121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Gondoltam, ha nem akkor majd TOR -al elérem...persz.... "Internal Server Error - Read"
  • Kandurex
    az csodálatos...:/
  • Ulthane
    Egyébként pont ezért érdemelné meg a GI, hogy többet még csak ne is halljunk róla.

Miért van kitiltva az oldalról Pl. Magyarország? Ilyen aljas húzást komolyan még nem láttam. Amióta meglépték, egyszer sem néztem az oldalukat, és nem is fogom.
  • Kandurex
    1-2 hónapnál hamarabb ne számolj, viszont barátságos árra igen.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 12:35:33
  • Ulthane
    Szerintem meg zseniális húzás volt, adtak egy akkor pofont vele a Microsoftnak, ami egyrészt annak az ájtatos pofájú korábbi Xbox-főnök állásába került, aki később elment a Zyngához, ahonnan azóta már kirúgták, másrészt pedig 10 millió darabos hátrányba döntötték vele az Xbox One-t a PS4-gyel szemben.

Egyébként refund lehetőség nincs most sem a fizikai példányoknál sem. Miért pont a digitálisnál lenne hivatalosan? Ugyanis az, hogy te a kereskedőhöz visszaviszed, és pénzt ad érte, az nem hivatalos, mert abban a gyártó nincs benne.

Amúgy meg, ha nincs digiátlisra lehetőség, de a fizikainál mégis adott egy kiskapu, miért nem azt használja pl. Moby?
  • eje75
    Nem így értettem én sem.. csak annyit akartam mondani, hogy nem KELL eladnom, csak így látom értelmesnek... ráadásul otthon nem viccelek egy fél köbméter 10-15 éves dobozos PC-s , meg vagy 20 konzolos játék qródik amivel soha többé nem fogok játszani... a feleségem folyton öli az életem, hogy dobjam már ki...ha akkor eladtam volna..most meg sajnálom kidobni... és bocsánat mindnekitől, akit ez a téma nem érdekelt és teleszemeteltem vele a topikot... sry srácok.. :(
  • Moby
    Ésakkor már lezáráskép SZERETEM A LEMEZT! IMÁDOM!
    Főleg Kandur DaS2 lemezét. Azt a legjobban!
  • Moby
    Jaj, én nem gondoltam közben az anyagi helyzetedre :) Mármint sorry, ha ez jött le. Pláne az enyém tükrében nem. Én egy szaros csóró senki vagyok. Reggel munkahelyre járok be. Egy csumpi melós vagyok, aki kicsit talán kényelmesebb munkát végez, de szar pénzért, hisz másnap is meg kell tennem, és nem jókedvemben teszem. Sőt, ha lenne rá módom, már rég nem tenném.
  • Moby
    Yep. Kurvára túl lett pörögve a téma. Nézd ezt el nekem, nem ért le tegnap a metálgír :D
  • eje75
    Engem a pénz, egyáltalán nem érdekel, nem számít, hasonló anyagi helyezetben vagyok veled, csak én egy bankfiókot vezetek, nem céget(ráadásul 40 éves vagyok, és 2,5 éves a kisfiam is :) )... de pénzem számolgatni szeretem, meg fürödni benne, nem elégetni a levegőbe... a digit vásárláskor meg szvsz. a pénzem fűtőértékké változik, azt meg nem szeretem...ennyit erről... a másik része ennek az egész témakörnek, hoyg közgazdászként ráadásul jól tudom (Te is tudod cégvezetőként), hogy a kapitalizmus nem kiszolgálja az igényeket... hanem formálja és támasztja.... olyan iránt is, ami nem is létezik... nincs rá igény... így megy ez már párszáz éve...nem fogjuk megváltoztatni..max idomulni hozzá... persze nem lesz mindenkinek jó...de a kapitalistának ez nem is igénye... csak a profit maximalizálása... ennyike...
  • SlickAdam
    semmi rajtuk rohogest nem tudok elkepzelni. amig baromi dragak a digitalis cuccok PS store-ban es nincs refund lehetöseg, KELL a lemez. amig az elöbbi mondatban leirtak nem valtoznak, en a lemez mellett vagyok 100%-ban. ha most egy csapasra kiiktatnak a lemezeket, megtartva a jelenlegi digitalis hozzaallast, felhagynek a gaming-el. no joke!

PC mas, ott mar van refund, meg orbitalis sumer-szel.:)

hogy erezted volna magad, ha Until Dawn-t digital vetted volna? szarul sztem. meg akkor is, ha felbe lett volna. a szarert 500 ft is sok. es ne beszeljunk fillerbaszasrol, mert rohadt dragak a jatekok es rohadt sok van belölük, mi meg "mindet" akarjuk. legyen akarmennyi penze az embernek, a sok kicsi ramegy a sokra, mondja a paraszt. meg amugy se kell feleslegesen szorni a penzt.

nnnnnna. lehet mar megbeszeltetek ezt komplett, en csak 1-2 kommentet olvastam az uccso ket oldalra kiposztolt 100-bol a temaval kapcsolatban.:)
  • Moby
    Trollkodásban világelsők :)
  • Totya42
    Megy a honlapjuk csak tavaly óta régió záras. Itthonról nem elérhetőek csak, ha trükközől VPN-el.
  • Kandurex
    hm, ez mikor is? sajnos a honlapjuk nem igazán megy...
  • Moby
    Hát én ezért sajnos sokat nem tudok tenni. Leírom amit gondolok, de a világban ennek annyi hatása sincs, mint a lószarnak, amit snake lova küld a sivatag homokjába(az legalább kinyírja a dzsippet :D ). Én azt kívánom, hogy ne kelljen eladnod a hsznált játékod. Legyen úgy árazva, hogy ne kelljen, és ne kelljen azért eladnod, hogy a következő méregdrága játék árát csillapítsd evvel. A pécés világ közelít ehhez a leggyorsabban. Azért tudott ilyen kebaszottmocskos sikeres lenni a steam. Filléres dolgokká tették a játékokat. Nem day1, de sokszor megjelenés után 1-2 hónappal. Működik a modell. Egyelőre úgy tűnik mindkét félnek élhető. Az én szavam semmi. Talán működő a példák formálhatják ezt.
  • Totya42
    A sony-nak akkora magas labda volt ez, amit le kellett ütniük. Az emberek az egyszerűséget szeretik. E videó előtt az MS játék kölcsönadási procedúrája egy hatalmas átláthatatlan katyvasz volt, amiből semmi előnyt nem lehetett leszűrni, hanem csak újabb és újabb korlátozásokat. Miután e videó és a tömegek viselkedésére visszatáncoltak, utána lett bemutatva előnyökkel a rendszerük, ami olyan dacos kisgyerekes húzás volt, hogy ne nesztek ilyen lett volna csak hogy fájjon.
    A tömegek tudatlanságára épít az egész világ. E tekintetben egyik cég sem különb a másiknál, az egyik 19, a másik meg 1 híján 20.
  • Kandurex
    kibaszott jó :) még mindig :)
  • Moby
    Oké, vicces. Ezt adom. Tényleg az :DD
  • Moby
    Okádékmódon kommunikáltak mindent. Ez tény. De ami azóta is a neuronjaimba égett az ez:

És a tömegek tapsikoltak, és azt hitték Yoshidáék velük röhögnek. Pedig sajnos rajtuk.
    És sajnos azóta is nagyon sok mindent építenek a tömegek tudatlanságára.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 11:30:31
  • eje75
    Meg, hogy a lemezes játékoknál is legyen remote play, meg sharing... Legyen, drukkolok neki, de az én jogaim és lehetőségeim azért ne sérüljenek... a refund-ban meg igaza van, maradéktalanul...
  • darkSectorxxx #35954
    Jó én nem emlékeztem mikor megvehetted, azt hittem te kérded hogy van-e megunt példány. :)

Én ha játszom is max pc-n és inséges időkben majd.
  • eje75
    De egyébként hagyjuk, nem ér ennyit az egész, minden fórumlakónak megvan a véleménye, nem itt kell ezt kifejteni... kedvellek, és tiszteletben tartom a véleményed... talán neked van igazad, és Én tévedek... nem ér ennyit...
  • Totya42
    Ha jól veszem ki Moby szavait, akkor őt abszolúte nem érdekli, hogy ki mit csinál a lemezes verzióval és nem is akarja megváltoztatni a jelenlegi lemezes verziók működését. Csak annyit szeretne, hogy a digitális vásárlásoknál legyen refund lehetőség. Mert jelenleg nincsen és ez elég hogy is mondjam tarthatatlan ilyen magas árak mellett, s még demok sincsenek már.
  • darkSectorxxx #35951
    Bocs haver én beszéltem le Anti-t a MGS-ról.
    Van pc-m ha annyira érdekelne. Fox engine pont ezért jó faszán fut az én gépemen is.

Ha kell megadom Anti elérhetőségét. Kérdezz rá.
    De ugye egyértelmű. Mindent azért veszek meg dícsérek mert éppen megveszem avagy nem-e.

Witcher-t mondtam hogy nem érdekel annyira, de rászántam, mert Anti-t érdekelte és gondoltam segítek neki, meg max belepróbálok.

Unity is megvan mégsem játszom vele.

Szóval semmi összefüggés a t-home-al sem.
  • Totya42
    Az volt a baj legalábbis számomra az MS elképzelésével, hogy nem volt tisztán és világosan teljes részleteiben felvázolva az elképzelésük. És mindenki a legrosszabból indult ki természetesen és így nem is csoda, hogy leszavazták. Majd miután már az MS visszatáncolt az elképzeléseivel utána kezdte el csak normálisan elmagyarázni, hogy mit és hogyan szeretett volna. Amíg nem vonták vissza az eredeti elképzeléseiket addig egy szó nem hangzott el a szájukból semmilyen megosztás vagy bármiféle előny a rendszerük mellett.
  • zzeN
    Biztos lesz jó pár infó benne.
  • eje75
    Sulykolja a rosseb...nemtom Ulthane hogy van ezzel, de én pl. a sharing, meg a remote play részét lesz..om... kivánom, hogy elérd a célod...indíts petíciót érte, aláírom, mert tiszteletben tartalak és akarom, hogy neked jó legyen...de ha az lesz a vége, hogy nem tudom eladni a használt játkaimat, nem leszek boldog, mert az NEKEM nem jó, és onnan kezdve lesz..om neked mi a jó... még ha fillértbaszónak is tartasz miatta... nem is értelek...miért fillérbaszó az, aki szerint nettó hülyeség letetömni az accodat egy játék utána soha le nem töltött játékokkal??? ok, másként gondolkotsz mint a világ egy része....szerinted a jövőbe tartasz.. ok, jó utat... de nem mindenkinek tetszik a jövőképed..
  • Moby
    ÁÁÁÁ....én nem veszek semmit, csak videójátékot, minden másról tudni se akarok :D
  • Moby
    >Ha te tudatosabban vásárolsz, az rájuk hatni fog.

Ez pontosan így van. Minél tudatosabb vagy, minél inkább nem vagy hajlandó day1 megvenni (mert rizikós), ők annál többet fognak tolni reklámba, pr-, mindenbe, hogy áttörjék ezt a gátat. És minél több mergy el erre, a nem-feltétlenül-szükséges-kiadásokra, annál kevesebb jut a játék elkészítésére.
    Nyilván nem arról beszélek, hogy bambabirka módjára az a megoldás, hogy minden fost day1 kell megvenni, hanem _NEM_ kezelni kellene a rizikót, hanem megszűntetni. Úgy, ahogy ez az egész most működik, erre nincs mód. A steam elindult elindult egy úton, hogy kezelni lehessen. Egyelőre imádja a nép. Az MS elindult egy másik, azt utálta. Tik meg azt sulykoljátok, hogy nem kell itten semmit csinálni, jó ez így ahogy van.
    Nektek.
  • Kongy
    Nem szereztem, én árulom te XDDD
  • Ulthane
    Az asszonnyal nem minden nap ugyanezt teszed?
  • Ulthane
    Moby, azért áldjon már meg az ég, pisztolyt tart bárki a fejedhez, hogy day 1 vegyél bármit? Felőlem aztán reklámozhatnak a tévében orrba-szájba mondjuk szobabiciklit, nemhogy day 1, de soha nem fogom megvenni.

Az embargo sem igaz. Sokkal több játékon NINCS embargó, mint van. Azaz, a teszteket már napokkal a megjelenés előtt is olvashatod sokszor, sőt, általában.

Ráadásul, időből van a legkevesebb, mindenkinek, Úgysem tudsz minden játékot megvenni, mert nincs rá időd (pár hét múlva pláne nem lesz ;) ). Miért lenne olyan nagy kényszer várni pár hetet egy új játékkal, s utána megvenni kedvezményes áron, vagy a következő digit saleban?

Amúgy, amit a kiadók csinálnak, üzletileg teljesen racionális. Mindenki profitmaximalizálásra törekszik. Ha sajád céged lenne, te is ezt tennéd (vagy teszed is).

Egy dologról nem szabad csak megfeledkezni: a kereslet formálja a kínálatot, és nem fordítva. Azaz, a kiadók azt teszik, amire a játékosok őket bátorítják. Majd ha azt látják, hogy a day 1 eladások visszaestek 10%-ra a következő Assassin's Creed-nél, elkezdenek gondolkodni. Ha te tudatosabban vásárolsz, az rájuk hatni fog.
  • Moby
    Elég fárasztó elfoglaltság lehet aszerint alakítani napról napra az izlésed, hogy a hometársad éppen mit hajlandó megvenni, és mit nem.
    LOL
  • Moby
    >nehogymár ÉN ne tudjam eladni a játékaimat használtan, hogy TE játszhass a munkaidődben!!

Ugyanezt én is elmondhatom. Nekem ezért legyen kényelmetlen, hogy a fillértbaszók baszhassák a fillérjüket. Jujdejó. A MS és a sony nem csinálnak semmit. Őket ez a része nem érdekli. Ők csak igazítják a működést a fennálló helyzethez. Ami ma úgy néz ki, hogy vásárolj day1, lehetőleg preorderben. Csak ne tudd meg milyen lesz. Nem is tudhatod meg. És még ez sem lenne akkora baj, csakhogy ma fontosabb reklámozni, day1 és preorderben eladni valamit, mint elkészíteni azt megfelelő minőségben. Az ebbe ölt pénz jelentősen haladja meg a játékkészítésbe invesztált pénzeket. Ezt a rendszert élteted te is teliszájjal. Mármint nem direktben persze, de ma ez a spirál pörög egyre gyorsabban.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 10:36:07
  • darkSectorxxx #35940
    Milyen igazság?.
    Moby tudja a frankót. :)
  • darkSectorxxx #35939
    Ez az 5 rész télleg szolíd lett. :)
  • Ulthane
    Hmmm, be kell vallani, hogy ebben azért van igazság :)
  • eje75
    Igazad van...szemét húzás volt, utálom is őket érte... maradnak a youtube videók... ez pl. engem megvédett az Until D-tól... ami nyilván remek játék, csak NEKEM nem tetszik..
  • arty
    nekem van "jó" netem (120as) és mégis macera 50 gigát leszívni, pláne a plésztésönre :(
  • eje75
    Na itt van a probléma... a nép része vagy, de a népesség többi része nem azt akarja, amit te (ennek viszonylag egyszerű oka van: nem tudnak a munkahelyükön remote play-el játszani, mert DOLGOZNAK :) ) ,ezért a nép igényeit figyelembe véve született egy egy megoldás... ami számodra kényelmetlenségeket okoz... hát... ígyjártál... nehogymár ÉN ne tudjam eladni a játékaimat használtan, hogy TE játszhass a munkaidődben!! ÉS a nép jelentős része így gondolkodik...(ez megint csak nem támadás...csak én így gondolom, meg az MS meg a Sony is)