121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Tudtam, hogy ma már láttam snake óráját valahol...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nahol?
AKAROKEGYILYETKELLNEKEM! :)
-
SlickAdam #36095 kurrranyad Kojima, azert ezt elmondhattad volna vmi tutorial felesegben... :D
mondjuk korabbi reszekben is lehetett utazni. kartondobozban elbujva teherauto platojan. -
konzolos verziók szintén perfektek technó terén is -
-
Na emberek, ez a cucc engem bedarált, aztán kiszart élve. Ami nem történt meg a 4 sok órájában, az itt ledarálta a csontjaimat 20 perc után. Nem a prológ, ami őrületesen látványos, érdekes, szórakoztató és egyben ijesztő is volt (amiből kb faszt sem értettem az érthetőn kívül, bár ez gondolom koncepcionális), hanem mindazon ami azon túl van. A gyerekkorom összes akciófilmjének vagyok aegyszerre a főhőse és a rendezője, mindez olyan tálalásban, amire jelenleg nincs tudományos magyarázat. Mindezt ütközésig tolt beállítások mellett, odaragasztott 60-as framecounterrel.
Ennyi. Végem. -
na jó ezt is tudni...
-
azt hitem fizetést fogsz kérni, de ez se rossz :D -
aki konzolgémingre adja a fejét annak nem árt, ha van mit a tejbe aprítani.
javítottalak ;) -
Totya42 #36088 Szelektálni nem lehet közöttük, de le lehet törölni az összeset és lehet úgy játszani a játékkal mindenféle javítás nélkül. Úgy emlékeztem, hogy úgy neked jó volt, mintha azt mondtad volna és hogy csak a későbbi patchokkal lett rossz. Ezek szerint rosszul emlékeztem. -
Oks átadjuk a jogokat Tayla-tól Tayla-nak.
Aki egyetért velem az +1-ezzen!!! -
Lassan át kell adnom a házigazda szerepet mert gyári melósként ennyi agyoniskolázott jó állású ember között nem érdemlem meg... :D -
Én ma eszméltem, hogy 1 hónap múlva meg jön a metal gear online... Addig singlevel se fogok végezni :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.03. 21:19:10 -
Nem annyi, hiszen van pc-m mig one nincs, csak mit vegyek?
Batman-t? :D -
-
Kapiskálom mán! :) -
SlickAdam #36081 CQC = close quarter combat. r2-t nyomkodod es leszereli / lecsapja az ellent. nem nagy cucc.:) -
lol
-
Paszmek én ebből egy kurva szór nem értettem :DD -
Én erről nem sokat tudok. Ha nekem ilyen puzee főnököm lenne, tutter, hogy felmondanék :D
Nemsoká indítom. Remélem. -
SlickAdam #36077 az okes, nyilvan logikus hova mi kell. az viszont nem, hogy 1 ruhat vihetek csak magammal. mindenfele gadget elfer nalam, akkor 2-3 valtas ruha is jo lenne. drop-oltassak (= fizessek + varjak) mindig, ha a füböl kierve sziklafal mellett sunnyogok? -
ezt is jó tudni
> CQC throw = 1-2 minutes KOd
> choked unconscious = 5 minutes KOd (same as Tranq Dart)
> 5 hit combo = 10+ minutes KOd
+ ha tolod a combos CQCt és közben megnyomod L2őt és rajtatartod akkor a fegyverestől elveszi a fegyvert. Jó kis disarm move
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.03. 20:52:48 -
Számít ugyanúgy, de nincs %. Írja hogy melyik ruha milyen környezetbe jó. Mother Basen ki lehet fejleszteni egy rakatot. -
SlickAdam #36074 hat mit takarna? megjobban beleolvadsz a kornyezetbe.
en azt nem tudom mennyire szamit az oltozek mintaja sunnyogasnal. a 3-ban meg szazalek mutato is volt, itt fingom sincs. most egy sötetszürke stealth öltözek van rajtam... -
eje75 #36073 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még jobban belefúrja a fejét a földbe, és lassabban lélegzik, nehezebben veszik észre -
Olvastam hogy ha fekszel, akkor háromszöggel mész be prone stealthbe. Nem vágom mit takar ez, de legközelebb kipróbálom -
SlickAdam #36071 küldess benyat! :D
bar ma elgondolkodtam, hogy ha mar vannak beepitett embereim, meg helikopter tamadast is hivhatok barmikor, meg istennyila, akkor miert kell nekem felkarral hösködnöm a genyo sivatagban? :D a BOSS nem az irodaban tolja a Bloodborne-t? hah, Moby? :D -
keress kannát, legközelebb vigyél tartalékot :p
Amúgy 0 benzinnel is lehet menni csak lassan -
TomStorm #36069 Kifogyott a benzin leálltam sivatagban:DD
Most mivan!??:) -
SlickAdam #36068 tenyleg, a terkep :)
-
Afrika még hátravan, de afgán mapon északon én még nem is jártam egyáltalán. Ki kéne gyorsan fejlesztenem a második fultont, hogy tudjak járműveket is elszállítani, mert utána már tudok kérni majd autót, gyorsabb lesz a haladás.
Amúgy ott a térképed a játék dobozába. 2 oldalas ;)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.03. 20:41:25 -
SlickAdam #36065 nem mertem eddig rakerdezni, hogy lesz-e mas helyszin. remelem jol vagy informalva, mert mar beteve tudom azt a 4-5 afgan allomast es hat... lehet lassan elkezdem unni oket. -
A homokvihar lehetne hosszabb MGSBe, mert elég hamar elvonul. Eső még nem volt, de az gondolom majd Afrikába -
TomStorm #36063 Mennyire nagyon jó ez a Mad Max nagyon nagyon komoly:O
Hát és ettől tartottam,hogy meg e vegyem lol
Mintha ott lennék a játékban így Wasteland még nem láttam játékban.
Tech-ben k...a jó a bunyó eszméletlen tényleg full Batman az autókázás meg nyitott világ meg ahogy kezdődik a game már ott majdnem hátast dobtam.Az a smooth MAP ilyet se láttam még.
Epic!
Középszerü mi?Meg 6 pont jajaja.A sok fáradt agyunak az igen..
Imádom minden percét zene is szuper.
Avalanche Studio,neve már van.A másik meg Warner ezek idén 2 játékot toltak ki PS4-re állejtő(mármint többihez képest ugye) grafikával és Frame-el.Kettőt egymás után!! -
SlickAdam #36062 jo sztem eleg lesz ez a foglalkozas dolog, mert a vegen mi, halandok meg ugy jarunk, mint ferike aki a rocco filmek utan mericskeli a cerkajat.:) -
Bank vezér, meg cég tulajdonos... már lassan kényelmetlenül érzem magam egy évi 80 millárd forgalmú cégcsoport informatikai igazgatójaként...
-
Nem a steam fos, a géped. Erről a steam nem tehet. Nem azért nem itt veszed a játékokat mert olcsón venni szar(ami önmagában is kabaré), hanem mert annyi értelme lenne megvenned, mint one-ra. -
Na ott volt nekem is :D -
SlickAdam #36058 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
olyan KO-m nekem is volt JOPAR. egy elkoborolt (~megorult) katonat kellett begyujtenem, aki meg az eredeti mother base-en szolgalt. szaladgal ossze vissza, meg csapkod, instant KO-t okozva. fel ora volt, mire rajottem mit csinaljak vele (altato stukker nem mukodik nala) :D
-
ja meg csináltam olyat, hogy otthagytam út közepén lovat, mert tudtam hogy jönni fog egy patrol. Elbújtam, jött autó és megállt a ló előtt. Vezető kiszállt elhajtani a lovat, addig hátulról elkaptam mind a kettőt :)
Lószart az útra nem tudom hogy kell rakni, lehet valami upgrade :D -
Enyém is, durván néz ki :D
Egyszer már összeesett és rám is dőlt. Rángatnom kellett bal kart meg szpemmelni háromszöget hogy felébredjek :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.03. 19:50:17