121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Vótmá, de még mindig betonkemény.
  • Kandurex
    az esős részt leszámítva ezzel a látvánnyal még szép, hogy 60 FPS
  • Paranoia
    N4Shez pluszba

voltmár?!akkor sry
  • Moby
    Tök komolyan írtam. Végignéztem a 11 percet, és láttam egy kimaradó frémet!!!!négy!!!négynégynégy!
    (mellesleg tegnap ki is próbáltam, A vizespálya agyonbasz mindent. És mostmár tényleg komoly hibának tartom én is, hogy nem érhető el minden track így :) )
  • SlickAdam
    majdnem komolyan vettelek csak a szoveget olvasva :D
  • Moby
    Egy újabb fosfrémes ex, ezúttal a microsoft műhelyéből.

Érthető, ha nem bírja. 24 autónál bocsánatos bűn a beszakadó frém. Hátha egyszer kapnak kölcsön munkaerőt a polák sámánoktól, majd azok bereszelik nekik ezt is. Vagy valamelyik sonys belőső stúdiótól . Ők azért már eléggé képben vannak a hatvanfrémmel.
  • SlickAdam
    ömlenek a panaszkodo velemenyek a MGS5 Collectors kiadasrol.
    - ocska, a realisan elvartnal is gagyibb kar-replika
    - szetesö, magnessel (szinten leesik elsö felnyitaskor) zart dobi...
    - ... ami meg csak veletlenul se bör/mübör, ahogy a kepen latszik, hanem csak nyomtatott karton...
    - femtok oke... vegulis azt nem nagyon lehet elbaszni
    - maradek naggyabol lenyegtelen, vagyis ... a behind the scene lemez erdekes lehet, kivancsi vagyok mennyire tartalmas

a hetre igertek az erkezeset, de lemondom.

szerk.: amcsi unboxing videoban ugy tunik OTT bör-szerü texturat kapott a doboz. ...
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 11:53:18
  • Paranoia
    Need for Speed élménybeszámoló
  • Totya42
    Egyre kíváncsibb vagyok, hogy Te mit fogsz mondani az MGSV-re :) Aztán csak az őszintét!
  • TDC Geronimo

Na én folytatom MGSt <3
  • Moby
    Tökéletesen azonos a fospermetfaktora, ám előbbiben legalább a frém rendben van, és a története illetve a karakterek sem az a bárgyú "ezmegmijafasz".
    A csodáltos UD kapcsán döbbentem rá, hogy mit művelek ezzel a hulladékexek gyűjtögetésével, szal épp van belőle egy eladó fémtokos verzám. Fosmentesítésre fel! :)
  • Moby
    Persze. Nem is erre utalok. De nem önmagában a tény problémás, hogy egy videójátékban egy lángoló bálna megeszi a helikoptert(vagy a miafaszt írtatok :D), hanem maximum az, hogy te az adott környezetben, ott abban a játékban te nem ezt várod el. Lehet, hogy énsem, ez majd ma kiderül. Mittudomén. De hogy a videojátékok ilyenek, hogy lángoló bálnák esznek meg helikoptereket, meg még ettől sokkal nagyobb wtf-ek is történnek. Értem mit akartok mondani, mert nekem az is idegen momentum volt a négyben, amikor a baromállatja egy hordóba fosott. Bár ez mondjuk konkrétan nem egy általános kép a videójátékokban. Sőt, a szar prezentációja meglehetősen japóspecialitás :DD
  • TomStorm
    Én lehet megveszem The Order-t.
    Ha olyasmi mint Until Dawn az jó lehet
  • Kandurex
    Én azért szívesen meghallgatom más véleményét is. Meg szerintem más is. Még te is.
  • Moby
    Ez a témakör létezésénél fogva kiveti magából ezt a szót.
  • Kandurex
    Objektív. Gyakorlod a szót és jelentését.
  • Moby
    Minden ami videojáték, az alább többetetek által vázolt értékrend szerint, szükségszerűen nettó ökörség. És ez nem is áll távol a valóságtól.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 11:25:27
  • Kandurex
    amihez, az előrendelőknek, 'extra gólöröm dlc' -jár
  • Paranoia
    aahj aj... úgy látom ez a szeptember is lemegy új játék nélkü.
    hja nem,jön a megszokott fifa telistele új fícsörökkel...
  • SlickAdam
    no szpojlah
  • Kandurex
    Ilyen alapon minden 10/10 ami nettó ökörség, ha objektívan nézzük.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 10:53:34
  • Kongy
    Mert kiváncsi voltam rá, hogy mi változott. Aztán eszembe jutott, hogy volt egy Ground Zeroes is, de ez csak a MGS V első sandbox küldetésénél jutott eszembe. MGS 4-hez képest óriási a változás. Ott 10 métert mentél bejátszás, és viszonylag limitált pályán mentél.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:44:39
  • SlickAdam
    ejjj, nem olvasod figyelmesen a kommenteket.:(

a nem-tetszesre meg ennyit (ujra): tegnap összesn 6 es fel orat jatszottam vele. ma amint szabadulok delutan, folytatom, hajnalig.:)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:45:29
  • Moby
    Én nem az mgsv-t akarom védeni, mert nem is láttam, de...
    az elmúlt 1 hétben harcoltam egy farkassal(aki inkább volt egy huskykutya, mind1), aki egy lóbaszó kardot forgatott a szájában. Előtte 300 órát tettem egy másikba, amiben gigantikus szellemmalacok végbelében turkáltam szabad kézzel. Ezek a közösség által egységesen nagyra tartott címek.
    Értem én, hogy azokban sokkal jobban volt prezentálva a fantasy jelleg, de ez még mindig nem a játékot minősíti, hanem a befogadóképességed aktuális, a címre vetített állapotát. Csak ilyen momentumokat kiemelésével képtelenség megmérni egy játékot, noha én is szívesen élek evvel az eszközzel, pláne ha valami szarozni kell. Pontosan tudom mennyire hatékony ;)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 10:42:45
  • Totya42
    Lehet. Bár ha olyan lenne, mint az MGS1 vagy a 2, akkor szerintem még vén szar fejjel is örömmel, mosolyogva megvettem volna akármennyiért is.
    Amúgy ha nem tetszik elsőre, akkor minek erőlteted a pontok/hype miatt? Iszonyat túlkínálat van játékokból. Szerintem kár időt pazarolni olyasmire, ami nem tetszik elsőre maradéktalanul. Persze ez szigorúan csak magánvélemény.
  • SlickAdam
    tehat nem a jatek repul melyen, hanem te lettel ven szar.:D
    mint en, nekem se tetszik elsöre a tul nagy szabadsag, a tulsagosan kutyukre valo tamaszkodas. de nem adom fel ennyi utan, mert HUUUUUUUUZNAK a pontok.:D na jo nem, csak be kell magam olajozni.:)
  • Ulthane
    Most mit vagytok ezen meglepődve? Kojima egy nagyon beteg ember, elég ránézni.

Sose vonzott ez a meszál gír, a GZ is egy tévedés volt 4 ezerért. De jobb, hogy arra adtam ki négyet, mint erre 18-at.
  • Totya42
    Csak a legelejét a prologust meg utána még míg beszéltek még kicsit Ocelottal majd picit sandboxoztunk még Miller felé, aztán jönnöm kellett el havertól, mert dolgom volt. Ebből a kicsiből is lejött az, hogy nekem ezt nem szabad megvennem bármennyire is tetszett ez a sorozat korábban. Lehet én változtam meg így 30 felett, de nekem ez a játék túl sok volt.
  • Moby
    Cukik vagytok, ahogy magatokon keresztül próbáltok megfejteni, de kérlek bennetek higyjetek el valamit: én nem ti vagyok :)
    És ebben nincs semmi bántás :) Just a simple fact.
    Megnézem, és megmondom tetszik-e. Két esélyes, vagy igen, vagy nem. Nincs túl sok varia, szóval akár lehet fogadásokat is kötni. Egyúttal azt is megjegyezném, hogy egy szabadszemmel is jól látható összegért kikúrt módon korrupt is tudok lenni :DDD
  • SlickAdam
    szal elvitted a HYPE miatt a 4-et egy darabig, összehanytad magad, majd 7 evvel kesöbb megvetted az 5-ot is a HYPE miatt. szep. mire szamitottal?

szerk a szerk-edre: MIERT vetted meg?

Totya42: te MGS kedvelö vagy. mennyit toltad az 5-el tegnap ota, hogy maris leirtad teljesen?

-----------------------------------------------------------------

MOBY! be ne szerezd a MGS5-ot! plz :)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:29:16
  • Totya42
    De az az egy sajna én vagyok :) Kongy-val együtt már kettőnknek nem tetszik. Kár ezért a játékért. Ha nem lettem volna rajongója a sorozatnak, akkor kb. le se szarnám, hogy milyen lett. De az MGS1,2,3 annyira jó volt. De az azt követő részek óriási mélyrepülések szerintem és most az V. résszel elérte a mélypontot nálam.
  • Kongy
    Nem, a 4 volt az első metal gear-em :) De toltam a Peace Walker-t is PSP-n. És nem vagyok Halo fanboy, megvannak annak a játéknak is a nyilvánvaló hiányosságai minden résznél.

Amúgy ez ízlés dolga. Lehet pl valaki gyűlöli a Hearthstone-t, és imádom. MGS-nél is így van ez. Attól, hogy én azt írom, hogy ez kib.szta a biztosítékot, még lehet valakinek az év játéka lesz, sőt sok mindenkinek lesz az év játéka. Én csak elmondom mi zavar benne. Castlevania is dettó ugyanez volt, mindenki áradozott róla, én beírtam, hogy untam, felénél abbahagytam és mindenki rámtámadt :D Szerintem meg a Witcher 3 volt kegyetlen jó, teknóban a MGS V nyomába sem ér, de minden más nekem jobban bejött.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:24:15
  • SlickAdam
    elsö metal gear-ed mi?
    na lehet beleugrok en is a Halo szeriaba az 5. resszel es körbehahotazom az összes fan-forumot az elsö fura dolog lattan.:D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.02. 10:19:22
  • SlickAdam
    koca-olvaso vagy latom... :)
    es milyen luft-rol beszelsz? 1 embernek nem tetszik eddig...
  • Totya42
    Miért kerülik? Eddig az volt a megbízhatóság ne továbbja, amit egy-két játéknál, mint a véres kardot vitték végig fórumokon át nagy büszkén. Mondjuk ekkora luft után én is kerülni fogom, mert kb. nem ér semmit sem.
  • Kongy
    Na ja a másik vicces dolog még ez az átlag kerülgetés. Nekem nem is volt kérdés, ha MGS, akkor 90 fölötti átlag, mert nincs olyan, hogy nem. GZ azért kapott kevesebbet, mert egy lehúzás volt. PP is az, csak jól burkoltan, mikrotranzakciókkal megbolondítva. MGS4-el is úgy szoptam meg, hogy hittem a sok embernek, hogy életed játéka, ezt játszanod kell, kihagyhatatlan. Feléig elvittem, és nem jöttem rá mi ebben a kihagyhatatlan... :(
  • TomStorm
    Így nem fogod tudni eladni.Tessék írni,hogy ez egy nagyon jó game,vigyétek:D
  • SlickAdam
    meta-atlagot is kerulik itt egyesek vagy 2+ hete, köszi.
  • SlickAdam
    attol, hogy tiszta ideg vagy, meg hasznalhatod a spoiler-tag-et...
  • Kongy
    Magával a játékkal nem lenne baj, és amikor úgy elkezdeném élvezni a taktikázást, ügyeskedést, akkor jön egy ilyan japó agyfasz, és elmegy az életkedvem is.. Meg lehet csak én vagyok szőrszálhasogató, de egy 20 ezres játéknál mikrotranzakció szerintem több, mint pofátlanság. Eleve az alapjáték is drágább, mint egy normál játék 1 ezressel, aztán még mikrotranzakció is van.. A büdös Konami jól meg akarja szedni magát még utoljára Kojima nevével.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.02. 10:01:43