121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem, minden fegyververt ki kell unlockolni, valamelyikhez bluprinttel és legyártani -
R0GUE #36952 Maradj csak...
Azt hiszem ha valami fegyvert felveszel és azzal mész MB-re az meglesz. Legalábbis volt fegyver amit felszedtem és után ki tudtam választani a küldetés elötti pakkösszeállítóban, viszont a csipával én is így jártam,ki kellett fejlesztenem,hiába vettem fel (igaz küldetés vége elött eldobtam)... -
Paranoia #36951 
-
SlickAdam #36950 ezaz! kezdödik!
-
Quiet a romoknál lesz, 11-es quest -
-
Továbbmentem, megcsináltam, mehetek afrikába, meg anyámba, quiet sehol, quietes küldetés sehol.
Éljenbazmeg.
Hányok. -
TomStorm #36946 Tudtam,hogy nem szabad későn fórumozzak:))
Amúgy ja -
Mármint ezt akartad kérdezni a MGS topikban?
-
TomStorm #36944 Akkor én már kérdeznék is.Ha szerzek fegyvert mission sőt mi több le is cserélem a küldetés alatt akkor azt nem vihetem magammal bázisra?Mert találtam frankó Snipert és se híre se hamva mikor elhagytam a régiót:( -
JAAA.
Nem akartam kommentelni, de ennélkül nem nyithattam meg és beírtam valamit random. :D
Azt hittem technikailag van gebasz. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 01:42:06 -
TomStorm #36942 Ja azt díjazom,hogy nyitottad de hogyan sikerült ezt a kezdő HSZ-t megírnod azt nem tudom:)
Olyan mintha siettél volna illemhelyre kb lol -
Mivel gondolom van miről beszélni a játékkal kapcsolatban.
Mindenkinek:
Metal Gear Solid PP
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.12. 01:31:17 -
TomStorm #36940 Oké,köszi már hívom is.Ezekszerint onnan tudom indítani küldetést na már ezt is tudom:) -
Szálj be a helibe. -
TomStorm #36938 "Area of operations is different.Move to the correct location from the Aerial Command Center"
Ööö mit bénázok vagy mit nem értek.Ezt írja Side és Misszióra is Bázison.Sehova nem enged -
Sajnos nem volt guide a "fasságotbeszélnekemazökörállatjaarádiónénmeghiszekneki" típusú elbaszásokhoz. Be is rágtam rá, félre is tettem kicsit. Inkább most a ps4-re kiadott dishonoredbe néztem bele, ha mér ezer éve a fiókomon van. Egész fincsi kis játék ez a múltszázadi graf ellenére is! -
-
Meglestem játékhoz kapott térképet. Afrika keleti része, azt írja északnyugati guard post, gondolom az a 8as lesz vagy milyen szám van ott -
SlickAdam #36934 
spinnelek is erte. -
slick, nézd mit találtam
You Spin Me Round (Like A Record): Search the northwestern guard post in Lufwa Valley to find this final tape.
Holnap elmegyek érte :D -
SlickAdam #36932 mehhh...
tovabb kellett volna haladnod, megcsinalni a kuldetest amit eredetileg akartal, aztan heliböl ujrainditani az összecsapast. nalam igy volt. -
Újrakezdtem az egész küldit, visszamentem ugyanoda, nem volt ott senki. -
SlickAdam #36930 de felvetted, mert... arra jartal.:) meg ha figyeltel, mar szoltak elöre, hogy belefuthatsz tudjukkibe. es tuti megvolt mar az a misszio a listaban. majd onnan ujrainditod.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.11. 22:27:26 -
Én nem mentem, mert tudtam kiről van szó és kellett azonnal :y -
De mit kezdek újra? Én nem vettem fel ilyen küldit. Nincs is ilyenem. -
SlickAdam #36927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!en is tovabb mentem elöször. majd ujrakezded kesöbb. nem kell helikopterezni, egyböl oda rak vissza. -
mit von le? :D -
Ez egy ökörállat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elindítom az emmerich missiont. Találkozok quiet-el. Object: intézzem el, erre ugat ez a barom a rádión nekem, hogy hagyjam a picsába, fókuszáljak a powerplantre. Oké mondom akkor hagyom, erre kilép a missionből, és levon...WTF??? -
TomStorm #36924 Egyetértek! -
60? :) -
SlickAdam #36922 akkor adj erte 50-et! -
SlickAdam #36921 ez valami vicc? -
Tearaway.
Aranyos játék a demo alapján, minden fícsört nem prezentál a demo, így a 40 dolláros ár soványka nekem. :D -
+1 -
Nekem sem! :S
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.11. 20:59:36 -
Gratula! :D -
SlickAdam #36916 sosenemjo semmi a faccopo kölyköknek... -
Tudok róla, meg ők is :)
Második fejezet eléggé össze lett kapkodva már azt írják, első chapterbe már megcsinált küldetéseket kell extreme fokozaton letolni, majdnem mindegyik ilyen. nem is értem ez hogy illik majd storyvezetésbe.
Van egy olyan elméletem, hogy Kojima még korántsem volt kész és mondta Konaminak, hogy neki ehhez még idő kell (meg természetesen pénz)
Na konami meg jól beintett kojimanak és mondták, hogy márpedig ez idén kijön. Kojima kivágott rakat befejezetlen tartalmat és megpróbálta úgy ahogy lezárni, de nem nagyon jött össze. Utána meg szépen búcsút intett kojima meg a konami egymásnak.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.11. 20:52:25 -
SlickAdam #36914 mondtam mar hogy a normal credits nem a jatek vege? van meg tovabb is.:) vagy meg igy is elegedetlenek?