121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Büdösparasztmódon nvidia kupont vettem, szal erre akkor sincs refund, ha kijön a bele
    Ennyit rólam meg az elveimről
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.03. 14:54:39
  • Kandurex
    azt vágod, hogy, ahogy írták, sok óra kell, hogy lássad, - ez egy jó játék -, szóval refund kizárva
  • Moby
    Tegnap.
  • SlickAdam
    de a BB-hez volt, mi? :D

es te mit szolnal a Mario Maker-hez? :D
  • Ulthane
    Nem lenne ehhez türelmem. :) Már a GZ is sok volt.
  • Kandurex
    A kuponos téma az meg volt, meg a felesben történet is..., de, hogy PC -re mikor vetted meg... Az lemaradt :)

Na, de majd meglássuk.
  • SlickAdam
    szar is amugy. nem mukodik jol az 5 gameplay-e abban a "ciposdobozban". csak a tortenesek miatt mondom. a tortenesek miatt, amiket megmutat, ill. mesel kicsit a PW esemenyeirol is (kicsit kell olvasni). minimalis felvezetesnek jo lenne sztem.
  • Moby
    Meg. De azt sem jó állapotban nyomtam, de arról akkor annyit állapítottam meg (írtam is róla), hogy meglepően japóbroáfság-mentes volt.
    Meg hogy szép, és gecijól fut.
  • SlickAdam
    Moby! GZ megvolt amugy? ha nem, azzal kezdd! max 2-3 ora. volt PS+ -ban, ugyhogy tuti megvan.:) az resze a jateknak, amolyan "Tanker" (bar ezt most tuti nem erted).
  • Moby
    Na. Öszáz miniposztban, de leírtam korábban. Vettem vga-t. Azthittem jár hozzá a kupon, végül nem járt. Aztán gondoltam megveszem konzolra, de kongy (úgyfest helyesen) végül a lemeznél maradt. Szóval a vége az lett, hogy megvettem pécére. Tegnap el is kezdtem tölteni, de bunkófalván kitört a lajtoskocsi kereke, amivel bepermetezik a tanyákra az internetet. Így mára maradt az elindítása.
    HA éjszaka lejött, amiről nem tudok semmit. Tegnap a kiskrapekot nem bírtam elaltatni. 11-ig ment az alkudozás, veszekedés, ringatás, stb. Beteg picit. Végül fél12-re elaludt velem, rá sem tudtam már a gépre nézni. Reggel elaludtam persze, csak azt láttam, hogy sleepben van a pécé.
    Szal lehet, hogy ma sem.
  • SlickAdam
    ertelek amugy. en sose voltam jo open world jatekokban. ha nincs ami vezessen, akkor egyszeruen beleunok. nem tudok magamtol "elleni a homokozoban". meg mar bele is vagyok fasulva valamennyire az egesz gaming szarba. mondanam, hogy mr. polc miatt csinalom, de a vegen meg kikeresnetek valamelyik kozeli nemet elmeotthon telefonszamat... :D
    ez mas. elöször megijedtem töle, de kezdek nagyon raerezni. ezt nem arra ertem, hogy profi stealth masina lettem, hanem hogy kiserletezek folyamatosan, futyulve az alert-ekre (regen ilyesmirol hallani se akartam) es ELVEZEM.
    beliv mi bics!
  • TDC Geronimo
    Gameplay eszvesztoen jo es ahany ember, annyi fele megoldas. Egesz nap meloba azon agyalok mit kene fejelszteni legkozelebb meg melyik missiont es hogyan csinalni
  • SlickAdam
    kazettakat mindenkepp. es ne ugy, hogy lejatszod egyszer felfullel es "na ez is megvan, next", hanem odafigyelve. inkabb 2-3-szor hallgatva. valamennyit meselnek a multrol is, igaz nem sokat.

amugy meg... figyelem SZERINTEM ez NEM szpojler, inkabb pro tipp:
    podcast-ban mondtak, hogy ket vege van a jateknak. az elsö, amikor lepereg a credits, az inkabb a majdnem teljesen MGS newbie-knek szol. de utana nincs vege, tolni kell tovabb, kutakodni. akkor jonnek a ver-fanoknak az apro reszletek. a csak letudos emberkek lehet nem jutnanak el eddig, hiaba fan-ok amugy. ezert gondoltam megemlitem.:)
  • Kandurex
    várod? szóval meg is rendelted?
  • Kandurex
    nem az instantság a problémám vele, hanem, hogy beszakadt a pofám az első órában... aztán jön nekem utánna azzal az open world játék menettel
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 13:51:41
  • Moby
    Nem voltam rá lélekben kész. Nem az időn múlt. Éreztem, hogy nem lenne jó. Minden kazettát meg fogok töviről hegyire hallgatni. Illetve ha rácsavarodok, úgyis mindent bepótolok. MOST vagyok rá készen. Ez nem megy lendületből baze.
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Így talán az utóbbi 2-3 oldal is más megvilágításba került :DD
  • SlickAdam
    ja, mint a Souls-ok is.

ha instant elmeny kell, akkor: 1 het kabe es jon a Mario Maker. en is tolom majd.:)
  • SlickAdam
    ne parazza, nem szpojlerezunk semmit. legalabbis en nem. gameplay-rol irtam csak meg 1-2 mellekkuldirol, amik semmit nem jelentenek sztoriban, csak csapatepitesre / penzkeresesre vannak. meg ugyis mindenkinek mas az elmeny, ketszer nem tortenhet meg ugyanaz ugyanugy.:)

teged meg irgalmatlanul felpofoznalak, ha lenne ra alkalmam, mert igy
    NEM
    lehet
    beleugrani
    !!!
    akkor se, ha csak a gameplay erdekel. mert olyan nincs. ugyis erdekel majd a sztori is, de meg csak az alapokat se fogod tudni. volt idöd eleg, te meg until dawn broafsagokkal foglalkoztal "tanulas" helyett.:)
  • TomStorm
    Jézusom,meg még lemezt is cserélgetni,na nem.
    Veszek egy nagy SSHD-t vagy egy 7200rpm HDD-t inkább.

Azért köszi az infot!
  • Kandurex
    értem, ez egy olyan játék aminek kell vagy 8 - 10 vagy akármennyi óra, hogy megmutassa valódi nagyságát...

....leszarom , engem már az első órákban szegezzen a TV elé! (és az első órában hozza is)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 13:46:45
  • Moby
    Nem merem olvasni a leaáldot, mert szénné spoilerelitek. Elkezdett a játék NAGYON érdekelni. Mármint nem a hype része, meg a japóság része, hanem a gameplay része. Várommár.
  • SlickAdam
    kb SEMMIT nem jelent a prolog utani elsö misszio. lebasznak es hajra! 9 ev koma utan. ez kabe megfelel annak, ahogy a jatekos se tudja hirtelen mi-merre, mik a lehetösegei, mik LESZNEK a lehetösegei.
    a kezdeti "negativ" velemenyemböl mar szinte semmi nincs. vannak negativumok, de masfelek. jo ez.

ugyhogy ezuton megkerek minden YT gamer-t es csak 1-2 orat belelölt kisfiut es kislanyt, hogy ne irjon inkabb semmit, mert bullshit es felesleges energiapazarlas.:) fact.
  • Moby
    Bitre pontosan. Minekutána a ps4 a teljes lemeztartalmat felmásolja.
  • TomStorm
    Mármint lemezes..
  • TomStorm
    Azoknak is annyi hely kell?Nekem csak W3 van de nem néztem mennyit foglal
  • Moby
    Ja. Mert azokat fel sem kell telepíteni.
    LOL
  • TomStorm
    Na jó.Mivel ezt a játékot nagyon vártam és pontosan annyi szabad helyem van így már töltődik is Max:)

Továbbiakban viszont kénytelen leszek lemezesen vásárolni mert nincs több helyem
  • Kandurex
    Na, megnéztem ezt az mgs prolog -ot, ez úgy rendben van, izgalmas, látványos, érdekes.....meg néhol agyfasz is, de alapvetően tényleg rendben van!

szóval ez a pozitív része. Látjátok? Lehet ilyet is. Meg mondok én ilyet is, HA, megérdemli a produktum.

....de ami utána jön az már nem pozitív, szóval arról nem, mert akkor megint jövök a negatív hullámokkal.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.03. 13:20:50
  • Totya42
    Köszönöm szépen. El is felejtettem :)
  • Totya42
    Igazából, ha jól tudom ők csak az amerikai gamestop árúházlánc amolyan kimondatlan, de reklám újsága. Szóval nem érdekük, hogy amerikán kívűli közönség klikkeljen az oldalukra és terhelje a szervereiket. Ők már nem az a fajta objektív videójáték újságírók, mint valaha talán voltak. Nem is nagyon elérhetőek amerikán kívűl már csak trükközéssel. Amióta van ez a régiózár én már nem is foglalkozom velük.
  • Moby
    Jajhát neked meg HBD!

/Vak vagyok, mint a k.élet...
  • Moby
    Hát engem das3 ügyben egyetlen dolog izgat nagyon, és félek, ezt nem fogja megírni a gameinformer: jelesül, hogy mikor nyomthatom meg az kikúrt R1-et, aminek a hatására a korábban generált karakterem suhint egyet a törött kardjával?
    Mikor? Hm?
    :)
  • Kandurex
    szóval majd októberben...na, akkor majd visszatérünk rá
  • Kandurex
    enged már a kis buzi...:)
  • Ulthane
    Nem tudom, már kb egy éve nem elérjető Európából, vagy egyes országaiból, Kitiltották őket. Hogy miért, faszom tudja. Köcsög amerikaiak.
  • Moby
    Nade ők alapvetően nyomtatott cucc, nem? Mi a tököm van az oldalukon?
  • Ulthane
    Állíts be egy amerikai IP-t, és be fog engedni.

Amúgy meg, majd a papír magazinban írnak róla, nem az online-ban, így kár érte, ne akard elérni.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.03. 12:42:56
  • Moby
    Használja :)

/ez a remoteplay ez ilyen tóba dobott kavics nálam. A valóság alapja nullához konvergál. Utoljára Bloodborne-al nyomtam még talán májusban.
  • Kandurex
    Gondoltam, ha nem akkor majd TOR -al elérem...persz.... "Internal Server Error - Read"