121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    3 napja mással sem játszom. Szerinted _TÉNYLEG_ nem érdekel?
    Most azt ne keverjük ide, hogy amikor le merészelnek lőni, és a halál retkes faszába kívánom a játék készítőit is :DDD

/szerk: igazából sokkal régebben fel kellett volna fedeznem magamnak ezt az éppencsak peremvidéken haldokló BF4-et, amit amúgy senki nem tol :D Ha nincs Gero posztja, talán bele sem próbálok újra :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.18. 12:01:04
  • Ragnar360
    Moby: azért vicces volt most olvasni, hogy már a BF kapcsán/után egyre kevésbé érdekel az SW Battlefront. Bezzeg mikor ugyanazeket mondtam kb és hogy szar lesz biz. szempontból a battlefront akkor le lettem tolva.:)
  • Totti5
    Butított PS4 verza lál

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.18. 10:20:00
  • darkSectorxxx #34439
    Nem valós, de erős idegzettel!

• Tatyla
    Csupa olyan ember aki most rakta be a lemezt :D
  • kirol
    Király lesz! :)
  • TDC Geronimo
    Fent van storeba, 6k. Érdekes, hogy wii us változat 5 giga volt ez meg 20. Nem igazán értem mitől ekkora
  • TDC Geronimo
    Ja nézem a premium most nem akciós. Hát igen 8kért az nagyon megérte volna
  • Moby
    Hát...eleve azt kellett volna vennem ahogy nézem Ez így mostmár szopó. Gecidrága. 14K a premium, 8K a premium ed. Én meg megvettem a simát...
    (vannak szerverek ahova nem enged be anélkül),
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 23:46:19
  • TDC Geronimo
    Nem tudom most mennyi, de volt már 3-4 k körül. Kapsz azért 20 pályát, rengeteg új fegyvert, járművet. Mostantól mondjuk már minden dlc ingyenes lesz mindenkinek
  • Moby
    Lehet meg kéne vennem a prémiumot?
  • AntiHero
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    netkód már fényévekkel jobb, mint volt. Példaértékű supportja van a játéknak. Lassan 2 éves, de még mindig jönnek a patchek, sőt szeptemberben jön ingyenes zavod éjjeli map, később lesznek még ingyenes éjjeles mapok + 1, amit communityvel együtt készítenek CTE szerveren a DICE a játékosokkal együtt.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.17. 23:24:35
  • Moby
    Azt meg különösen szeretem, amikor gecijó a csapatom.
    Mindegy, kezdem tényleg élvezni. Csirke vagyok még nagyon (lőni mondjuk kicsit tudok), kb semmiről semmit nem tudok, de kezdem értékelni. Geijók a mapok, a hangok, a graf agyeldobás. A netkód sokszor egy fos, de erről már hallottam sokat.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.17. 23:20:42
  • zzeN
    Zenét alatta tudja valaki?
  • Moby
    TDM
    Nyilván nem ennyien voltunk baze :)
  • TDC Geronimo
    4vs5?! Milyen módban tolod te? :D

32es CQra menj
  • Moby
    Annyi fasság sem :D

Más.
    Lődözök-lődözök, tanulgatom :D
  • TDC Geronimo
    Próbálok így MGS Vre a storyval képbe kerülni, de baszki. A Barátok közt 7500 része alatt nem volt ennyi kavarás, mint itt!

(szartseértek)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.17. 21:55:03
  • Kandurex
    Egy Demon Souls lenne állat...
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.17. 21:56:16
  • sublimaze
    Én is, de hátha... :) Még az előzőt akartam szerkeszteni de túl sokáig pötyögtem, szóval beszúrom ide:

*Szerk.: Még a Zombihoz annyit, hogy én elhiszem, hogy a maga nemében jó a játék, csak nem értem, hogy ezt így ilyen formában miért erőltetik ezen a generáción.

Ja' és tegyük hozzá azt is, hogy egyáltalán nem rajongok a műfajért, sőt herótom van ezektől a zombis játékoktól (utoljára 2004 környékén mutattam érdeklődést a téma iránt, a dawn of the dead film remake-jén felbuzdulva), aztán az utóbbi években olyan szinten folytak a csapból is a zombik, hogy bármilyen jó is lenne, engem már nem tudna lenyűgözni (pedig azóta már számtalan olyan játék jelent meg, amiről annó csak álmodoztam, hogy milyen jó lenne, de azóta sajna kinőttem ezt). Szóval így utólag is bocs a leszólásért!
    Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.08.17. 21:29:51
  • Moby
    Kétlem, hogy a remaszterelt 2 UTÁN adják ki az első részt.
  • sublimaze
    Én még bizakodom, hogy mire túlleszek a bloodborne-on (vagy beleunok :D, mert ugye azért ez nem csak az a sima kampánykipörgetős játék), addig hátha újrakeverik(tudom, akkor sem lesz olyan mint a bb, de valamivel élhetőbb). Ja más lehetőségem nem is nagyon lenne, mióta konzolon játszom, azóta egy fillért nem költöttem pc-re, így egy 6-7 éves asztali gépem van (amit ugyan játékra vettem anno, de a maga idejében sem volt high-end... :)) valamint egy noteszom, amin még sosem próbáltam játszani (nem is arra vettem).
  • Moby
    LÁL
  • Seth
  • TDC Geronimo
    noes kint van már az mgsv LE kiadás

• Moby
    De gondolkodom, hogy újrakezdem azt is olyan karival, amivel gyorsabban haladok. Hátha akkor nem kell ennyit a szögeletes kopár kő-baszt ennyit bámulnom (bár a helyzet az, hogy voltam ma lent az erdőben is, és annak is jócskán megszépítette az idő az emlékét, és jókorát rúg most bele a BB erdő emléke :D)
  • Moby
    Nemtudom én ma ehhez hogyan állnék. A maga idejében, a maga platformján ez egyáltalán nem volt gáz (és nem is tudtam akkor játszani vele igazán, csak később). WiiU-n ez nem volt gáz. De hogy ezen aa generáción hogyan fogadnám ha nem ismerném...fogsincs. Nem szép, ez tény. De gecijó. De most emellett nem tudok hitelesen kampányolni, mert pont ilyen okokból futottam zátonyra a DaS-al.
  • sublimaze
    Tudom... Hát jó játékot annak aki játszani fog vele, én nagy valószinűséggel kihagyom... :)
  • sublimaze
    Hasonlóképp érzek, de azért azt a "vérport" igazán csinálhatták volna legalább pirosra... Nem várom, hogy LoU szintű erőszak legyen a játékban és ps3-on is letudtam küzdeni az ezzel szembeni averziómat, viszont egyszerűen nem értem, ha már egyszer amúgy is tüzet nyitunk más emberekre, miért gondolják, hogy ez annyit el vesz az erőszakból (inkább csak gagyinak hat).
  • Moby
    Ez egy wiiu játék átirata. Ergo prevgen.
  • TDC Geronimo
    its happening :(

Kojima editálja a launch trailert

"New video won't contain many spoilers since it's close to release date. Its theme is "evolution and harmony of MG""
  • sublimaze
    Hát izlések és pofonok, nekem enyhén szólva is olyan szinten gagyinak hat, hogy hozzászagolni se lenne kedvem... :/ Pedig, nekem sem a minden grafika, de ez a játék tényleg minimum 10 éves lemaradással bír (sőt megkockáztatom, hogy 10 éve is voltak ennél szebbek).... :/ (Survival-nek ott a Resi Remake, jön a 0, sőt a kettesnek is készül a remake-e amit nagyon remélek, hogy nem csesznek el és nem az új resik mintájára csinálják).
    Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.08.17. 19:31:14
  • arty
    nem kell beimportálni a trofit, annyit szeretnék, hogy ha én már letoltam a játékot, had nyomjam a remasztert brutálon... HA akarom :)

ennek eldöntésére meg ott a trófea. vagy nincs ott.

nekem ilyen időtávból az egész trilógia egy, nagy egész.
    egy kurvajó - ha nem a legjobb - játék a prevgenről :) elképzelésem sincs, hogy lehet ezt majd visszaadni, de ha valakinek, akkor az ND-nek van rá a legnagyobb esélye :))
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.08.17. 19:28:08
  • Moby
    Hm. Óriásit változott drake a részek alatt :)
  • Moby
    Nekem még minddg a második rész a szó-bennakad-fasz-fennakad. Soha nem fogom ugyanazt átélni. Csak ültünk az első percekben, és nem bírtuk felfogni amit látunk.
  • TDC Geronimo
    kicsit sötét a kép, de azért látni a különbséget

• Moby
    De erről nem is szól a fáma. Vagy ha a "same game"-be látod bele, szerintem az a széria adott részére vonatkozik.
    Mondjuk elve nem tudom hogy lehetne beimportálni trofit egy másik játékból.
  • arty
    és? nem lehet acsit csekkolni, péééldául?