121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Tatyla: a füleseddel most mi van? -
sublimaze #37473 Ugye gt7 -re gondoltál? :) -
Hmmm...ez simán igaz is lehet (nagyon sok embert ismerek személyesen az sg-n), a fura az, hogy olyan paramétert nem adtam meg, amiből ez kiderülne :)
Vagy nem emlékszem rá :D -
Tudom igénytelen vaok, de nekem rally-ban régen ez is tetszett:
Már jöhetne valami új hasonló. -
Szerintem sokan várják a GT5-öt, ellenben a DC ettől még nem változik sokan elvannak vele.
NFS most jön, nem lesz sok autó benne, nem lesz sok pálya, sőtt lehet dlc-kre lesz szabdlva, sőtt arcade, nagyon arcade.
De kibebaszottul mennék vele, ezt a videón szereplő 3 játékot lecserélném rá ha mehetnék vele, mert szórakoztatna.
De ettől senki nem lesz zserintem önigazoló igénytelen játékos. -
"akik szerint minden így fasza ahogy van"
Én nem hallottam olyanokról akik azt mondták volna hogy igénytelen játékokat akarnak.
DC nem igénytelen, ugyanazt teszed mint más játékokban, csak nem 500 autóval hanem 100 és nem 200 pályán hanem 60-on.
És nem szimulátor hanem Arcade.
Akkor ennyi erővel ami arcade, ellenben embereket szórakoztat, azt azonnal ignorláni kell és beskatulyázni mert idióta kelések a PS4 arcán?
-
Jó tartalom.
Én grafikát mondtam, magyarul akkor belementetetk Totti-val felesleges részletekbe....értelek én. Ezt mondtam én is. Csak ezt már hallottam régen is tőletek, nem is ellenkeztem..... -
Jó én meg azt nem értem hogy mi köze a kommentemhez ennek. :)
Mármint hogy látványban össze lett hasonlítva a 3 játék.
Igen ezek a fejlesztők szarul bonyolították le a marketing részét, csakhogy ezt senki nem vitatta, ettől most még a DC egy szép játék, és szerintem jó játék.
Mi volt régen?
időjárás és replay később jött, a psn+ később jött.
Ennyi, a többi megvolt.
Te nem a játékot értékeled hanem a day1 hozzáállást.
Nem emlékszem hogy a fejlesztőknek annyi tapasztalata és autós játéka lenne mint a T10-nek, valszeg ezért is voltak kisebb malőrök...valszeg tanultak belőle, és nem ismétlődik meg.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 07:40:49 -
Szerintem pedig a DC nagyon jó. Élvezem az irányítását, a kihívások teljesítését stb. Dehát mások vagyunk. Moby-t egyébként én futólag személyesen ismerem még nagyon-nagyon régről (C+4-C64 demoscene kóderek), csak Ő nem tud róla. :D -
Amúgy nem vagyok mérges én senkire. Én megoldottam magam módján. Pénzbe kerül, de megoldottam. Ha mérges lennék, akkor arra a sokcsillió faszfej birkoid önigazoló ps4 adopterre lennék mérges, akik szerint minden így fasza ahogy van. Valójában ők a gennyes kelés ezen az egykor autósjátékokban szebb napokat látott platfromon. -
Leszarom milyen kategória. Nincs egy olyan, amit szívesen indítanék el. Nem a szimulátor hiányzi - az FH2 sem az - hanem a tartalmas játék. Teknóbuzulás van, nem tartalmas játék. Nem érdekel miről beszélünk, a DC egy SZAR. És pont. AZ FH2 DLC-jében is több időt tettem, mert anyitóképernyőjében több a szórakoztatás, mint a DC-ben. -
DC objektíven.
Sony pre ordereltette vele a PS4 gépeket. Átverte, átvágta a júzereket.
Sony PS+ tagságokat adatott el vele. Átverte átvágta a júzereket.
Nem hogy nem jelent meg, PS+ sem jött össze. Nem elég hogy nem jelent meg óriási késéssel, amikor mégis megjelent nagynehezen tartalom és funkció hiányosan került a boltokba. Ez még mindig nem elég, hisz esővel is promózták, amiből ugye jóval a megjelenés után lett csak valami. És ez még mindig nem elég, hisz szociális autónak reklámozták aminek a multi része nem ment egy ideig.
Ez minden volt csak nem normális.
Az nagyon jó hogy foltozzák, hisz be kell fejezni. Ez most a példás fejlesztői hozáállás. Akkor nem tudom hogy a Forza Horizon 2 milyen hozáállás eredménye lett day1...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.19. 01:05:30 -
Sőtt sokszor annyi új opció jön a frissitésekkel, meg átalakul a menü hogy néha azt se tudom már hol mit indítok el, komolyan mint az X1 "dashboard".
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 01:00:54 -
Hát hogy te nem a kis csapatra vagy mérges, hanem arra amit helyette vártál gondolom a S&PD-től....ahogy írtad, nincsen másik, nincsen szimulátor kategória....
De a DC objektív szemléletben nem egy hiányos játék....egy normális arcade játék....
Az indulás valóban necces volt, mai nappal teljesen más játékról beszélhetünk DC alatt, mint 2014-ben. -
Mindig kell másik. -
+1
Ismerlek szereted az autósokat...tudom, meg van is kellő eszközödd ezekhez, meg kened vágod. -
Fogalmam sincs miről beszélsz. -
Ezt megadom. -
Ha nem kell jobb, meg ez is jó, akkor minek csinálni mást?
Válaszoltam? -
Jamaucsi, PD és a Sony. -
Én mindent szeretek. Autóbuzi vagyok. Amiben van benzin az érdekel és akarom. A kérdés onnantól kezdve már csak az h az adott cím mennyire jó, mennyi ideig szórakoztat. A legótvarabb Milestone játékokat is megnézem, adok nekik esélyt, hisz nem vagyok a sajá magam ellensége és hátha egyszer valami értelmeset összehoznak.
Ezek játékok : pipa
Rossz a kategorizálása : pipa
Nem a játékkal van a baj : pipa
Mindent leírtál. Így van. -
Kicsit olyan mint a konzol vs pc vita, a konzol a hibás meg a szar meg a kis ovodások játéka, a pc tulajok szerint mert pc-re sokszor kellemetlen helyzetbe kerülnek a fejlesztők miatt...."bűnbak"
Te nem is rá haragszol. :D -
Jó és arról ki tehet én vagy a DC (és fejlesztői)? -
Ja értem ez oké.
Ennyi?
Ez miatt értelmezhetetlen?
Akkor úgy mond hogy te csak a szimulátorokat szereted azt ennyi.
Kb olyan mintha egy FPS rajongó a Halo-ra azt írná hogy értelmezhetetlen, mert scifi, és kis csirkék futnak benne, és csak BF látezik meg ami valósághűbb....
Ezek játékok.
Akkor valójában nem a játékkal van baj hanem hogy rossz kategória. -
Érteni: nem az a baj, hogy a DC VAN. Legyen. Köpök rá. Egy fostornádó, de legyen, én nem bánom.
Az a baj, hogy nincs más. Csak ez van. Nincs alternatíva. Kell tartanom egy mésik gépet, hogy legyen alternatíva. Horror. -
De nem azért nem játszok vele mert nincs benne az ami bármi másban, van feladat, hívnak online, csak mint mondtam sport, autós játékok meszse állnak tőlem.
Mármint szépek meg fasza száguldozni, de annyira nem érdekel mikor kijön egy újabb kalandjáték, akkor egyérteelműen pihentetem....
Talán a GT2 -őt maxoltam ki régen. -
DC árkéd autókat. Forza, CARS meg nem. Ennyi és nem több. Minden más innentől kezdve lényegtelen.
ui: Forza 6 autólistája egy álom. Nincs benne egy darab ismétlés sem. Minden egyes vas gondosan, a legjobb korok, legjobbjai. A legigényesebb és változatosabb paletta amit autós játékban láttam valaha.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.19. 00:43:49 -
Fű ez eléggé izginek hangzik! Gondolom te is ezért nyomod ilyen félelmetes intenzitással
-
Emlékszem a GT-kben is volt 1000 auto azt persze a 60%-ával kedvem nem volt menni, lehet nem is mentem velük 1 kört sem.
Inkább az erőebb kategóriákkal.
Igaz ott voltak mint tartalom....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 00:39:41 -
Hát még mindig itt van és még mindig játszom vele, annyi hogy nekem minden autós játék jórészt a freerunról szól, a kötelező autok meg versenyek annyira nem érdekelnek....csak kocsi kiválaszt, pálya kiválaszt és go.... -
Jó basszus lehet néhol mást raktak be az elején a kocsik sem egyformák teljessen ahogy néztem, próbálkoztak csak fogalmazzunk így. :)
Oks nem is azért hogy most vegyél még a F6 mellé DC-t csak ezé.
De mi értelmezhetetlen?
Most ezt nem értem.
A DC miben értelmezhetetlen.
Van 100 autó, semmi, vagy nagyon kevés olyan autó a 100-ból ami csak darabszám egy listán, jóformán csak szebb-faszább verdák vannak.
Van 60 pálya kb ha nem több már.
Van minden normál megszokott mód.
KB a "storymod" 300-400 meccsből áll.
STB online funkciók, klubbok.
Én nem értem miben van az amiért sokan nem tudják értelmezni?
Ha így nézzük akkor egyik játékot sem lehet értelmezni csak Forza meg Gran Turismo, de azokban csak mennyiségben van több, a story modjuk sem nyujt többet.
Vagy van a mennyiségen meg a stíluson kívül (arcade vs szimulátor)
bármi komolyabb kézzelfogható eltérés?
Ezt komolyan kérdem mint F fantól mert neked aztán tudnod kellene, én csak a 4. részig ismerem. -
>de az hogy ez egy üres időszimulátor, eléggé nagy túlzás, ezt is bővítgették rendesen.
Az. Akkorát túloztam, hogy szerintem akkor járt utoljára a gépedben, amikor az enyémbem. WAIT...nekem már meg sincs :DD Visszavonom az üres időszimulátor. Se idő, se szimulátor. Ez egy placeholder a polcon/vinyón.
/mondjuk biztos tolják, akiknek ez az egyetlen gépük, hisz az egész ps4 egy racingsivatag. Van ez, meg a moslékfrémes, bétase pcars. Mondjuk buták a népek, ezektől még a gtav autókázás is szórakoztatóbb :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.19. 00:36:28 -
Mai napig sírok, ha arra gondolok, hogy megjelenés után egy héttel vettem meg DIGITÁLISAN 12 ezer Ft-ért.. :( Azt mennyi értelmes dologra költhettem volna.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.19. 00:34:56 -
Minden számít, hisz a yutubon nézed a grafot. 24 autó kevesebb graf, 60 frém kevesebb graf azzal szemben ami ebből kevesebbet tud... és ott nyilván több graf marad meg. Nem lehet ezt kivenni a képletből. Ok okozat. -
Ez a videó szar. Megmondom miért. Ot van a CARS gameplay Sonoma raceway-al. Erre Forza 6ba a Rio-t mutogatja. Akkor lenne értelme ha szépen berakta volna a Forza 6 Sonoma pályát és máris lehetne látni hogy mennyivel részletesebb mint a CARSban. De nem... össze vissza mindent. DC jelenléte meg értelmezhetetlen, nyilván a GT hiányában be kell rakni valami PS4 címet is... de ennyi a szerepe, ez meg szégyen.
DCt a Horizon 2 mellett kell mutogatni... nos inkább nem folytatom, de ahogy meglesz a PS4 a DC is meglesz mellé day1, játszottam vele, teszik.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.19. 00:28:59 -
Sajnos a F6 mindaz, ami a DC-nek kellett volna lennie, akár 30 frémen, ezzel a graffal, de ettől olyan messzire sodródott, amennyire ez csak lehetséges. Pedig a ps4-re még lenne is ~olcsókormány :((( És én már pislákoló fényt sem látok, hogy bárki akarnak ilyen igényességű, ilyen mélységű játékot csinálni rá. -
Pontosan ott szebb
-
Nem, számít az a 12 vagy 24 pálya, ha arról beszéget valaki.
Én nem beszéltem róla, a videóban sincs szó. -
Látod ennyi.
Ez már fejlődés, én erről beszéltem, jól néz ki, ennyi, nem kell mindjárt ugrani, hogy háde 400 kocsival több meg 800 pálya, meg mittuomén, mondtam fasza, csak mondom hogy ebben jó.
Amúgy erősen sarkítotok, azért bárkit meg lehet kérdezni, hogy a DC-vel én sme játszok minden alkalommal, nem vagyok autobusi, de az hogy ez egy üres időszimulátor, eléggé nagy túlzás, ezt is bővítgették rendesen.
és eléggé el lehet nyomulni vele, online részéről nem is beszélve.
Izlés kérdése.
mint a focinál, ott is van több féle, PeS vagy Fifa.... -
Mellesleg Forza 6-ban szebb az eső, szóval itt is elbukott a DC.. :(