121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Sajnos a megjelenési dátum miatt bukik minden hypeot, mert mindenki az MGSről beszél.
  • Paranoia

nagyon kíváncsi vagyok rá én is,h hogy fog szerepelni az értékeléseken
    nagyon bejön a mad max feeling.az új film is nagyon adja

kaphatna kicsit nagyobb hypeot
    várom sok szeretetteeel
    Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.08.28. 19:20:16
  • TDC Geronimo
    Ezt meg berendelem X1re mert psen már alig férek el. MGS mellett valahogy szorítok rá időt, de lehet csak utána :y

• Moby
    >Az meg hogy, mi a szar vagy jó az nagyon szubjektív és mióta nincs a demó intézménye még jobban kiszolgáltat.

Ja. Mert ha egy hónap múlva veszed meg megjelenés után, akkor kimaradsz a aktuálglittegyletből az sg-n/neogafon/akárhol. Borzalom. A kénköves pokol. 1-2 játékot megvettem én is így idő előtt, kurvára semmi értelme sincs. A preordert kell megszűntetni, nem a digitdisztribet.

2015 van. A lemez egy fos. Egy értelmetlen fennmaradt horgony a múltból. Máshogy kell csinálni? Na ja. Én mondjuk nyomtam egy vote-ot a refundra, ahol lehetett. Más még ennyit sem tesz meg. Ti a lemezért sírtok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.28. 18:58:44
  • Moby
    Igen, azért.
  • Kandurex
    Ja várjál, szóval azért szar, mert a remote play nem megy? Mert egy normális indokot nem látok és ezzel csak károsítva vagyunk. Az meg hogy, mi a szar vagy jó az nagyon szubjektív és mióta nincs a demó intézménye még jobban kiszolgáltat. Vevőnek ostoba húzás minden szempontból a digitális terjesztés, viszont eladónak a mennyei manna.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.28. 18:43:14
  • Moby
    Nem. Sőt. Egyáltalán nem kell minden szart megvenni. Azt kell megvenni, amit érdemes megvenni. Amit meg érdemes megvenni, az meg nem baj, ha nem adom el. A lemezes játék meg egy fos. Az eladáson kívül (ami a fenti okok miatt leszaromkategória) csak hátránya van. Összeegyeztethetetlen a remoteplayyel.
  • Kandurex
    Aztán miért nem? Netán eladnád? Vagy használtan vehetnéd? Nem kell minden szart örökre megvenni.
  • eje75
    Pont így érzem magam, mert ma akartam befejezni az ori and the blind forest-et... ökör módon eddig kihagytam az életemből, most megvettem gombokért, és annyira élvezem, mint eddig még kevés játékot.... A végén járok, ma befejeztem volna, erre itt az MGS.. melyik kezembe harapjak?
  • eje75
    pm
  • TDC Geronimo
    Lassan már mindenki tolja...

• Moby
    Nemigen veszek már lemezes játékot, de ki tudja, hátha a jövőben szükségem lesz rá: melyik bolt?
  • eje75
    Elhoztam az MGSV DayO-t, este tolom, alig várom már...
  • Moby
    Innentől csendes szemlélője leszek a topiknak, várva, hogy lecsengjen az MGSV őrület :D
  • TDC Geronimo
    WAT?!
  • TDC Geronimo
    4ben sem ő volt a hangja big bossnak ha jól tudom. Kojima így is külön akarta választani őket.
  • SlickAdam
    ez rendben van. de nem ö snake. pont. vagy lett volna mar a 3-ban is o big boss. a klon meg hayter, keeeesz.
  • Seth
    Ezt már cáfolták szerintem. Csak a szokásos átszervezések, de bőven lesznek még tőlük nagygépes játékok is
  • eje75
    Nem gond, megszereztem máshonnan, itt van a táskámban... Huh..soká lesz még este 10 mire elalszik a gyerek és tolhatom a MGS-t.. ☺
  • TDC Geronimo
    Nem, mivel kojima még csinálhat AAA játékot, Konami már nem nagyon fog csak ilyen mobil szarokat.
  • Seth
    Nem forditva lenne ez igaz?
  • TDC Geronimo
    Amiért nagy kár az a fox engine. TPPben nagyon jól néz ki és nagyon jól muzsikál. Viszont mivel az engine nem a Kojima production, hanem a konami tulajdona, így több játék nem is nagyon fog már készülni vele
  • Kandurex
    na, ezt már ne nézd meg :)
  • TDC Geronimo
    Kiefer > Hayter :y

• Kandurex
    tényleg semmi...
  • SlickAdam
    ezt a kiefer-es mondatot megprobalom nem ertelmezni. meg mindig remenykedek, hogy van Hayter hanganyag is a korongon, s csak egy ujabb Kojima csavar / örület az egesz.:)
    nem kerek valaszt, tema zarva! :D
  • TDC Geronimo
    Kevesebb van azt írják és sokkal jobban szét vannak szórva. Sokkal több a gameplay. Story felét kb kazettákon át mesélik el nem átvezetőben, de írják, hogy itt is vannak azért hosszú átvezetők, de beszéd helyett cselekmény van és a szokásos kitűnő cinematography. Kiefer alig beszél átvezetőkben, kazettán viszont sokat.
  • Moby
    Vagyis dehogyis, elnéztem, bocsi. Náluk vettem régen mindent megjelenés előtt, ezek szerint már ott is változott a helyzet.
  • SlickAdam
    remelem abbol ezuttal is sok-sok ora az atvezeto! szeretem.
  • TDC Geronimo
    1. Én nem nézem

2. A teljes játék 50+ óra. Kicsit sokáig tartana még megnézni is :y
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.28. 15:46:51
  • Ulthane
    Következőnek a teljes játékot tedd fel, és már meg se kell vennetek!
  • TDC Geronimo
    első 25 perc

• TDC Geronimo
  • eje75
    Hm... most hívtam Őket, azt mondták, hogy hétfőn kapják, de keddig nem adják ki... Moby-nak úgy látszik van ott beépített embere :) ...
  • Kandurex
    hát ez lúfasz, simán megnézheted,...
  • TDC Geronimo
    MGS V
  • eje75
    Melyik játékról van szó?
  • TDC Geronimo
    Dark, itt az MGS első 6 perce, te úgyis szereted az ilyeneket, én meg messze kerülöm :)

• maffi
    bocsi, nem gondotlam, hogy ilyen rövid idővel ezelőtt tette fel vki ugyenezt a kérdést. olvasom is akkor és köszi szépen
  • Moby
    Pontosan 10 poszttal lejjeb volt ugyanez a kérdés. (annak a fioóknak kell primarynak lennie, amelyikkel veszed ahhoz, hogy a többi fiók is elérje).