121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Kellene. De megvarom a karácsonyi akciót. Gondolom majd ott lemegy az ára digiben. -
Mad Max élmények eddigiek alapján tőlem :
nem 60fps mint PC-n csak 30 de így is szerintem elég jól néz ki a játék egyes effektek különösképpen, el lehet pepecselni a sok stronghold fejlesztés kutatással meg a versenyek is jók pedig én aztán nem vagyok oda az autós játékokért, konvoj üldözés az majdnem olyan hangulatos mint a filmben volt, bázis foglalások, főleg amiben valami fő gonosz is van az hatásos lett, viharokban lehet extra ládákat találni, néha értékes autó roncsokat rángatható ki a földből . Szóval összességében jó lett az egész játék és ami a fő lényeg :szórakoztató -
Ulthane #37603 Jaaaaaaaa, büdös pók! Tegnap naszarintottam le épp megint. Utálom én is mint a szart. Az egyik legunalmasabb, legegyszerűbb boss, de átkozott kemény tud lenni.
Csak csengess ha bajban vagy, már rohanunk is. :) -
Nem vagyok újonc a témában, pontosan tudom milyen a BB. :) Csak Rom pókicánál belefáradtam, de most újra kedvet kaptam hozzá :) -
Ulthane #37601 Király! :)
Csak ne add fel! :) Annak ellenére, hogy azt mondtam, hogy ezzel a játékkal biztos, hogy egy percet sem fogok játszani. én már NG+++t tolom, platina bezsebelve, nem ígérhetek mást, csak vért és verejtéket. Na meg könnyeket. :) Várunk a BB topikban! -
Rdinho10 #37600 Udv, vmelyik nap szerkesztgettem a pesben,aztan egyszercsak kilepett a jatekbol:O nem adta ki a lemezt csak kilepett. Azota mar tobb orat beletoltam,semmi gaz nem volt.szerintetek komoly vagy belefer? -
Na valszeg hét közepére meglesz a Bloodborne, és bele is vetem magam a sűrűjébe :D Lehet lesz majd stream is. -
Lassan megérett a topik egy -fav-ra. Más sem megy már csak ez a napi agyfasz 'n'standup. Amúgy sem túl releváns, az új gépet egyszer kapcsoltam be Norbi kedvéért, és nem is látok erre komolyabb esélyt BB dlc-ig, vagy ha az sem akkor uncsi négyig.
/sőt....na majd gyövök.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.20. 17:03:15 -
Tehetek én rról hogy MINDENKI metal gear-ezik. Semmi offolás nem ment. -
Annyiért vinném én is -
Te tényleg chat -elsz a fórumon, az elmúlt 100 hozzászólásból 47db a tiéd. -
Nyilván használtan akarom, mint mondtam tizenezer sok érte, mert nem most jött ki tegnap. -
Szerintem félreértettelek. -
PS Store, gameshop, ilyenek. -
Srácok jön haverom és szívesen kipróbálná pár percre a MGS5-öt, tudna valaki kisegíteni Shared Play-ben prá percig, vagy nem-e? :)
csak akkor lenne aktuális ha 10-15 percen bellül menne a dolog, mert nemsokára jön vendédgségbe, szerintem fél órát lesz csak itt....
Ha van aki tuddna segíteni ezügyben azt megköszönném!
Nincsen neki pc-re azt szivesen kipróbálná, én meg akarnám lepni vele ha sikerülne.... -
+1
Én sem értem. kurvaolcsó már egy fél év utáni játék...Store-on max 18 vagy 576. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.20. 13:32:43 -
Te hol nézel? Már 7-8 -ért utánad vágják. -
Azon gondolkoztam, hogy megveszem a Bloodborne-t. :D Szeretném folytatni ott, ahol abbahagytam, a pókicánál. Úgyhogy nézegetem a használt ajánlatokat, 18 ezer egy fél éves játékért kicsit sok. -
Igazából már mindegy. Megvettem, játszottam, eladtam. Soha többet nem fogok kapcsolatba kerülni vele. Lezárt ügy! -
SlickAdam #37579 a nagy büdös francokat nincs! de meg mennyire, hogy van.
foci meg nem tudom mit zavar teged. az elejen kell "lenyomni" egy meccset, meg lesz egy szinten zen... azaz "focis" tag a csapatban es ENNYI. ennyiben kimerül a "foci" a jatekban. -
SlickAdam #37577 rossz forrasokat olvasol. 9. reszt nagyon is szeretik az emberek. egyik legjobb resz, különleges art-al. -
Annak ahhoz semmi köze jelen esetben.
Sebaj, mindjárt itt van a Xenoblade. Abba látottak alapján minden benne van amit imádok egy JRPGBben. -
SlickAdam #37573 irtam en barmit is a területekröl? -
SlickAdam #37572 ja, mert 2014-ben probaltad... -
Final Fantasy X nagyon nem jött be ( focicsapat stb... )
Utolsó FF amit felhőtlenül élveztem az a Crisis Core: Final Fantasy VII volt.
Amit szívesen játszanék HDsítve az a Final Fantasy IX.
Ez az új remélhetőleg sokat fog mutatni amitől megjön hozzá az ember kedve. Egyelőre még taszít. -
Ezt a videót is nézdd meg mellé azért. a ngy kopár viddék miatt meg a gagyi gameplay végett, csupa japó hülyeség. :)
-
>csokobo runner
Visítva röhögök 20 perce :DD egy jó rakétacsapat videojáték-adaptáció kellene még ide. -
Valahol egyetértek.
FF X baromi jó volt.
XII-nél én 1 órát se bírtam.
XIII? Igen furcsán cső volt az ELEJÉN, a végén mér nem.
Sírt mindenki hogy zárt pályák , csőjáték.
Most elkenték a szánkat a nyílt területekkel...most meg ez lesz a baj?
Értem egy részét amít írsz, de most akkor ez is baj ha nagy nyílt terület lesz? Mellékes dodlgokkal? Közlekedhetsz a madárral mint FF8-ban csak pazar látvány mellett?
Télleg ez a baj vagy csak elszoktatok a sorozattól? -
Nem értem mi a gond.
EZT is csinálghatod majd benen. Ennyi.
Tuod mint a MGS-ban a lószar.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.20. 11:48:26 -
SlickAdam #37566 ott van a videoban. csokobo runner, horgasz szimulator, ... mit akarsz meg?
szvsz az utolso igazi FF resz az X volt. en mar a XII-t se birtam 3 oranal tovabb (bar sokan azt meg szerettek), a XIII-at meg csak a regi emlekek (meg a latvany) miatt szenvedtem vegig vagy 2 ev alatt. ennyi. XIII-2 bontatlanul vendegeskedik megjelenese ota mr. polc-nal.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.20. 11:34:38 -
Látom, látom benne a munkát, csak valahogy a játékot nem. Egyébként egyre unszimpatikusabb ez a főhős, ez inkább valami japó minar, mint szerethető, beleélhető karakter. És Ideje lenne már masszívan a játékmechanikát mutogatni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.20. 11:30:05 -
Egy olyan vélemênyre alapozol, aki tippre egyetlen nanoszekundumot nem játszott vele, viszont ellenállgatatlan vágyat érez, hogy minden témába beleposztoljon valami ökörséget.
Ha jót akarsz kérdezz olyat, akinek biztos információi vannak. Márcsak azért is, mert én is úgy tudom, hogy kell, de biztosat nem tudok, nekem one-ra van. -
Köszönöm,én is így gondoltam,csak vhol belefutottam egy olyan szövegbe,h egy újabb frissítésnek hála már mindenhez kell neki PS előfizetés,anélkül használhatatlan, viszont most elég jó árban van és csak offline szeretnék barátnőmmel splitscreenezni, előfizetni nem akarok még plus-ra,de akkor ezek szerint false volt,amit olvastam és nyugodtan beruházhatok rá! :)
Esetleg még annyi kérdésem lenne,h milyen offline részei vannak split-en kívül? Offline solo van botok ellen? :) -
Ha valaki játszik akkor megyek nézni! -
offline funkciókhoz nem. -
Sziasztok!
PVZ: Garden warfare-hez kell PS Plus előfizetés,ha split-be szeretnénk itthon ketten játszani?
Előre is köszi a választ! -
-
Az jutott eszembe, hogy egy kiskanál szar pont elég ahhoz, hogy egy nagy kondér marhapörköltet tönkretegyen. Na nekem a mai napon ez a poszt volt az a kiskanál szar. -
Elég sok jót olvasok destiny 2.0 patchről, de olyan keserű szájízzel hagytam ott anno az alapjátékot, hogy nem tudom megéri-e felrakni újra és vetni rá egy pillantást... -
Tehát mi? :D Te hátad? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 22:20:45