121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
eje75 #35812 Szuper lesz, irigyellek... bár Ebrietas sehol sincs az éjszakai pocifájásokhoz képest :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sehogy, az első, első lesz, mindig,...elemi erő az a rajongás amivel őt...de...majd idővel másik is....csak itt ne napokba gondolkozz,...idő -
eje75 #35810 Nem is értem, hogy van ennyi ideje munka meg család mellett játszaini... az enyém két éves, és csak éjjel tudok mellet 2 órát játszani... így így folyton azt hallgatom: "ajtóvejsenyezni akajok apa" .... be se kapcsolok semmit amíg ébren van, hogy ne legyen üvöltés... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom, hivatalosan még egy hónap, de nem úgy fest, hogy bentmarad addig :)
Nem izgulok, mert egyelőre el sem tudom képzelni. Valami kapcsolónak még át kell billennie a fejemben, ami remélem legkésőbb születéskor meg fog történni. Nem nem fogtam fel, csak a nagyobbikkal olyan szoros és mély a kapcsolatom, hogy egyelőre elképzelni sem tudom, hogyan fér ebbe bele mégegy. Tudom, hogy belefog, csak ez egyelőre scifi. Olyan majomszeretettel ragaszkodom a nagyobbikhoz, hogy akivel együtt játszom, az tudja, hogy pl. amikor gyerekfürdetés van, akkor minden más leves. Munka, játék, égaház, bármi. Az szent. Mióta megszületett kettő estét nem töltötem vele. Nemtudom egyelőre mindez hogyan lesz kettővel. Gondolom majd jön ösztönből. Remélem.
Mindenestre a legtöbb fejfájást ez okozza mostanában.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 15:43:42 -
[off]
Egyébként kurva nagy mázlija van, hogy a második is fiú, a másik manó a fellegekbe lesz a boldogságtól,...bevallom a kisfiam miatt én is jobban
örültem volna másodiknak is fiúnak, persze így sem rossz :) ....meg állandóan tökösnek hívom a megszokás miatt
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 15:34:09 -
eje75 #35807 Ne mérgelődj fel, csak én is leírtam a véleményem... picit végletesek az álláspontjaid nem? Két hetente leírod, hogy végzel ezzel a fosgenerációval szögbelövővel, és inkább fafaragással ütöd el a szabad óráidat a jövőben, de két óra múlva a fellegekben jársz egy egyszerű átvezető videótól is...
Én értelek és teljesen elfogadom, hogy Neked így jó.... örülök, hogy neked jó.... kívánom, hogy mindíg legyen jó...neked... mindíg.... :) főleg most, hogy jön kisMoby :) mikorra várjátok? Napok? Órák? Nem izgulsz? Vágom, hogy a második, de amikor a miénk jött én már aludni se tudtam az izgalomtól... :) -
De ami kurvavicces, az a konzolos álláspont örökké a pécével szemben, hogy bebaszom a lemezt és megy. Na ezt a pécé már kimaxolta, hogy már bebaszni sem kell, erre jönnek az ortodox konzolos, és óbégatnak, hogy dehát az szar! :D
Kabaré.
A bebaszom a lemezt köv. evolúciója az odakattintok. Értem, hogy vannak problémák az odavezető úttal, de hogy a probléma kezelés helyett megoldásként forduljunk vissza az nekem nem oké. Gazdaságilag, ebben a kurvageciszar helyzetben amit a platformholderek építgetnek a lemezes cucc gazdaságilag jobb. Ez tény. A digitdisztrib előnyei ma még máshol vannak nem ebben.
Node gazdaságilag a konzol eleve egy kibaszott vicc. Húszezres játékárak. Húsz. Ezer. Mindegyhogy hozzák ide.
Vitz.
Fizetős fospermet psn. Szintén. Csak én érzem eleve kurvanagy gáznak arról vitatkozni, hogy húszezerér hogyan kapom meg a játékot?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 15:26:31 -
[legyint]
elkezdtem írni, de..., megint negatív hullámokkal jöttem volna, szóval
-
Ezt úgy hívják, hogy mások a prioritások. Ez az, ami kandurnak kb semmivel kapcsolatban nem megy be :D
Én leszarom a becserélem részét, ellenben játszanék néha az irodából (néha sokszor). Persze hazatelefonálhatok a feleségemnek, hogy tegye már be a lemezt, de ez annyira röhögcséges 2015-ben, hogy előbb pusztítom el az egész gányt szögbelővővel, mintsem ezt akár egyetlen egyszer is megtegyem.
Értem, hogy tik ezt nem használjátok. Ellenben rossz hírem van: nem vagytok mindenki. -
És van sharing, ahol a fele. És van a szabadon átváltható régió, amiben ott veszem meg a játékot a világban, ahol akarom.
Jajbocs, elnéztem az nem a tetvedék japánoknál van, hanem a microsoftnál...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 15:11:55 -
eje75 #35802 Sok mindenben egyet értek Moby-val, de a digitális terjesztéssel kapcsolatos álláspontját, nem tudom a magamévá tenni... nekem az simán belefér, hogy elmenjek a boltba odaadjam a megúnt játékom (pl a Batman-t úgy cserélem be egy Forzára, mint a szélvész) és elhozzam az új játékot, egy csökkentett áron... annak szerintem tényleg semmi értelme, hogy az accountom tele legyen 5-6 éves megvásárolt játékokkal... most őszintén? Ki fogja azokat megint letölteni annyi év után? Én tuti nem..
Utoljára szerkesztette: eje75, 2015.09.02. 15:10:19 -
..de van remote play... -
Ulthane #35800 Anyjuknak a picsáját, felháborító a digitális terjesztés árazása. -
ppista #35799 Szerintem most a PSN-en nagyon jó árban van a DaS 2. PS4 verziója. 20000 Ft. Lehet én is veszek belőle kettőt a három darab 21000 Ft-os MGS 5. mellé. -
Azt majd a DaS3-hoz, ha lesz hozzá :)
(olyan nagyon nem mélyültem el ezekben, de elnyomogatom bennük az RB-t szívesen pár röpke órácskát :D)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.02. 14:02:24 -
Volt, csak azt is forzának hívták :D -
"Tehát kb úgy néz ki ami prevgenen futott"
de nem úgy néz ki!
sokkal több poligon, nagyobb felbontásu texturák, jobb tükröződés, jobb bevilágítás, jobb fények (tulképp prevgenen ilyen nem is nagyon volt), fizika, interakcio objektumokkal (gumifal, gumiakadályok), stb stb stb.
ésemellé fullhd,fix60,fix24,stb
a prevgenezés a szenilitás első jele.... -
Ulthane #35795 Nagyon beleásod magad DS-be! :) Azt hiszem ehhez is van olyan collector's guide, mint amit BB-hez vettél. -
lehet, -
szerintem te a prevgent átaludtad és a currgenről álmodtál... ezesetben ül a hozzászólásod
-
Az jó deal. Ok, most még úgysem kell, majd sikoltozok. Előbb még szülünk egyet :) -
ja, ja a Scholar -t, használtam vettem 9k -ért, szóval jó party volt
(szerk: ebbe már benne volt a futár is)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 13:03:49 -
Merhogy ps4-en tolod? (találtam egy one-os, de a one kontrollere tökéletesen alkalmatlan fromjátékra. Aki azzal tolja végig, annak két platinát kéne adni...) -
Mondanám, hogy az enyémet megkapod, de olyan taliga lassan haladok benne.. -.- -
Nem kell, és nem is szívesen teszem, de az ösztönfosozás már nem képez vitalapot. És a figyelmem sem köti le. -
Gondoltam beszerzem a DaS2-t. Nem ragaszkodnék feltétlen a pécéshez ebből, mert eléggé kipofozták a ps4 verzát.
Hát nincs. Ez a játék a használtpiacon nem létezik :D (najó, játékaimon van 2-3 db, elmeháborodott árban).
Maradapécés. -
na, ez nagyon kell -
SlickAdam #35785 +1 -
Azt írtam, hogy:
"az esős részt leszámítva ezzel a látvánnyal még szép, hogy 60 FPS"
Most ebből milyen egyéb mély következtetést akarsz levonni? Nem írtam rá egyebet, és mint autóka elég jónak is tűnik -
>hogy a fos mellett ne menjek
Najó. Ignore on. -
De tényleg, szerinted minek kellene tapsolni, ha ennek sem? Tényleg érdekel. Mer nekem úgy tűnik most ebből a posztfolyambó, hogy te már csak azt tartod kiemelkedőnek, ha valaki a lehetetlen csinálja meg. Amit már nem is lehetséges megcsinálni. Ami azalatt van, az vállrándítás. -
mer' most nincs mit dicsérnem,...vannak játékok amikhez alapvetően pozitívan állok hozzá, pl. Tomb Raider, Quantum Break, Uncharted 4, Dark Souls 3, Fallout 4, FF7 next stb.
de engedtessék már meg, hogy a fos mellett ne menjek el és ne tapossam meg...!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.02. 12:47:14 -
Tehát kb úgy néz ki ami prevgenen futott 720p-ben, és 30fps-el, és fele ennyi autóval?
Nos igen. Sajnos ettől jobban ezeken a foshardvereken nem bír kinézni. Viszont az talán valóban megér egy tapsot, ha valakinek ez volt annyira fontos, hogy akár meg is tudta csinálni. Kb egyedüliként a jelenlegi generáció kettő éve alatt.
Persze, értem én, lehet rajta bosszankodni, hogy mér nem néz ki úgy, mint a driveclub fele ennyi autóval, fele ennyi frémmel. Éshát érdemes is! :)
-
SlickAdam #35779 Kandur en toled mar joideje nem olvastam pozitiv vagy legalabb semleges kommentet ugy altalanosan geminggel kapcsolatban.
nem gondolod, hogy kene valami szunet? marmint forumrol IS, mert jatszani ketlem, hogy sokat jatszanal.
most ezt komolyan, semmi kotekedes meg kocsog hangnem. -
mi? bármelyik! pl .legutolsó NFS
mi az, hogy így futott? semelyik nem futott így, sőt, nem ezt írtam, vagy mi? -
Most hirtelen a prevgenben nem jut eszembe egy cím sem, ami így nézett ki, és így futott.
Kisegítenél? Melyik cím is volt a prevgen indikátor? -
Paranoia #35776 jó persze...
Engem a frostbite motor meggyőzött konzolon bf4ben is,így nagy reményeket fűzök hozzá
Valószínű abból is egy újabbat kap
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.09.02. 12:37:58 -
jó hát, biztos,... csak azon ne tapsoljuk, hogy egy prev szintű grafikához ki tudtak sajtolni egy elvárt teljesítmény mutatót -
SlickAdam #35774 ez max a pc-s topikban relevans :) -
Jaja. Olyan kézenfekvő, hogy minden hét egy jön egy ps4-re. Le is állhatnának vele, mer már nem férünk tőlük :D