról hanem a hatásáról ezekre az emberekre nézve. Hálivúdi persze, de valahol így lehet képzelni és mivel sorozat sokkal többet enged meg minden téren mint egy mozis cucc és ezt ki is használja.