121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Pénzt nem fogsz lootolni azt ne is keresd. Értékes cuccokat figyeld és add el kereskedőknek. Bőrök sokat érnek pl. Amúgy nagy szükség nincs pénzre.
  • TomStorm
    Még loot is gyenge.Nem rossz ha van ilyen de legalább adna EXP.pontot ha már ugye open world.De még pénz sincs benne.Ezt nagyon elcseszték,felesleges ebben a játékban a nagy területek.Felfedezés élménye nagy 0
  • Totti5
    Kérdőjel loot főleg és semmi extra. Azokkal nem jutsz előre. Nézd mik vannak a küldik közt onnan válogass van egy rakat ami ad sok xpt is.
  • Tikal #34519
    jaja, akkoriban jobban elvarázsolt, de gyerekek voltunk még, könnyebb is volt... leginkább az zavar most, hogy a játék többi része próbál nagyon realisztikus lenni, most már a grafika is csúcs, és akkor jönnek az ilyen dolgok és megtörik a beleélést nálam :)
  • TomStorm
    Megcsináltam Halálfutamon vagy 20 kérdőjeles nemtudommineknevezzem valamit Velenben és léptem EGY szintet-.-
    Azért menjenek a p.csába az ilyen húzásért.Nem is csinálom tovább egyet sem
  • roolandsan
    Köszi, nagyon jól hangzik!
  • Ragnar360
    Na bazz, pedig kipróbáltam volna, legalább ment volna a gép is egy kicsit:)
    Gero: vagyis sose annyit tölt le, mint amennyit kiír? (tehát kevesebbet? patchnél)
  • Moby
    Játszom ezekkel én is, deee ezek alapvetően vizuális művek. Az a LEGKEVESEBB, hogy vizuálisan rendben legyenek. Nem kell, hogy tökéletes legyen, nekem az is elég, ha nem hibás. Ez hibás.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.19. 22:11:12
  • ppista
    Biztos van ilyen szitu a játékban, bár én szerencsére nem futottam bele, viszont ha tökéletes lenne technikailag, akkor is kiverné a víz a ratatához szokott játékosokat.
    Megmondom őszintén, én az utóbbi időben megcsömörlöttem a videojátékoktól, és pont ezek a fura stilusúak, mint pl. Az Ethan Carter, ültettek vissza a gép elé. Októberben jön PS4-re a Talos Principle, aminek szintén örülök. Nem cserélném el ezeket öt AC, COD, BF,-re sem. Ja, és jön még a Tearaway is amit még Vita-n kedveltem meg. Ha befutna a Persona 5. is, az már csak hab volna a tortán.
  • Moby
    Nah...gargoyle tetvek fekszenek.
  • Moby
    Akkoriban még elég volt az is, ha jó a játékmenet, meg a sztori is befogadható :D
  • Moby
  • AntiHero
    Vitted :D
  • sirpalee
    Majd PC-n jó lesz. :)
  • Moby
    Vinném ha lehet :D
  • AntiHero
    Elment.

1 kód még vár valakire. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.19. 20:27:26
  • TDC Geronimo
    Privibe nekem dobhatnál egyet :)
  • AntiHero
    Akinek kell Cod - Black Ops 3 Beta hozzáférés kód az ordítson!

Van 2 kódom pluszba. Erősebb kutya b*szik..vagyis most a gyorsabb. Az kapja aki hamarabb ír. :D
  • Tikal #34504
    Az első részekkel nem volt ilyen bajom.. azok még bejöttek..
  • Moby
    Nem értem ezek a posztokat. Az MGS mindig ilyen volt. Ezek a japó agybaszott dolgok mindig ott voltak a szériában. Fingósviccek, hordóbafosás, lószaron megcsúszó jeep...tüpisch mgs. Ezen rageltek? :)
  • Tikal #34502
    én a lószaron megcsúszott jeep-nél elvesztettem az érdeklődésem.... hogy utána még egy lufival fel is lőtte őket, az már csak hab a tortán... az ilyen hülyeségek kizökkentenének csak a játékból... majd egyszer néhány euroért bedobom kosárba.
  • Totti5
    Ezek azt hiszek hogy a 17 és a 37 kiegyenlíti egymást? ezért nem kell a 30-RA!! lock? vagy mi zajlik le akkor amikor erről mítingelnek? egyszer meghallgatnám.... engem már kibasztak volna melóhelyről vagy lefokoznak WC pucolónak, ha így állnék neki a munkámhoz és így engednék ki valamit a kezeim közül.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 18:50:29
  • Moby
    Most néztem csak végig...jézusom
    17fps???Új rekord! Amikor azt hiszed nincs már lejjebb, jön egy újabb ps4 játék, ami megmutatja, hogy DE VAN :DD

Őrület, hogy ezt a bélsárkivonatot akartam megvenni...
  • SlickAdam
    tulelö horror. szo szerint, nem csak reklam bullshit, mint a tobbi "horror" cuccnal.
    dark souls + zombik + belsö nezet
  • Totti5
    Aszittem PCre is van, de most látom hogy mónikáék csinálták.

Akkor meg pláne érthetetlen. Ha meg nem megy az optimákolás akkor 900p és 30 lock. Máris tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 18:34:59
  • Moby
    Szokásos sonyex minőség.
    Minnyá itt az untildawn. Hasonló színvonal az is.
  • Kandurex
    mert ez játék? mi a játék része?
  • ppista
    Most kezdtem neki másodjára, és nekem kimondottan tetszett a külalak. Képernyö frissitési problémákkal sem találkoztam, igaz, nem is kerestem öket, mint ez a faszi a klipben. Aki egy kicsit is fogékony erre a stilusra, az mindenképpen vegye meg. Aki viszont lövöldözni szeret, az kerülje el, mert kecskefeje lesz töle.
  • roolandsan
    Valaki mondana pár szót a Zombiról? Sokan mondtátok hogy milyen jó a WiiU-s verza és érdekelne PS4-re, de nem nagyon tudom mi fán terem, mit várhatok tőle.
  • Kandurex
    Vannak jó részei ami eddig a bemutatókból lejött...és persze van benne pár boráfság is...szóval lehet még jó is....vagy nem
  • Kandurex
    fosul néz ki, és úgyis fut
  • Totti5
    Szemét.

Lassan azt kellene csinálni, hogy ezek a lengyel meg indie meg akármi fejlesztőket elküldeni egy akkreditációs továbbképzésre a Sony - MS belsős fejlesztőihez, hogy megtanulják az alapkokat... aztán ha megvan csak ők nyúlhatnak konzolhoz. Botrányos amit művelnek.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.19. 15:44:37
  • TDC Geronimo
    olvasom redditen meg ESO fórumon is, hogy a sony meg a ZOS jó anyját, hogy megint 16gbos patch jött ESOhoz, közben meg 250mbot szed csak a rendszer, de mivel 16gbot ír, már meg se nézik honnan kezdi szedni -.-
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.19. 15:37:26
  • samsung123
    Én is a 90% ba tartoztam, bár sejttettem, hogy valami ilyesmi van, de így nem tudatosult még. Köszi az infót!
  • TDC Geronimo
    mai napig az emberek 90%a nem tudja hogy működik PS4en a patch rendszer. Mindig meglepődnek, hogy mitől több giga minden patch közben meg a PS az eddig megjelent összes patch méretét írja ki és mindig csak a legutolsó adagot szedi le a "preparing to download" fázis után.
  • TDC Geronimo
  • Kongy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem ez túl japó

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.08.19. 14:17:23
  • TDC Geronimo
    HYPE!

• arty
    a cod 2-3 szobában játszódik, esetleg egy utcafronton ;)
  • Ragnar360
    Pontosan, és ugyanez várható battlefrontban is, sőt ott lehet mégjobban. Kommunikálni, nem tudsz, nem fogsz velük és úgyis a playerek 80%-a single playerezni fog egy multi játékban. a CoD-ban jobban megvan ez oldva, könyebb csapatba verbuválódni, meg ismerősöket összeszedni, bár az BF-ben is megy, de a menükezelés stb Codban jobb szokott lenni. Bár biztos vannak itt is magyar teamek stb. csak azt kutatni kell itt ott, fórumokon is esetleg, vagy a meglévő barátlistán lévőkkel egyeztetsz (csak a legtöbb alig jár fel úgyis, de ha már ketten vagytok is sokkal jobb), aztán annyi:)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.19. 11:14:10