121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #36421 "Na majd ha megnyílik FOB, megyek lopni :D
Már ha a szerverek engedik :y"
hö? -
Ha küldtél volna egy üreset, átmásolom :D -
ejjha 3. R&D platformhoz még kell egy "kis" nyersanyag. Na majd ha megnyílik FOB, megyek lopni :D
Már ha a szerverek engedik :y -
Ja amúgy ma azzal kezdtem, hogy a kivilágított hídhoz mentem és szétlőttem mindent a kazettáért. Csak meglett Billy Idol végül :D -
SŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT
Tovább megyek, mert a problem az hogy a MGS maga a játék címe kapásból eredendően, eleve semmiféle hasonulást nem mutat a valósággal és realitással. Persze ha ismered a játékot picit és tudod mire célzok. -
Gondolom egy MGS-al sem találkoztál még, mert nem tetszik az egy dolog, de nem lepődnél meg rajta. :D
Kicsit olyan mintha a Doom-nál megkérdezné valaki hogy miaz hogy 200 fegyver van egyszerre a karakternél. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 21:47:50 -
A realitás talaján. Értem.
Mint amikor pl Jaws elrágja a felvonó drótkötelét? Csakhigy egyet említsek a százmillióból. Vagy Jaws maga? :DD
Miért van olyan érzésem, hogy te a JB univerzumról sem tudsz a világon semmit? -
mother basen eleve nem is lehet használni éles fegyvereket -
Ragnar360 #36413 Hét én úgy láttam ebbe a streamesbe, hogy élessel szépen fejbekapja és nem csak bekábult a tag. : )
De jó akkor sry, ha tévedtem. :)
Dark: ja kimaradtak, de a 4-ről valamiért csak kurvajó vidiket láttam és tetszett. Stealth gameplay meg minden. Ott is volt asszem álcázás, doboz, meg mindenféle jó kütyü. Illetve a régebbiekről is láttam gameplayt, akkor se vettem észre ilyen "vicces" dolgokat:)
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 21:31:15 -
Én fizetek a Mad Max-ért ha kölcsönadod, amíg nincs idejed. :D -
Közben kezdek ráérezni erre a MGS V-re :D Kár, hogy most már biztosan eladom, mert kifizették. :D De érdekel a Mad Max is... csak időm kb semmi. Se MGS-re, se Mad Max-re. -
De mi a problem nem értem.
Az hogy a MGS -ban vannak furcsaságok?
Vicces dolgok sokszor?
Hol voltál az első 4 résznél? Illetve a sok reklám meg trailernél, vagy éppen spinoffnál? :)
Vagy első neked a PP? -
tranqulizer gun. A 2. résztől kezdve az összes MGS végigjátszható no kill -lel -
Nem ölte meg, de ne zavarjon... -
Ragnar360 #36407 Éééés?:D Hány játék tutoriáljában ölöd a friendlyket? Vagy itt ettől a játékos vonatkoztasson el, azért mert vmi japó képzelet?:)
Na mindegy. Amúgy most is azért lestem streamet, mert mondom hátha tényleg rálátok, de kb most se tudtam meg sokat. Külön youtubeozni most nincs kedvem.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 21:06:13 -
fulton tutorial rész... -
Ragnar360 #36405 WTF SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most komolyan tesztből lelövi a saját emberét, vagyis havert hogy így mondjam, belenyom egy fejest és felrántja azt is, mint toborzott, kimenekített emberke? Most ez mi, vagy minek. És különben is hány ilyen magától működő ejtőernyőt tartogat a zsebében
Moby: az JB széria megmaradt a realitás talaján és úgy volt érdekes és jó, a kütyükkel.
Ennek ahogy nézem még a tech, kütyü menüje is egy okádék úgy néz ki. Tényleg nagyon 80's - kezelje aki akarja, egy nagy kék broáf az egész.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.09.06. 21:02:19 -
Ja pöcö modba télleg lehet játszani vele. :D -
Utoljára szerkesztette: roolandsan, 2015.09.06. 20:45:22 -
A görgetést egy hiba okozza. A böngésző ablakának felső sarkában látható piros X megnyomása automatikusan a következő, számodra hasznos poszthoz ugrik a fórumban. -
Várj egy napot és akkor nem kell görgetni. :D -
Ragnar360 #36400 Hát csak az hogy, azt mondod ha jól értettem hogy a játék elspoilerozza kb saját magát... lol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amugy nem kell ennyire fosni a kommenteket vmi kis vita kapcsán vagy mi - itt görgethettem fél percig:d -
sima szürke side quest de benne lesz a nevében a legendary gunsmiths szavak,ahogy első kész megjelenik a második,majd azután a harmadik...
+
snake suitban nem fordulnak meg az enemik akármilyen közel mehetek -
ÓÓÓÓ bammeg...
pontos guideot kérek az eljáráshoz! :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 19:57:00 -
Én nem azt mondtam hogy most ebben az esetben te probáltál valakit rávenni.
Azt általánosságban értettem, van ilyen is.
Ulthane + BB? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.06. 19:58:05 -
Azt majd be fogja adni fontos (sárga) side opsnak valamikor? -
Ebben totál egyetértünk. KELL valami alapmotiváció. Ez stimt. Ez nekem sem volt meg a GZ-ben, és itt sem volt más, csak a kiváncsiság. Ez elég is helyből motivációnak. Viszont itt ugye Kongyval/ról beszéltünk, és neki jól láthatóan ez megvan, hiszen
1. megvette
2. elvitte a 8. missionig
Ergo nem arra próbálom rávenni, hogy próbálja már ki, hátha ha megismeri, majd meg is szereti, és lesz alapmotivációja. -
ha megvan a legendary gunsmiths questsorozat lehet customizálni a fegyvereket,hangtompítós sniper altató lövedékkel,octopus mód folyamatosan -
TomStorm #36393 Én inkább ma felfüggesztem a fórumozást,elbeszélünk egymás mellett:D
Amúgy is fáradt vagyok nem erőltetem:)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ész osztás, ez így van.
Nem értettem a BB-t, te mondtad, a FF-t sem értettem, lényegében semelyik játékot nem értem, a 22-es csapda.
Igen egy idő után megérted, de az elején akkor is kell egy valami ami ösztönöz hogy eleve ISMERD és ÉRTSD meg.
Az értés mindig később jön, kivéve ha előtte mások elmagyarázzák és utána vesznek rá hogy játsz vele, nálam ez nem megy bebizonyosodott.
Ezt írtam le a regényemben is.
Szóval azt írtam, amit sokan ezekszerint észosztásnak vesznek, hogy a prologue-ban semmi gameplay szinte, esélyed sincs megérteni a gameplay-t, mégis kell egy pont ami ösztönöz hogy haladj a játékban, nekem ez hiányzik.
Akinek megvan, megadja a bevezető vagy egy demo, vagy egy trial vagy egy 2-3 óra annk értelemszerűen utána jöna megértés, tanulás.
Nem észosztás, hanem példa.
Én vagyok a példa. :)
Bár tudom milyen makacs vagy nem engedsz soha, mindegy ne legyen vita nekem nem ér ennyit ez a szar játék vagy téma, inkább játszatok vele és ennyi, mindenki elmondta a véleményét aki játszik játszik, aki nem az nem.
-
Miért jöhet a dara? Én 17 főküldit csináltam meg, de egy embert se öltem meg még soha pedig sokszor felfedeztek már. -
R0GUE #36390 Azoknak akik nemértik mire jó az állatgyűjtés vagy minek van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz "állatkertünk" is...:) A motherbase-en ha beszálltok a helikopterbe és át akarjátok magatokat szállítatni vele másik pontjára a bázisnak, ha van már állatplatform jobbra fent van írva mit nyomjatok hogy oda vigyen a kopter :)
A legtöbb begyüjtött állat ott van de van jópár amit nem találtam meg. Lehet limitált miből mennyi lehet. -
SlickAdam #36389 ja amugy ha valaki lat majd MGSV OST-t lemezen (meg nincs Japanon kivul), azonnal szoljon! kell.
egyelöre csak buta itunes-on van. -
R0GUE #36388 Nem,ennek ez a mániája mindenhol. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondtam moby-nak is, persze hogy nem tetszik, mert tinektek bejön a cucc, elvakít a 3 napi csoda, értelemszerűen hogy érteted meg egy emberrel akinek valami tetszik hogy az valakinek nem tetszik, sehogy, el kell fogadni hogy egy játék soha nem annyira jó hogy a világon minden embert kiszolgáljon.
Csak annyi hogy pár ember annyira belendül ilyenkor hogy képes megsérteni inkább másokat hogy védjék a játékot.
Moby írta:
Nem lepődnek meg rajtam.
Én sem ezen, hiszen mindig ez ment itt, szóval nincs igazából problem mindenki hozta a magáét.
Csak abba ne szóljon pls bele senki hogy másokkal mit beszélek és miről alkotok véleményt, egy játékról alkotok véleményt, akkor rám nem kell semmi sértő megjegyzés, vagy értelmes válasz vagy továbbsétálás. -
Na én ebből nem csinálok ekkora gondot :) Ha valamék NAGYON szar lett, arra majd viszamegyek ha már 3x ügyibb leszek :)
Meg még párszor úgyis lenyomom majd az egészet...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 19:43:01 -
R0GUE #36385 Nem unalmas még a Skyline??
Valami bajod van velem? Nem csak én osztom azt a játékot,többen is de engem mindig megtalálsz ezekkel a baromságaiddal. Másnak miért nem ugatsz?
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.09.06. 19:43:27 -
ÜÜÜÜ bammeg, IRL hányszor jártam én így régen... LÁL -
Hát nekem is ez a bajom. Amikor egy ideig sikerül sunnyogni, végül úgyis elbaszom, és jöhet a dara, de az meg nem annyira izgi mint a sunnyogás, meg az ellenfél kijátszása. -
TomStorm #36382 Tehát jól sejtettem:)
Saját élmény pedig++ legfontosabb:)